33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- john4serres
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Φίλε μου, απόψεις είναι αυτές. Και η άποψή μου είναι ότι ο Μούσλι δεν ήταν και κάποιο σπουδαίο φορ. Καλύτερος από Σάλμον αλλά μέχρι εκεί.Tolaros έγραψε:Με Ζλάταν είχαμε την καλύτερη επίθεση απλά δεν τα έβαζε αυτός, έκανε σκόρερ τους άλλους. Κ έπαιζε ξύλο κ έσπαγε την μπάλα άψογα απέναντι σε κάτι Μαιστόροβιτς Μέλμπεργ κ Γκιάρους, όχι τους αστείους που έχει το πρωτάθλημα τελευταία. Τον αδικείς όσο δεν πάει
Ειδικά αν θυμηθούμε ότι έπαιζε με Ίβιτς, Βιερίνια, Πάμπλο, Κονσεϊσάο.
Σίγουρα ανέβασε την ομάδα επίπεδο όταν ήρθε. Αλλά το προηγούμενο επίπεδο ήταν ο Χαραλάμπους, ο Φρούνζα, ο Μπαϊάνο και ο Σάλμον.
Εγώ γιατί θυμάμαι να βρίζουμε τον καρπουζά που επέμενε στον Μούσλι και δεν έβαζε τον Κλάους; Λάθος τα θυμάμαι;
Και σόρι για το οφ τόπικ.

- john4serres
Ο τολαρος εχει δίκιο. Απίστευτο ξύλο και άνοιγμα χώρων ο Βόσνιος
Βασικά ο Σάντος σχεδόν δεν τον έβλεπε τον Κλάους..DC έγραψε:Φίλε μου, απόψεις είναι αυτές. Και η άποψή μου είναι ότι ο Μούσλι δεν ήταν και κάποιο σπουδαίο φορ. Καλύτερος από Σάλμον αλλά μέχρι εκεί.Tolaros έγραψε:Με Ζλάταν είχαμε την καλύτερη επίθεση απλά δεν τα έβαζε αυτός, έκανε σκόρερ τους άλλους. Κ έπαιζε ξύλο κ έσπαγε την μπάλα άψογα απέναντι σε κάτι Μαιστόροβιτς Μέλμπεργ κ Γκιάρους, όχι τους αστείους που έχει το πρωτάθλημα τελευταία. Τον αδικείς όσο δεν πάει
Ειδικά αν θυμηθούμε ότι έπαιζε με Ίβιτς, Βιερίνια, Πάμπλο, Κονσεϊσάο.
Σίγουρα ανέβασε την ομάδα επίπεδο όταν ήρθε. Αλλά το προηγούμενο επίπεδο ήταν ο Χαραλάμπους, ο Φρούνζα, ο Μπαϊάνο και ο Σάλμον.
Εγώ γιατί θυμάμαι να βρίζουμε τον καρπουζά που επέμενε στον Μούσλι και δεν έβαζε τον Κλάους; Λάθος τα θυμάμαι;
Και σόρι για το οφ τόπικ.
Στα υπόλοιπα,ότι είπε ο Tolaros..DC τον αδικείς τον Βόσνιο..
- kataramenos5
Τα συμπερασματα δικα μας ε?Μονο που εντελως τυχαια ξεχασες ν αναφερεις το ποιο σημαντικο στατιστικο για ενα στραικερ τα γκολ ανα τελικη.Και μετρας κατι ασχετο (εχει σχεση με το πως παιζει η ομαδα κα) επειδη βολευει.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ας πάρουμε όμως μόνο την SL:
Έχει παίξει 1203 λεπτά και έχει 19 τελικές και 8 γκολ. Δηλαδή κάνει μία τελική ανά 63,3 λεπτά! Αν αυτό είναι καλό για ένα φορ εγώ πάω πάσο.
Τι ίδιες τελικές έχει και ο Rodrigues σε περίπου ίδιο χρόνο συμμετοχής (1219 λεπτά), αλλά αυτός έπαιξε πολλούς αγώνες σαν full-back.
Ο Μακ σε 1613 λεπτά έχει 37 τελικές (1 τελική ανά 43,6 λεπτά)
Ο Πέλκας έχει 28 τελικές(!) σε 1161 λεπτά (1 τελική ανά 41,5 λεπτά)
Ο Berba έχει 14 τελικές σε 577 λεπτά (1 τελική ανά 41,2 λεπτά)
Ο Χαρίσης έχει 9 τελικές σε 424 λεπτά (1 τελική ανά 47,1 λεπτά)
Ο Kace έχει 12 τελικές σε 852 λεπτά (1 τελική ανά 71 λεπτά)
Ο Sabo έχει 10 τελικές σε 602 λεπτά (1/60,2)
και τέλος ο Μυστακίδης πρόλαβε να κάνει 6 τελικές σε 371 λεπτά (1/61,83)
Τα συμπεράσματα δικά σας.
1 ανα 12.3 τελικες ο Μακ
1 ανα 2.4 ο Κλαους
εδω τα στατιστικά
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.superleaguegreece.net/el/teams/team/paok-fc-397/2015-2016-superleague-52/teamstats
Οτι μας βολευει κυρ Αποστολε?
ΥΓ Σα καλος χριστιανος θα πρεπει να γνωριζεις οτι ειναι κακο πραγμα η εμπαθεια .
DC, λιγο δυσκολο να κανουμε σοβαρη συζητηση αν πραγματικα θεωρεις τον Κλαους καλυτερο του Μουσλι.
Ο Μουσλιμοβιτς ηταν μια ολοκληρη κλαση πανω απο τον Κλαους οχι απλα καλυτερος. Απλα φυσικα οντας ευθραυστος δεν επαιξε στην ουσια και πολυ.
Ο Μουσλιμοβιτς ηταν μια ολοκληρη κλαση πανω απο τον Κλαους οχι απλα καλυτερος. Απλα φυσικα οντας ευθραυστος δεν επαιξε στην ουσια και πολυ.
- buffalobill4
Παντως τη μιση χρονια που προλαβε να παιξει βασικος μαζι με Βιερινια Παμπλο Ιβιτς επι Μπολονι ειχε 13 γκολ και 3 ασιστ σε πρωταθλημα κυπελλο και ουεφα (μεχρι το τελος Γεναρη). Μετα εφυγε ο Πορτογαλος, εφυγε ο Κοντρερας, γενικοτερα επεσε πολυ η ποιοτητα μας
- anekfrastos
συμπληρωματικοί παίκτεςCCCP έγραψε:DC, λιγο δυσκολο να κανουμε σοβαρη συζητηση αν πραγματικα θεωρεις τον Κλαους καλυτερο του Μουσλι.
ο ένας είχε όσα δεν είχε ο άλλος
Ο Κλάους το γκόλ και ο Μουσλι όλα τα άλλα (δύναμη, πάθος, σπάσιμο της μπάλας, πίεση, μονομαχίες κλπ).
Ενα υβρίδιο θέλαμε, τον Ζλάους Ατανάσοβιτς.
η δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει, και ο στέφανος τόσα χρονια το κάνει πολύ καλά. από εκεί και πέρα τα χαρακτηριστικά που ζητάς θα τα βρείς σε καμια barcelona real, εκτος άμα βρείς κάνα ταλέντο από μικρό , γιατί έτοιμος παίχτης με τέτοια χαρακτηριστικά σε παραγωγική ηλικία καλός η κακός δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ...Odi έγραψε:Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.Sfinas έγραψε:όντως σέρνεται ο στέφανος8 γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες, κατά μέσο όρο δηλαδή, 1 γκολ ανά 2,25 τελικές προσπάθειες...που να μην σερνόταν δηλαδή 18 στα 18 θα είχε
Ο σέντερ φορ πρέπει να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.Να κρατάει μπάλα,να μοιράζει το τόπι στα 5-10 μέτρα από αυτόν,να σουτάρει,να παίζει σωστά το 1-2 τουλάχιστον.
Ο Κλάους από όλα αυτά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.Το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο και προβλέψιμο.Έξω από την περιοχή θα χάσει την μπάλα 9 στις 10 φορές,κοντρόλ σωστό θα κάνει 1 στις 5,πάσα σωστή 1/10.
Για αυτό και όλοι σχεδόν λησμονούμε τον Μουσλίμοβιτς.Υποδεχόταν την μπάλα,σούταρε και λίγο,άνοιγε διαδρόμους,έκανε τα βασικά.Και ας μην σκόραρε πολύ.Και τότε ο ΠΑΟΚ δεν τάιζε τον φορ του και όμως αυτός ξεχώρισε.
πχ τώρα ο ΠΑΟΚ κοιτάει για μπακασέτα δεν κοιτάει για σουάρες, καλο είναι να είμαστε και λίγο ρεαλιστές με το τι ζητάμε στον παοκ.
ο στέφανος σκοράρει, και είναι δικό μας παιδί , δεν τίθεται θέμα συζήτησις το αν κάνει για ΠΑΟΚ η όχι...
Ο Μίετσελ έπαιζε σε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ;Ο Γιάννου φέτος της Τρίπολης;Ο Αναστασάκος όταν έπαιζε σε εμάς;Ο Μπεργκ πού ήταν πριν τον βάζελο;Sfinas έγραψε:η δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει, και ο στέφανος τόσα χρονια το κάνει πολύ καλά. από εκεί και πέρα τα χαρακτηριστικά που ζητάς θα τα βρείς σε καμια barcelona real, εκτος άμα βρείς κάνα ταλέντο από μικρό , γιατί έτοιμος παίχτης με τέτοια χαρακτηριστικά σε παραγωγική ηλικία καλός η κακός δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ...Odi έγραψε:Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.Sfinas έγραψε:όντως σέρνεται ο στέφανος8 γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες, κατά μέσο όρο δηλαδή, 1 γκολ ανά 2,25 τελικές προσπάθειες...που να μην σερνόταν δηλαδή 18 στα 18 θα είχε
Ο σέντερ φορ πρέπει να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.Να κρατάει μπάλα,να μοιράζει το τόπι στα 5-10 μέτρα από αυτόν,να σουτάρει,να παίζει σωστά το 1-2 τουλάχιστον.
Ο Κλάους από όλα αυτά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.Το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο και προβλέψιμο.Έξω από την περιοχή θα χάσει την μπάλα 9 στις 10 φορές,κοντρόλ σωστό θα κάνει 1 στις 5,πάσα σωστή 1/10.
Για αυτό και όλοι σχεδόν λησμονούμε τον Μουσλίμοβιτς.Υποδεχόταν την μπάλα,σούταρε και λίγο,άνοιγε διαδρόμους,έκανε τα βασικά.Και ας μην σκόραρε πολύ.Και τότε ο ΠΑΟΚ δεν τάιζε τον φορ του και όμως αυτός ξεχώρισε.
πχ τώρα ο ΠΑΟΚ κοιτάει για μπακασέτα δεν κοιτάει για σουάρες, καλο είναι να είμαστε και λίγο ρεαλιστές με το τι ζητάμε στον ΠΑΟΚ.
ο στέφανος σκοράρει, και είναι δικό μας παιδί , δεν τίθεται θέμα συζήτησις το αν κάνει για ΠΑΟΚ η όχι...
Άπειρα τα παραδείγματα.Δεν είναι εξωφρενικό να ζητάς από τον επιθετικό σου πέντε βασικά πράγματα.Δηλαδή μόνο στην Ρεάλ και στην Μπατσελόνα μπορούν να κάνουν οι επιθετικοί ένα καλό κοντρόλ και να παίξουν 1-2;
Χρυσός ο Κλάους,κίλερ της μιας επαφής.Αυτό.
Μην το λαμβάνετε ως κράξιμο το να του γίνεται κριτική.Δεν είμαστε απαραίτητα κακοπροαίρετοι.Δηλαδή εσάς σας αρέσει ο φετινός Κλάους;
Αυτό που τόνισα,πού κολλάει με την αγωνιστική του εικόνα;
- ΑποστόληςΑ
Το παράδειγμα των τελικών που φέρνω σημαίνει ότι το παιδί δεν συμμετέχει πολύ στις επιθέσεις μας, πράγμα που το καταλαβαίνουμε κι εμείς. Κάνουμε επιθέσεις, κάνουμε τελικές αλλά αυτόν δεν τον νιώθει ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα.kataramenos5 έγραψε:Τα συμπερασματα δικα μας ε?Μονο που εντελως τυχαια ξεχασες ν αναφερεις το ποιο σημαντικο στατιστικο για ενα στραικερ τα γκολ ανα τελικη.Και μετρας κατι ασχετο (εχει σχεση με το πως παιζει η ομαδα κα) επειδη βολευει.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ας πάρουμε όμως μόνο την SL:
Έχει παίξει 1203 λεπτά και έχει 19 τελικές και 8 γκολ. Δηλαδή κάνει μία τελική ανά 63,3 λεπτά! Αν αυτό είναι καλό για ένα φορ εγώ πάω πάσο.
Τι ίδιες τελικές έχει και ο Rodrigues σε περίπου ίδιο χρόνο συμμετοχής (1219 λεπτά), αλλά αυτός έπαιξε πολλούς αγώνες σαν full-back.
Ο Μακ σε 1613 λεπτά έχει 37 τελικές (1 τελική ανά 43,6 λεπτά)
Ο Πέλκας έχει 28 τελικές(!) σε 1161 λεπτά (1 τελική ανά 41,5 λεπτά)
Ο Berba έχει 14 τελικές σε 577 λεπτά (1 τελική ανά 41,2 λεπτά)
Ο Χαρίσης έχει 9 τελικές σε 424 λεπτά (1 τελική ανά 47,1 λεπτά)
Ο Kace έχει 12 τελικές σε 852 λεπτά (1 τελική ανά 71 λεπτά)
Ο Sabo έχει 10 τελικές σε 602 λεπτά (1/60,2)
και τέλος ο Μυστακίδης πρόλαβε να κάνει 6 τελικές σε 371 λεπτά (1/61,83)
Τα συμπεράσματα δικά σας.
1 ανα 12.3 τελικες ο Μακ
1 ανα 2.4 ο Κλαους
εδω τα στατιστικάΟ μητρογλου προπερσι με 1/3 κατι τον κανατε θεο μερικοι.Ο Κλαους βγαινει αχρηστος γιατι δεν εχει τελικες.Αρα κι ο Μπερμπα στα παιχνιδια που επαιξε φορ και ειχε 1,2 τελικες ηταν το μεγαλυτερο παλτο ever.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.superleaguegreece.net/el/teams/team/paok-fc-397/2015-2016-superleague-52/teamstats
Οτι μας βολευει κυρ Αποστολε?
ΥΓ Σα καλος χριστιανος θα πρεπει να γνωριζεις οτι ειναι κακο πραγμα η εμπαθεια .
Ναι, έχει πολύ καλή αναλογία τελικών με γκολ, αλλά αρκετές τελικές είναι rebounds προσπάθειες άλλων που κάνουν το δύσκολο κομμάτι.
Και αυτά που λέω μπορεί να σου φαίνονται εμπάθεια, αλλά δεν είναι. Είναι κυρίως νούμερα. Γιατί να έχω εμπάθεια με τον παίκτη μας; Το αντίθετο. Προσπαθώ πάντοτε να τον στηρίζω, ειδικά εδώ στην Αθήνα, που όλοι τον λένε παλτό. Αλλά κι αυτός, ειδικά φέτος, δεν βοηθάει καθόλου...
Πονάνε τα μυαλά μου ξεκάθαρα με τον Στέφανο...μου λέτε για γκόλ/τελικές...καλό άμα δεν ξέρεις τον παίκτη...
και ο Μπαιάνο είχε βάλει 12 γκόλ η κάτι τέτοιο.
Παιδιά να σοβα-ρευτούμε, άμα δείς πόσες επιθέσεις χαλάει ο κλάους είτε με λάθος κοντρόλ, είτε με κακές πάσες, είτε επειδή μπλέκει τα μπούτια του είτε επειδή δεν μπορεί να βγεί να πάρει μπάλα έξω απ το κουτί είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου!
όταν σου κάνει 2 τελικές 1 γκόλ λες δεν μαμίεται, οκ, γιατί τουλάχιστον κάνει αυτό!
όταν δεν ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ, δεν διαφέρει απ τον Αναστασάκο και τον Μανιά σας αρέσει δεν σας αρέσει
και ο Μπαιάνο είχε βάλει 12 γκόλ η κάτι τέτοιο.
Παιδιά να σοβα-ρευτούμε, άμα δείς πόσες επιθέσεις χαλάει ο κλάους είτε με λάθος κοντρόλ, είτε με κακές πάσες, είτε επειδή μπλέκει τα μπούτια του είτε επειδή δεν μπορεί να βγεί να πάρει μπάλα έξω απ το κουτί είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου!
όταν σου κάνει 2 τελικές 1 γκόλ λες δεν μαμίεται, οκ, γιατί τουλάχιστον κάνει αυτό!
όταν δεν ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ, δεν διαφέρει απ τον Αναστασάκο και τον Μανιά σας αρέσει δεν σας αρέσει
@odi
τα πράματα είναι ξεκάθαρα, η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει goal, δεν με ενδιαφέρει άμα δεν κάνει triples, δεν με ενδιαφέρει άμα χάσει και κάνα kontrol , δεν με ενδιαφέρει άμα δεν του βγει και καμια πασα, θέλω να βάζει goal, και τα 100 γκολ με τον παοκ στα 27 του χρονια ειναι υπεραρκετα.
τι άπειρα παραδείγματα? πλην berg που είναι ο καλύτερος παίχτης στην ελλάδα και τέτοιο παίχτη πολύ απλά δεν βρίσκεις εκτος άμα έχεις σούφρα μεγάλη,όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι του στεφ.
ο γιάννου που τον αναφέρεις συνεχεια, παίζει σε μια ομάδα η οποια συνήθως παίζει ταμπούρι η στα ίσια, έχει χωρους δηλαδή, για φέρε τον γιάννου στην θέση του κλάους να παίζει σε μια άμυνα με 11 παίχτες και άμα βάλει goal γράψε m
ο αναστασάκος είχε 7 goal σε μια χρονια, ο στέφανος στην χειρότερη του χρονια έχει 8 σε λίγους μήνες, τι συγκρίνουμε τώρα?
ο mitsel σε 2 χρονια έβαλε 24 goal δεν έκανε και κάτι σπουδαίο , ο αθανασιάδης έχει 100 σύνολο και είναι ακόμα 27...
στο θέμα του στεφανου πλέον έχουμε φτάσει σε επίπεδο λαμπίρη τατιάνα κτλ, βλέπω λεβεντόπαιδα που ασχολούνται με τα tatoo και τις γκόμενες του στεφανου, δηλαδή ξεκάθαρα φθόνος και παρακμή αδερφιστικου επιπεδου....
εγώ άμα έπαιζε ο odi στον ΠΑΟΚ, που ξέρω ότι ο odi είναι ΠΑΟΚ,και έκανε αυτό που πρέπει βλέπε 100 goal αθανασιάδης, θα τον είχα ποιο ψιλά από τον κάθε ΠΣΤΗ που έρχεται για αρπαχτή....
και κλείνοντας αφιερομενο ένα γκολ με το ''άχρηστο'' kontrol του klaus στο 3:53
https://www.youtube.com/watch?v=ZOVQgwo5Clw
τα πράματα είναι ξεκάθαρα, η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει goal, δεν με ενδιαφέρει άμα δεν κάνει triples, δεν με ενδιαφέρει άμα χάσει και κάνα kontrol , δεν με ενδιαφέρει άμα δεν του βγει και καμια πασα, θέλω να βάζει goal, και τα 100 γκολ με τον παοκ στα 27 του χρονια ειναι υπεραρκετα.

τι άπειρα παραδείγματα? πλην berg που είναι ο καλύτερος παίχτης στην ελλάδα και τέτοιο παίχτη πολύ απλά δεν βρίσκεις εκτος άμα έχεις σούφρα μεγάλη,όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι του στεφ.
ο γιάννου που τον αναφέρεις συνεχεια, παίζει σε μια ομάδα η οποια συνήθως παίζει ταμπούρι η στα ίσια, έχει χωρους δηλαδή, για φέρε τον γιάννου στην θέση του κλάους να παίζει σε μια άμυνα με 11 παίχτες και άμα βάλει goal γράψε m
ο αναστασάκος είχε 7 goal σε μια χρονια, ο στέφανος στην χειρότερη του χρονια έχει 8 σε λίγους μήνες, τι συγκρίνουμε τώρα?
ο mitsel σε 2 χρονια έβαλε 24 goal δεν έκανε και κάτι σπουδαίο , ο αθανασιάδης έχει 100 σύνολο και είναι ακόμα 27...
στο θέμα του στεφανου πλέον έχουμε φτάσει σε επίπεδο λαμπίρη τατιάνα κτλ, βλέπω λεβεντόπαιδα που ασχολούνται με τα tatoo και τις γκόμενες του στεφανου, δηλαδή ξεκάθαρα φθόνος και παρακμή αδερφιστικου επιπεδου....
εγώ άμα έπαιζε ο odi στον ΠΑΟΚ, που ξέρω ότι ο odi είναι ΠΑΟΚ,και έκανε αυτό που πρέπει βλέπε 100 goal αθανασιάδης, θα τον είχα ποιο ψιλά από τον κάθε ΠΣΤΗ που έρχεται για αρπαχτή....
και κλείνοντας αφιερομενο ένα γκολ με το ''άχρηστο'' kontrol του klaus στο 3:53

https://www.youtube.com/watch?v=ZOVQgwo5Clw