Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Χιλιοειπωμένο το παραπάνω, αλλά ήδη το "λιοντάρι" (νιάου) ο υπουργός "ένιψε τας χείρας του", πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και ρίχνοντας όλη την ευθύνη για την συνέχιση ή όχι του φετινού Κυπέλλου στο Σ.τ Ε. και τους δικ@στές!!!
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...Σ αυτούς που εδώ και δύο χρόνια έχουν τον πουστόχ@ντρο και την παρεούλα του έξω απ το κάγκελο παρά τα τρανταχτά στοιχεία που χάνονται ως διά μαγείας ένα ένα κάθε μέρα που περνάει από τότε!!!
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...Σ αυτούς που εδώ και δύο χρόνια έχουν τον πουστόχ@ντρο και την παρεούλα του έξω απ το κάγκελο παρά τα τρανταχτά στοιχεία που χάνονται ως διά μαγείας ένα ένα κάθε μέρα που περνάει από τότε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Απλα δειτε το σημερινο φυλλο του γαυρου.
Δεν θα υπαρξει ιδιος ολυμπιακος χωρις εσοδα CL.
Εμεις θα το παλεψουμε.
Προταση μου : Φθηνοτερα διαρκειας με στοχο τα 20.000
Δεν θα υπαρξει ιδιος ολυμπιακος χωρις εσοδα CL.
Εμεις θα το παλεψουμε.
Προταση μου : Φθηνοτερα διαρκειας με στοχο τα 20.000
Το θέμα είναι ότι κατάφεραν, Για άλλη μια φορά να μην γίνει τίποτα...prist64 έγραψε:Μαλλον..............τρομπα.Mīngus έγραψε:A ρε Κοντονή είσαι μεγάλη ρόμπα...
Συνεργοί όλοι στο έγκλημα
SM-G920F
- Sick Bastard
Ενώ αν μαζευόταν ο ''υπουργός'', ο υπόδικος, ο καταδικασμένος κι ο Ιβάν θα γινόταν.
Επικοινωνιακά πιστεύω μας βολεύει το ότι δήλωσε ο πουστόχ@ντρος ότι τελικά δεν θα πάει...
Αρκεί να ξέρουν να το εκμεταλλευτούν φυσικά και να μην μείνουν "στήλη άλατος" τα ξεφτέρια μας!!!
Υ.Γ. Πάντως αφού έβαλε το χεράκι του εισ@γγελέας (μετά μάλιστα από "οχλήσεις" των ΑΡΔ, όπως δήλωσε ο ίδιος, τόσο ξεδιάντροπα το παραδέχονται πια κι οι δικ@στικοί ότι οι ΑΡΔ κάνουν πλέον κουμάντο την Ελλάδα) για να μην γίνει ουσιαστικά η συνάντηση, τι απόφαση περιμένετε να βγάλει το Σ. τ Ε. για την συνέχιση ή μη του Κυπέλλου;;;
& 

Αρκεί να ξέρουν να το εκμεταλλευτούν φυσικά και να μην μείνουν "στήλη άλατος" τα ξεφτέρια μας!!!

Υ.Γ. Πάντως αφού έβαλε το χεράκι του εισ@γγελέας (μετά μάλιστα από "οχλήσεις" των ΑΡΔ, όπως δήλωσε ο ίδιος, τόσο ξεδιάντροπα το παραδέχονται πια κι οι δικ@στικοί ότι οι ΑΡΔ κάνουν πλέον κουμάντο την Ελλάδα) για να μην γίνει ουσιαστικά η συνάντηση, τι απόφαση περιμένετε να βγάλει το Σ. τ Ε. για την συνέχιση ή μη του Κυπέλλου;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 24 Μαρ 2016, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Sick Bastard
O χοντρός περιπαίζει τους πάντες και τα πάντα. Τόσο καιρό διοικεί κανονικά, κατεβαίνει στα αποδυτήρια και δεν ανοίγει ρουθούνι. Ο Κοντονής το πάει ακόμα παραπέρα, τερματίζει το κοντέρ της ανομίας και τον καλεί σε συνάντηση στο υπουργείο. Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Και τελευταία στιγμή, θυμούνται οι εισαγγελείς ότι υπάρχει κι ένας περιοριστικός όρος ρε παιδιά. Α λα καρτ βέβαια.
Είμαι βέβαιος ότι ο χοντρός δεν ήθελε να πάει εξαρχής στη συνάντηση. Για να μην αρνηθεί και χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι, θυμήθηκαν κάποιοι τον περιοριστικό όρο. Αυτόν που ο ξύπνιος ο υπουργός παίζει να μην ξέρει ότι υπάρχει.
Ζήτω το ελληνικό κράτος.
Και τελευταία στιγμή, θυμούνται οι εισαγγελείς ότι υπάρχει κι ένας περιοριστικός όρος ρε παιδιά. Α λα καρτ βέβαια.
Είμαι βέβαιος ότι ο χοντρός δεν ήθελε να πάει εξαρχής στη συνάντηση. Για να μην αρνηθεί και χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι, θυμήθηκαν κάποιοι τον περιοριστικό όρο. Αυτόν που ο ξύπνιος ο υπουργός παίζει να μην ξέρει ότι υπάρχει.
Ζήτω το ελληνικό κράτος.
Βγαίνει και ο σπανος στο κρατικό και όλα τα βρίσκει καλά και πρέπει λέει να συνεχιστεί το κύπελο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα είναι θέμα πολιτικής βούλησης ο ιβαν έμπλεξε με παραδοπιστους μαλακεςMīngus έγραψε:O χοντρός περιπαίζει τους πάντες και τα πάντα. Τόσο καιρό διοικεί κανονικά, κατεβαίνει στα αποδυτήρια και δεν ανοίγει ρουθούνι. Ο Κοντονής το πάει ακόμα παραπέρα, τερματίζει το κοντέρ της ανομίας και τον καλεί σε συνάντηση στο υπουργείο. Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Ζήτω το ελληνικό κράτος.