Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας sleeper με το γκαρντάσι τον Κωστάκη.
Αυτός κάνει μεγάλο αγώνα αλλά κάποιοι....
Αυτός κάνει μεγάλο αγώνα αλλά κάποιοι....
πιστεύεις οτι ο Ζαγοράκης βάζει λεφτά απο την τσέπη του?gash04 έγραψε:
Μα φυσικά δεν έχει λεφτά τι είναι ο Μπάνε Ζαγοράκης εκατομυριούχος?
Αλλά ρε αδερφέ τώρα το διαπίστωσαν?
Εντάξει λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Τι ήμαστε κουτορνίθια?
Αφού δεν έχει λεφτά τι τον κάλεσαν??
ΟΕΟ?
Μάλλον εννοεί πως όπως ο Τεο δεν βάζει χρήματα, αλλά τα πάει περίφημα οικονομικά, το ίδιο θα συμβεί με τον Μπανε. Δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια
Διαχειριστής είναι ο Ζαγοράκης των εσόδων της ΠΑΕ..
Διαχειριστής θα είναι κι ο Μπανε των εσόδων της ΚΑΕ..
Κοινός παρανομαστής??
Η συσπείρωση που είναι και το ζητούμενο για το μπάσκετ μας!!
Κοινός παρανομαστής??
-
Υπαρχει κειμενο γραμμενο απο οπαδο του ΠΑΟΚ στο F,C,PAOK στην κεντρικη σελιδα που αναφερει το ιστορικο με τον ΜΠΑΝΕ σε σχεση με την ΚΑΕ.Επειδη δεν μπορω να το μεταφερω αν καποιος μπορει καλως διαφορετικα σας προτρεπω να το διαβασεται και να το συζητησουμε. Απευθυνομενος στον ηρωα των νεων μου χρονων,του ζητω να ενωση την δυναμη πυρος του με την νεα διοικηση και ολοι μαζι να βγαλουμε το καρο απο την λασπη γιατι ο μονος που την πληρωνη ειναι ο ΠΑΟΚ και δεν περισσευη κανενας ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ.Κανω εκληση στα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ αισθηματα του να ενσωματωθη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και να αποδειξη σε ολους ποσο λαθος εγινε που τον συμπεριφερθηκαν με αυτον τον τροπο .Ο εμφυλιος μονο τους αντιπαλους βοηθαει.ΕΙΡΗΝΗ ,ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
επειδη διαβασα αυτο το κειμενο θα πω την αποψη μου....
εγω προσοπικα εχω διχαστει..ειναι η μεγαλυτερη αληθεια η το μεγαλυτερο ψεμα...
παντως αν ειναι αληθεια ο μπανε εκανε μια μικρη μ@λ@κι@
εγω προσοπικα εχω διχαστει..ειναι η μεγαλυτερη αληθεια η το μεγαλυτερο ψεμα...
παντως αν ειναι αληθεια ο μπανε εκανε μια μικρη μ@λ@κι@
- DimisK
- Επικοινωνία:
Aυτό...free4 έγραψε:Διαχειριστής είναι ο Ζαγοράκης των εσόδων της ΠΑΕ..
Κοινός παρανομαστής??
ρε παιδες υπαρχει περιπτωση τελικα να γινουν νεες αναζυμωσεις και να εμπλακει ο μπανε στα διοικητικα?
εχω μεινει στο οτι ζητησαν οι διοικουντες νεα συναντηση με τον μπανε αλλα ως εκει...απο τα σχολια αδερφων που διαβαζω καταλαβαινω οτι υπαρχει μια τετοια προοπτικη ή πολυ απλα εξακολουθουμε να πιστευουμε οτι θα εμπλακει?
παντως διαβασα και τις δηλωσεις μπανε, επιτροπης και πατριδα και τα πιο ξεκαθαρα λογια ηταν του μπανε...η επιτροπη αερολογουσε χωρις να δωσει απαντησεις και πλανο, αλλα επιφανειακα εθιξε το θεμα με διαφορες γενικες λεξεις ''εμπλουτισμος,τετραπτυχο κτλ'' και ο πατριδας παραδεχτηκε τους κακους χειρισμους της επιτροπης στο προσωπο του μπανε...
αν οντως ισχυει και η κωλοτουμπα να ζητησουν εκ νεου συναντηση με τον μπανε με το δικο μου μυαλο εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για το ποιος λεει μισολογα αλλα παλι ο ΠΑΟΚ βγαινει ζημιωμενος...
υγ:πολυ θα ηθελα να διαβασω μια συνεντευξη του κ. Αμοιριδη.Μιλανε ολοι οι παοκαρχες για τον ΠΑΟΚ αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει βοηθησει και συνεχιζει να βοηθαει ουσιαστικα βαζοντας χρηματα...
εχω μεινει στο οτι ζητησαν οι διοικουντες νεα συναντηση με τον μπανε αλλα ως εκει...απο τα σχολια αδερφων που διαβαζω καταλαβαινω οτι υπαρχει μια τετοια προοπτικη ή πολυ απλα εξακολουθουμε να πιστευουμε οτι θα εμπλακει?
παντως διαβασα και τις δηλωσεις μπανε, επιτροπης και πατριδα και τα πιο ξεκαθαρα λογια ηταν του μπανε...η επιτροπη αερολογουσε χωρις να δωσει απαντησεις και πλανο, αλλα επιφανειακα εθιξε το θεμα με διαφορες γενικες λεξεις ''εμπλουτισμος,τετραπτυχο κτλ'' και ο πατριδας παραδεχτηκε τους κακους χειρισμους της επιτροπης στο προσωπο του μπανε...
αν οντως ισχυει και η κωλοτουμπα να ζητησουν εκ νεου συναντηση με τον μπανε με το δικο μου μυαλο εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για το ποιος λεει μισολογα αλλα παλι ο ΠΑΟΚ βγαινει ζημιωμενος...
υγ:πολυ θα ηθελα να διαβασω μια συνεντευξη του κ. Αμοιριδη.Μιλανε ολοι οι παοκαρχες για τον ΠΑΟΚ αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει βοηθησει και συνεχιζει να βοηθαει ουσιαστικα βαζοντας χρηματα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Οι σοβαροί άνθρωποι Αλέξανδρε δεν μιλούν στις εφημερίδες. Απλά, κάνουν έργα...
Το μπασκετ διαλυεται και στη συνεντευξη τυπου ολοι κρυβονται..ο Κατσαρης πουθενα..Ο Βιολιδης σπιτι του..Ειναι 2 ανυπαρκτοι εκει και ο Σταυροπουλος που αποφασισαν οι αλλοι να τον καψουν και αυτον...
Δεν είχα αμφιβολία ότι ο Σταυρόπουλος είναι σοβαρός.
Αυτός ο Κανώτας που τον άκουσα πρώτη φορά σήμερα έχει τοποθετηθεί ως πρόεδρος της ΚΑΕ.
Μάλλον πλάκα κάνουμε. Ή πλάκα μας κάνουνε !!!
Αυτός που μιλάει τόση ώρα και δεν λέει τίποτα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ???????
Αυτός με την ξύλινη γλώσσα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ????
Αυτός που λέει στην συνέντευξη την αυτοβιογραφεία του είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ?????
Αυτός που δεν εμπνέει ούτε γάτα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ????
Δεν είμαι από αυτούς που απαξιώνουν αλλά τα αυτιά μου δεν τα ξεγελάει κανείς !!!
Είστε σοβαροί ρε εκεί στον ερασιτέχνη ?????????
Είστε σοβαροί ????
Ακόμα και τώρα κάνετε παπαριές ???
Δεν λέω ότι ο Πρέλεβιτς είναι η καλύτερη λύση. Αλλά σε σχέση με αυτό που ακούω είναι σαν να έχω τον Βγενόπουλο !!!
Σε άλλο τόπικ έγραψα την γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει. Πολλοί λέμε τα ίδια πράγματα και εκεί στον ερασιτέχνη δεν ακούνε. Λυπάμαι αλλά δεν το γλυτώνουν κάποιοι το ξύλο.
Γιατί ξύλο θα πέσει να είστε σίγουροι. Αυτοί οι λίγοι τον ΠΑΟΚ θα τον ρίξουν και δεν χρειάζεται να φανταστούμε τι θα γίνει τότε για την ντροπή που θα πέσει στον σύλλογο
Αυτός ο Κανώτας που τον άκουσα πρώτη φορά σήμερα έχει τοποθετηθεί ως πρόεδρος της ΚΑΕ.
Μάλλον πλάκα κάνουμε. Ή πλάκα μας κάνουνε !!!
Αυτός που μιλάει τόση ώρα και δεν λέει τίποτα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ???????
Αυτός με την ξύλινη γλώσσα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ????
Αυτός που λέει στην συνέντευξη την αυτοβιογραφεία του είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ?????
Αυτός που δεν εμπνέει ούτε γάτα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ????
Δεν είμαι από αυτούς που απαξιώνουν αλλά τα αυτιά μου δεν τα ξεγελάει κανείς !!!
Είστε σοβαροί ρε εκεί στον ερασιτέχνη ?????????
Είστε σοβαροί ????
Ακόμα και τώρα κάνετε παπαριές ???
Δεν λέω ότι ο Πρέλεβιτς είναι η καλύτερη λύση. Αλλά σε σχέση με αυτό που ακούω είναι σαν να έχω τον Βγενόπουλο !!!
Σε άλλο τόπικ έγραψα την γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει. Πολλοί λέμε τα ίδια πράγματα και εκεί στον ερασιτέχνη δεν ακούνε. Λυπάμαι αλλά δεν το γλυτώνουν κάποιοι το ξύλο.
Γιατί ξύλο θα πέσει να είστε σίγουροι. Αυτοί οι λίγοι τον ΠΑΟΚ θα τον ρίξουν και δεν χρειάζεται να φανταστούμε τι θα γίνει τότε για την ντροπή που θα πέσει στον σύλλογο
Πραγματικα πιστευουν οτι ο κοσμος θα πληρωσει για να ξεχρεωθει ο ΠΑνελουδης,ο Γαλατσοπουλος.Το πιστευουν ??Πρεπει να μας εχουν για εντελως λακαμαδες...
Σε 3μηνο δε θα αντεξει ο Σταυροπουλος και θα τους πει γεια σας..Διαλυστε το εσεις το μαγαζι..
Σε 3μηνο δε θα αντεξει ο Σταυροπουλος και θα τους πει γεια σας..Διαλυστε το εσεις το μαγαζι..
Εγώ λέω αντί να λέμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ας βοηθήσουμε τη νέα διοίκηση...Κουμάντο στο μπάσκετ κάνει ο σταυρόπουλλος.Ο Κανώτας είναι μόνο για τα διοικητικά...Τέλιωσε με μπάνε μην τα ξαναλέμε και να χαλιόμαστε...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!

Αν βγει ο πανελουδης ,ο Γαλατσοπουλος και οι υπολοιποι που εχουν στις καρτελες οτι ο ΠΑΟΚ τους χρειαστει ενα καρο λεφτα και υπογραψουν οτι ο ΠΑΟΚ δε τους χρωσταει ΤΙΠΟΤΑ εγω θα αγορασω 50 διαρκειας
Κατσαρή, φύγε από τα όνειρα μας ΧΘΕΣ.....