70.Στέλιος Κίτσιου
- john4serres
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Δεν κάνουμε σέντρες πλέον ρε παίδες...
Ακόμη και σήμερα οσες διεισδύσεις από πλάγια κάναμε κατέληξαν σε πάσες....

Ακόμη και σήμερα οσες διεισδύσεις από πλάγια κάναμε κατέληξαν σε πάσες....

- kataramenos5
Θεωρω οτι αυτο ειδε και ηθελε να φτιαξει ο Χουμπαρος .Ενα σύγχρονο φουλ μπακ.Sera4 έγραψε:καταρχην να τονισουμε οτι εχει ξαναπαιξει αριστερα στο πρωτο επισημο ματς φετος οπου τρακερνε![]()
πολυ καλος αλλα απο δεξια θα κανει τους παππαδες μαζι με το ετερο αλογατο το δημητρακη...νομιζω τους ταιριαζει παρα πολυ η θεση :ugeek:
Πολυ βελτιωση ο Στελάρας.
- Amon Tobin
- buffalobill4
- Μπαρκαρούτσος
Άσε, έχει γεμίσει το Facebook.. Να μην είμαι κι εγώ σπίτι, έτσι τυχαία να βρεθώ στο μαγαζί που πίνει καφέ ο μπαμπάς του και να πει "Κερνάω όλο το μαγαζί" να πιω κι εγώ όσο γουστάρω...buffalobill4 έγραψε:Μπραβο ρε καμαρι της Μενεμενης

Αναμενόμενη η κλήση του στην εθνική και συγχαρητήρια. Η ελλάδα δεν έχει δεξιούς μπακ, ευκαιρία είναι...
- Black&White
Το καλύτερο δεξί μπακ για 3-5-2 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και δικαίως κλήθηκε. Συγχαρητήρια στο ΠΑΟΚτσάκι!
Βέβαια για άλλα συστήματα υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Άρα προτείνουμε ως ΠΑΟΚτσήδες τον προπονητή της Εθνικής να εφαρμόσει το 3-5-2 και να καλέσει και τον Τζαβέλλα και γιατί όχι και τον Κωνσταντινίδη.
Βέβαια για άλλα συστήματα υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Άρα προτείνουμε ως ΠΑΟΚτσήδες τον προπονητή της Εθνικής να εφαρμόσει το 3-5-2 και να καλέσει και τον Τζαβέλλα και γιατί όχι και τον Κωνσταντινίδη.
++++Black&White έγραψε:Το καλύτερο δεξί μπακ για 3-5-2 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και δικαίως κλήθηκε.
και για συστημα με 4 πισω ο Σκονδρας μετα τον Τοροσιδη.
Απουσιάζει ο Τοροσίδης από το ένα ματς της Εθνικής, οπότε κλήθηκε ως αλλαγή του Βύντρα.
Θα παραξενευτώ αν τον ξεκινήσει ο Τσάνας.
Εν πάσει περιπτώσει, αξίζει συγχαρητήρια ο Στελάρας για την κλήση, έστω και προσωρινή. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στο μέλλον θα καλούνται οι του ΠΟΚ, Μπακάκης και Τζανακάκης (μή πω και ο... Μπέρτος)!
Αλλά στα @@ μας και μας και του Στέλιου.

Θα παραξενευτώ αν τον ξεκινήσει ο Τσάνας.
Εν πάσει περιπτώσει, αξίζει συγχαρητήρια ο Στελάρας για την κλήση, έστω και προσωρινή. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στο μέλλον θα καλούνται οι του ΠΟΚ, Μπακάκης και Τζανακάκης (μή πω και ο... Μπέρτος)!

εδω καλεσαν Αραβιδη, Πλατελλα,Μπουχαλακη..στον Τζανακακη θα κολλησει η μεικτη επο..
- dimitrissss
Ο Κίτσιου γίνεται σήμερα ο 64ος εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Εθνική Ανδρών.
Συγχαρητήρια για το 1ο σου παιχνίδι με την εθνική και μάλιστα 90λεπτο. Σε μία δύσκολη έδρα καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, από ομάδα που χρειαζόταν τους βαθμούς, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε να αντιπαραθέσουμε μόνο το πρεστίζ. Για μένα η εθνική είναι ότι πρέπει για το 3-5-2 του Τούντορα γιατί έχει 3 word class αμυντικούς: