4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως για να το βάζει ο santos κάτι θα ξέρει παραπάνω από όλους μας,δε νομίζω να τον έχει ούτε αυτός ανιψιό. :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ρε παιδια σημερα πως και δεν πηρε καμια κοκκινη?????????????

:lol:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

καθοριστικη η συμβολη του σημερα :lol: :lol: :lol: καθαρα γ λογους καθυστερησεων μπηκε...αν το σκορ ηταν μεγαλυτερο δε θα γινοταν πιστευω 3η αλλαγη και θα ηταν λογικο.....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

most valuable player
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Στην τελευταία φωτογραφία διακρίνουμε τον Σωτήρη με την δουλεια που θα κάνει οταν παρατήσει το ποδόσφαιρο :) :) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Στην 2η φώτο βλέπουμε την εναλακτικη επιλογη του Σωτήρη..δηλαδή να τελιώσει τώρα την καριέρα του και να αρχίσει μια δουλεια που φαντάζομαι όλοι ξέρουμε 8) 8)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κανεις προταση για το Σωτο??? Ελα παρε παρε.....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μιας και το πωλητηριο παικτων μας ειναι σε οργασμικη φαση, για το Σωτηρακο περιμενω πωληση αλα Megahead. :wink:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Καλά ρε είστε καλά που θα πουλήσουμε τώρα τον Μπαλαφάκο; Ούτε 500 χιλιάρικα δεν θα πιάσει. Ενώ μετά από δύο χρόνια ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ, 2-3 εκατομμυριάκια θα τα έχει άνετα (τί, πέρασε η πρωταπριλιά; )

:)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

5Μ σε γιούρο 3 παίχτες απο Βάζελο δανεικούς και χορηγία Βγενόπουλου για αυτόν τον μεγάλο παίχτη αλλιώς προτιμώ να μας μείνει στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ανεκδοτάκι που μου είπαν σήμερα με τον Μπαλάφα:

Είναι σε ένα αεροπλάνο ο Μπαλάφας, ο Cristiano Ronaldo και ο Messi..Πέφτει κλασσικά το αεροπλάνο στην ζούγκλα και τους συλλαμβάνουν ιθαγενείς..Τους λένε θα σκοτώσουμε όποιον δεν ξέρει ο Μεγάλος Αρχηγός μας.

Πηγαίνουνε μπροστά στον αρχηγό, πρώτα τον Cristiano Ronaldo.Αρχίζει αυτός εγώ είμαι ο Cristiano Ronaldo, πήρα τα πάντα πέρυσι με την Manchester, χρυσές μπάλες για καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, μαμάω τα καλύτερα μωρά στον κόσμο κλπ.
Δεν τον ξέρω λέει ο Αρχηγός...Τον σκοτώνουν..

Πηγαίνουνε μετά τον Messi..Αρχίζει και αυτός, εγώ είμαι ο Lionel Messi o καλύτερος παίχτης στον κόσμο, έχω πάρει Champions League, πρωταθλήματα με την Barca, κύπελλα κλπ..Τίποτα ο Αρχηγός, το μπούλο και ο Messi..

Πηγαίνουνε στο τέλος και τον Μπαλάφα μπροστά στον Αρχηγό..Αυτός τρομοκρατημένος σκέφτεται, εδώ δεν ξέρει τον Ronaldo και τον Messi, εμένα θα ξέρει;Θα με σκοτώσει σίγουρα, και δεν θα προλάβω να προσφέρω άλλο στην ΠΑΟΚΑΡΑ..
Φτάνει μπροστά στον Αρχηγό και πρωτού προλάβει να μιλήσει, αυτός πετάζεται απ'τον θρόνο του και φωνάζει όλο χαρά:
Σωτηράκη;;;;Εσύ εδώ;;;
Ρε συ ο πατέρας του Μπακαγιόκο είμαι...Δε με θυμάσαι;;;

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
PAOKICHILD

Δημοσίευση από PAOKICHILD »

ΛΟΛ τα εσπασες!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

:mrgreen: :)
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Αυτο ρε σεις ειχε κυκλοφορησει πριν απο κατι αιωνες για τον Κολομπουρδα και τον μπαμπα του Ουντεζε :lol: :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Athanasiadhs έγραψε:Ανεκδοτάκι που μου είπαν σήμερα με τον Μπαλάφα:

Είναι σε ένα αεροπλάνο ο Μπαλάφας, ο Cristiano Ronaldo και ο Messi..Πέφτει κλασσικά το αεροπλάνο στην ζούγκλα και τους συλλαμβάνουν ιθαγενείς..Τους λένε θα σκοτώσουμε όποιον δεν ξέρει ο Μεγάλος Αρχηγός μας.

Πηγαίνουνε μπροστά στον αρχηγό, πρώτα τον Cristiano Ronaldo.Αρχίζει αυτός εγώ είμαι ο Cristiano Ronaldo, πήρα τα πάντα πέρυσι με την Manchester, χρυσές μπάλες για καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, μαμάω τα καλύτερα μωρά στον κόσμο κλπ.
Δεν τον ξέρω λέει ο Αρχηγός...Τον σκοτώνουν..

Πηγαίνουνε μετά τον Messi..Αρχίζει και αυτός, εγώ είμαι ο Lionel Messi o καλύτερος παίχτης στον κόσμο, έχω πάρει Champions League, πρωταθλήματα με την Barca, κύπελλα κλπ..Τίποτα ο Αρχηγός, το μπούλο και ο Messi..

Πηγαίνουνε στο τέλος και τον Μπαλάφα μπροστά στον Αρχηγό..Αυτός τρομοκρατημένος σκέφτεται, εδώ δεν ξέρει τον Ronaldo και τον Messi, εμένα θα ξέρει;Θα με σκοτώσει σίγουρα, και δεν θα προλάβω να προσφέρω άλλο στην ΠΑΟΚΑΡΑ..
Φτάνει μπροστά στον Αρχηγό και πρωτού προλάβει να μιλήσει, αυτός πετάζεται απ'τον θρόνο του και φωνάζει όλο χαρά:
Σωτηράκη;;;;Εσύ εδώ;;;
Ρε συ ο πατέρας του Μπακαγιόκο είμαι...Δε με θυμάσαι;;;

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
αχχααχχαχααχχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”