Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
H apopsi mou einai oti ton genari prepei na ginei mia metagrafh ekatimirion kai oxi eleuthero.to giati tora einai polidiastato 1on gia tin enisxish vasiko 2on gt prepei na di3ei o savidis oti yparxoun lefta ston silogo kai 3on na kavlosoume ligo re mages gt ta tsimeda dn peftoun me golasa kai perayra pou einai kaloi pektes alla dn ftanei auto
Νασαι καλα αδερφε, ειναι μαλακια να βαζεις φυτιλια χωρις βαση. Ασε τα εχουμε δει εδω μεσα χρονια απο διαφορους με "κονε". Εγω απλα μετεφερα κατι που εχει βαση αλλα δεν λεω πως ειναι 100%.Χωρικός έγραψε:Dim αν δεν το λεγες εσύ αλλά κάποιος άλλος, θα έβριζα που παίζει με τον πόνο μας. Ρε λες να γίνει τέτοιο πράγμα;;;Dimg4 έγραψε:Λοιπον δε θελω να σας βαλω φωτιες και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη. Ατομο που ειναι κοντα στην συζυγο του Αντελινο, μου ειπε σημερα πως ειναι κλεισμενος ο Βιερινια για Ιανουαριο και πως η συζυγος του ηδη εχει ερθει Θεσσαλονικη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως τον αλλα μας εβγαλες τα ματια!finetones έγραψε:H apopsi mou einai oti ton genari prepei na ginei mia metagrafh ekatimirion kai oxi eleuthero.to giati tora einai polidiastato 1on gia tin enisxish vasiko 2on gt prepei na di3ei o savidis oti yparxoun lefta ston silogo kai 3on na kavlosoume ligo re mages gt ta tsimeda dn peftoun me golasa kai perayra pou einai kaloi pektes alla dn ftanei auto

Θελουμε 4 μεταγραφεσ τον χειμωνα
1)κεντρικο αμυντικο (αβρααμ)
2)δημιουργικο 8αρι (νομποα)
3)εξτρεμοδεκαρο (βιερινια)
4)εξτρεμ που να παιζει και 9αρι (καμπελ)
και αν δεν το παρεις φτυσε με

1)κεντρικο αμυντικο (αβρααμ)
2)δημιουργικο 8αρι (νομποα)
3)εξτρεμοδεκαρο (βιερινια)
4)εξτρεμ που να παιζει και 9αρι (καμπελ)
και αν δεν το παρεις φτυσε με

Ποιον Αβραμη ρε σεις.. οχι αυτο το σιχαμα στον ΠΑΟΚ ειπαμε..
δεν θα τα χαλασουμε γι'αυτο.ας φερει χατσεριδη
εναν βαρβατο αμυντικο με εμπειρία

Parolos έγραψε:Ποιον Αβραμη ρε σεις.. οχι αυτο το σιχαμα στον ΠΑΟΚ ειπαμε..
Γιατι υπαρχει περιπτωση να παρουμε τους αλλους;

Εκτος του Αντελινο που τον εχουμε κλεισει ηδη
Έτσι είναι και εγώ τρελάθηκα γιατί ο dimg4 έχει πρόσωποΧωρικός έγραψε:Dim αν δεν το λεγες εσύ αλλά κάποιος άλλος, θα έβριζα που παίζει με τον πόνο μας. Ρε λες να γίνει τέτοιο πράγμα;;;Dimg4 έγραψε:Λοιπον δε θελω να σας βαλω φωτιες και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη. Ατομο που ειναι κοντα στην συζυγο του Αντελινο, μου ειπε σημερα πως ειναι κλεισμενος ο Βιερινια για Ιανουαριο και πως η συζυγος του ηδη εχει ερθει Θεσσαλονικη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην πιατσα!

μακάρι ΘΕΟΙ μου!!!!!
Σήμερα μπορώ να πω με ασφάλεια ότι θέλω τον Youssouf του Εργοτέλη. Έχοντας νόβα σπίτι, παρακολοθώ τον Εργοτέλη γιατί είναι η πιο θεαματική ομάδα από τις μικρομεσαίες. Περίμενα πολλές αγωνιστικές για να σιγουρευτώ, αλλά ο Youssouf σε κάθε παιχνίδι επι 9 αγωνιστικές είναι μισή ομάδα μόνος του. Έχει σωματοδομή Ανρί με καταπληκτική ταχύτητα, αντοχή αλλά και δύναμη. Επίσης μαρκάρει αποτελεσματικά. Σήμερα βλέπω μια σφαγή κατά του Εργοτέλη με πέναλτι ψεύτικο, ενώ στο 1ο ημίχρονο ο Youssouf έκλεψε την μπάλα καθαρά και μοίρασε έξυπνα την ασίστ, αλλά το κωράκι ο επόπτης που ήταν μπροστά έδειξε επιθετικό φάουλ. Θεωρώ τον Youssouf πολύ πιο ολοκληρωμένο παίκτη (μιας που είναι και πιο έμπειρος) από τον Ολαϊτάν που επίσης ήθελα όταν ήταν στη Βέροια. Είναι σοβαρός ομαδικός και δυνατός. Δεν είναι ο κλασικός γρήγορος παίκτης μικρών ομάδων, που πέφτει με το παραμικρό και μόλις πάρει τη μεταγραφή φαίνεται παιδάκι (πχ Κούτσια). Είναι άντρας - μαχητής και σε καλη ηλικία (26). Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή που θα αξιώσει ο Εργοτέλης που θα θέλει να τον μοσχοπουλήσει. Πάντως για 400,000 είναι καλη κίνηση και από μισθό θέλει λίγα. Είναι παίκτης με εξαιρετική φόρμα και προφανώς αυτό θα πρέπει να είναι προϋπόθεση το Γενάρη. Αν είναι πχ τραυματίας, είναι λάθος κίνηση.
Όλα αυτά άκυρα αν είναι να παρουμε Βιεϊρίνια. Η ομάδα θέλει 1 εξτρέμ και γενικά 2 κινήσεις το Γενάρη max, για να κρατήσει τις ισσοροπίες. Περισσότεροι παίκες ίσως χρειάστούν μόνο αν γίνουν απρόσμενες αποχωρήσεις παικτών.
Υγ: Να προσθέσω για τον Youssouf ότι έχει πολύ καλή τεχνική, κοντινή πάσα και καλές σέντρες. Είναι μανούλα για να μοιράζει ασίστ, αλλά και να σκοράρει.
Όλα αυτά άκυρα αν είναι να παρουμε Βιεϊρίνια. Η ομάδα θέλει 1 εξτρέμ και γενικά 2 κινήσεις το Γενάρη max, για να κρατήσει τις ισσοροπίες. Περισσότεροι παίκες ίσως χρειάστούν μόνο αν γίνουν απρόσμενες αποχωρήσεις παικτών.
Υγ: Να προσθέσω για τον Youssouf ότι έχει πολύ καλή τεχνική, κοντινή πάσα και καλές σέντρες. Είναι μανούλα για να μοιράζει ασίστ, αλλά και να σκοράρει.
- john4serres
εφοσον παρακολουθησες το ματς , ο Ντουμιτρου πως σου φανηκε αδερφε?
- VictorAK47
Παίδες και εγώ σήμερα κάπου το πήρε το μάτι μου ότι έχει κλείσει ήδη η καψούρα. Αν δεν βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ όμως ...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εκτός του γιουσουφ υπάρχει και ο βιγιαφανες του Χάβου. Γρήγορος παίζει και τις δύο πλευρές καλή ντρίμπλα σκοράρει άμα λάχει και είναι και σε πολύ καλή ηλικία. Από χρήματα δε ξέρω, λογικά φθηνός θα είναι. Όσο για την καψούρα κάποια στιγμή θα γυρίσει στο σπίτι του.
Το είχα πει εκείνο το μαύρο Γενάρη...
Ο Αντελινο έπαθε θλάση και θα επιστρέψει σε 2,5 χρόνια.
Ο Αντελινο έπαθε θλάση και θα επιστρέψει σε 2,5 χρόνια.
- billospaok_4
οπως ειχα πει πιστευω οτι απο μικρους του πρωταθληματος μονο οι 3 του παναιτωλικου μπορουε για ΠΑΟΚ!και αυτοι για βαθος!φετος χαθηκανε πολυ ο κουρμπελης και ο γουτας.κριμα γιατι τους πιστευα