Αλήθεια πιστεύεις ότι οι γνωστοί και επιτυχημένοι μεγαλοδικηγόροι έχουν καταφέρει αυτό που έχουν καταφέρει με τις γνώσεις τους και την απόδοση τους στη δικαστική αίθουσα;flash4 έγραψε:Με τη διαφορά ότι οι υπόλοιποι ( έστω οι περισσότεροι) μένουν στα όρια της δικαστικής αίθουσας και δεν προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με τη βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ.tolis14 έγραψε:Μ'αρεσει που διαβάζω ότι ο Κούγιας (τον οποίο απεχθάνομαι, μην παρεξηγηθώ) έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, παιδεραστές και βιαστές. Ενώ οι άλλοι δικηγόροι υπερασπίζονται ιεραποστολους, ευεργέτες και αγίους, σωστά παιδιά;
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Δεν διαφωνώ με την ηθική ουσία αυτού που γράφεις, αλλά πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είχε άλλες εναλλακτικές και προτίμησε τον Κούγια ?PAOK_Antarctica έγραψε:Όχι φίλε, ο Antarctica σε ένα forum δεν ξέρει το όνομα κάποιου δικηγόρου.
Άρα ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Κούγια.
Λογικό.
Μήπως ενδεχομένως να υπάρχει και η περίπτωση, να μην υπήρχε άλλη εναλλακτική, όπως π.χ. ο Μπαλτάκος και να μην δέχτηκε για τους δικούς του λόγους ?
Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο, μάλλον δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές
Είναι τελείως συγκεκριμένα τα πρόσωπα
Ακόμα και να θέλει να αλλάξει όλο το νομικό τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος
Είπαμε, καλύτερα γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε
Αλλά στο ηθικό δίλημμα, για έφεση με εκπροσώπηση ουσιαστικά από το τίποτα και μη αποκατάσταση της δικαιοσύνης,
ενώ από την άλλη εκπροσώπηση από τον Κούγια και αποκατάσταση της δικαιοσύνης, για το συγκεκριμένο θέμα και μόνο,
νομίζω ότι κλίνω περισσότερο στο THE GREATER GOOD, που είναι επί της ουσίας, η αποκατάσταση της δικαιοσύνης
Νομίζω ότι το προτιμώ περισσότερο, από το "σφάξε με αγά μου, να αγιάσω"
- DIAMANTIS99
Ο ΠΑΟΚ φίλε έχει δεχτεί πολύ πιο ισχυρά χτυπήματα και πάντα έβρισκε τρόπο να σταθεί και να τους χωθεί. Ο Σαββίδης ουσιαστικά διέλυσε το σύστημα της ερυθρόλευκης επο. Πήγαν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ κατέληξε να παίρνει τον πιο μάγκικο τίτλο στην ιστορία του. Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Αυτά έμαθα από παιδί.[/quote]
Αν οπως εσυ ο ιδιος λες Ο Σαββίδης ουσιαστικά διέλυσε το σύστημα της ερυθρόλευκης επο , και ο ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη στο τιμονι πηρε το πιο μαγκικο πρωταθλημα , Δειξτε του εμπιστοσυνη , και αστε τον να κανει τη δουλεια του
Αν οπως εσυ ο ιδιος λες Ο Σαββίδης ουσιαστικά διέλυσε το σύστημα της ερυθρόλευκης επο , και ο ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη στο τιμονι πηρε το πιο μαγκικο πρωταθλημα , Δειξτε του εμπιστοσυνη , και αστε τον να κανει τη δουλεια του
- PAOK_Antarctica
Το θέμα είναι να μην φτάσεις στο σημείο να χρειαστεί να φωνάξεις τον Κούγια.
Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από το στημένο δικαστήριο.
Το πρόβλημα ξεκινάει επειδή κάποια διάνοια είχε την ιδέα να κατέβουμε χωρίς προστασία.
Και συνεχίστηκε με την απαράδεκτη αφωνία της ΠΑΕ επί ημέρες.
Και τελίκιασε με την δικαστική απόφαση.
Πριν φτάσουμε να φωνάζουμε τον Κούγια υπήρχαν χίλια δυο που θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Τώρα τρέχα γύρευε.
Απαράδεκτος χειρισμός της υπόθεσης από την ΠΑΕ από κάθε άποψη.
Το πρόβλημα ξεκινάει επειδή κάποια διάνοια είχε την ιδέα να κατέβουμε χωρίς προστασία.
Πριν φτάσουμε να φωνάζουμε τον Κούγια υπήρχαν χίλια δυο που θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Τώρα τρέχα γύρευε.
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Ορίζουν τον βεργετη 4ο σε εμάς
Τερμάτισε το μαλακομετρο.
VAR στη χάρτινη εκείνος που είδε τον μηρό του μουκουντι στη Λειβαδιά...
Εσείς συνεχίστε να τρώγεστε μεταξύ σας
Sent from my iPad using Tapatalk
- DIAMANTIS99
«Στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι να εξαλειφθεί εντελώς η ποινή. Έχω την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, διότι έχουν γίνει νομικά εγκλήματα» Η διαφορα με το "εγιναν επεισοδια μικρης εκτασης". Το πριν και το μετα , Ο αλητης και τα καλα παιδιαAmsterdamer_87 έγραψε:
Όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες μόνο μετά την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει πως «Στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι να εξαλειφθεί εντελώς η ποινή. Έχω την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, διότι έχουν γίνει νομικά εγκλήματα».
Αναφορικά με το πότε θα κατατεθεί η έφεση, σημείωσε, «Αύριο το πρωί (2/1) θα κατατεθεί η έφεσή μας. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».
- DIAMANTIS99
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Ας μας πουν λοιπον οι ηθικολογοι πως πρεπει η ΠΑΕ να αντιμετωπισει αυτους τους ορισμους ? Με κοσμια διαμαρτυρια, ΄η κρεμωντας στα μανταλακια και βγαζοντας στην δημοσιοτητα μεχρι τι χρωμα σωβρακο φορανε αυτα τα πουλια που θα ερθουν?pilotos έγραψε:Ορίζουν τον βεργετη 4ο σε εμάς
- loukas karadimos
ετσι ακριβως
η ομαδα παει σε ολοκληρωτικο πολεμο και καποιοι κοιτανε τ αστρα
Δεν εχουν κανενα ιερο και οσιο πλεονpilotos έγραψε:Ορίζουν τον βεργετη 4ο σε εμάς
- Amsterdamer_87
Συμφωνοι 1000% σ'αυτα που λες δεν χωραει αμφισβητηση..PAOK_Antarctica έγραψε:Το θέμα είναι να μην φτάσεις στο σημείο να χρειαστεί να φωνάξεις τον Κούγια.
Ω γεγοναι γεγονε..Λυση στο προβλημα ψαχνουμε..
Στο δια ταυτα ειναι,οτι απο δω και περα το παμε αλλιως με σκοπο να σταματησει η μονιμως και εξωφθαλμη στημενη
αδικια εις βαρος μας..
Αφου δεν εγινε με τους ηθικους ε τωρα θα το παλεψουμε με τους ανηθικους..
Τι αλλο να κανουμε ??
Να θυμάστε συνεχώς ότι.
Με τους βαθμούς ΠΑΟΚ και ανωμάλου κατά 85% , βλέπουν μπροστά τους εύκολο δρόμο για ζεστό χρήμα μέσω ομίλων.
Για αυτό έχουν σκυλιασει να μας βγάλουν εκτός με κάθε τρόπο.
Το χρήμα μέσω ΟΥΕΦΑ σου δίνει την άνεση να ανεβάσεις μπάτζετ. Αν δεν μπουν ομίλους τουλάχιστον EUL οι χάρτινοι κι οι πράσινοι, τον ήπιαν.
Με τους βαθμούς ΠΑΟΚ και ανωμάλου κατά 85% , βλέπουν μπροστά τους εύκολο δρόμο για ζεστό χρήμα μέσω ομίλων.
Για αυτό έχουν σκυλιασει να μας βγάλουν εκτός με κάθε τρόπο.
Το χρήμα μέσω ΟΥΕΦΑ σου δίνει την άνεση να ανεβάσεις μπάτζετ. Αν δεν μπουν ομίλους τουλάχιστον EUL οι χάρτινοι κι οι πράσινοι, τον ήπιαν.
@PAOK_Antarctica
Συμφωνώ στα παραπάνω που λες
Συμφωνώ ότι το θέμα είναι να μην φτάσεις να χρειαστείς τον Κούγια
Έλα όμως που έφτασες
Αυτό είναι που λεγόταν ότι η ΠΑΕ είναι υποστελεχωμένη και με ανεπαρκέστατους διοικητικούς υπαλλήλους όπως ο Κυρ Κυρ
Θυμάσαι επίσης, ότι σε αυτή την κριτική, πολλοί έλεγαν στείλτε βιογραφικό στην ΠΑΕ να σας προσλάβουν
Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός, αναγκαστικά οδηγεί και σε δύσκολες ηθικά επιλογές που φέρνουν εσωστρέφεια
Καλύτερο το προλαμβάνειν, του θεραπεύειν, για να μην επαναλάβω πάλι την παροιμία με το δέσιμο του γαϊδάρου
Συμφωνώ στα παραπάνω που λες
Συμφωνώ ότι το θέμα είναι να μην φτάσεις να χρειαστείς τον Κούγια
Έλα όμως που έφτασες
Αυτό είναι που λεγόταν ότι η ΠΑΕ είναι υποστελεχωμένη και με ανεπαρκέστατους διοικητικούς υπαλλήλους όπως ο Κυρ Κυρ
Θυμάσαι επίσης, ότι σε αυτή την κριτική, πολλοί έλεγαν στείλτε βιογραφικό στην ΠΑΕ να σας προσλάβουν
Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός, αναγκαστικά οδηγεί και σε δύσκολες ηθικά επιλογές που φέρνουν εσωστρέφεια
Καλύτερο το προλαμβάνειν, του θεραπεύειν, για να μην επαναλάβω πάλι την παροιμία με το δέσιμο του γαϊδάρου
-
Διαβάζουν paokmania και σου λένε,που θα πάει θα τους συσπειρώσουμε όλους. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε. Έχουν απηυδήσει οι χαμουτζηδες. Καταλαβαίνετε ή όχι τι συμβαίνει; Αυτή τη χρονική στιγμή βάλετε όχι ο Ιβάν και ο Λουτσεσκου αλλά ο ΠΑΟΚ μας και θα το παίξουμε ηθικολόγοι;
- PAOK_Antarctica
Φίλε εσύ έχεις δίκιο και όποιος διαφωνεί με εσένα είναι καρπαζοεισπτράκτορας και κοιτάει τα άστρα.loukas karadimos έγραψε:ετσι ακριβως
Μητσοτάκης για πάντα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
flash4 έγραψε:Κάποια πράγματα φίλε μου ξεπερνούν κατά πολύ το αγωνιστικό. Ένας άνθρωπος που χωρίς αναστολή τόσα χρόνια εκπροσωπεί εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη και ο οποίος πολέμησε με λύσσα την ομάδα μας, δε θέλω να ταυτίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτήν. Και να το πω και αλλιώς, είναι σα να παραδέχομαι την ενοχή μου όταν με εκπροσωπεί ο Κούγιας. Υπάρχουν δικηγόροι και εκτός αυτού στην Ελλάδα και ένας άνθρωπος με την ισχύ του Ιβάν θα μπορούσε να βρει άλλον.tasso85 έγραψε:φιλε flash4 με ολο το σεβασμο, μπερδευεις τα δικαστηρια με το ποδοσφαιρο
τι νικη με καθε τροπο, τι σχεση εχει αυτο με μια δικη παρωδια και τιμωρια του προπονητη και την προσπαθεια αθωωσης/δικαιωσης
οι νικες ειναι μεσα στα γηπεδα επι χορτου και εκει ο ουγιας καμια σχεση και εκει ναι το 50/50 για μας ηταν ειναι και θα ειναι ιερο
Όσον αφορά τους σφ που λένε πολλοί, εγώ τους έχω κράξει πολύ εδώ μέσα για το ότι δε στηρίζουν τμήματα του ΑΣ και για άλλα πράγματα, απλά εδώ αναγνώρισα ότι έκαναν μια σωστή παρέμβαση.
Εγώ πάλι ΟΧΙ, σε αυτή την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.