1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
@psycoman,
Λάθος παίκτη ανέφερες, βρες κάποιον άλλο.
Ο Τζιώλης φοράει το αντανεμικό ακόμη κι όταν οι άλλοι φοράνε μονο φανέλλα.
[youtube]6NviLINKRBE&feature=c4-overview&list=UUInZnZ8JYwmIvs8gtNriwSQ[/youtube]
Λάθος παίκτη ανέφερες, βρες κάποιον άλλο.
Ο Τζιώλης φοράει το αντανεμικό ακόμη κι όταν οι άλλοι φοράνε μονο φανέλλα.
[youtube]6NviLINKRBE&feature=c4-overview&list=UUInZnZ8JYwmIvs8gtNriwSQ[/youtube]
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ελα;ο μονος;;;psykoman έγραψε:Αρα ο Τζιολης που ειναι ο μονος παικτης στην μεσημβρια που κανει προπονηση χωρις φουλ-φεις και χωρις μακρυα φορμα η κολαν αλλα μονο με το σορτσακι ειναι ο πιο τσαμπουκαλης της ομαδος...
Ωραιο κριτιριο τσαμπουκα...δν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι...
παραξενο γιατι κι αυτος στα Πηγαδια γαντακια φοραγε...ο μονος... μαζι με τον πλεον τσαμπουκαλεμενο Τζαβελα...

Σιγα μωρε, και τον Χακομπο οποτε τον εχω δει να παιζει, γαντια φορουσε κι αυτος.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Τον τζιωλη τον ανεφερα απο ενα συγκεκριμενο βιντεο και μονο που οντος ηταν ο μονος στην μεσημβρια που ηταν ντυμενος οπως ανεφερα....
και λογος αναφορας στο συγκεκριμενο ειναι η διακωμωδηση του κριτιριου οτι τσαμπουκαλης ειναι αυτος που φοραει τα λιγοτερα ρουχα στο κρυο...
ελεος ρε παιδια
υ.γ. με την δικια σας λογικη ο Παμπλο ειναι το μεγιστο γατι που απο το φουλ-φεις ολο τον χειμωνα φαινονται μονο τα ματια του...
και λογος αναφορας στο συγκεκριμενο ειναι η διακωμωδηση του κριτιριου οτι τσαμπουκαλης ειναι αυτος που φοραει τα λιγοτερα ρουχα στο κρυο...
ελεος ρε παιδια
υ.γ. με την δικια σας λογικη ο Παμπλο ειναι το μεγιστο γατι που απο το φουλ-φεις ολο τον χειμωνα φαινονται μονο τα ματια του...
nothu έγραψε:Σιγα μωρε, και τον Χακομπο οποτε τον εχω δει να παιζει, γαντια φορουσε κι αυτος.
Ετσι οπως τα λες είναι, τον έχω δει και εγώ!!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
αλλο ειπα,δεν το επιασες,παμε παρακατω...psykoman έγραψε:Τον τζιωλη τον ανεφερα απο ενα συγκεκριμενο βιντεο και μονο που οντος ηταν ο μονος στην μεσημβρια που ηταν ντυμενος οπως ανεφερα....
ελεος ρε παιδια
- trel@menos
νταξει κλαιω απλα. οτι θα κραζαμε και γιατι φορανε γαντια οι παικτες δεν μπορουσα να το φανταστω ποτε...
...ακου γαντια οι φλωροι..

...ακου γαντια οι φλωροι..

ειμαι ολος ''ματια'' να διαβασω τον συλλογισμο σου...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:αλλο ειπα,δεν το επιασες,παμε παρακατω...psykoman έγραψε:Τον τζιωλη τον ανεφερα απο ενα συγκεκριμενο βιντεο και μονο που οντος ηταν ο μονος στην μεσημβρια που ηταν ντυμενος οπως ανεφερα....
ελεος ρε παιδια

- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή στη Τούμπα απαγορεύονται:
1. Το πασατέμπο
2. Τα κινητά για χρήση video (αν είναι να ακούσουμε πόσο χάνει ο Άρης και να το μάθει όλο το γήπεδο για να γελάμε, οκ)
3. Μη άσπρα ή μη μαύρα ρούχα
4. Η παρουσία χωρίς κασκόλ (συμφωνώ απόλυτα)
5. Η παρουσία στην 4 χωρίς να φωνάζεις (συμφωνώ απόλυτα)
6. Οι γκόμενες
7. ΤΩΡΑ ΚΑΙ τα γάντια ως σημάδι φλωριάς;
1. Το πασατέμπο
2. Τα κινητά για χρήση video (αν είναι να ακούσουμε πόσο χάνει ο Άρης και να το μάθει όλο το γήπεδο για να γελάμε, οκ)
3. Μη άσπρα ή μη μαύρα ρούχα
4. Η παρουσία χωρίς κασκόλ (συμφωνώ απόλυτα)
5. Η παρουσία στην 4 χωρίς να φωνάζεις (συμφωνώ απόλυτα)
6. Οι γκόμενες
7. ΤΩΡΑ ΚΑΙ τα γάντια ως σημάδι φλωριάς;
εκτός αν είναι γάντια ΠΑΟΚ και γύρω απο το σηματάκι έχει στάμπα με αίμα απο συμπλοκή σε στενά της Αθήνας... 

- Μπαρκαρούτσος
Με πολύ αίμα κερδίζεις και διαρκείας στην 4;
Οκ, εγώ το κόβω εδώ, είμαστε τελείως off-topic και το *αμήσαμε.
Οκ, εγώ το κόβω εδώ, είμαστε τελείως off-topic και το *αμήσαμε.
Κι ο Παμπλο με ενα κασκολ τυλιγμενο ηταν συνεχεια... που κολλαει τωρα το γαντι με τον τσαμπουκα?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στον ΠΑΟΚ του 2014 ο πιο τσαμπουκαλεμενος σου παικτης (Τζαβελας) αγωνιζεται με μαλλινα γαντακια στους 10 βαθμους των Πηγαδιων!!RoMaN έγραψε:Και ο Τζάβε μια χαρά τσαμπουκαλής είναι, αλλά δεν λέει σχεδόν κανείς τίποτα. Εσείς γουστάρετε Κοεμτζήδες!
φανταστειτε δηλαδη ποσο γατακια ειναι τα υπολοιπα...
να τα χαιρονται οι ''νερωμενοι''...