Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε παιδιά, αυτό για Αρσάβιν το λέτε σοβαρά???

Δεν υπάρχει περίπτωση.Ούτε μία στο εκατομύριο.Καμία, πως το λένε???

Κι εγώ για Λούκας που είπα δεν εχω ενημέρωση "εκ των έσω" :lol: :lol: (πόσο αστεία έκφραση?) αλλά δε μου φαίνεται παράλογο τουλάχιστον. Αυτο με τον Αρσάβιν, ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Ελεος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

συμφωνοι ρε μπιλ αλλα ελεος με το λουκα και το βαν γκοχ που θελουν οι μανατζραιοι να πασαρουν για παιχταραδες

ο αρσαβιν ειναι παιχταρας και ας μην ερθει ποτε αλλα οχι και ομαδα που βγαινει φετος ευκολα τσου λου να κανει γι θεο το λουκα και τον καθε λουκα

ειμασταν μεγαλο σωματειο παντα και τωρα με ιβαν θα το αποδειξουμε....τερμα η μιζερια και η αξια σε καθε τυχαιο παν αυτες οι εποχες

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βρε ποιος κανει Θεό τον Λούκα ένας πολυ καλός παίκτης ειναι ουτε ο πρώτος ουτε ο τελευταίος και να μην τον πάρουμε θα βρούμε κάτι αλλο ,απλα πιστεύω ότι ειναι προσιτός σε μικρή ηλικία και τύπος παίκτη που χρειαζομαστε πολυ τώρα αν εγω ειναι μάνατζερ του Λούκα οχι δεν είμαι ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΈΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΤΟ ΛΈΝΕ ΟΛΟΙ ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

che4 έγραψε:
ο αρσαβιν ειναι παιχταρας και ας μην ερθει ποτε αλλα οχι και ομαδα που βγαινει φετος ευκολα τσου λου να κανει γι θεο το λουκα και τον καθε λουκα

προκριματικά cl.και δεν νομιζω να βγουμε τοσο ευκολα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

che4 έγραψε:συμφωνοι ρε μπιλ αλλα ελεος με το λουκα και το βαν γκοχ που θελουν οι μανατζραιοι να πασαρουν για παιχταραδες

ειμασταν μεγαλο σωματειο παντα και τωρα με ιβαν θα το αποδειξουμε....τερμα η μιζερια και η αξια σε καθε τυχαιο παν αυτες οι εποχες

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Αδερφε, φιλικα παντα, δε νομιζω να ειναι υποτιμητικο για την ομαδα μας να παρουμε τον Λουκας. Σε καμια περιπτωση. Τωρα αν παιζει παιχνιδι μανατζαραιων, δεν το γνωριζω, αλλα κακως συντηρειται, αν συντηρειται, απ αυτους.

Και φυσικα, αν μου επεφτε λογος και ειχα διλημμα Αρσαβιν-Λουκας θα τους επαιρνα και τους 2 και θα ησυχαζαμε. :D

Αυτο που με τρελαινει (οχι σ αυτα που γραφεις εσυ, αλλα στη γενικοτερη περιρεουσα ατμοσφαιρα) ειναι τα δειγματα νεοπλουτισμου. Εκει που δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε, εχουμε πλεον ξεσαλωσει. Μικρο καλαθι και βλεπουμε. Οσο για το τσουλου, δε νομιζω οτι θα βγουμε ανετα.Αν βγουμε, θ βγουμε με αιμα.

Eorptol, συμφωνω με οσα λες τοσο πολυ που θα νομιζουν οτι αβανταρω το εναλλακτικο μου account.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Νομίζω πως έχεις πιάσει το νόημα φίλε.Χωρίς ακόμα απτά δείγματα από Σαββίδη,αναφορικά με την ομάδα εννοείται,κάποιοι τον έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ.Κάτι,που δε νομίζω να αποβεί επωφελές ούτε για τους ίδιους,ούτε για την ομάδα.Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τις ... προθέσεις του Ιβάν,αν συμπλέουν σε τόσο μεγάλο ποσοστό με τις οπαδικές μας,κι αναλόγως εκθρέφουμε μεγάλες προσδοκίες ή μη.Η βιάση δε βοηθάει ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν μου αρεσε καθολου η δηλωση του δωνη οτι δεν θα παρουμε αμυντικο και οτι αυτη τη θεση θα την καλυψει ο κατσουρανης. χρειαζομαστε αμυντικο για να κλειδωσουμε την θεση του τσου λου στα πλεϊ οφ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Συμφωνώ despe, χαραμιζουμε κ τον κάτσουρ έτσι!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/allofs-griecht-neues-angebot-27649984.bild.html
απο οτι φαινεται οντως τον πουλανε....το ποσο ειναι το θεμα ....
να δουμε...θα τα βρουμε με τους φιλους μας τους γερμανους ? :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν τελικα τον πουλανε... εκει θα ειναι η μεγαλη προκληση του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... A%E2%80%A6

Ε ΟΧΙ!!!!!!!!
τοτε τον τουρκο τον ακιελ (αν θυμαμαι καλα) ηπια μια σοδα τον χωνεψα, ειχαμε κ τους κυπριους στην ομαδα.....

Ε ΟΧΙ και σκοπιανο..... :redcard: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
δε θελω με την καμια,,,,,
ειναι ικανος να τραγουδαμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ κ να νομιζει πως το λεμε για παρτυ του!!!!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΝΤΕ Κ Γ#ΜΗΣΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Μ@ΥΝ!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

dini26 έγραψε: τοτε τον τουρκο τον ακιελ (αν θυμαμαι καλα) ηπια μια σοδα τον χωνεψα, ειχαμε κ τους κυπριους στην ομαδα.....

Θες να πεις κάτι με αυτό δηλαδή φίλε μου? Δηλαδή χάρη τους έκανες που έπαιζαν???
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

εννοει μαλλον οτι αφου συνυπηξαν οι κυπριοι με τον τουρκο, το χωνεψε πιο ευκολα
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Photis έγραψε:
dini26 έγραψε: τοτε τον τουρκο τον ακιελ (αν θυμαμαι καλα) ηπια μια σοδα τον χωνεψα, ειχαμε κ τους κυπριους στην ομαδα.....

Θες να πεις κάτι με αυτό δηλαδή φίλε μου? Δηλαδή χάρη τους έκανες που έπαιζαν???
οχι, σε καμια περιπτωση, με παρεξηγησες, εννοω αυτο που λεει ο Dimg4, οτι ηταν συμπαικτες μαζι, μαλιστα ο Εγκωμιτης ειναι απο τους αγαπημενους μου!
Photis στην ΚΥΠΡΟ υπηρετησα κ ειμαι περιφανος γιαυτο ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ.
ΕΛΛΑΔΑ+ΚΥΠΡΟΣ=ΕΝΑ!!!
ελπιζω να με καταλαβες τωρα.
και ξανα λεω.... ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ????? ΑΝ Κ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Κ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Και τί με χαλάει τώρα εμένα ο Σκοπιανός; Είναι στέλεχος του VMRO-DPMNE;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”