21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να τρώει σίδερα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ετσι ειναι αμα εχεις να δεις 10ρι 20χρονια ,βλεπεις τον "κουτσο" και λες ειναι μαγος.Σιγα μωρε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μη νομιζεις οτι απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα μας δυστυχως (χωρις αυτο να μειωνει την καλη παρουσια του ντιεγκο) :ugeek:
Saorsa

Δημοσίευση από Saorsa »

Ξερει πολλα κιλα μπαλα, παιχτουρα μεγαλη, νομιζεις οτι μπροστα σε μερικους παικτες του ΠΑΟΚ ειναι πυρηνικος επιστημονας (όχι τοσο φετος αλλα παλαιων ετων σιγουρα)
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Οπως το ειπα απο την αρχη που τον ειδα σε παιχνιδια κατοχης ειδικα μεσα στην Τουμπα ειναι ο μοναδικος παικτης που μπορει να κρατησει την μπαλα και να παιξει με καθετες και ψηλες μπαλιες.Οποιος ξερει μπαλα καταλαβαινει οτι επιτελους μετα απο πολλα χρονια ο ΠΑΟΚ εχει 10αρι με πολυ καλα χαρακτηρηστικα.Εναν επιθετικο να χε μπροστα θα κανε παπαδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

teo4giannitsa έγραψε:Να έγραφε και καμια ασιστ, δεν θα ηταν άσχημα
;;;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

MVP.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που μας λείπουν πολύ , αλλά ταυτόχρονα έχει και χτυπητές αδυναμίες.

Στα θετικά , όταν παίζει ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα. Υπάρχει επιτέλους ένας παίκτης που να έχει τη φιλοσοφία του "πάμε να σκοράρουμε" ... Μονίμως ψάχνει τις πάσες που θα προκαλέσουν ρήγματα, μονίμως κουβαλάει κάθετα τη μπάλα και επιτίθεται κατά μέτωπο , ενώ συνήθως βλέπει γήπεδο και προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τους συμπαίκτες του. Με δεδομένο ότι αυτό δε το κάνει κανείς άλλος παίκτης στην ομάδα με αντίστοιχη συνέπεια , είναι υπερπολύτιμος.

Στα αρνητικά θα έλεγα ότι φαίνεται πως δεν είναι για πολλά πολλά. Η σωματοδομή του , η συνολική σωματική του κατάσταση θυμίζει ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του 90. Ατσούμπαλο σώμα , αργός , αδύναμος σε διεκδικήσεις , με ελάχιστο νεύρο στο παιχνίδι του. Επίσης από τακτικής άποψης φαίνεται να παίζει εντελώς ελεύθερα - πχ στο γκολ έχει βγει στη θέση του εξτρεμ . Αυτό απέναντι σε μικρές ομάδες μπορεί να είναι καλό καθώς δημιουγεί συνεχώς αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα , όμως σε ντερμπυ θα πονέσουμε από την έλλειψη συνοχής.

Τα θετικά του , είναι σημαντικότερα για την ομάδα καθώς τό κέντρο μας είναι αδύναμο στο κομμάτι της δημιουργίας. Νομίζω πως για μικρά παιχνίδια μέσα στη Τούμπα θα είναι πολύ καλός , ίσως και σε ντέρμπυ στην έδρα μας. Σίγουρα θα μας δώσει βαθμούς με τη συνολική απόδοσή του. Εκτός έδρας που η κλωτσία θα πάει σύννεφο με την ανοχή των κορακιών , που το γήπεδο θα είναι ψιλοχωράφι και που δε θα υπάρχει η άνεση να παίζουμε με μείον ένα στο κέντρο , νομίζω πως δε θα βοηθήσει και καλά είναι να μη παίζει.

Αυτή τη στιγμή ελπίζω σε 20-25 συμμετοχές , εκ των οποίων οι 10-15 να είναι ιδιαίτερα ποιοτικές για την ομάδα.

ΥΓ : Φέρτε κι άλλους τέτοιους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οτι δεν ειναι για πολλα πολλα μου φανηκε και μενα.με γκαραμπακ δεν ξερω αν θα ξεκινησει ή με γαυρο.αν θελει και αλλο χρονο δεν ξερω.

Ιδιαιτερη περιπτωση που πρεπει να χρησιμοποιειται με το σταγονομετρο γιατι θαρρω πως θα καει.καποια στιγμη επιασε το ποδι του.ολα αυτα ας τα βλεπουμε γιατι ισως δεν ρισκαρει σε ολα τα ματς ο ιβιτς με τον ολλανδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στο Καραμπάχ μπορεί να παίξει ο Πέλκας. Στο Καραϊσκάκη είναι απαραίτητος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν δεν παίζει σε παιχνίδια όπως αυτό στο τηγάνι, τι τον πήραμε τότε;
Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάει βασικός σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα.
Ας ξεκουράζεται στην Ευρώπη και στο κύπελλο, άλλωστε θα τον χρειστούμε φρεσκαδούρα
τον Μάρτη-Απρίλη στο Europa.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick ( και Αποστόλη ) , νομίζω η συμμετοχή του στο τηγάνι είναι τεράστιο ρίσκο. Εγώ θα τον έβαζα μόνο αν εμπιστευόμουν την ομάδα 100% μεσοαμυντικά και να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος με Κάνιας και Τσιμι ( ή Σαχοφ ).

Καταλαβαίνω πως χρειάζεται να απειλήσουμε μέσα εκεί , χρειαζόμαστε κάποιον να εκμεταλλευθεί Ροντ + Τζαλμα + Κλάους. Όμως , αν χαθεί το κέντρο θα είμαστε άσχημα. Και με το Μπις να τρώει κλωτσιές και τζατζαρίσματα μέσα στο τηγάνι , δε βλέπω το τρόπο με τον οποίο θα είναι χρήσιμος εκεί. Για να κάνει καλό παιχνίδι και να φανεί ο Μπις μέσα εκεί , πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδ, να ελέγξουν πλήρως το κέντρο και να μπορέσει να βρει χώρο δράσης ο Μπις. Λίγο απίθανο μου φαίνεται αυτό, με δεδομένο το παιχνίδι μας μεσοβδόμαδα.

Στη παρούσα φάση , δε θα τον εβάζα μέσα εκεί και θα ξεκινούσα με πιο στιβαρό κέντρο χρησιμοποιώντας 3 εκ των Σαχοφ-Κανιας-Τσιμι-Χαρίση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειπα σε ενα απο τα δυο.δεν ξερω το πλανο για τηγανι γιατι ισως παμε πιο συντηρητικα με κανιας-σακχοφ-τσιμιροτ τριαδα.και να τον βαλει στο 60 αν το ματς ειναι στο χ.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εάν ο Μπισεσβαρ ανηκε σε ομαδα του ΠΟΚ και έκανε την χθεσινη εμφάνιση θα μας είχαν ζαλίσει τα @ρχίδι@ για το τιτανοτεράστιο 10αρι που μας κανει την τιμη να ειναι στην Ελλάδα.
Σε κανα δυο μηνες θα ενδιαφερόταν και καλά κάποιος με τιμη εκκινησης πωλησης 11.000.000 και άλλες τετοιες ομορφιες.....
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Sick Bastard έγραψε:Αν δεν παίζει σε παιχνίδια όπως αυτό στο τηγάνι, τι τον πήραμε τότε;
Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάει βασικός σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα.
Ας ξεκουράζεται στην Ευρώπη και στο κύπελλο, άλλωστε θα τον χρειστούμε φρεσκαδούρα
τον Μάρτη-Απρίλη στο Europa.
Σωστότατος!!!
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”