Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από Lord »

gika έγραψε:
Dark_Shadow έγραψε:Mήπως άρχισε ανάποδα και άφησε για τέλος ταλαντώσεις; :nairepaok:

Και γω είμαι λίιιγο πίσω(Ροπή αδράνειας).
Όχι αδερφέ... Κανονικά ξεκίνησα...!!!

Απλά είμαι Β λυκείου... :opaokara: :opaokara:
Μέχρι το σεπτέμβρη θέλω να βγάλω ταλαντώσεις και κύμματα ώστε να είμαι αραχτός του χρόνου.. Δεν ξέρω αν θα προλάβω, αλλά αφού σχεδόν τέλειωσα τις ταλαντώσεις γιατί όχι;
Αραχτός του χρόνου δεν θα είσαι.Πίστεψε με.
Και μην πιέζεσαι τόσο από την Δευτέρα Λυκείου,άραξε λίγο,απόλαυσε τον χρόνο σου. :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με βλεπεις να πιεζομαι;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Κοίτα όταν λες ότι τελείωσες τις ταλαντώσεις από την δευτέρα και θες να κάνεις και τα κύματα μέχρι το σεπτέμβριο αυτό συμπεραίνω.

ΥΓ.1 Βασικά όταν λες τις ταλαντώσεις εννοείς τα πάντα.
Δηλαδή Μηχανικές,ηλεκτρικές,φθίνουσες,εξαναγκασμένες και σύνθεση?
ΥΓ.2 ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για το ΥΓ1 θα πω οτι σχεδον ναι. Οχι τελειως, αλλα συντομα θα τα εχω τελειωσει...
Για το ΥΓ2 τι εννοεις;
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Δημοσίευση από Dark_Shadow »

Άστο είναι κλισέ η τεχνολογική να βρίζει ΑΟΔΕ ενώ εμείς την βιολογία και πάει λέγοντας :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Gika το κωλοΑΟΔΕ είναι μάθημα αποστήθισης(όπως και η Βιολογία Κατ) και ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!
Είναι μία βλακεία και μισή,θα το δεις και εσύ αν πας τεχνολογική του χρόνου.
Μέχρι στιγμής είναι το μάθημα που με έχει δυσκολέψει περισσότερο δίχως αμφισβήτηση. :evil:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:...
ΥΓ.2 ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ :evil:
+1926!
Γ@μημενο δε θα πει τιποτα... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και το μεγάλο ερώτημα ΑΟΔΕ ή Βιολογία κατ;;;

Είμαι ανάμεσα σε τεχνολογική και θετική. Δεν με ενδιαφέρουν ιατρικές σχολές.
Φυσική, Μαθηματικά είναι κοινά οπότε και δεν καιγόμαστε.
Χημεία ή Προγραμματισμός δεν μου είναι και τόσο σοβαρό δίλημα μιας και στον προγραμματισμό από τρέλα και αγάπη για τους υπολογιστές κυρίως έχω βγάλει την περισσότερη ύλη από την τρίτη γυμνασίου με τη βοηθεια του τότε καθηγητή πληροφικής μου. Όλη η τάξη έπαιζε στο ίντερνετ γιατί δεν της άρεζε ο προγραμματισμος και αυτός έκανε μάθημα μόνο σε μένα και σε έναν άλλο που τρελενόμασταν για αυτά. Από την άλλη η Χημεία μου αρέσει αρκετά οπότε και δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Και φτάνουμε στα τελευταία δύο μαθήματα.
ΑΟΔΕ ή βιολογία κατ;
Τη βιολογία την είδα λίγο από τα βιβλία της κοπέλας μου και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα. Τρελή αποστήθηση χρειάζεται σε ένα αρκετά δυσνόητο κείμενο. Και για αυτό το λόγο ήθελα να την αποφύγω και έκλεινα προς την τεχνολογική. Το ΑΟΔΕ είναι εξίσου σκατά;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika its up to you. Παιζει ρολο ο χαρακτηρας σου και σε τι στρωνεσαι πιο ευκολα, αν στρωνεσαι... Για μενα δε τιθεται καν θεμα συγκρισης προγραμματισμου με χημεια (ξεφτιλα υλη το πρωτο), ενω και -κακα τα ψεμματα- το αοδε ειναι 50 σελιδες (βαρια) θεωριας... Αν το παρεις σοβαρα αποφαση, τεχνολογικη με τα χιλια... Αρκει, δηλαδη να αποφασισεις να παπαγαλισεις (και μονο!!) τις 50 σελιδες του γ@μημενου αοδε... οχι να τις καταλαβεις (αδυνατο!), αλλα να τις παπαγαλισεις!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γενικά σιχαίνομαι την παπαγαλία. Για αυτό και έμεινα μακριά από την θεωρητική. Η βιολογία, το βιβλιο της, φαίνετια να έχει πολύ πολύ μεγαλύτερη ύλη σε σχέση με ΑΟΔΕ. Οποτε και γω μάλλον για τεχνολογική με κοβω.

Ουτως ή άλλως με ενδιαφέρουν 4ο και ή 2ο ή 5ο πεδίο.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Γκίκα κοίτα,κατά τη γνώμη μου ότι περιλαμβάνει αποστήθιση είναι σκατά.
Και το ΑΟΔΕ μην νομίζεις ότι είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο(&^%#@).Τι εννοώ?Πέρα από τις όποιες έννοιες έχει(κανένας δεν έχει ιδέα τι εστί μάνατζμεντ στο τέλος) επαναλαμβάνεται συνεχώς,δηλαδή ότι λέει στην σελίδα χ το ξαναλέει μετά από 2 σελίδες με λίγο διαφορετικές λέξεις με συνέπεια να δυσκολεύεσαι αρκετά.
Από την άλλη η Βιολογία (πρέπει) να έχει περισσότερη ύλη.
Βασικά για να καταλάβεις την διαφορά πρέπει να δεις τα θέματα στο τέλος.
Στο μεν ΑΟΔΕ είναι ερωτήσεις Σ/Λ,πολλαπλής επιλογής και ανάπτυξης.
Στην Βιολογία υπάρχουν ΚΑΙ ασκήσεις,που απαιτούν γνώση του κειμένου για την αναλυτική δικαιολόγηση(σκέψου ότι ένας γνωστός μου έγραψε 20 πέρσυ Βιολογία Κατ και έγραψε 12 σελίδες)
Συμπέρασμα:Αν δεν θες ιατρική πήγαινε τεχνολογική.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

novito έγραψε: Αρκει, δηλαδη να αποφασισεις να παπαγαλισεις (και μονο!!) τις 50 σελιδες του γ@μημενου αοδε... οχι να τις καταλαβεις (αδυνατο!), αλλα να τις παπαγαλισεις!!
Αν βρεθεί άτομο που να έχει κατανοήσει πραγματικά το τι λέει πραγματικά μετά ακολουθεί η δευτέρα παρουσία..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλα, εννοειται οτι δε παιζει κατι τετοιο. Οταν φτιαχνεις ενα βιβλιο κοπιαρωντας κειμενα απο 4-5 ξενογλωσσα βιβλια (με μεταφραση απ το google translate) αυτα ειναι τα αποτελεσματα.... μου θελανε και εννοιες μανατζμεντ στα ελληνικα λυκεια τα γιδια...
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Δημοσίευση από Dark_Shadow »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Γκίκα κοίτα,κατά τη γνώμη μου ότι περιλαμβάνει αποστήθιση είναι σκατά.
Και το ΑΟΔΕ μην νομίζεις ότι είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο(&^%#@).Τι εννοώ?Πέρα από τις όποιες έννοιες έχει(κανένας δεν έχει ιδέα τι εστί μάνατζμεντ στο τέλος) επαναλαμβάνεται συνεχώς,δηλαδή ότι λέει στην σελίδα χ το ξαναλέει μετά από 2 σελίδες με λίγο διαφορετικές λέξεις με συνέπεια να δυσκολεύεσαι αρκετά.
Από την άλλη η Βιολογία (πρέπει) να έχει περισσότερη ύλη.
Βασικά για να καταλάβεις την διαφορά πρέπει να δεις τα θέματα στο τέλος.
Στο μεν ΑΟΔΕ είναι ερωτήσεις Σ/Λ,πολλαπλής επιλογής και ανάπτυξης.
Στην Βιολογία υπάρχουν ΚΑΙ ασκήσεις,που απαιτούν γνώση του κειμένου για την αναλυτική δικαιολόγηση(σκέψου ότι ένας γνωστός μου έγραψε 20 πέρσυ Βιολογία Κατ και έγραψε 12 σελίδες)
Συμπέρασμα:Αν δεν θες ιατρική πήγαινε τεχνολογική
.
Δυστυχώς τη βιολογία την παπαγαλίζουν και δε διαχωρίζουν την ουσία.Πχ έχει μερικά μεγάλα ιστορικά κομμάτια που δε χρειάζονται εκεί αλλά άλλοι τα γράφουν μηχανικά για να ναι καλυμμένοι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Του Κουτρουλη ο γαμος γινεται με τις αλλαγες στο λυκειο και το αρνητικο ειναι οτι ολα θα περασουν και φωνη δεν ακουγεται απο πουθενα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”