27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Πραγματικά θα χρειαστεί
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν είχε ίωση και πυρετό, πιστεύω ότι εχθές θα είχε παίξει, τουλάχιστον σαν αλλαγή... 

πιστευω εχει το θρασσος και το τσαγανο να παιξει στο τηγανι και να παιξει και καλα. 

- ΑποστόληςΑ
Γιατί,ήταν τόσο καλός στην Βέροια που ξεκίνησε βασικός;
Χρυσή αλλαγή είναι ο Μύστα.Όταν ξεκινά βασικός χάνεται.
Χρυσή αλλαγή είναι ο Μύστα.Όταν ξεκινά βασικός χάνεται.
- ΑποστόληςΑ
Κ εγώ ήθελα να είναι βασικός στη Βέροια κ ήτανε , αλλά δεν ...
Στο τηγάνι δεν είμαστε για πειράματα νομίζω.
Στο τηγάνι δεν είμαστε για πειράματα νομίζω.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί η διαφορετική άποψη είναι προκατάλειψη; Δεν θεωρώ, αυτή τη στιγμή, τον Μυστα καλό παίκτη, αλλά από τον μέτριο έως κακό εδώ και 2 μήνες Αγκολέζο, ναι, τον προτιμώ.Odi έγραψε:Προκατειλημένο σε βρίσκω.Πολύ χειρότερος από τον Κάμπος ήταν.
- Sick Bastard
Μην βάζετε ως κριτήριο στο ματς της Βέροιας.
Οι αλχημείες σε τακτική και σε παίχτες ήταν πάρα πολλές για να βγει συμπέρασμα ατομικό για κάθε παίχτη.
Οι αλχημείες σε τακτική και σε παίχτες ήταν πάρα πολλές για να βγει συμπέρασμα ατομικό για κάθε παίχτη.
Διαφωνούμε,δεν συνεχίζω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί η διαφορετική άποψη είναι προκατάλειψη; Δεν θεωρώ, αυτή τη στιγμή, τον Μυστα καλό παίκτη, αλλά από τον μέτριο έως κακό εδώ και 2 μήνες Αγκολέζο, ναι, τον προτιμώ.Odi έγραψε:Προκατειλημένο σε βρίσκω.Πολύ χειρότερος από τον Κάμπος ήταν.
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικα οποτε μπηκε ως βασικος ηταν πολυ κατωτερος απο οτι οταν μπαινει σαν αλλαγη.με τοσο ομως μετριο καμπος η θεση παιζεται.εγω θα δοκιμαζα μεχρι και περευρα στη θεση καμπος.στο ματς με παρτιζαν μ αρεσε πολυ ο φακουντο στα πλαγια.
Πολύ σωστό αυτό , αλλά δεν ήτανε μόνο ότι δεν έδενε με τη γενική αλχημία.Sick Bastard έγραψε:Μην βάζετε ως κριτήριο στο ματς της Βέροιας.
Δεν είχε κ ατομικά υποφερτή παρουσία , όπως το θυμάμαι.