χα0χα0χα0χα0χα0χα0χαχ0αχα0χα0χα0χα
προς μέλη του σαιτ λέω...απαίτηση των ιδίων...

Θλίβομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέα παιδιά όπως ο gika (μάλλον και ο rouki) να προσπαθούν να ρίξουν στην κακή τύχη, στην γκαντεμιά, στον ανάδρομο ερμή και στο μάγο της χαλάστρας, τα όποια κακώς κείμενα και άσχημα αποτελέσματα παρατηρούνται στην ομάδα.rouki έγραψε:
Κάποτε θα περάσει κι΄αυτή η γκαντεμιά.
Φιλε, θες να μην το ρίξουμε στην τύχη? Τι να λέω?fuzztone έγραψε:Θλίβομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέα παιδιά όπως ο gika (μάλλον και ο rouki) να προσπαθούν να ρίξουν στην κακή τύχη, στην γκαντεμιά, στον ανάδρομο ερμή και στο μάγο της χαλάστρας, τα όποια κακώς κείμενα και άσχημα αποτελέσματα παρατηρούνται στην ομάδα.rouki έγραψε:
Κάποτε θα περάσει κι΄αυτή η γκαντεμιά.
Όταν δεν βλέπεις τίποτε κακό στον ίδιο σου τον εαυτό και συνεχώς κατηγορείς υπερφυσικές δυνάμεις για την κατάστασή σου, είσαι καταδικασμένος να μείνεις στην αφάνεια και να μη βελτιωθείς ΠΟΤΕ.
ρε συ Γιαννη ποσο πολυ συμφωνω???gika έγραψε: Φιλε, θες να μην το ρίξουμε στην τύχη? Τι να λέω?
Άχρηστε Φιλομένο που σημάδεψες το δοκάρι??
Να μιλάω για τη διαιτησία??
Η να πηγαίνω απο τόπικ σε τοπικ και να κράζω τον κάθε παίκτη ξεχωριστα για να... βελτιωθεί???
Αυτοί που πρέπει να δουν τα προβλήματα, ας το κάνουν και ας τα διορθώσουν... Εγώ μονο στην αρνητική αύρα μπορώ να το ρίξω με τις γνώσεις μου...
Ήθελα αυτή τη νική περισσότερο απο όλους σας. Νικη του γαύρου στην Τουμπα έχω να ζήσω απο 3 χρόνων (που δεν θυμάμαι τίποτα). Πότε θα δω νικη του ΠΑΟΚ μας με γαυρο ρε γ@μώ το?? Πονάει η όλη κατάσταση... Αλλά τι να κάνω? Να βρίζω το Σαντος, το Μουσλι και τον Κουτσια???