Φυσικα κι εχει σκαλωσει, δικαιολογημενα για μενα.Βεβαια δεν παυω να σκεφτομαι πως ηξερε που ερχοταν οποτε δεν νομιζω πως πρεπει να του προκαλει εκπληξη η οικονομικη αδυναμια μας.Ας ελπισουμε πως επιτελους θα τον βοηθησουν για να κανει αυτο που θελειrainmaker έγραψε:Άρχοντας ναι αλλά βλέπω οτι έχει σκαλώσει (δικαιολογημένα ή μη) με την ανάγκη για μεταγραφές..
Και είπε σημαντικά πράγματα στη συνέντευξη πριν λίγο...
1. δεν ξέρω ποια είναι η ακριβής θέση του Φωτάκη
2. δεν θέλω να πω κάτι για τον Ρομπέρ ή τον Γεωργιάδη
3. Ίσως πρέπει να μιλήσω με τον Κωνσταντινίδη και να τον πείσω να... παίξει
Εμένα για μπηχτές στο Φωτάκη και τους λοιπούς ακραίους μου ακούγονται αυτά.. Παρά για ανάγκη για σέντερ φορ..
László Bölöni
- Isaak the Greek
Re: László Bölöni
εβαλε λαζαρ στο β πιο πισω και δεξια να βοηθησει και αμυνα που μπαζαμε στα χαφ οπως με ρεγγα απο τον αξονα αλλα και ανα βοηθαει υον ακινδυνο φωτακη.,..
- khaledfreepaok
μπολονιδι επειδη εισαι σοβαρος και επαγγελματιας πηδα απ το καραβι οσο ειναι καιρος γιατι μετα θα εισαι ο πρωτος που θα τ ακουσεις χωρις να φταις
- Caballo Viejo
σ' αγαπαω και στο ξαναλεω...ο μονος που μπορω να εμπιστευθω αυτη τη στιγμη στο μηχανισμο που λεγεται ΠΑΟΚ...
- navigator11
στο φόρουμ του ερωτικού 94,8 μπήκα;πολύ για αγάπες,λέλουδα,εκτίμηση,σεβασμό,έρωτες και τα ρέστα διαβάζω.οι σαλιάρηδες παρακαλούνται να σπεύσουν δια ύπνον.'φχαριστώ. 

Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπόλονι, δείχνουν για ακόμη μία φορά την αγωνία του να ενισχυθεί η ομάδα,
την διάθεση του να δουλέψει με όσο το δυνατόν καλύτερους και έτοιμους παίκτες.
Δεν νομιζω να είχε την διάθεση να μειώσει ούτε τον Φωτάκη, ούτε τον Ρομπερ, ούτε τον Γεωργιάδη.
Απλά βλέποντας πως οι μέρες περνάνε χωρίς να γίνονται 1-2 κινήσεις που ζητάει, προσπαθεί να κατανοήσει όσο πιο γρήγορα που μπορεί να βοηθήσει ο κάθε παίκτης και πως, καλύπτοντας "τρύπες"..
Εξού και το "καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια"..
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον..
την διάθεση του να δουλέψει με όσο το δυνατόν καλύτερους και έτοιμους παίκτες.
Δεν νομιζω να είχε την διάθεση να μειώσει ούτε τον Φωτάκη, ούτε τον Ρομπερ, ούτε τον Γεωργιάδη.
Απλά βλέποντας πως οι μέρες περνάνε χωρίς να γίνονται 1-2 κινήσεις που ζητάει, προσπαθεί να κατανοήσει όσο πιο γρήγορα που μπορεί να βοηθήσει ο κάθε παίκτης και πως, καλύπτοντας "τρύπες"..
Εξού και το "καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια"..
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον..
- PAPA TSIBIKOS
Με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι η διοίκηση δεν μπορεί να δώσει
τα στοιχειώδη όπλα (φορ στόπερ) σε έναν πολλή σοβαρό και ρεαλιστή κόουτς.
τα στοιχειώδη όπλα (φορ στόπερ) σε έναν πολλή σοβαρό και ρεαλιστή κόουτς.
- Isaak the Greek
ΠΑΟΚ εισαι βρε!
Περσι ειχες παικτες και δεν ειχες προπονητη.Φετος εχεις προπονητη και δεν εχεις παικτες.Παντα κατι θα λειπει.Μια ζωη τυραννια!
As for me....you can call me Bolonοσκυλο!
Περσι ειχες παικτες και δεν ειχες προπονητη.Φετος εχεις προπονητη και δεν εχεις παικτες.Παντα κατι θα λειπει.Μια ζωη τυραννια!
As for me....you can call me Bolonοσκυλο!

λεφτα δεν εχουμε οποτε απο μπολονι πρεπει να μεταλλαχτει σε μπαλονει τις τις τρυπες/////
τωρα με πατυ μαλλον λαζαρ θα παρει θεση γκαρσια και με αριας φωτακη θα ναι τα χαφ μας....και δεξια γεωργιαδης και σαλπι οι επιλογες
τωρα με πατυ μαλλον λαζαρ θα παρει θεση γκαρσια και με αριας φωτακη θα ναι τα χαφ μας....και δεξια γεωργιαδης και σαλπι οι επιλογες
- kataramenos5
Me too. Arf!Arf!Isaak the Greek έγραψε: As for me....you can call me Bolonοσκυλο!

Εκεί στην διοίκηση ξυπνήστε και κάντε του επιτέλους καμιά μεταγραφή.
Υ.Γ. Isaak the Greek όλα καλά με τον καφέ χθες

Υ.Γ. Isaak the Greek όλα καλά με τον καφέ χθες

Εγω θα θελα να μαθω τι στο καλο συζητουσαν με τους ζαγορακη και παντελη κατα τον σχεδιασμο της ομαδας και σε τι ακριβως συμφωνησαν οσον αφορα την ενισχυση της ομαδας.Ρομπερ,γεωργιαδης και τσιριλο προφανως δεν ηταν επιλογες του και δειχνει να μην εχει ικανοποιηθει καμια δικη του απαιτηση, εκτος του λαζαρ που και αυτον πιο πολυ για το γαμωτο μου φαινεται τον πηρε, καθως ενω δειχνει αναμφιβολα καλος παικτης, δεν μοιαζει να ειναι το 6ρι που χρειαζεται ο γκαρσια στο πλαι του.