16. Gojko Cimirot
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 16. Gojko Cimirot
Αυτο αληθεια ειναι.Τι γινεται με τις εξετασεις που θα εκανε;Υπαρχει κανενα νεο.
- painkiller4
Οταν λειπεις εσυ ειναι σαν να μην υπαρχει κεντρο ρε πουλεν ελπιζω ναναι οσο το δυνατον συντομοτερη η απουσια σου, περαστικα και παλι πισω γερος
παει και αυτος ...
Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Τσίμιροτ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.
η ομαδα δεν πεζει καλα ο τουντορ φτεει

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Τσίμιροτ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.
η ομαδα δεν πεζει καλα ο τουντορ φτεει
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα έχει διαλυθεί. Τραυματισμοί, τιμωρίες, κοράκια. Τον βλέπω να επιστρέφει με Λεβαδειακό.
Δηλώσεις που γεννούν πολλές απορίες, έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Βόσνιος μιλώντας στην ιστοσελίδα klix.ba δηλώνει πως δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, παρόλο που η ΠΑΕ ενημέρωσε την Δευτέρα πως υπέστη ξανά θλάση!
Mία Φανέλα, Βαριά Σαν Ιστορία... Διαθέσιμη στα PAOK FC Official Stores.
«Δεν είναι αλήθεια ότι έχω σοβαρή ζημιά. Χτύπησα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι αιμάτωμα. Θα προπονηθώ την Πέμπτη και είναι πολύ πιιθανόν να παίξω με τον Παναιτωλικό. Πραγματικά δεν ξέρω πως βγήκαν αυτές οι πληροφορίες στα ΜΜΕ της Ελλάδας ότι έχω τραυματιστεί άσχημα», φέρεται να δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που προφανώς δεν γνωρίζει ότι η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του!

Mία Φανέλα, Βαριά Σαν Ιστορία... Διαθέσιμη στα PAOK FC Official Stores.
«Δεν είναι αλήθεια ότι έχω σοβαρή ζημιά. Χτύπησα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι αιμάτωμα. Θα προπονηθώ την Πέμπτη και είναι πολύ πιιθανόν να παίξω με τον Παναιτωλικό. Πραγματικά δεν ξέρω πως βγήκαν αυτές οι πληροφορίες στα ΜΜΕ της Ελλάδας ότι έχω τραυματιστεί άσχημα», φέρεται να δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που προφανώς δεν γνωρίζει ότι η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του!
Αν ισχύει γιατί δεν τις διαψεύδει η Π.Α.Ε.;;; Διασπορά ψευδών ειδήσεων για "να μπερδέψουμε τους Ινδιάνους" μυρίζομαι...
Υ.Γ. Σιδερένιος και γρήγορα στο χορτάρι Τσίμι...Η ομάδα σε χρειάζεται οπωσδήποτε τώρα...
Υ.Γ. Σιδερένιος και γρήγορα στο χορτάρι Τσίμι...Η ομάδα σε χρειάζεται οπωσδήποτε τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Μαρ 2016, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.