che4 έγραψε:Magpies4 έγραψε:Μα εσύ αν ησουν στην θέση του, η πες ότι είσαι ο ίδιος ο Σαββίδης και σου έφερναν τον Γκαλίτσιο για 1.5 χρόνο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να το συζητήσεις; Μιλάμε για το παρόν, για τώρα. Γιατί δηλαδή θεωρείς ότι μάλωσε ο κυρ Νίκος με τον ΦΑ. Γιατί δηλαδή να μην συζητήσαν λογικά ώστε ο ΦΑ ο οποίος είναι παγόβουνο και αν πιστευε στην μεταγραφή θα την είχε κλείσει, να πείσθηκε για το ρίσκο.
Εμένα αυτό μου φαίνεται ότι λειτούργησε σωστά και όχι ότι εκτεθηκε ο ΠΑΟΚ.
Στο κάτω κάτω προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, οπότε τέλος καλό όλα καλά.
Εκτός και αν προτιμούσες να κλεισει ο παίχτης για να λέμε ότι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν επαγγελματικά.
πολλα συν στην απλη εξηγηση και οχι στη συνομοσιολογια που εχει πεσει εδω και μερικες μερες
ναι. μα ελεγαν οτι ξεκίνησε απο 1,5 έτος, το άλλαξαν μετά απο πιέσεις του Βεζυρτζή σε 0,5+1 και εν τέλει δεν έκατσε η δουλειά γιατί θα έπρεπε να περιμένουν τον Ιβάν...
εμένα κατι μου λέει ότι οι αρδ με ενα σμπαρο τρια τριγώνια. και τα εξοδα των χριστουγέννων με τα κλικ, τα σκάψιμο λάκου στον Δανό και φυσικά την αβάντα στο νεοεισελθών μελος στο δσ που τον ξέρουν και μελλοντικά μπορεί να έχει τυράκι η ιστορία...
Πάντως τώρα αναμένω το επόμενο "έργο" να ειναι στα σεντερ μπακ που ο βεζυρτζης θα λεει για τους "πορτογαλους"

και αφου δεν ηρθε ο γκαλιτσιος να ερθει καποιος αλλος κτλ κτλ...
τεσπα. όλο και καποιος θα...ask frank...