Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
αν δεν ηταν σιγουρο γιατι το διερρευσαν?
ωραιο επικοινωνιακο αυτογκολ
φερε τουλαχιστον ισαξιο παιχτη..
ωραιο επικοινωνιακο αυτογκολ
φερε τουλαχιστον ισαξιο παιχτη..
'Οπως το αποκλειστικό του Μπλάνκο ε?paoktzis έγραψε:αποκλειστηκοgergeo4 έγραψε:δεν το γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ
απογοητευση!μετα το καζο μπλανκο,τωρα ντεβιτς!τι τα βγαζουν αν δεν ειναι τελειωμενο?!ερασιτεχνες

- john4serres
εγω κουλαρω , ειμαι ηρεμοςobanebane έγραψε:Σιγα ρε σερρες κουλαρε αγορι μου δε χαθηκε ο κοσμος.
οταν ομως διαβαζω για "βιαστης των γαυρων , και το ενα και το αλλο , και θα σας σκισουμε κωλογαυροι με ντεβιτς"
αυτα ειναι για τα πανυγηρια
κανενα παικτη δεν παρακαλαμε , ΠΑΟΚ εισαι !
Ο paoktzis εγραψε οτι πηγε στο καταρ ακομα δεν υπαρχει τιποτα επισημο.
Αν και οπως ειπα πιστευω οτι γραφει δε σημαινει οτι εχει δικιο γιατι η πληροφορηση του μπορει να ειναι λαθος.
Φανταζομαι απο αρδ της πολης ενημερωνεται.
Αν και οπως ειπα πιστευω οτι γραφει δε σημαινει οτι εχει δικιο γιατι η πληροφορηση του μπορει να ειναι λαθος.
Φανταζομαι απο αρδ της πολης ενημερωνεται.
τωρα ειναι πρωτο θεμα σε ολα τα σαιτ εγω στο ειπα 10 λεπτα πρινpaoki1985 έγραψε:'Οπως το αποκλειστικό του Μπλάνκο ε?paoktzis έγραψε:αποκλειστηκοgergeo4 έγραψε:δεν το γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ
- Lacedaemonian
http://www.paokrevolution.net/latestnew ... n-o-devits

Ο Μάρκο Ντέβιτς δεν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα αφού τα πετρο-δολάρια από το Κατάρ κέρδισαν τα ρούβλια του Σαββίδη. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Ρούμπιν Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και προσπαθεί να κερδίσει την άνοδο της.
Προπονητής εκεί είναι ο Χιμένεθ, ο πρώην προπονητής μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ! Έτσι ο ΠΑΟΚ καλείται να ενεργοποιήσει άλλη λύση για την θέση στην επίθεση και θυμίζουμε ότι η περίπτωση του Μπλάνκο δεν «παίζει» αφού ήδη έχει συμφωνήσει με την Σαν Λορέντζο.

Ο Μάρκο Ντέβιτς δεν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα αφού τα πετρο-δολάρια από το Κατάρ κέρδισαν τα ρούβλια του Σαββίδη. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Ρούμπιν Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και προσπαθεί να κερδίσει την άνοδο της.
Προπονητής εκεί είναι ο Χιμένεθ, ο πρώην προπονητής μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ! Έτσι ο ΠΑΟΚ καλείται να ενεργοποιήσει άλλη λύση για την θέση στην επίθεση και θυμίζουμε ότι η περίπτωση του Μπλάνκο δεν «παίζει» αφού ήδη έχει συμφωνήσει με την Σαν Λορέντζο.
- hasio_john
Μπήκα και γω στο γαμωCοntra και τον βλέπω αγκαλιά με τους Σεΐχηδες και λέω από πότε οι δικοί μας φοράνε τέτοια ...
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μάγκες, φάγαμε ήττα και πίκρα με την κατάληξη! Σε λίγο θα τον βγάλουμε και παλτό για να νιώσουμε καλύτερα! Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω!

Σε ποια σαιτ ειναι πρωτο θεμα ρε μαστορα;
Οκ τα ειδα.
Οκ τα ειδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 24 Ιαν 2015, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω δεν λεω ψεματα φιλε μπαις και δες εγω στο ειπα 10 λεπτα πριν απο αυτους
τωρα ειναι πρωτο θεμα σε ολα τα σαιτ εγω στο ειπα 10 λεπτα πριν[/quote]
Καλά χαλάρωσε ρε διαβασμένε. Πριν 10' το είπες όχι πριν 10 μέρες.
Καλά χαλάρωσε ρε διαβασμένε. Πριν 10' το είπες όχι πριν 10 μέρες.