Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
αν ερθει μεγαλος και εμπειρο ς ονομα θα τον πουμε τουριστα...αν ειναι νεος θα τον πουμε απειρο και πειραμα....τεσπα οποιος και ν αρθει το γκοου βιλατζ δεν το γλιτωνει
O Koeman συνδυάζει νεότητα (50) με μεγάλη εμπειρία και τίτλους (4 πρωταθλήματα Ολλανδίας, 2 κύπελλα Ολλανδίας, ένα πορτογαλίας και ένα Ισπανίας). Ο ιδανικός δηλαδή συνδυασμός για να να αποφύγεις χαρακτηρισμούς τουρίστα, άπειρου και πείραμαMANIAKOS έγραψε:αν ερθει μεγαλος και εμπειρο ς ονομα θα τον πουμε τουριστα...αν ειναι νεος θα τον πουμε απειρο και πειραμα....τεσπα οποιος και ν αρθει το γκοου βιλατζ δεν το γλιτωνει

Έχει στατιστικά:
55,36 % Wins
21,83 % Draw
22,82 % Losses
και 2,12 !!! γκολ ανά αγώνα.
Τον Jordi τον αναφέρω ως τεχνικό διευθυντή όπως ακούγεται και δείχνει να είναι καλή περίπτωση με την εμπειρία του ως παίκτης και τα πτυχία του. Ο συνδυασμός πιστεύω είναι καλός για να δώσεις τα κλειδιά για μια τριετία, περιμένοντας αποτελέσματα, αλλά φυσικά και μόνος ο ολλανδός με το βρωμόσουτο του μου φαίνεται ένα βαρύ και πολύ δυνατό όνομα. Έχει δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει με την Φέγιενορτ, που την έβγαλε φέτος 2η, και ακούστηκε ότι αυτοπροτάθηκε στην Σουόνση όταν εδιωξαν τον Λάουντρουπ. Επιπλέον οι ολλανδοί προπονητές είναι μαθημένοι να δουλεύουν με παίκτες μικρής ηλικίας και πιστεύω ότι αυτό μας ταιριάζει πολύ με τις ακαδημίες που έχουμε.
-
Ο Κούμαν από παντού με τις κλωτσιές έφυγε και άφηνε και καμμένη γη.
Ο Λάουντρουπ είναι περίπτωση Μίτσελ. Ούτε καλός, ούτε κακός, κάνει καριέρα με το όνομα που είχε σαν παίχτης.
Κανείς απ' τους δύο δεν βγάζει 6μηνο στην Τούμπα.
Ειδικά τον Κούμαν, με αυτό το ψυχρό στυλάκι, θα τον φάμε από προετοιμασία.
Ο Λάουντρουπ είναι περίπτωση Μίτσελ. Ούτε καλός, ούτε κακός, κάνει καριέρα με το όνομα που είχε σαν παίχτης.
Κανείς απ' τους δύο δεν βγάζει 6μηνο στην Τούμπα.

Ειδικά τον Κούμαν, με αυτό το ψυχρό στυλάκι, θα τον φάμε από προετοιμασία.
-
εγραψες το ποστ της χρονιας...ο παγκος ειναι σαν την ηλεκτρικη καρεκλα και την εντολη την δινουμε εμεις οι οπαδοι ισως γιατι κουραστηκαμε απο την υπομονη που θελουν να μας επιβαλλουν...MANIAKOS έγραψε:αν ερθει μεγαλος και εμπειρο ς ονομα θα τον πουμε τουριστα...αν ειναι νεος θα τον πουμε απειρο και πειραμα....τεσπα οποιος και ν αρθει το γκοου βιλατζ δεν το γλιτωνει
του ΠΑΟΚτση τα ματια εχουν δει πολλα, με την πρωτη ματια καταλαβαινουν τον τουριστα και τον απειρο...
-
kataramenos5 έγραψε:Συμφωνώ Ποιος Jordi...
Αφου ξέρεις,..Ο συνταξιούχος ,ο Ολλανδός τουρίστας κλπ κλπ .Δοκιμασμένο.Rizla έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Κι εμένα μ αρέσει αφου μεχρι και τους Κορεάτες έκανε να παίζουν μπάλα αλλα πλέον ειναι 67 βρε Ριζλα.
Ti να λεει...και ο Λινο ειναι 38 αλλα καλυτερο μπακ δεν εχεις...
Καταραμενε φως στο τουνελ βλεπεις?...γιατι εγω δεν...
- paokovios1974
Ρε ας τον λενε και ατακτικιδη τον νεο κουτς αρκει να κανει ΟΜΑΔΑ την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
- desperando
- Επικοινωνία:
συμφωνω απολυτωςpaok87 έγραψε:Πολύ καλή περίπτωση ο Ζαρντίμ που γράφεται...
- pisakaipoupoula
Ο Ζαρντίμ ναι πολύ καλή περίπτωση...κλασσικός Πορτογάλος αμυντικογενής, μοιάζει λίγο στο Σάντος και μόλις 39 χρονών...αν και μάλλον θα πάει στη Τότεναμ που τον θέλει...στο τσίρκο του πειραιά αν είχε κάτσει θα την είχαν περάσει τη Λεβάντε κ οι μ@λ@κες φάγανε 3άρες
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όπως είπαμε και πέρυσι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) και όπως έχουν πει και άλλα παιδιά (πάλι από πέρυσι και κάποιοι και πρόπερσι - και πάλι δυστυχώς), το ΘΕΜΑ δεν είναι ΠΟΙΟΝ θα φέρουμε.
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΔ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ
Το θέμα είναι ΤΙ θα ζητήσουμε από τον προπονητή που θα φέρουμε, και ΠΟΙΟΣ είναι ο τρόπος σκέψης μας όσον αφορά την εξέλιξη της ομάδας.
ΕΦΟΣΟΝ είμαστε ξεκάθαροι στο ΤΙ θέλουμε, οι επιλογές μας ΔΕΝ είναι πολλές. Εφόσον γίνεται αυτό που γίνεται τώρα, θα διαβάζουμε για ονόματα όπως ο Ζαρντιμ και ο Κούμαν, που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (προπονητικά).
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "νέου/φέρελπι και άπειρου" με "παλιό και έμπειρο" κτλ κτλ.
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "καταξιωμένου" και ακαταξίωτου (whatver το τελευταίο)
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "τεχνοκράτης" ή "τεχνο-αστοιχείωτος"
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΔ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ
Υπάρχουν τα @@ της διοίκησης, στα οποία πρέπει με ΕΜΦΑΣΗ να (σας/μας/κτλ) γράψουν ΟΛΟΥΣ.
Για το αν ο Χ ή ο Ψ θα είναι ο καινούριος προπονητής άποψη ΔΕΝ πρέπει ΚΑΝ να έχει
--ούτε ο Μπάμπης ο Σουγιάς
--ούτε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νιγρίτας (της εξωτικής Νιγρίτας)
--ούτε οι ραδιοακροατές της εκπομπής "κλαίω στο ράδιο, αλλά νομίζω ότι βοηθάω"
--ούτε ο angelheart και ο Rainmaker (άντε για τον Ντίνο να κάνω μια εξαίρεση
)
--ούτε ο ΠανούτσοΚαρπετοπολοΚόλκαΤσόρμα κτλ κτλ κτλ
--ούτε η Θύρα 1 (γνωστή για την πυκνότητά της σε προπονητές που πήραν από δυο ΤσουΛου ο καθένας - στο μάνατζερ)
Τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει
1 Να πάρει ο Σαββίδης τον (υιό) Κρόιφ (πχ ένα απλά παράδειγμα της επικαιρότητας) τηλέφωνο και να του πει
2 ΔΕΝ ξέρω ΝΤΙΠ από μπάλα και ΠΕΤΑΩ ΛΕΦΤΑ στα σκουπίδια. ΑΝ καταφέρεις και το σουλουπώσεις θα σε ΧΡΥΣΩΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ θα πάρεις ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Δέχεσαι ; δέχομαι. ΟΚ κάνεις κουμάντο ΕΣΥ. Εγώ ΔΕΝ υπάρχω. Απλά μου στέλνεις τους λογαριασμούς.
3 Ο (υιός) Κρόιφ θα βγει και θα πει : προπονητής θα είναι ο Κούμαν (λέω επίτηδες αυτόν που δεν θέλω εγώ)
4 Θα παίζουμε ΑΜΥΝΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ και θα σας πονάνε τα μάτια για ένα ίσως και δυο χρόνια. (ξανά επίτηδες ότι δεν θέλω).
5 ΔΕΝ σας αρέσει ; στα @@ μου. ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ στο γήπεδο. Θα ζήσω και χωρίς εσάς. ΔΕΝ θα βγούμε ούτε ουεφάκι ; ΑΚΟΜΑ πιο πολύ στα @@ μου.
6 Η μπάλα ψηλά (ή χαμηλά ή στα πλάγια ή οφσάιτ κτλ κτλ). ΔΕΝ σας αρέσει ; ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ που λένε και στα Βρασνά.
Αυτά και Χρόνια Πολλά στις μαμάδες μας που μας έκαναν τόσο όμορφους, έξυπνους κτλ κτλ κτλ

Το θέμα είναι ΤΙ θα ζητήσουμε από τον προπονητή που θα φέρουμε, και ΠΟΙΟΣ είναι ο τρόπος σκέψης μας όσον αφορά την εξέλιξη της ομάδας.
ΕΦΟΣΟΝ είμαστε ξεκάθαροι στο ΤΙ θέλουμε, οι επιλογές μας ΔΕΝ είναι πολλές. Εφόσον γίνεται αυτό που γίνεται τώρα, θα διαβάζουμε για ονόματα όπως ο Ζαρντιμ και ο Κούμαν, που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (προπονητικά).
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "νέου/φέρελπι και άπειρου" με "παλιό και έμπειρο" κτλ κτλ.
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "καταξιωμένου" και ακαταξίωτου (whatver το τελευταίο)
ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα "τεχνοκράτης" ή "τεχνο-αστοιχείωτος"
Υπάρχουν τα @@ της διοίκησης, στα οποία πρέπει με ΕΜΦΑΣΗ να (σας/μας/κτλ) γράψουν ΟΛΟΥΣ.
Για το αν ο Χ ή ο Ψ θα είναι ο καινούριος προπονητής άποψη ΔΕΝ πρέπει ΚΑΝ να έχει
--ούτε ο Μπάμπης ο Σουγιάς
--ούτε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νιγρίτας (της εξωτικής Νιγρίτας)
--ούτε οι ραδιοακροατές της εκπομπής "κλαίω στο ράδιο, αλλά νομίζω ότι βοηθάω"
--ούτε ο angelheart και ο Rainmaker (άντε για τον Ντίνο να κάνω μια εξαίρεση

--ούτε ο ΠανούτσοΚαρπετοπολοΚόλκαΤσόρμα κτλ κτλ κτλ
--ούτε η Θύρα 1 (γνωστή για την πυκνότητά της σε προπονητές που πήραν από δυο ΤσουΛου ο καθένας - στο μάνατζερ)
Τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει
1 Να πάρει ο Σαββίδης τον (υιό) Κρόιφ (πχ ένα απλά παράδειγμα της επικαιρότητας) τηλέφωνο και να του πει
2 ΔΕΝ ξέρω ΝΤΙΠ από μπάλα και ΠΕΤΑΩ ΛΕΦΤΑ στα σκουπίδια. ΑΝ καταφέρεις και το σουλουπώσεις θα σε ΧΡΥΣΩΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ θα πάρεις ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Δέχεσαι ; δέχομαι. ΟΚ κάνεις κουμάντο ΕΣΥ. Εγώ ΔΕΝ υπάρχω. Απλά μου στέλνεις τους λογαριασμούς.
3 Ο (υιός) Κρόιφ θα βγει και θα πει : προπονητής θα είναι ο Κούμαν (λέω επίτηδες αυτόν που δεν θέλω εγώ)
4 Θα παίζουμε ΑΜΥΝΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ και θα σας πονάνε τα μάτια για ένα ίσως και δυο χρόνια. (ξανά επίτηδες ότι δεν θέλω).
5 ΔΕΝ σας αρέσει ; στα @@ μου. ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ στο γήπεδο. Θα ζήσω και χωρίς εσάς. ΔΕΝ θα βγούμε ούτε ουεφάκι ; ΑΚΟΜΑ πιο πολύ στα @@ μου.
6 Η μπάλα ψηλά (ή χαμηλά ή στα πλάγια ή οφσάιτ κτλ κτλ). ΔΕΝ σας αρέσει ; ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ που λένε και στα Βρασνά.
Αυτά και Χρόνια Πολλά στις μαμάδες μας που μας έκαναν τόσο όμορφους, έξυπνους κτλ κτλ κτλ

Αγγελόκαρδε συμφωνώ.
Επιπλέον προσθέτω ότι το ίδιο πρέπει να παίζουν και τα τσικό.
Το σκάουτιγκ να κεντράρει σε συγκεκριμένους παίκτες με χαρακτηριστικά που να δένουν στα συστήματα.
Η προπόνηση σε όλα τα κλιμάκια να είναι στο συγκεκριμένο σύστημα.
Σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ να βασίζεται μόνο στα παιδιά των ακαδημιών που λόγω της γνώσης των συστημάτων, θα χρειάζονται το λιγότερο χρόνο προσαρμογής.
Stick to the plan
Επιπλέον προσθέτω ότι το ίδιο πρέπει να παίζουν και τα τσικό.
Το σκάουτιγκ να κεντράρει σε συγκεκριμένους παίκτες με χαρακτηριστικά που να δένουν στα συστήματα.
Η προπόνηση σε όλα τα κλιμάκια να είναι στο συγκεκριμένο σύστημα.
Σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ να βασίζεται μόνο στα παιδιά των ακαδημιών που λόγω της γνώσης των συστημάτων, θα χρειάζονται το λιγότερο χρόνο προσαρμογής.
Stick to the plan
Αγγελοκαρδε,μεταφρασε το κομματι του "τι πρεπει να γινει" και στειλε το στην ΠΑΕ!
Ο Ζαρντιμ δεν θα φτασει ουτε ως στην παρελαση της 28ης ..
Ο Ζαρντιμ δεν θα φτασει ουτε ως στην παρελαση της 28ης ..