9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

υπάρχουν μερικά αδέρφια, που έχουν χάσει εντελώς την μπάλα από την υπέρμετρη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Φτάνουν σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που δίνουν την εντύπωση πως πρώτα είναι αντι-σαλπιγγίδης και μετά ΠΑΟΚ. Εγώ χθες είδα ένα ολόκληρο γήπεδο να χειροκροτεί τον κοντό, χωρίς ακρότητες και πανηγύρια. Είδα και κάτι λιγοστές φάτσες να ξυνίζουν, αλλά αυτοί μιλάμε ήταν εντελώς μειοψηφία. Πάντως τα αδέρφια που αντιδρούν ακόμα με το σαλπιγγίδη, και προβαίνουν σε συμπεριφορές που ούτε και οι ίδιοι γουστάρουν, χάνουν το δίκιο τους.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

koutsg4 έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:ρε φίλε συγγνώμη, αυτά που γράφεις τα θέλεις και τα γράφεις?
δηλαδή πόσα γκολ ήθελες να βάλει στον άγιαξ? καμιά ντουζίνα?
οχι δεν ηθελα καμια ντουζινα.
αλλα οταν παιρνεις 800.000 χιλιαρικα και θεωρησε η καλυτερη μεταγραφη της χρονιας θελω απο σενα να βαλεις το τετ α τετ με κενη εστια,αλλιως εισαι πολυ λιγος.
οπως επισης το εγραψα και πιο πανω αμα εχεις @@ περνεις τη μπαλα απο τον βασικο εκτελεστη και βαρας το πεναλτυ.
αλλα ξεχασα αυτα τα εκανε παλια οταν ηταν ακομα πουτανας γιος για ολους σας.τωρα που εγινε δημητρακης δεν τρεχει καστανο.
πλάκα κάνεις έτσι ε?
ο μούσλι που τραυματίζεται το μισό χρόνο και πληρώνεται....είδες να λέει κανένας τίποτα?
το γκολ που έβαλε χθες ρε γαμωτο,σας έχω ικανούς να μην το πανηγυρίσατε..
Άβαταρ μέλους
koutsg4

Δημοσίευση από koutsg4 »

εγω ποτε δεν σας ειπα οτι ειμαι αντι-σαλπιγγιδης.
αλλα σας ειπα οτι ολοι οι επαγγελματιες παικτες θα κρινονται το ιδιο.εσεις μαλλον ειστε φιλο-σαλπιγγιδης
και απαντηστε μου μπεσα ρε μαγκες αν τα εχανε αυτα ο ζλαταν θα κραζατε ναι η οχι?

υγ.μπαφος δεν σε ειρωνευτηκα και το ιδιο να κανεις κι εσυ.
δεν σε ξερω δεν με ξερεις γι αυτο προσεχε λιγο τα λογια σου

yg2. sidpanos o zlatan παντως οταν η μπαλα καιει τα καρφωνει απο κει και περα τι κανει στην προσωπικη του ζωη δε με νοιαζει
makiz

Δημοσίευση από makiz »

koutsg4 έγραψε:για να βαρεσεις μπεναλντι σε τετοια ματς πρεπει να εχεις @@..
αλλου κι αλλου ηξερε να παιρνει τη μπαλα απο τον βασικο εκτελεστη και να τα βαραει..
λιγοψυχια στα δυσκολα οπως ΠΑΝΤΑ...

δεν νομιζω οτι δεν εχει @@ ο σαλπι για ενα πεναλντι...το οτι τα εχει μαλλον το απεδειξε επιστρεφωντας πισω στην ομαδα που αγαπαει με λιγοτερα λεφτα και ενα γηπεδο που τον ξεφωνιζε μεχρι περυσι (ολοι και εγω μεσα) αποκαλοντας τον ρουφιανο που εφυγε για τα λεφτα..........αρα νομιζω οτι τα εχει και ψιλοπαραπανισια....

και η σταση του να μην εκτελεση αυτος το μπεναλντι τον τιμα παραπανω και του τα κανει και ποιο βαρεια γιατι αν και καλυτερος σουτερ πεναλντι απο τον βλαντο δεν θελησε να χαλασει την πειθαρχια της ομαδας δεν θελησε να δειξει ηγετικες τασεις ....και το μονο που ηθελε ηταν το καλυτερο για την ομαδα την συγκεκριμενη στιγμη....

ασε που αν το βαρουσε και το εχανε η και το εβαζε το τι ειχε να ακουσει για το πως την ειδε και πηγε και πηρε την μπαλα απο τον βλαντο.....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είδαμε με ζλάταν και τους άλλους, πόσες ευκαιρίες κάναμε πέρσυ όλη τη χρονιά, άστο φίλε...
ο κοντός έχει ξεκλιεδώσει όλη την ομάδα μπροστά, ξυπνάτε!!!

Οσες ευκαιρίες έκανες χτες στον Αγιαξ, δεν τις έχει κάνει κανένας στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

koutsg4 έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:ρε φίλε συγγνώμη, αυτά που γράφεις τα θέλεις και τα γράφεις?
δηλαδή πόσα γκολ ήθελες να βάλει στον άγιαξ? καμιά ντουζίνα?
οχι δεν ηθελα καμια ντουζινα.
αλλα οταν παιρνεις 800.000 χιλιαρικα και θεωρησε η καλυτερη μεταγραφη της χρονιας θελω απο σενα να βαλεις το τετ α τετ με κενη εστια,αλλιως εισαι πολυ λιγος.
οπως επισης το εγραψα και πιο πανω αμα εχεις @@ περνεις τη μπαλα απο τον βασικο εκτελεστη και βαρας το πεναλτυ.
αλλα ξεχασα αυτα τα εκανε παλια οταν ηταν ακομα πουτανας γιος για ολους σας.τωρα που εγινε δημητρακης δεν τρεχει καστανο.
επειδή σε κόβω για αγνό ΠΑΟΚτσάκι και πρόθεσή μου δεν είναι να κοντραριστούμε, πες μου αδερφέ μου να το διαλύσουμε το μαγαζί? εδώ ακόμα και οι χειρότεροι εγκληματίες έχουν το δικαίωμα της μετάνοιας. Ο κοντός έκανε ότι έκανε. Η χρόνος κυλάει μπροστά. Να αρχίσουμε την παρελθοντολογία, την περηφανειολογία την ηθικολογία και την κάθε παπαρολογία? Πάλι τα ίδια? Φτάνει πια ρε! Μπουχτίσαμε! Ο κόντος σε 2 παιχνίδια έδειξε ουσία και πρόσφερε ποιότητα στον ΠΑΟΚ που έλειπε. Δεν ξέρω αν παίρνει 800000 δεν με ενδιαφέρει, δεν είμαι λογιστής. Θέλω να βλέπω μπάλα στο χορτάρι και θέαμα. Και μετά όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

pilotos έγραψε:Είδαμε με ζλάταν και τους άλλους, πόσες ευκαιρίες κάναμε πέρσυ όλη τη χρονιά, άστο φίλε...
ο κοντός έχει ξεκλιεδώσει όλη την ομάδα μπροστά, ξυπνάτε!!!

Οσες ευκαιρίες έκανες χτες στον Αγιαξ, δεν τις έχει κάνει κανένας στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
και γω αυτό είπα μέσα στην πικρία μου...εύχομαι η μπάλα να κάτσει αντρίκεια,και ο επόμενος αντίπαλος,θα φάει πέντε γκολ...

κάθε φάση γκολ μύριζε απο ένα σημείο και μετά...

να μην πω για το ελληνικό πρωτάθλημα και γελάσουμε όλοι μέσα στην πικρία μας...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

koutsg4 έγραψε:εγω ποτε δεν σας ειπα οτι ειμαι αντι-σαλπιγγιδης.
αλλα σας ειπα οτι ολοι οι επαγγελματιες παικτες θα κρινονται το ιδιο.εσεις μαλλον ειστε φιλο-σαλπιγγιδης
και απαντηστε μου μπεσα ρε μαγκες αν τα εχανε αυτα ο ζλαταν θα κραζατε ναι η οχι?

υγ.μπαφος δεν σε ειρωνευτηκα και το ιδιο να κανεις κι εσυ.
δεν σε ξερω δεν με ξερεις γι αυτο προσεχε λιγο τα λογια σου

yg2. sidpanos o zlatan παντως οταν η μπαλα καιει τα καρφωνει απο κει και περα τι κανει στην προσωπικη του ζωη δε με νοιαζει
Oταν ειρωνευεσαι παικτη του ΠΑΟΚ για μενα ειναι το ιδιο!Και επειδη,οπως πολυ σωστα λες,δεν σε ξερω και δεν με ξερεις θα μου επιτρεψεις να προσεχω μονος μου το τι λεω και να μην ακολουθω υποδειξεις αγνωστων.Και το σταματαω εδω.
makiz

Δημοσίευση από makiz »

koutsg4 έγραψε:yg2. sidpanos o zlatan παντως οταν η μπαλα καιει τα καρφωνει απο κει και περα τι κανει στην προσωπικη του ζωη δε με νοιαζει

και επισης ο zlatan ειναι τρια χρονια στην ομαδα ο σαλπι 2 αγωνες τι περειμενεις να τον περασει στα γκολ σε αυτα τα δυο ματς

και εχθες εκαιγε η μπαλα δεν τον ειδα να παστελωνει (και για να μην τον μειωσω απλα εσυ τους συγκρινες ηταν καλος εχθες ο ζλαταν)

και νομιζω οτι το θεμα που καιει δεν ειναι ουτε το πεναλντι ουτε ο σαλπι ουτε ο ζλαταν.....σημερα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια χαρα ειναι ο κοντος . Καλλιστα μπορει να παιξει σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα. Και στο παιχνιδι στην Ολλανδια και εχθες ειχε θετικη παρουσια .
Για ποδοσφαιριστη τον πηραμε . Και η δουλεια αυτη ειναι . Να παιζει μπροστα και να βαζει γκολ . Και μεχρι στιγμης το κανει .
Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

makiz έγραψε:
koutsg4 έγραψε:yg2. sidpanos o zlatan παντως οταν η μπαλα καιει τα καρφωνει απο κει και περα τι κανει στην προσωπικη του ζωη δε με νοιαζει

και επισης ο zlatan ειναι τρια χρονια στην ομαδα ο σαλπι 2 αγωνες τι περειμενεις να τον περασει στα γκολ σε αυτα τα δυο ματς

και εχθες εκαιγε η μπαλα δεν τον ειδα να παστελωνει (και για να μην τον μειωσω απλα εσυ τους συγκρινες ηταν καλος εχθες ο ζλαταν)

και νομιζω οτι το θεμα που καιει δεν ειναι ουτε το πεναλντι ουτε ο σαλπι ουτε ο ζλαταν.....σημερα
έκαιγε η μπάλα χθες στο 1-3 και το έβαλε...
η μπάλα είναι πουτανάρα..το ξέρουμε...το είδαμε για ακόμη μια φορά....

@koutsg4 είδες να λέμε που ξενυχτάει στο χοτέλ και φεύγει με "κεφάλι"?και ο ζαγόρ το έκανε,αλλά έπαιζε μπάλα...
όπως και ο μούσλι...
δεν είναι προσ.ζωη λοιπόν,αν και θα έπρεπε να σε νοιάζει οτι παίζει μισό χρόνο....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εξαιρετική εμφάνιση.
Μόνιμη πηγή κινδύνων, έδειξε πως θα είναι η ηγετική φετινή μας προσωπικότητα ή τουλάχιστον μέσα στις ηγετικές.
Μας ανεβάζει σαφώς επίπεδο στην επίθεση.
Στη φάση του τετ α τετ ρε γαμώτο ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το μπουμπούνισε και πήγε να περάσει τον δίμετρο τερματά.
Το πρόσημο θετικότατο.
Όσο για το πέναλτυ, είναι ξεκαρδιστικό να ακούω κάποιους να τον βρίζουν επειδή δεν πήρε την μπάλα.
1)Αν την είχε πάρει θα το θεωρούσαν οι ίδιοι άνθρωποι ασέβεια.
2)Σε κάθε ομάδα υπάρχουν άγραφοι νόμοι και επετηρίδες. Στον ΠΑΟΚ εκτελεστής των πέναλτι ήταν μέχρι χθες ο Ίβιτς.
(Ελπίζω να αλλάξει αυτό τώρα. Οι περσινές εύστοχες εκτελέσεις του Ίβιτς ήταν κάπως άγαρμπες και ολίγον τυχερές και είχε χάσει νομίζω και το τελευταίο (πριν το χθεσινό) πέναλτυ που είχε χτυπήσει, με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

shark4 έγραψε:Μια χαρα ειναι ο κοντος . Καλλιστα μπορει να παιξει σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα. Και στο παιχνιδι στην Ολλανδια και εχθες ειχε θετικη παρουσια .
Για ποδοσφαιριστη τον πηραμε . Και η δουλεια αυτη ειναι . Να παιζει μπροστα και να βαζει γκολ . Και μεχρι στιγμης το κανει .
Απλα πραγματα.
εγώ πάλι πιστεύω όταν πήγε στα πλάγια και έβαλε μπροστά τον Βόσνιο και αριστερά τον Βιερίνια η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα γιατί πατούσαν και τα 2 εξτρέμ περιοχή και είχαμε περισσότερους παίχτες μέσα. τώρα θα μου πεις το χθεσινό παιχνίδι δεν είναι για συμπεράσματα γιατί όταν μπήκε ο Βόσνιος μέσα το παιχνίδι είχε άλλο σκοπό . ίδωμεν στην πορεία της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

να πω την αλήθεια και μένα με αρεσε αυτή τριάδα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ιβιτς ,Βιερινια κεντουσαν περσι ,απλα προστεθηκε ακομα ενας...Θα δεινοπαθησουν φετος οι αμυντικοι των ομαδων με αοτους τους 3....
Πραγματικο τανκς..!!!! Δεν καταλαβαινει τιποτα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”