Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από sic-4 »

che4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Τάδε έφη ο γέρων, την Τετάρτη, όταν όλοι το θεωρούσαν τελειωμένο και ο παίκτης έκανε προπονήσεις.
Mīngus έγραψε: Βλέπω να χαλάει η μεταγραφή πάντως και να παρουσιάζουν τον Βεζυρτζή ως τον ήρωα της ημέρας.

δηλ τωρα για να καταλαβω ποιος σαυτο το φορουμ ηθελε γκαλιτσιο και δε θα πουμε τον νβ ηρωα που τον εκοψε
Τα ξαναειπαμε αυτα che. Γκαλιτσιο δεν θελαμε αλλα δεν θελαμε να τον κοψει ο Βεζυρτζης :nairepaok:

Καλο φετος σε ολους μας και στην ΠΑΟΚαρα μας παιδια!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μακαρι να ισχυει και να χαλασε του κλαρινογαμπρου..
προσωπικα δε το πιστευω οτι ισχυει αυτο που γραφουν οι χοντροι24
γιατι το θεωρω πολυ μεγαλη ντροπη για τον ΠΑΟΚ του 2016...
ο κυρ νικος χωρις γνωσεις, χωρις "ματι", και ξεπερασμενος, να χαλασε μεταγραφη του φρανκ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν βλέπω γιατί είναι ντροπή. Η ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε τίποτα. Και σε μεγάλα κλαμπς φερνουν παίχτες, τους περνανε ιατρικά και χαλάει πάνω στην υπογραφή. Δεν έγινε και με τον Μπερμπα το καλοκαίρι στην Αγγλία.

Ασε που δεν μιλάμε για κάποιο όνομα που ῾κοπηκε᾽ και θα χαλάσει το όνομα του ΠΑΟΚ στην πιάτσα...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

γιατι μιλαμε για προγραμματισμο, για διακριτους ρολους, για ευθυνη του καθενος
την ομαδα την φτιαχνει ο Αρνεσεν, εχει ακρες, εχει γνωστους, εχει γνωσεις στο χωρο
δε θα ερθει ο αλλος που μεχρι τωρα ηταν στα καφενεια και τα τσιπουραδικα, και ασχολιοταν μονο με το κομπολοι του, να τον καπελωνει
το παιχνιδακι με τους αρδ το ξερει καλα, και τον αβανταρουνε...
την δημιουργια ομαδας ομως ας την αφησει σε πιο ειδικους
δεν ειπα οτι θα χαλασει το ονομα του ΠΑΟΚ στην πιατσα, ισα ισα καλοπληρωτης ειναι
αλλα δε γινεται να κανει κουμαντο ξεπερασμενος μεγαλοπαραγοντας, αστειο ειναι, αυτη ειναι η ντροπη
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Μα εσύ αν ησουν στην θέση του, η πες ότι είσαι ο ίδιος ο Σαββίδης και σου έφερναν τον Γκαλίτσιο για 1.5 χρόνο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να το συζητήσεις; Μιλάμε για το παρόν, για τώρα. Γιατί δηλαδή θεωρείς ότι μάλωσε ο κυρ Νίκος με τον ΦΑ. Γιατί δηλαδή να μην συζητήσαν λογικά ώστε ο ΦΑ ο οποίος είναι παγόβουνο και αν πιστευε στην μεταγραφή θα την είχε κλείσει, να πείσθηκε για το ρίσκο.

Εμένα αυτό μου φαίνεται ότι λειτούργησε σωστά και όχι ότι εκτεθηκε ο ΠΑΟΚ.

Στο κάτω κάτω προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, οπότε τέλος καλό όλα καλά.

Εκτός και αν προτιμούσες να κλεισει ο παίχτης για να λέμε ότι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν επαγγελματικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εντάξει δεν έγινε και τίποτε το πολύ ανυσηχητικο είναι οι συνεχείς διαρροές στους ΑΡΔ από την ώρα που ήρθε ο βεζυρτζης αλλά και η προσπάθεια καπελωματος του Νικόλα στον Αρνεσεν με την αβάντα των ΑΡΔ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άν όμως "κάνει κουμάντο" ο τσιπουροκαφενόβιος μόνο για το "θεαθήναι" των "παπατζήδων" κολλητών του των κ@λοάρδ κι όχι στην ουσία;;;

Χεχεχέ...Σατανικό, έτσι;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Magpies4 έγραψε:Μα εσύ αν ησουν στην θέση του, η πες ότι είσαι ο ίδιος ο Σαββίδης και σου έφερναν τον Γκαλίτσιο για 1.5 χρόνο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να το συζητήσεις; Μιλάμε για το παρόν, για τώρα. Γιατί δηλαδή θεωρείς ότι μάλωσε ο κυρ Νίκος με τον ΦΑ. Γιατί δηλαδή να μην συζητήσαν λογικά ώστε ο ΦΑ ο οποίος είναι παγόβουνο και αν πιστευε στην μεταγραφή θα την είχε κλείσει, να πείσθηκε για το ρίσκο.

Στο κάτω κάτω προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, οπότε τέλος καλό όλα καλά.

Εκτός και αν προτιμούσες να κλεισει ο παίχτης για να λέμε ότι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν επαγγελματικά.

πολλα συν στην απλη εξηγηση και οχι στη συνομοσιολογια που εχει πεσει εδω και μερικες μερες
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε: ο τσιπουροκαφενόβιος
:?:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Νομίζω ότι η κοντρα ΝΒ ΦΑ είναι κατασκεύασμα των ΑΡΔ.

Δεν υπάρχει ούτε μία στο μύριο ο Φράνκ να ήθελε τον Γκαλίτσιο και να του χάλαγε την μεταγραφή ο ΝΒ. θα έφευγε την επόμενη μέρα ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol έγραψε:Εντάξει δεν έγινε και τίποτε το πολύ ανυσηχητικο είναι οι συνεχείς διαρροές στους ΑΡΔ από την ώρα που ήρθε ο βεζυρτζης αλλά και η προσπάθεια καπελωματος του Νικόλα στον Αρνεσεν με την αβάντα των ΑΡΔ

απο την αλλη ομως ολες αυτες οι "διαρροες" πολυ πιθανον να ειναι και απλα γεννηματα της φαντασιας των αρδ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Μα εσύ αν ησουν στην θέση του, η πες ότι είσαι ο ίδιος ο Σαββίδης και σου έφερναν τον Γκαλίτσιο για 1.5 χρόνο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να το συζητήσεις; Μιλάμε για το παρόν, για τώρα. Γιατί δηλαδή θεωρείς ότι μάλωσε ο κυρ Νίκος με τον ΦΑ. Γιατί δηλαδή να μην συζητήσαν λογικά ώστε ο ΦΑ ο οποίος είναι παγόβουνο και αν πιστευε στην μεταγραφή θα την είχε κλείσει, να πείσθηκε για το ρίσκο.

πολλα συν στην απλη εξηγηση και οχι στη συνομοσιολογια που εχει πεσει εδω και μερικες μερες
ναι. μα ελεγαν οτι ξεκίνησε απο 1,5 έτος, το άλλαξαν μετά απο πιέσεις του Βεζυρτζή σε 0,5+1 και εν τέλει δεν έκατσε η δουλειά γιατί θα έπρεπε να περιμένουν τον Ιβάν...

εμένα κατι μου λέει ότι οι αρδ με ενα σμπαρο τρια τριγώνια. και τα εξοδα των χριστουγέννων με τα κλικ, τα σκάψιμο λάκου στον Δανό και φυσικά την αβάντα στο νεοεισελθών μελος στο δσ που τον ξέρουν και μελλοντικά μπορεί να έχει τυράκι η ιστορία...

Πάντως τώρα αναμένω το επόμενο "έργο" να ειναι στα σεντερ μπακ που ο βεζυρτζης θα λεει για τους "πορτογαλους" ;) και αφου δεν ηρθε ο γκαλιτσιος να ερθει καποιος αλλος κτλ κτλ... 8-)

τεσπα. όλο και καποιος θα...ask frank... ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εμείς πάντως αν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ που το θέλουμε πρέπει στην οποιαδήποτε προσπάθεια υπονομευσης να εμαστε γροθιά με τον Φρανκ Αρνεσεν γροθιά και να το καταλάβουν όλοι αυτό ΑΡΔ κλπ.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

τα μυαλα μας πονανε.
αρδ π**στρακια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

sic-4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Εντάξει δεν έγινε και τίποτε το πολύ ανυσηχητικο είναι οι συνεχείς διαρροές στους ΑΡΔ από την ώρα που ήρθε ο βεζυρτζης αλλά και η προσπάθεια καπελωματος του Νικόλα στον Αρνεσεν με την αβάντα των ΑΡΔ

απο την αλλη ομως ολες αυτες οι "διαρροες" πολυ πιθανον να ειναι και απλα γεννηματα της φαντασιας των αρδ
μακαρι να ισχυει αυτο, να ειναι απλα η φαντασια τους
το ανυσηχητικο ειναι οτι ξαφνικα οργανωμενα ολα τα σαιτ, εφημεριδες, εχουν πληροφοριες...
αυτο το "θα τα μαθαινετε απο το σαιτ της ΠΑΕ" ξαφνικα χαθηκε
ας μην ειναι μια αλλαγη αυτη που εφερε ο κυρ νικος, για να ταισει κανα λαμογιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”