7.Γιώργος Γεωργιάδης
- dimitrissss
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Αυτός δεν ήταν που μοίραζε πέρσι τις ασίστ και πήραμε μεγάλη πρόκριση στο Λονδίνο; Αυτός δεν είχε βάλει εκείνη τη γκολάρα στο ΟΑΚΑ και πήραμε εκτός έδρας νίκη στην ΑΕΚ μετά από 10 χρόνια; Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα για να λέμε ότι δεν μας κάνει ο ένας και μας ξυνίζει ο άλλος. Εξακολουθώ να πιστεύω πως μπορεί να είναι χρήσιμος.
Κοίτα φίλε κ εγώ τον πίστευα,αλλά και μόνο το γεγονός πως θυμάσαι 2 ματς όλα κ όλα (κ εγώ αυτά θυμάμαι) πιστεύω τα λέει όλα.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ κάπου ανάμεσα στους δυο σας βρίσκομαι, στο θέμα του Γεωργιάδη... Πίστευα, αλλά πλέον...δεν..
Ειδικά αν μείνουν οι Camara και Oliseh, σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει ο Γεωργιάδης!

Ειδικά αν μείνουν οι Camara και Oliseh, σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει ο Γεωργιάδης!
- ΑποστόληςΑ
Ό,τι και να γίνει μας συμφέρει ο παίκτης να πάρει τα επάνω του και να παίζει όπως στη φάση του γκολ εναντίον μας, στις Σέρρες. Μέχρι τώρα δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα, ειδικά φέτος που είναι κάτω του μετρίου. Όσο ζούμε όμως ελπίζουμε.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
Ελπίζω ο αριθμός σου να εχει νέο κάτοχο μετά το καλοκαίρι.πιο ευγενικά δεν μπορούσα να το πω.
- Μπαρκαρούτσος
Βλέπεις τα replays από το Tottenham - Π.Α.Ο.Κ., λες "Πο ρε *ούστη, παιχταράς! Αυτός θα φύγει από τον Π.Α.Ο.Κ. με 2-3 εκατομμύρια!"...
Τώρα τραβάς τα μαλλιά σου και λες "Ευτυχώς άλλος τον πληρώνει!"...
Αν ήμουν η Tottenham, θα είχα κάνει ένσταση και θα ζητούσα έλεγχο για dopping στον Γεωργιάδη...
Αν ήμουν η Tottenham, θα είχα κάνει ένσταση και θα ζητούσα έλεγχο για dopping στον Γεωργιάδη...
Το σπριντ που έκανε έδειξε ότι μόνο παλαίμαχος δεν είναι..δεν περιμένεις μετά από απουσία να παίξει καλά...στήριξη θέλει
RoMaN έγραψε:Βλέπεις τα replays από το Tottenham - Π.Α.Ο.Κ., λες "Πο ρε *ούστη, παιχταράς! Αυτός θα φύγει από τον Π.Α.Ο.Κ. με 2-3 εκατομμύρια!"...
Πόσες μα πόσες φορές το έχω σκεφτεί για εκείνον τον αγώνα.....

- efthimis_paok
Τα πράγματα ειναι απλα. Απλα τρέχει. Ανέκαθεν αυτο έκανε. Ετρεχε. Αλλα ήταν αμπαλος. Στο Λονδίνο τα ακραία μπακ σαν αγγλική ομάδα που ειναι ανέβαιναν πολύ ψηλά κ καθώς δεν ήταν καθόλου υποψιασμενοι τους βγήκε στην πλάτη. Anyway. Δεν κανει. Ποτε δεν έκανε. Ισωσ να έκανε στον φετινό ΠΑΟΚ χωρίς τον ιβαν που παράλληλα αυτη την εποχη θα έψαχνε πως θα πάρει αδειοδότηση. Κ πάλι ίσως. Για Ξάνθη Λεβαδειακό κλπ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορω ολα να τα συγχρεσω σε εναν παικτη εκτος απο τον κ@λοπαιδισμο, και εσυ στην φαση της αντεπιθεσης ενεργησες σαν μεγαλο κ@λοπαιδο