28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Τα χουμε πει...Αλλοι παικτες ειναι οι αγαπημενοι της κερκιδας,αλλοι του προπονητη. Εσυ εισαι ο δευτερος
Γουστάρω να σε βλέπω να παίζεις παρότι...
...για κάποιο λόγο ( η γλώσσα ίσως; δεν ξέρω. Είναι σχεδόν μυστήριο. ) είναι δύσκολο να προσαρμοστούν οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί παίκτες έξω από την πατρίδα τους. Θέλουν πολύ χρόνο. Για εσένα είναι η πρώτη φορά έξω από την Ουκρανία. Νομίζω πως ακόμη δεν νιώθεις 100% άνετα. Φαντάσου να προσαρμοστείς 100% τι θα γράφω.
...για κάποιο λόγο ( η γλώσσα ίσως; δεν ξέρω. Είναι σχεδόν μυστήριο. ) είναι δύσκολο να προσαρμοστούν οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί παίκτες έξω από την πατρίδα τους. Θέλουν πολύ χρόνο. Για εσένα είναι η πρώτη φορά έξω από την Ουκρανία. Νομίζω πως ακόμη δεν νιώθεις 100% άνετα. Φαντάσου να προσαρμοστείς 100% τι θα γράφω.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
MVP. Ο τρόπος που πάει ανέκφραστος να μαζέψει τη μπάλα απ' τα δίχτυα μετά το γκολ του με κάνει να τον γουστάρω ακόμα περισσότερο.
Για να είμαστε δίκαιοι, ο συγκεκριμένος, έλεγε τα καλύτερα μετά την προετοιμασία και απορούσε με την εν συνεχεία μέτρια , κατ αυτόν, απόδοσή τουTaseos έγραψε:Να μας πει ο κολκαστην αποψη του
ΥΓ. Βέβαια, μετά ήρθε και ο παροπλισμός του Τζιόλη.
ΥΓ 2. Apple μετά τον τρελό χορό στη γιορτή δείχνει μεσογειακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Δευ 06 Φεβ 2017, 13:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπραβο Ευγενιε, τα δινεις ολα, ηρθε και το γκολακι, βγαζεις νευρο, εισαι ψυχαρα!
Keep it up!
Keep it up!
O Ivic θα σε κανει σαν τα μουτρα του....και θα σε λατρεψουμε ρε Ευγένιε και ας πηρες την θεση του Τζιολη του παιδιού μας απο την Κατερινη.
Εχει 3 ματς εχει δωσει ψυχη το παλικαρι
Εχει 3 ματς εχει δωσει ψυχη το παλικαρι