Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Η σειρά εχει ως εξής.
Ζαγοράκης-Βρυζας-Δώνης.
Αυτοί φταίνε για αυτο που βλέπουμε φέτος.
Ποιος τα έκανε σκατα στα οικονομικά....Ο Ζαγόρ.....ποιος αποτείωσε την ομάδα ?Ο Βρύζας.....ποιος την είδε προπονηταράς και υπερκτίμησε το ρόστερ?Ο Δώνης που μέχρι στιγμής ο Δερμιτζάκης φαίνετε Μουρίνιο μπροστά του.
Ρε CCCP......ειλικρινά αυτο που λέει ο Οθιν έχει χίλια δίκια.......εσύ διαφωνείς?
Ζαγοράκης-Βρυζας-Δώνης.
Ποιος τα έκανε σκατα στα οικονομικά....Ο Ζαγόρ.....ποιος αποτείωσε την ομάδα ?Ο Βρύζας.....ποιος την είδε προπονηταράς και υπερκτίμησε το ρόστερ?Ο Δώνης που μέχρι στιγμής ο Δερμιτζάκης φαίνετε Μουρίνιο μπροστά του.
Ρε CCCP......ειλικρινά αυτο που λέει ο Οθιν έχει χίλια δίκια.......εσύ διαφωνείς?
Argonaut4 έγραψε:...
Είσαι ξάδελφος του Σάλπι....
Κάλυπτες και συ το Κατσουράνη...........ώχ αυτό είναι απο αλλού.
Δεν είδες ότι μας έσφαξε το κοράκι...
Δεν έχεις πτυχίο προπονητή....
Στο κράξιμο είσαι πρώτος....
Δε δίνεις πίστωση χρόνου στην ομάδα...
Και τι θες να ούμε...είναι νέα τα παιδιά.....
Δε βλέπεις ότι φταίνε οι παίχτες και δεν έχει καμμιά ευθύνη ο καλύτερος Ελληνα κόουτς?
Καλα δε διαβάζεις Κόλκα?
...
Αδερφέ, όλη η απάντηση αλλά ειδικά αυτό για τον Κατσουράνη με έκανε να γελάω ασταμάτητα για κανένα δίλεπτο και όσο το σκέφτομαι γελάω ακόμα. Να σαι καλά, γιατί το γέλιο σήμερα είναι δύσκολο να προκύψει, αν και το έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σε ευχαριστώ.
Καταρχην, για την κατασταση στην οποια βρισκομαστε φταιει γενικος το οτι δεν εχουμε μια.
Απο εκει και περα να σου πω. ΦΥΣΙΚΑ και ο Δωνης δεν ειναι υπερανω κριτικης. Και εχει κανει και λαθη, πχ το να παιξει ο Γκαρσια ανετιμος και ολο το ματς που σερνοτανε.
Αλλα μην τρελαθουμε κι ολας. Ο Δωνης εχει ακομα πολυ μικρο μεριδιο ευθηνης. Εγω ειμαι αμιλικτος κριτης προπωνητων αλλα οταν πιστευω οτι η ομαδα μπορει να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο που δειχνει.
Ειναι φανερο οτι εγινε ενας σχεδιασμος να στηρειχθουμε σε καποιους εμπειρους παικτες. Πολλοι απο αυτους ουσιαστικα δεν εχουν παιξει, ειναι συνεχια τραυματιες κτλ. Ειναι σε δυσκολη θεση η ομαδα.
Εγω προσωπικα, θα κρινω τον Δωνη απο τη δουλεια που θα κανει φετος. Φυσικα και αν ας πουμε περνανε οι βδομαδες και δεν υπαρχει καμια βελτιωση τοτε υπαρχει προβλημα.
Ρε παιδια, εαν πιστευεται οτι ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να ειναι ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΙΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΛΥ καλυτερος τι να πω.
ΥΓ. Το εχουμε πει 100 φορες. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηθελε να φυγει ο Μπολονι.
Απο εκει και περα να σου πω. ΦΥΣΙΚΑ και ο Δωνης δεν ειναι υπερανω κριτικης. Και εχει κανει και λαθη, πχ το να παιξει ο Γκαρσια ανετιμος και ολο το ματς που σερνοτανε.
Αλλα μην τρελαθουμε κι ολας. Ο Δωνης εχει ακομα πολυ μικρο μεριδιο ευθηνης. Εγω ειμαι αμιλικτος κριτης προπωνητων αλλα οταν πιστευω οτι η ομαδα μπορει να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο που δειχνει.
Ειναι φανερο οτι εγινε ενας σχεδιασμος να στηρειχθουμε σε καποιους εμπειρους παικτες. Πολλοι απο αυτους ουσιαστικα δεν εχουν παιξει, ειναι συνεχια τραυματιες κτλ. Ειναι σε δυσκολη θεση η ομαδα.
Εγω προσωπικα, θα κρινω τον Δωνη απο τη δουλεια που θα κανει φετος. Φυσικα και αν ας πουμε περνανε οι βδομαδες και δεν υπαρχει καμια βελτιωση τοτε υπαρχει προβλημα.
Ρε παιδια, εαν πιστευεται οτι ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να ειναι ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΙΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΛΥ καλυτερος τι να πω.
ΥΓ. Το εχουμε πει 100 φορες. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηθελε να φυγει ο Μπολονι.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Argonaut4 έγραψε:Η σειρά εχει ως εξής.
Ζαγοράκης-Βρυζας-Δώνης.
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Η σειρά έχει ως εξής.
Λαός του Π.Α.Ο.Κ. - Ζαγοράκης
.-

O Δώνης ξανά στα δύσκολα…
Την πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο μεγάλης ομάδας, της ΑΕΚ, το πρόβλημα ήταν ότι υπήρξαν διοικητικές αλλαγές προς το χειρότερο και η ομάδα πήρε τον κατήφορο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει μόνος του, να μην αντέξει την πίεση και να θεωρηθεί αποτυχημένος...
Την δεύτερη φορά που πήγε σε μία μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα είναι ότι και πάλι υπήρξαν άμεσα διοικητικές εξελίξεις. Αυτή την φορά προς το καλύτερο και με έναν σταθερό νέο ιδιοκτήτη. Και αυτό όμως για τον Δώνη μπορεί να είναι πρόβλημα. Τώρα πλέον στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπομονή και διάθεση για στήριξη των νέων παιδιών από τους οπαδούς όπως θα υπήρχε αν δεν είχε εμφανιστεί ο Σαββίδης. Τώρα υπάρχει η απαίτηση από τον κόσμο να μπουν λεφτά, να γίνουν μεγάλες μεταγραφές, να έρθει και μεγάλο όνομα προπονητή. Και αυτό πρόβλημα είναι...
Ο Δώνης ξεκίνησε το καλοκαίρι με δεδομένο ότι το μπάτζετ θα ήταν πάρα πολύ σφικτό και οι μεταγραφές φθηνές και ελάχιστες. Επρεπε λοιπόν να φτιάξει έναν ΠΑΟΚ που θα στηρίζονταν στα νέα παιδιά. Ο Κάτσε, ο Γιάννου, ο Γλύκος, ο Κατσικάς, πήραν φανέλα βασικού, ενώ παίκτες όπως ο Πέλκας, ο Παναγιωτίδης πήραν πολλές συμμετοχές ακόμη και ως βασικοί. Ολο αυτό είναι φυσικό να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αποτελεσματικότητα της ομάδας. Ο Δώνης μετά το Περιστέρι, το είπε «έλλειψη προσωπικότητας», ακόμη και έτσι να είναι το ξέραμε και το ήξερε από πριν. Δεν μπορεί να πίστευε κάποιος, ούτε φυσικά ο Δώνης ότι ο Κάτσε, ο Γιάννου, ο Γλύκος, ο Πέλκας και δεν ξέρω και ποιος άλλος θα είχε την προσωπικότητα να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του, με το που θα φορούσε τη φανέλα του. Ακόμη κι' αν την έχουν θέλουν χρόνο για να την βγάλουν και δεν θα συμβεί στα πρώτα δύο τρία ματς, αυτό.
Ποιος όμως φίλος του ΠΑΟΚ μετά την εποχή Σαββίδη έχει την διάθεση να δώσει χρόνο στον Δώνη και στα νέα παιδιά, ακόμη και με κόστος να χαθούν όλοι οι στόχοι της εφετινής σεζόν; Ελάχιστοι.
Όταν μάλιστα ο Σαββίδης έχει πει, ότι «δεν μπορεί να είναι στόχος του ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος». Πλέον όλοι απαιτούν από τον Σαββίδη μεταγραφές εδώ και τώρα και στην επόμενη στραβή θα απαιτούν και μεγάλο όνομα για τον πάγκο εδώ και τώρα. Και αυτό είναι κάτι που ο Δώνης ούτε το είχε υπολογίσει, ούτε σχεδιάσει το περασμένο καλοκαίρι. Και αυτός θα ήθελε μεταγραφές και όχι να περιμένει όλους τους νέους να ωριμάσουν μέσα από τις ήττες της ομάδας. Και επειδή ήξερε ότι τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει δεσμεύτηκε να κάνει τη δουλειά με τους μικρούς. Τώρα όμως που οι απαιτήσεις άλλαξαν, είναι πιθανό να αλλάξει και αυτός. Για αυτό.... τώρα εντοπίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικότητας.
Του Μ.Τσόχου
Γράφτηκε από sport-fm.gr
Σε πηρε πρεφα και η χαβουζα......

Την πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο μεγάλης ομάδας, της ΑΕΚ, το πρόβλημα ήταν ότι υπήρξαν διοικητικές αλλαγές προς το χειρότερο και η ομάδα πήρε τον κατήφορο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει μόνος του, να μην αντέξει την πίεση και να θεωρηθεί αποτυχημένος...
Την δεύτερη φορά που πήγε σε μία μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα είναι ότι και πάλι υπήρξαν άμεσα διοικητικές εξελίξεις. Αυτή την φορά προς το καλύτερο και με έναν σταθερό νέο ιδιοκτήτη. Και αυτό όμως για τον Δώνη μπορεί να είναι πρόβλημα. Τώρα πλέον στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπομονή και διάθεση για στήριξη των νέων παιδιών από τους οπαδούς όπως θα υπήρχε αν δεν είχε εμφανιστεί ο Σαββίδης. Τώρα υπάρχει η απαίτηση από τον κόσμο να μπουν λεφτά, να γίνουν μεγάλες μεταγραφές, να έρθει και μεγάλο όνομα προπονητή. Και αυτό πρόβλημα είναι...
Ο Δώνης ξεκίνησε το καλοκαίρι με δεδομένο ότι το μπάτζετ θα ήταν πάρα πολύ σφικτό και οι μεταγραφές φθηνές και ελάχιστες. Επρεπε λοιπόν να φτιάξει έναν ΠΑΟΚ που θα στηρίζονταν στα νέα παιδιά. Ο Κάτσε, ο Γιάννου, ο Γλύκος, ο Κατσικάς, πήραν φανέλα βασικού, ενώ παίκτες όπως ο Πέλκας, ο Παναγιωτίδης πήραν πολλές συμμετοχές ακόμη και ως βασικοί. Ολο αυτό είναι φυσικό να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αποτελεσματικότητα της ομάδας. Ο Δώνης μετά το Περιστέρι, το είπε «έλλειψη προσωπικότητας», ακόμη και έτσι να είναι το ξέραμε και το ήξερε από πριν. Δεν μπορεί να πίστευε κάποιος, ούτε φυσικά ο Δώνης ότι ο Κάτσε, ο Γιάννου, ο Γλύκος, ο Πέλκας και δεν ξέρω και ποιος άλλος θα είχε την προσωπικότητα να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του, με το που θα φορούσε τη φανέλα του. Ακόμη κι' αν την έχουν θέλουν χρόνο για να την βγάλουν και δεν θα συμβεί στα πρώτα δύο τρία ματς, αυτό.
Ποιος όμως φίλος του ΠΑΟΚ μετά την εποχή Σαββίδη έχει την διάθεση να δώσει χρόνο στον Δώνη και στα νέα παιδιά, ακόμη και με κόστος να χαθούν όλοι οι στόχοι της εφετινής σεζόν; Ελάχιστοι.
Όταν μάλιστα ο Σαββίδης έχει πει, ότι «δεν μπορεί να είναι στόχος του ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος». Πλέον όλοι απαιτούν από τον Σαββίδη μεταγραφές εδώ και τώρα και στην επόμενη στραβή θα απαιτούν και μεγάλο όνομα για τον πάγκο εδώ και τώρα. Και αυτό είναι κάτι που ο Δώνης ούτε το είχε υπολογίσει, ούτε σχεδιάσει το περασμένο καλοκαίρι. Και αυτός θα ήθελε μεταγραφές και όχι να περιμένει όλους τους νέους να ωριμάσουν μέσα από τις ήττες της ομάδας. Και επειδή ήξερε ότι τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει δεσμεύτηκε να κάνει τη δουλειά με τους μικρούς. Τώρα όμως που οι απαιτήσεις άλλαξαν, είναι πιθανό να αλλάξει και αυτός. Για αυτό.... τώρα εντοπίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικότητας.
Του Μ.Τσόχου
Γράφτηκε από sport-fm.gr
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/33355-o-%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%E2%80%A6
Σε πηρε πρεφα και η χαβουζα......

Argonaut4 έγραψε:......
Αμα ο ΠΑΟΚτσής πλέον δε πάρει γραμμή απο το Κόλκα και το κάθε Κόλκα......αφου πρώτα ο Κόλκας έχει παρει γραμμή απο τη διοικηση ότι ο προπονητης θα πάρει την άγουσα για την αποζημίωση .....δε ξεκολλάει....
Βάστα ρε Αργοναύτη, γιατί τα τσουβαλιάζεις.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω πρόβλημα με τον Δώνη και είμαι διατεθημένος να του δώσω πίστωση όλη την χρονιά και ας κάνουμε κλαρίνα, παίρνω γραμμή από τον κόλκα;
Εγώ ούτε στο ράδιο τον ακούω, ούτε στο 24 μπαίνω.
DC έγραψε:Argonaut4 έγραψε:......
Αμα ο ΠΑΟΚτσής πλέον δε πάρει γραμμή απο το Κόλκα και το κάθε Κόλκα......αφου πρώτα ο Κόλκας έχει παρει γραμμή απο τη διοικηση ότι ο προπονητης θα πάρει την άγουσα για την αποζημίωση .....δε ξεκολλάει....
Βάστα ρε Αργοναύτη, γιατί τα τσουβαλιάζεις.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω πρόβλημα με τον Δώνη και είμαι διατεθημένος να του δώσω πίστωση όλη την χρονιά και ας κάνουμε κλαρίνα, παίρνω γραμμή από τον κόλκα;
Εγώ ούτε στο ράδιο τον ακούω, ούτε στο 24 μπαίνω.
Ειρωνικό είναι για την όλη τη κατάσταση Κώστα δεν ειναι τσουβάλιασμα......

Ωπα εισαι διατεθειμένος να κάνεις κλαρίνα όλη τη χρονιά?Διαβάζεις καλα τι έγραψες?
Αν σου έρθει και σε λίγες μέρες ο Αστέρας και σου κάνει κηδεία στη Τούμπα τα ίδια θα λες?Με την ίδια εμφάνιση η ομάδα έτσι?Δε σου λεω να παιξεις μπαλαρα και να χασεις στις λεπτομέρειες.
Γιατι οπως είδα τον Αστέρα και όπως βλέπω να παραπαίει ο ΠΑΟΚ για εκεί πάει....όπως φαινόταν απο μακριά που πήγαινε με τον Ατρόμητο.
Ρε Αργοναύτη, μη πιάνεις τα άκρα. Άλλο το να χάνεις από τον Ατρόμητο στην έδρα του και άλλο από την Βέροια στην Τούμπα.
Χάσαμε από τον Ατρόμητο που πέρυσι μας είχε κάνει γιογιό με τον Μπόλονι στον πάγκο και έχετε φέρει την καταστροφή.
Εάν, για να εξυγειανθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά, χρειαστεί να ξαναβγώ 5ος, ναι, ας τα κάνω τα γ@μημένα τα κλαρίνα.
Γιατί; Γιατί ετσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι εγώ την εξυγείανση: όταν θα σε λέιψουν Σάλπι, Λάζαρ και Γκαρσία, εσύ δεν θα έχεις δώσει άλλο ενάμισι εκατομμύριο για να έχεις ισάξιους αντικαταστάτες και θα κατεβάσεις ενδεκάδα με 4 πιτσιρίκια όπως κάναμε και εχθές.
Σταφυλίδη, Αποστολόπουλο, Πέλκα και Κάτσε κατεβάσαμε εχθές. Κ20.
Χάσαμε από τον Ατρόμητο που πέρυσι μας είχε κάνει γιογιό με τον Μπόλονι στον πάγκο και έχετε φέρει την καταστροφή.

Εάν, για να εξυγειανθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά, χρειαστεί να ξαναβγώ 5ος, ναι, ας τα κάνω τα γ@μημένα τα κλαρίνα.
Γιατί; Γιατί ετσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι εγώ την εξυγείανση: όταν θα σε λέιψουν Σάλπι, Λάζαρ και Γκαρσία, εσύ δεν θα έχεις δώσει άλλο ενάμισι εκατομμύριο για να έχεις ισάξιους αντικαταστάτες και θα κατεβάσεις ενδεκάδα με 4 πιτσιρίκια όπως κάναμε και εχθές.
Σταφυλίδη, Αποστολόπουλο, Πέλκα και Κάτσε κατεβάσαμε εχθές. Κ20.
Argonaut4 έγραψε:Αν σου έρθει και σε λίγες μέρες ο Αστέρας και σου κάνει κηδεία στη Τούμπα τα ίδια θα λες?
Και πέρσι κηδεία μας έκανε ο Αστέρας με τα 3 γκολ σε 17'. Με τα δύο του Περρόνε, που δύο γκολ σε ένα ματς έχει βάλει τρεις φορές σε όλη του την καριέρα.
Άσε που θυμάμαι ακόμη τον Μιλάνο να βγάζει την φανέλα και από κάτω να γράφει «με είχατε για νεκρό», τη χρονιά της σαρδέλας.
Αναλογικά, πιο πολλές κηδείες ο Αστέρας μας έχει κάνει, παρά ο γάβρος.

DC έγραψε:Εάν, για να εξυγειανθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά, χρειαστεί να ξαναβγώ 5ος, ναι, ας τα κάνω τα γ@μημένα τα κλαρίνα.
Έτσι κι αλλιώς, παραδοσιακά ο Δώνης την μια χρονιά σώζει την - εκάστοτε - ομάδα του από τον υποβιβασμό στο πάρα πέντε. Οπότε, μάλλον θα σωθούμε κι εμείς.

- DigitalFan
Την μεθεπόμενη Κυριακή, είναι κατά 80% αναμενόμενο να μην κερδίσουμε τον Αστέρα, κατά την άποψή μου... Οπότε θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε από τώρα, για να μην μας έρθει απότομο, όπως το ματς με τον Ατρόμητο και είμαστε υπερβολικά αυστηροί στην κριτική μας... Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει βλέψεις μόνο για 8άδα... Το 2008 είχαμε μια κακή μεν, αλλά σταθερη ομάδα, με κάποιους έμπειρους παίκτες... Φέτος πάμε "στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα"... Ευτυχώς όμως που αυτήν την περίοδο όλες οι ομάδες είναι στα μάυρα τους τα χάλια και υπάρχουν τουλάχιστον 5 ομάδες που έχουν προτεραιότητα για την μάχη αποφυγής του υποβιβασμού... Αν δεν αλλάξουν άμεσα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, βλέπω το μελλον του δυσοίωνο!

- Sick Bastard
Ααααχ κύριε Γιώργο μου. Είσαι ήδη παρελθόν. Σε το λέω να το ξέρεις, μην πέσεις απ τα σύννεφα.
Είσαι ήδη παρελθόν, είτε κερδίσει η ομάδα αστέρα και ξάνθη είτε χάσει (καλά αν χάσει ούτε συζήτηση).
Γιατί; Θα μου πεις.
Διότι, ο λαός του ΠΑΟΚ μέσα στην απέραντη προπονητική σοφία του, που έχει αλλάξει 88537 προπονητάς σε αυτά τα 12 χρόνια του νέου αιώνα, πρόλαβε και σε έκρινε. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.
Πας και με παίζεις 4-4-2, δεν κάνεις. Ήδη σε κοροϊδεύουν και σε λένε ρόμβο, σκαληνό, παραλληλόγραμμο. Κι όχι μόνο οι προπονητές-οπαδοί, αλλά και οι (ω τόσο πιστοί στην ιδέα ΠΑΟΚ) δημοσιογράφοι. Άλλο αν οι πρώτοι ισχυρίζονται πως δεν ακούν τους δεύτερους.
Έχεις σπυριά; Δεν κάνεις.
Γενικά, κύριε Γιώργο μου, είναι θέμα χρόνου να φύγεις κι έτσι χωριό δε γίνεται. Ούτε φυσικά ομάδα. Μπορεί (και μακάρι) να κερδίσει η ομάδα τους επόμενους 3-4 αγώνες της, αλλά να ξέρεις στην επόμενη στραβή, πάλι τα ίδια θα χουμε. Δεν γαμίεται και η υπομονή και τα νέα παιδιά, τι είμαστε νηπιαγωγείο;
Άλλωστε είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να φτιάξεις μια ομάδα που της έφυγαν μια 7αδα από παίχτες βασικούς-ημιβασικούς το καλοκαίρι και που τώρα παίζει με 3-4-5 U21 κι άλλους τόσους καινούργιους. Ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει.
Πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει 4 προπονητές. Έναν στον πάγκο και 3 stand-by. Κι αν ο λαός κρίνει ότι χρειάζεται να αλλάζει κάθε 3 μήνες. Να μην ακριβοί, ας πούμε 100 χιλιάρικα ο καθένας. Ένας θα αρχίζει την προετοιμασία, αν πάει καλά στα πρώτα 6 ματς μένει (μόνο νίκες) αν όχι, ο επόμενος, κτλ.
Είσαι ήδη παρελθόν, είτε κερδίσει η ομάδα αστέρα και ξάνθη είτε χάσει (καλά αν χάσει ούτε συζήτηση).
Γιατί; Θα μου πεις.
Διότι, ο λαός του ΠΑΟΚ μέσα στην απέραντη προπονητική σοφία του, που έχει αλλάξει 88537 προπονητάς σε αυτά τα 12 χρόνια του νέου αιώνα, πρόλαβε και σε έκρινε. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.
Πας και με παίζεις 4-4-2, δεν κάνεις. Ήδη σε κοροϊδεύουν και σε λένε ρόμβο, σκαληνό, παραλληλόγραμμο. Κι όχι μόνο οι προπονητές-οπαδοί, αλλά και οι (ω τόσο πιστοί στην ιδέα ΠΑΟΚ) δημοσιογράφοι. Άλλο αν οι πρώτοι ισχυρίζονται πως δεν ακούν τους δεύτερους.
Έχεις σπυριά; Δεν κάνεις.
Γενικά, κύριε Γιώργο μου, είναι θέμα χρόνου να φύγεις κι έτσι χωριό δε γίνεται. Ούτε φυσικά ομάδα. Μπορεί (και μακάρι) να κερδίσει η ομάδα τους επόμενους 3-4 αγώνες της, αλλά να ξέρεις στην επόμενη στραβή, πάλι τα ίδια θα χουμε. Δεν γαμίεται και η υπομονή και τα νέα παιδιά, τι είμαστε νηπιαγωγείο;
Άλλωστε είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να φτιάξεις μια ομάδα που της έφυγαν μια 7αδα από παίχτες βασικούς-ημιβασικούς το καλοκαίρι και που τώρα παίζει με 3-4-5 U21 κι άλλους τόσους καινούργιους. Ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει.
Πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει 4 προπονητές. Έναν στον πάγκο και 3 stand-by. Κι αν ο λαός κρίνει ότι χρειάζεται να αλλάζει κάθε 3 μήνες. Να μην ακριβοί, ας πούμε 100 χιλιάρικα ο καθένας. Ένας θα αρχίζει την προετοιμασία, αν πάει καλά στα πρώτα 6 ματς μένει (μόνο νίκες) αν όχι, ο επόμενος, κτλ.
Εγω ημουν απο αυτους που δεχθηκαν καλα την ειδηση ελευσης του Δωνη και συνεχιζω να τον θεωρω καλο προπονητη,δουλευταρα και φιλοδοξο,πολλες φορες ομως οι ικανοτητες δεν αρκουν για να δωσουν αποτελεσμα.Καλος προπονητης αναμφισβήτητα ειναι και ο Μπολονι αλλα για μενα δεδομενα δεν μπορουσε να προσφερει εργο υπο τις συνθηκες που επικρατουσαν στην ομαδα.Δεν αντεχω γενικα τους ανθρωπους που εμφανιζουν μη προσαρμοστικοτητα στις εκαστοτε συνθηκες.Ο Σαντος που ειχε στιγμες στην ομαδα που τον αποθεωνα και στιγμες που δεν ηθελα να τον δω ζωγραφιστο δεν μπορει να αρνηθει κανεις την ικανοτητα του για προσαρμογη των απαιτησεων πανω στις δυνατοτητες της ομαδας εστω και με μια δοση εξτρα συντηρητισμου.Σε αντιθεση με οτι πιστευουν καποιοι κατα την διαρκεια της καριερας του εχει παιξει καθε ειδους ποδοσφαιρου και οχι μονο ταμπουρι, στον ΠΑΟΚ ομως βαση υλικου και απαιτησεων το επελεξε, με τα γνωστα αποτελεσματα.Εκει ακριβως ειναι και η διαφωνια μου με τον Δωνη.Δεν τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ,θελω να μεινει στην ομαδα αλλα για να γινει αυτο πρεπει να βοηθησει και ο ιδιος, πρωτα τον εαυτο του και μετα αυτη.Εχω γινει κουραστικος αλλα θεωρω αποκλειστικά ως πηγη του κακου την εμμονη του στην εφαρμογη του 4-4-2, ανεξαρτητως παικτων.Δεν ειμαι ο Τεν Κατε με τις περιφημες γνωσεις τακτικης, αλλα δεν χρειαζονται πολλες γνωσεις για να καταλαβει κανεις την επιπλεον δυσκολια εφαρμογης του συστηματος, σε σχεση με τα συνηθη πλεον 4-3-3 και τις παραλλαγες τους και ακομα περισσοτερο το ποσο παραπανω στηριζεται το ενα συστημα στις ατομικες ικανοτητες σε σχεση με το αλλο.Ειναι πρακτικα αδυνατο να παιξει αυτη η ομαδα 4-4-2 σε οποιαδηποτε μορφη με το παρον υλικο και πραγματικα λυπαμαι γιατι τυχον εμμονη σε αυτο μοιραια θα οδηγησει στην απομακρυνση του.
Υ.Γ Το παρακατω αρθρο του οποιου δεν ξερω καν τον συντακτη δινει πιστευω μια πολυ καλη εικονα της καταστασης του ΠΑΟΚ.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BE%CE%B7
Υ.Γ Το παρακατω αρθρο του οποιου δεν ξερω καν τον συντακτη δινει πιστευω μια πολυ καλη εικονα της καταστασης του ΠΑΟΚ.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BE%CE%B7