4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
πραγματικα δεν μπορω να το πω καλυτερα!! ο ανθρωπος δεν ειναι για επαγγελματικο ποδοσφαιρο και φυσικα οχι για τον ΠΑΟΚpa0k1 έγραψε:Έφυγε όλο. Μπορείς να το πεις καλύτερα.
Roman
- sourmenetes
- Moderator
[quote="sourmenetes"]Ειδες που μπορεις...
[/quote
χαχαχαχαχα ναι τελικα μπορουσα

χαχαχαχαχα ναι τελικα μπορουσα

- Περιπτερος
Το θεμα του παιδιου ειναι εγκεφαλικο.
Μπορει να διορθωθει με ασκησεις ρεφλεξ (γιατι αργει να καταλαβει και να αποφασισει).
Μπορει να διορθωθει με ασκησεις ρεφλεξ (γιατι αργει να καταλαβει και να αποφασισει).
-
δεν έχει άλλοKOSTAS54 έγραψε:Μια χαρα ειναι!!
Αφού τον θελει ο Άγγελος εμείς τουμπεκί ψιλοκομμένο!
και δε βγαίνει η σαιζόν με μαντούρο, τζαβέλα και vitor
του δίνει τώρα ευκαιρίες μπας και βοηθήσει λίγο, έστω λίγο
άντε και η παναγια μαζί μας....
- efthimis_paok
Εγω εχω πει, αφου ο άγγελος εχει εντυπωσιαστει απο τα 4 κομποσκινια που φοράει στο χέρι και θελει να τον κρατήσει, ας τον βάλει εξάρι. Ναι 6. Μπάλα ψιλοκρςταει κ κοντρόλ κατι κανει. Ας του μάθει να κανει κ μακρινές μπαλιές. Ειναι λιγότερο επικίνδυνος εκει. Μια θετική ενέργεια ένα ημίχρονο δεν εκανες ρε πουστη μου.
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά ήταν ο Γιώργος, αλλά είστε προκατειλημένοι (η προκατάληψη είναι ρατσισμός). Στους εόμενους αγώνες θα φανεί αν θα κάνει γκελ και πόσα.
Κ εγώ κάπως έτσι το βλέπω. Μη σου πω ότι σε λίγο θα τον φαντασιωνόμαστε κ σέντερ φορ ...efthimis_paok έγραψε:Εγω εχω πει, αφου ο άγγελος εχει εντυπωσιαστει απο τα 4 κομποσκινια που φοράει στο χέρι και θελει να τον κρατήσει, ας τον βάλει εξάρι. Ναι 6. Μπάλα ψιλοκρςταει κ κοντρόλ κατι κανει. Ας του μάθει να κανει κ μακρινές μπαλιές. Ειναι λιγότερο επικίνδυνος εκει. Μια θετική ενέργεια ένα ημίχρονο δεν εκανες ρε πουστη μου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ας βάλει το χέρι της η Παναγία, και δε το γράφω ειρωνικά, να παίξει επιτέλους ως ένα κανονικό σέντερ μπακ. Έρχονται σημαντικοί αγώνες και δε ξέρω αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους