22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν μένεις ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα για σαρβαιβορ, σου φταίνε τα νύχια μέτα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλά 11 το βράδυ δεν το λες και ξημερώματα, υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε γιατι δεν τον ειπε κανεις να βαλει ενα vpn να βλεπει σουρβαιβορ. Ελεγε οτι δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν τον πήρε χαμπάρι ο παπάς, ώστε να του εξηγήσει κάποια πράγματα για την high tech... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

sic-4 έγραψε:ενταξει, κατανταει ανεκδοτο η φαση με αυτο το παιδι...
στα 5 χρονια, τα 4,5 δεν μπορει να παιξει γιατι ειναι τραυματιας...
κατα τ'αλλα, οποτε αναφερεται το ονομα του, ειναι λες και μιλαμε για τον Σταφυλλιδη.
Δηλαδη θα τον περιμενουμε καμια 5ετια ακομα μπας και καταφερει να μας δειξει το πλουσιο ταλεντο του; (απ' οτι λετε γιατι εγω ειδα απλα εναν καλουτσικο παικτη, οποτε μας εκανε την τιμη να παιξει, δεν ειδα κανενα υπερταλεντο)

Δεν εχω καμια εμπαθεια με τον συγκεκριμενο, αλλα μαλλον αυτο ειναι το αποτελεσμα της υπερβολικης αβαντας, να γινεται κανεις αντιπαθης. Εχουν γραφτει απο αρδ και οπαδους τα χιλια μυρια υπερ ενος παικτη που απλα δεν εχει καταφερει να παιξει.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το αντιπαθής που βρίσκω λιγάκι υπερβολικό.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αυτό το παιδί θεωρείται από την πλειοψηφία καλύτερος του Κίτσιου, ο οποίος στην τελική και διεθνής με την ανδρών έγινε και μια αποδεκτή μίνιμουμ απόδοση έχει (κατά γενική ομολογία 6+) κάτω από την οποία δεν πέφτει ποτέ ενώ συνήθως την υπερβαίνει (7) και κατά τη γνώμη μου συχνά αρκετά (8).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μην το ψάχνετε ρε παίδες...
Ο Δημητράκης είναι κι ομορφόπαιδο βλέπετε...
Έχει και tatoos...Είναι και αντράκι...
Όχι σαν το άλλο, το καγκουράκι, το χομπιτάκι...
Παίζουν ρόλο αυτά στην αξιολόγηση ενός ταλέντου...Και η κοινωνική του ευαισθησία επίσης...
Όπως όμως και το ότι 8/10 σέντρες του βρίσκουν χώρο-συμπαίχτη ή τουλάχιστον δεν σκοτώνουν μπεκάτσα, έτσι?
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

zaffodb έγραψε:
sic-4 έγραψε:ενταξει, κατανταει ανεκδοτο η φαση με αυτο το παιδι...
στα 5 χρονια, τα 4,5 δεν μπορει να παιξει γιατι ειναι τραυματιας...
κατα τ'αλλα, οποτε αναφερεται το ονομα του, ειναι λες και μιλαμε για τον Σταφυλλιδη.
Δηλαδη θα τον περιμενουμε καμια 5ετια ακομα μπας και καταφερει να μας δειξει το πλουσιο ταλεντο του; (απ' οτι λετε γιατι εγω ειδα απλα εναν καλουτσικο παικτη, οποτε μας εκανε την τιμη να παιξει, δεν ειδα κανενα υπερταλεντο)

Δεν εχω καμια εμπαθεια με τον συγκεκριμενο, αλλα μαλλον αυτο ειναι το αποτελεσμα της υπερβολικης αβαντας, να γινεται κανεις αντιπαθης. Εχουν γραφτει απο αρδ και οπαδους τα χιλια μυρια υπερ ενος παικτη που απλα δεν εχει καταφερει να παιξει.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το αντιπαθής που βρίσκω λιγάκι υπερβολικό.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αυτό το παιδί θεωρείται από την πλειοψηφία καλύτερος του Κίτσιου, ο οποίος στην τελική και διεθνής με την ανδρών έγινε και μια αποδεκτή μίνιμουμ απόδοση έχει (κατά γενική ομολογία 6+) κάτω από την οποία δεν πέφτει ποτέ ενώ συνήθως την υπερβαίνει (7) και κατά τη γνώμη μου συχνά αρκετά (8).
Και εγω συμφωνω εδω, καλως ή κακως ο Δημητρης ΔΕΝ επαιξε λογω τραυματισμων, ο αλλος (ο Στελιος) ηταν σχετικα μετριος πλην τιμιος. Αλλα απο που προκυπτει οτι αυτος που ΔΕΝ επαιξε ειναι καλυτερος απο αυτον που επαιξε;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πωπωπω ανθρωποφαγία.
Κι όλα αυτά για ένα γυρισμένο νύχι.
Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοια πράγματα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ε οχι και για ενα γυρισμενο νυχι ρε Despe...
Για 5 χρονια αλεπαλληλους τραυματισμους με παραλληλη ...ανθρωποαβαντα λεγονται οσα λεγονται.
Εχουμε βαρεθει να ακουμε ποσο παιχτουρα ειναι ενας παικτης που στην ουσια δεν εχει παιξει. Ε φτανει, νυσαφι. Μακαρι να ειναι καλα το παιδι και να το αποδειξει, αλλα αυτα επι του παροντος αυτα που εχουν ειπωθει και γραφτει για παρτη του, ειναι υπερβολικα δυσαναλογα με οσα εχει δειξει ή εχει προσφερει.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα στο νύχι υπήρχε και χθές και δεν έπαιξε στο φίλικο για αυτό, αν πάντως ήταν εντάξει τότε οι ενδείξεις είναι ότι ίσως να προηγείται ο Δεληγιαννίδης στις προτιμήσεις του προπονητή μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έγραψαν ότι ήταν σημερινό το πρόβλημα στο νύχι γι' αυτό αναρωτήθηκα πιο πάνω γιατί δεν έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Από προχθές είναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παικτες του ΠΑΟΚ να κανουν σαν 13χρονα κοριτσακια στο ινσταγκραμ πανηγυριζοντας για τους ντανους και τους μαιντανους γαμω το φελεκι μου. ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το 80%του κόσμου παρακολουθεί αυτήν την παπαρια και πσνυγηριζει, όχι μόνο νεαροί παίκτες τους ΠΑΟΚ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μνημόνια μεχρι να σβησει ο ηλιος
78 λεπτά διαφημιστικός χρόνος στον τελικό #survivorgr . Εσοδα +1,2 εκατ. Οσο ένας Μπεργκ για #Panathinaikos . Χωρίς να υπολογιστούν τα sms
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”