Pc support
- Mutasevic
Re: Pc support
αδερφε asus ειναι σκυλια δεν χαλανε με τιποτα εχω νετκαφε κ εχω πισια που ειναι ολα ασους μεσα κ απο το 2003 ως σημερα βαρανε ακομα.καλο και το ντελλ αλλα τα αλλα ειναι εγγυηση

Περί εγγύηση....Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν 2 χρόνια εγγύηση υποχρεωτικά, βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν αποτελούν εξαίρεση.
Η Dell έχει φτιάξει όνομα στην παγκόσμια σκηνή, όχι μόνο για τους υπολογιστές που παρέχει αλλά και την τεχνική υποστήριξη μέσω internet. πχ Έχεις πρόβλημα στο software θα σου ζητηθεί άδεια, θα μπει στον υπολογιστή σου και θα στο επιδιορθώσει μέσω διαδικτύου. (remote access). Δεν έχω πλήρη γνώση, καθώς η πληροφόριση ήταν από γνωστό, χωρίς να δω τον υπολογιστή.
Τα Assus απ'την άλλη έχουν κερδίσει τον τίτλο σκυλιά και η τεχνική τους υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Οστόσο ανεβάζουν θερμοκρασίες ικανές να "τηγανίσεις αυγά".
Μακριά από HP και ιδικά pavillion.
Αυτό που προτείνω να κοιτάξεις είναι το σύστημα ψύξης, το μέγεθος του υπολογιστή, καθώς και τι θερμοκρασίες ανεβάζει όταν κάνει κάτι απαιτητικό. Συνήθως από εκεί ξεκινούν τα περισσότερα προβλήματα στα laptop.
Εάν έχεις την διάθεση και τον χρόνο, προτείνω να οικοδομίσεις μόνος σου τον υπολογιστή. Επιλέγοντας αρχικά ένα κουτί με τρομερή ψύξη. Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα laptop.
Η Dell έχει φτιάξει όνομα στην παγκόσμια σκηνή, όχι μόνο για τους υπολογιστές που παρέχει αλλά και την τεχνική υποστήριξη μέσω internet. πχ Έχεις πρόβλημα στο software θα σου ζητηθεί άδεια, θα μπει στον υπολογιστή σου και θα στο επιδιορθώσει μέσω διαδικτύου. (remote access). Δεν έχω πλήρη γνώση, καθώς η πληροφόριση ήταν από γνωστό, χωρίς να δω τον υπολογιστή.
Τα Assus απ'την άλλη έχουν κερδίσει τον τίτλο σκυλιά και η τεχνική τους υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Οστόσο ανεβάζουν θερμοκρασίες ικανές να "τηγανίσεις αυγά".
Μακριά από HP και ιδικά pavillion.
Εάν έχεις την διάθεση και τον χρόνο, προτείνω να οικοδομίσεις μόνος σου τον υπολογιστή. Επιλέγοντας αρχικά ένα κουτί με τρομερή ψύξη. Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα laptop.
Αυτό που αναφέρεις λύνεται και με το να πάρει μια βαση με ανεμιστιράκια....
ASUS ΒΤW.........
Έχει και τον i3, έχει και 4 Gb RAM...
Εγώ πάντως έχω έναν Compaq (της HP πρέπει να είναι) και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Το χα πάρει πριν 2 χρόνια 450€, μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και γενικά για τα λεφτά του εκείνο τον καιρό είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά.. 2πύρινος στα 2.4 (νομίζω), με 3 Gb RAM κτλ... Με έχει βολέψει απίστευτα..!
ASUS ΒΤW.........
Έχει και τον i3, έχει και 4 Gb RAM...
Εγώ πάντως έχω έναν Compaq (της HP πρέπει να είναι) και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Το χα πάρει πριν 2 χρόνια 450€, μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και γενικά για τα λεφτά του εκείνο τον καιρό είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά.. 2πύρινος στα 2.4 (νομίζω), με 3 Gb RAM κτλ... Με έχει βολέψει απίστευτα..!
Λοιπόν, έχω Hp pavillion dv9880
Η βάση με ανεμιστηράκια δεν κανει τίποτα. Για να είμαι δίκαιος, τον κρατάει σε θερμοκρασία οριακά να μην σβήνει από υπερθέμανση. Το πρόβλημα έγγυται σε δύο θέματα στην τροφοδοσία αέρα, ρυθμίζετε με την βάση, και στα σημεία που έχει πρόσβαση ο αέρας, είναι σχεδιαστικό το θέμα....
Η θερμοκρασία επίσης μου προκαλεί προβλήματα στην κάρτα γραφικών....
Τα προβλήματα που μου έβγαλε....άστα...μεγάλη πίκρα και τεράστιος χρόνος χωρις τον υπολογιστή και όλα hardware problems.
Το τελευταίο που μου έβγαλε ήταν ότι χάλασε ο σκληρός με τα δεδομένα οοοοοολα μου τα δεδομένα πάνω. Περιμένω από εναν σκληρό να αντέχει πάνω από δύο χρόνια.....αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα....
Τα specs δεν με πολυ απασχολουν, ο καθένας βάζει αυτά που θέλει για την δουλειά που το θέλει.
Σου εύχομαι να είσαι τόσο καλότυχος με όλους σου τους υπολογιστές αδελφέ gika.
Η βάση με ανεμιστηράκια δεν κανει τίποτα. Για να είμαι δίκαιος, τον κρατάει σε θερμοκρασία οριακά να μην σβήνει από υπερθέμανση. Το πρόβλημα έγγυται σε δύο θέματα στην τροφοδοσία αέρα, ρυθμίζετε με την βάση, και στα σημεία που έχει πρόσβαση ο αέρας, είναι σχεδιαστικό το θέμα....
Η θερμοκρασία επίσης μου προκαλεί προβλήματα στην κάρτα γραφικών....
Τα προβλήματα που μου έβγαλε....άστα...μεγάλη πίκρα και τεράστιος χρόνος χωρις τον υπολογιστή και όλα hardware problems.
Το τελευταίο που μου έβγαλε ήταν ότι χάλασε ο σκληρός με τα δεδομένα οοοοοολα μου τα δεδομένα πάνω. Περιμένω από εναν σκληρό να αντέχει πάνω από δύο χρόνια.....αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα....
Τα specs δεν με πολυ απασχολουν, ο καθένας βάζει αυτά που θέλει για την δουλειά που το θέλει.
Σου εύχομαι να είσαι τόσο καλότυχος με όλους σου τους υπολογιστές αδελφέ gika.
Μακάρι αδερφέ... Πάντως τα λάπτοπ τα σιχαίνομαι... Τον σταθερό μου από την άλλη τον λατρεύω.. Τα λαπτοπ πιο πολύ είναι για συμπληρωματική χρήση, οπότε και σαν τέτοια πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται.. Γνώμη μου..
Κι εγω τον φορητό για συμπληρωματική χρήση τον θέλω. Βασικά για τα Σ/Κ που θα κατεβαίνω στο χωριό. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις κι ούτε θέλω να τηγανίζω αυγά 
Εγώ κατάργησα ΚΑΤΑ 99,9% το laptop ... για τα μάτια του ipad2 ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Μαζί σας και εγώ. Desktop for the win...Έλα όμως που όταν ζήτησα 500 για να φτιάξω ένα υπερμέτριο υπολογιστή για τα επόμενα 5 χρόνια, μόνο που δεν μου βάλαν τις φωνές στο σπίτι.
Πάρε λαπτοπ, πάρε λαπτοπ.
Στου κουφου την βρωντα οσο θελεις πόρτα
Βρήκα αυτό ως το ακριβό για να το ξανασκεφτούν. Τελικά μου το πήραν......και αρχίσανε τα βάσαν
Όσο για το ipad2. Δεν μου κάνει αίσθηση. Πολύ ακριβό για το τίποτα, προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως, αλλά και πάλι είναι hardware της apple........To much money for something u can buy cheaper........
Πάρε λαπτοπ, πάρε λαπτοπ.
Στου κουφου την βρωντα οσο θελεις πόρτα
Βρήκα αυτό ως το ακριβό για να το ξανασκεφτούν. Τελικά μου το πήραν......και αρχίσανε τα βάσαν
Όσο για το ipad2. Δεν μου κάνει αίσθηση. Πολύ ακριβό για το τίποτα, προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως, αλλά και πάλι είναι hardware της apple........To much money for something u can buy cheaper........
Τελικά νομίζω πως θα καταλήξω σε αυτόν τον Dell:GI4NNEN4 έγραψε:Ποιό απο τα δύο θα διαλέγατε;
http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Ins ... 320GB.html
http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53 ... 3sj-sx125v
http://www.skroutz.gr/s/334096/Dell-Ins ... D5470.html
Με ταχύτερο επεξεργαστή, απο τον παραπάνω, αλλά με χειρότερη κάρτα γραφικών.
Τον Asus (μάλλον) τον απορρίπτω μόνο και μόνο γιατί δεν τον εχω δεί και δεν μου "κάθεται" καλά να αγοράσω απο e-shop ενα μηχάνημα που δεν εχω δει καν.
Φιλε ζορρο και εγω σκεφτομαι να πουλησω το macbook που πηρα πριν 8 μηνες για να παρω το ipad 2,ως εφεδρικο του imac μου....Το ειδα απο εναν γνωστο μου που το εχει και επαθα πλακα......Zorro4 έγραψε:Εγώ κατάργησα ΚΑΤΑ 99,9% το laptop ... για τα μάτια του ipad2 ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Το getitνιάου το εμπιστεύεστε για μεγάλες αγορές; Ο φορητός θα μου στοιχήσει μια 600άρα.
- Τηρούν τους χρόνους παράδοσης;
- Φτάνουν σε καλή κατάσταση τα πακέτα;
- Απο ελλατωματικά, dead on arrival κτλ. γνωρίζετε κάτι;
- Τηρούν τους χρόνους παράδοσης;
- Φτάνουν σε καλή κατάσταση τα πακέτα;
- Απο ελλατωματικά, dead on arrival κτλ. γνωρίζετε κάτι;
- Federacion
ερωτηση:
εχω εγκατεστειμενα τα windows 7 ultimate greek.
εχω μόνο ενα παρτισιον δλδ σε απλα ελληνικα ενα c:\
Αξίζει να περασω το suse 11.3;
χρειάζεται να κάνω 2ο παρτισιον ή κ έτσι θα ρολαρει;
Μήπως θα δημιουργήσει προβληματα και κρασαρίσματα;
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;
Και τέλος.. η όλη φασαρία αξίζει;;;;
εχω εγκατεστειμενα τα windows 7 ultimate greek.
εχω μόνο ενα παρτισιον δλδ σε απλα ελληνικα ενα c:\
Αξίζει να περασω το suse 11.3;
χρειάζεται να κάνω 2ο παρτισιον ή κ έτσι θα ρολαρει;
Μήπως θα δημιουργήσει προβληματα και κρασαρίσματα;
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;
Και τέλος.. η όλη φασαρία αξίζει;;;;
αν θέλεις να κάνεις δοκιμή ξεκίνα με ένα live cd.
Μπορείς επίσης με ένα usb stick να κάνεις και να σώσεις αλλαγές χωρίς να πειράξεις τίποτα στο σκληρό σου δίσκο.
Μπορείς επίσης με ένα usb stick να κάνεις και να σώσεις αλλαγές χωρίς να πειράξεις τίποτα στο σκληρό σου δίσκο.
Το καλύτερο έιναι να τα δοκιμάσεις πρωτα με live cd. Αν σ'αρέσουν, θα τα εγκαταστήσεις σε 2ο partition και κατα την εκκίνηση θα διαλέγεις λειτουργικό. Προσεξε γιατι αν δεν κάνεις 2ο partition, θα γινει η εγκατασταση πανω στα windows και θα τα διαγράψει. Δεν υπάρχει περιπτωση να δημουργηθουν προβλήματα, ειναι δυο ανεξαρτητα λειτουργικά. Όσο για τη φασαρία, για εμένα αξίζει γιατι α)σε περιπτωση που παθουν κάτι τα windows (οχι και πολυ απίθανο) μπορεις να χρησιμοποιήσεις το PC για να βρεις λύση και β) η φιλοσοφία του ελευθερου λογισμικού.
- Federacion
τι είναι το live cd;
μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα σε στικάκι κ βλέπουμε.
ευχαριστώ για τη βοήθεια!
μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα σε στικάκι κ βλέπουμε.
ευχαριστώ για τη βοήθεια!