Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Thanos4 »

ο βιτολαρας που ειναι τουμπανο πως θα χωραει????
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Στο http:// www.football-shirts.co.uk/fans μπορείτε να δείτε τα σχέδια της puma για το μουντιάλ εθνικής Ελβετίας κ Αυστρίας που διαφέρουν από τα σχέδια του κόπα Άφρικα. Ο γιακάς είναι χάλια ελπίζω να μην έχουμε κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ακομα και οι φετινες μονοχρωμες που εχουμε καλυτερες ειναι απ'αυτες...
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Διαβάζω απλά εδώ και μήνες το συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγες μέρες έμαθα από άνθρωπο μέσα απο την ΠΑΕ, ότι όντως το συμβόλαιο μας με την Puma τελειώνει το 2011-2012, όπως σωστά αναφέρεται 6-7 σελίδες πιο πίσω. Δυστυχώς, θα μείνουμε με την γαμόPuma για πολλά χρόνια, με τις νέες φανέλες να είναι ανάλογες μ' αυτές των περισσοτέρων ομάδων στο Copa Africa. Ετσι είπαν...
Αφήστε που το τρομερό είναι ότι η μπουτίκ ζήτησε από την Puma να μειώσει τις τιμές, αλλά η ίδια αρνήθηκε να το κάνει!!!!! Για να καταλάβετε η ασπρόμαυρη ριγέ προσφέρει στην Puma κάτι παραπάνω από 35 ευρώπουλα ανα κομμάτι. Αν επαναλαμβάνω δεν κάνω λάθος, η Puma κερδίζει σε κάθε πώληση από την μπουτίκ!
Γοι' αυτό και δεν "πέφτουν" οι τιμές. Ποιος να πρωτοκερδίσει; Ο ΠΑΟΚ, η μπουτικ (έξοδα, κλπ), η Puma. ποιος...
Τρελοί είναι εκεί κάτω στην χαβούζα να μας αφήσουν να σπάσουμε το συμβόλαιο; Μπα... δεν το νομίζω
Αν έχω νεότερα πάνω στο "καυτό" θέμα θα επανέλθω, αν και γενικά δεν είμαι φαν του ποσταρίσματος, αλλά τις ανάγνωσης!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

καλα με κανα <<καφεδακι>> με τον προεδρο της πιουμα εδω κατω θα το λυσουμε το θεματακι αλλα αυτα τα παιδια ολο κοντρα να μας πηγαινουν....
Άβαταρ μέλους
brigate4

sts71 έγραψε:Διαβάζω απλά εδώ και μήνες το συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγες μέρες έμαθα από άνθρωπο μέσα απο την ΠΑΕ, ότι όντως το συμβόλαιο μας με την Puma τελειώνει το 2011-2012, όπως σωστά αναφέρεται 6-7 σελίδες πιο πίσω. Δυστυχώς, θα μείνουμε με την γαμόPuma για πολλά χρόνια, με τις νέες φανέλες να είναι ανάλογες μ' αυτές των περισσοτέρων ομάδων στο Copa Africa. Ετσι είπαν...
Αφήστε που το τρομερό είναι ότι η μπουτίκ ζήτησε από την Puma να μειώσει τις τιμές, αλλά η ίδια αρνήθηκε να το κάνει!!!!! Για να καταλάβετε η ασπρόμαυρη ριγέ προσφέρει στην Puma κάτι παραπάνω από 35 ευρώπουλα ανα κομμάτι. Αν επαναλαμβάνω δεν κάνω λάθος, η Puma κερδίζει σε κάθε πώληση από την μπουτίκ!
Γοι' αυτό και δεν "πέφτουν" οι τιμές. Ποιος να πρωτοκερδίσει; Ο ΠΑΟΚ, η μπουτικ (έξοδα, κλπ), η Puma. ποιος...
Τρελοί είναι εκεί κάτω στην χαβούζα να μας αφήσουν να σπάσουμε το συμβόλαιο; Μπα... δεν το νομίζω
Αν έχω νεότερα πάνω στο "καυτό" θέμα θα επανέλθω, αν και γενικά δεν είμαι φαν του ποσταρίσματος, αλλά τις ανάγνωσης!
H πενταετία τελειώνει του χρόνου το καλοκαίρι εκτός αν υπογράψαμε για 6 οπότε θα λήξει το 2012.Αν όντως συμβαίνουν τα παραπάνω είναι απαράδεκτα.Δυσκολεύομαι πάντως να πιστέψω πως η puma δίνει τόσο ακριβά τη κάθε μια.Είναι εξωφρενικό μια ζέρσε'ι' φανέλα που δεν κοστίζει ούτε 10 ευρώ να μας την δίνουν 35 και να τη πουλάμε 70!!!
Το ότι κερδίζει η puma απ τη μπουτίκ είναι λογικό όπως και όλες οι εταιρίες σε όλες τις ομάδες αρκεί βέβαια να υπάρχει σεβασμός.Και φυσικά πρώτα η εταιρία πρέπει να κάνει τη καλύτερη πρόταση στην ομάδα.
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Φίλε brigate4
Ξαναρώτησα για το ίδιο θέμα που με καίει όπως και χιλιάδες άλλους ΠΑΟΚτσήδες, και η απάντηση δυστυχώς ήταν η ίδια: η πολιτική της puma είναι που επιβάλλει την μπουτίκ να πουλάει τόσο ακριβά τις επίσημες εμφανίσεις. Το περίεργο είναι πως ομάδες όπως η Newcastle με τις τρομερές ασπρόμαυρες ρτιγέ φανέλες της Adidas ξεκινάει συνεργασία με την puma! Αυτό λέει πολλά για όποιον αντιλαμβάνεται το τι προσφέρει η μια εταιρία και τι η άλλη.
Δείτε εδώ
http://www.footballshirtculture.com/spo ... -deal.html

Η Newcastle φυσικά έχασε πολλά από την πτώση κατηγορίας, αλλά είναι εμφανές ότι η Adidas έχει αλλάξει πολιτική και «επιλέγει» τις ομάδες που θέλει να συνεργάζεται.

Χλωμούς μας βλέπω λοιπόν να μας δίνει η Adidas τα ίδια χρήματα που μας δίνει η Puma. Και το κακό είναι πως η ΠΑΕ δεν έχει ακόμη φτάσει στο σημείο να αρνείται ένα καλό συμβόλαιο με την όποια Puma για να ντύνεται η ομάδα με άλλες εταιρίες (πχ Nike, Adidas) που δεν τα χώνουν στις ομάδες…
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

παιδιά έριξα μια μάτι στις νέες φανέλες για ομάδες εκτος αφρικής.
είναι αλλιώτικες.
έχουν και γιακά!
εμενα μου ψιλοαρεσαν.
http://www.footballshirtculture.com/10/ ... hirts.html

το θέμα είναι δεν ξέρουμε ποίες θα επιλέξουν,όπως και φέτος που είδαμε να μην διαλέγουν τις ,για μένα καλύτερες φανέλες, με το περίεργο v(ira.kabala.gayros,hoffenheim ,stuttgart,totabham,)!

α και κάτι ακόμα
δε με πείραξε ότι διαλέξανε αυτές τις king
που εδώ στην γερμανία τις φοράνε μονο ομάδες από b εθνική και κάτω.

με πείραξε ότι η ριγέ φανέλα είναι η περσινή τις puma.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Άβαταρ μέλους
brigate4

pagotatzis έγραψε:παιδιά έριξα μια μάτι στις νέες φανέλες για ομάδες εκτος αφρικής.
είναι αλλιώτικες.
έχουν και γιακά!
εμενα μου ψιλοαρεσαν.
http://www.footballshirtculture.com/10/ ... hirts.html

το θέμα είναι δεν ξέρουμε ποίες θα επιλέξουν,όπως και φέτος που είδαμε να μην διαλέγουν τις ,για μένα καλύτερες φανέλες, με το περίεργο v(ira.kabala.gayros,hoffenheim ,stuttgart,totabham,)!

α και κάτι ακόμα
δε με πείραξε ότι διαλέξανε αυτές τις king
που εδώ στην γερμανία τις φοράνε μονο ομάδες από b εθνική και κάτω.

με πείραξε ότι η ριγέ φανέλα είναι η περσινή τις puma.
Προτιμώ του Κόπα Άφρικα γιατί αυτές που έχω δει από Ευρώπη κλπ έχουν το πιο τραγικό γιακά που έχω δει... :(
giozis

Δημοσίευση από giozis »

ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ
ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ RIVER PLATE ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΡΙΓΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
giozis

Re:

Δημοσίευση από giozis »

KRITIKAROS έγραψε:Μάγκες τις κορυφαίες φανέλες ποδοσφαίρου της βγάζει καί έβγαζε μια ζωή η Adidas μιάς και δουλεύω χρόνια σε κατάστημα με αθλητικά είδη και το γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο...

ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΤΙΣ RIVER PLATE ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΡΙΓΑ ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καθόλου άσχημο.
Άλλη μια φανέλα που θα ήθελα θα είναι να είναι ασπρόμαυρη σαν σκακιέρα στυλ Κροατίας.

Βέβαια για δεύτερες γιατί η επίσημη πάντα θα πρέπει να είναι με τις κάθετες ρίγες.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Ε, δείτε της Βασκο ντε Γκάμα για να μην παιδεύεστε! (όντως είναι ωραία ιδέα αν και μας πρόλαβαν τα ερπετά-βέβαια σε ασπρόμαυρο είναι άλλη φάση)
Γκας εννοείς σαν της Μποαβίστα σαν σκάκι...μπαααααα
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”