Δεν υπάρχει περίπτωση.Ούτε μία στο εκατομύριο.Καμία, πως το λένε???
Κι εγώ για Λούκας που είπα δεν εχω ενημέρωση "εκ των έσω"

προκριματικά cl.και δεν νομιζω να βγουμε τοσο ευκολαche4 έγραψε:
ο αρσαβιν ειναι παιχταρας και ας μην ερθει ποτε αλλα οχι και ομαδα που βγαινει φετος ευκολα τσου λου να κανει γι θεο το λουκα και τον καθε λουκα
Αδερφε, φιλικα παντα, δε νομιζω να ειναι υποτιμητικο για την ομαδα μας να παρουμε τον Λουκας. Σε καμια περιπτωση. Τωρα αν παιζει παιχνιδι μανατζαραιων, δεν το γνωριζω, αλλα κακως συντηρειται, αν συντηρειται, απ αυτους.che4 έγραψε:συμφωνοι ρε μπιλ αλλα ελεος με το λουκα και το βαν γκοχ που θελουν οι μανατζραιοι να πασαρουν για παιχταραδες
ο αρσαβιν ειναι παιχταρας και ας μην ερθει ποτε αλλα οχι και ομαδα που βγαινει φετος ευκολα τσου λου να κανει γι θεο το λουκα και τον καθε λουκα
ειμασταν μεγαλο σωματειο παντα και τωρα με ιβαν θα το αποδειξουμε....τερμα η μιζερια και η αξια σε καθε τυχαιο παν αυτες οι εποχες
![]()
![]()
![]()
![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/allofs-griecht-neues-angebot-27649984.bild.html
Θες να πεις κάτι με αυτό δηλαδή φίλε μου? Δηλαδή χάρη τους έκανες που έπαιζαν???dini26 έγραψε: τοτε τον τουρκο τον ακιελ (αν θυμαμαι καλα) ηπια μια σοδα τον χωνεψα, ειχαμε κ τους κυπριους στην ομαδα.....
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΝΤΕ Κ Γ#ΜΗΣΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Μ@ΥΝ!
οχι, σε καμια περιπτωση, με παρεξηγησες, εννοω αυτο που λεει ο Dimg4, οτι ηταν συμπαικτες μαζι, μαλιστα ο Εγκωμιτης ειναι απο τους αγαπημενους μου!Photis έγραψε:Θες να πεις κάτι με αυτό δηλαδή φίλε μου? Δηλαδή χάρη τους έκανες που έπαιζαν???dini26 έγραψε: τοτε τον τουρκο τον ακιελ (αν θυμαμαι καλα) ηπια μια σοδα τον χωνεψα, ειχαμε κ τους κυπριους στην ομαδα.....
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΝΤΕ Κ Γ#ΜΗΣΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Μ@ΥΝ!