Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Όταν δεν μπορείς να στηρίξεις με πάθος τον ΓΔ, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, η έσχατη λύση για να αποφύγεις την κωλοτούμπα είναι να τον κρίνεις ανεπαρκή από το τελευταίο παιχνίδι. Μια χαρά δηλαδή τα πήγε όλη τη σεζόν μέχρι το Σάββατο, αλλά εκεί έπαθε μπλακ άουτ το παλικάρι.
Αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε, πρέπει να κρίνετε άδικη την απομάκρυνσή του από την ήττα σε ένα παιχνίδι, αφού όλη τη χρονιά σας άφηνε ικανοποιημένους και βλέπατε μπάλα.
Εμείς οι υπόλοιποι δεν τον κρίναμε ανεπαρκή από ένα παιχνίδι, ήμασταν πολύ πιο δίκαιοι μαζί του.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββάτου είναι ο κλασικός φετινός ΠΑΟΚ. Ομάδα χωρίς κέντρο, με αργή ανάπτυξη παρά τους γρήγορους παίκτες που απέκτησε, με φυσιολογική βελτίωση στην άμυνα από το Γενάρη ( με το καλύτερο δίδυμο σεντερ μπακ στην Ελλάδα ever ) και με τον κάθε αντίπαλο να επιλέγει αν θα δώσει στον ΠΑΟΚ την κατοχή ή αν θα βγει λίγο πιο μπροστά για να πάρει αυτός ξεκούραστα ένα 65-70 % για πλάκα. Αυτός ήταν ο φετινός ΠΑΟΚ.
Αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε, πρέπει να κρίνετε άδικη την απομάκρυνσή του από την ήττα σε ένα παιχνίδι, αφού όλη τη χρονιά σας άφηνε ικανοποιημένους και βλέπατε μπάλα.
Εμείς οι υπόλοιποι δεν τον κρίναμε ανεπαρκή από ένα παιχνίδι, ήμασταν πολύ πιο δίκαιοι μαζί του.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββάτου είναι ο κλασικός φετινός ΠΑΟΚ. Ομάδα χωρίς κέντρο, με αργή ανάπτυξη παρά τους γρήγορους παίκτες που απέκτησε, με φυσιολογική βελτίωση στην άμυνα από το Γενάρη ( με το καλύτερο δίδυμο σεντερ μπακ στην Ελλάδα ever ) και με τον κάθε αντίπαλο να επιλέγει αν θα δώσει στον ΠΑΟΚ την κατοχή ή αν θα βγει λίγο πιο μπροστά για να πάρει αυτός ξεκούραστα ένα 65-70 % για πλάκα. Αυτός ήταν ο φετινός ΠΑΟΚ.
Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ μπορούσαν να δουν εδώ και 10 μήνες τι παίζει είτε ήταν άσχετοι με το αντικείμενο είτε λόγω προσωπικής συμπάθειας και πείσματος θέλανε να μας πείσουνε για το αντίθετο.giapas έγραψε:Επομένως για μένα όλοι αυτοί που μπορούσαν να προβλέψουν 10 μήνες πριν και έσκιζαν τα ρούχα τους ήταν είτε απείρως εξυπνότεροι και προνοητικότεροι από μένα , είτε είχαν μια ψιλοεμπάθεια ανάλογα τη περίπτωση και απλά θέλανε λόγω εγωισμού να παρουσιάσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ κρίσεις ως αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
Άστοχο, τουλάχιστον σε κάποιους που τα λέγαμε μήνες πριν μην πάτε να βγείτε και από πάνω..
Όχι νομίζω δε θα μπορούσες. Δε θα μπορούσες γιατί όπως είπα οι εξετάσεις τώρα δόθηκαν , η τελική κρίση και απόδειξη τώρα ήρθε. Πριν από 10 μήνες απλά ο καθένας έκανε εικασίες και εξέφραζε προσωπική γνώμη. Ενδεχομένως ήταν κρίσεις με ΚΑΛΑ ποσοστά να βγουν αληθινές αλλά δε παύουν να είναι κρίσεις και όχι σίγουρα γεγονότα.moican4 έγραψε:Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ μπορούσαν να δουν εδώ και 10 μήνες τι παίζει είτε ήταν άσχετοι με το αντικείμενο είτε λόγω προσωπικής συμπάθειας και πείσματος θέλανε να μας πείσουνε για το αντίθετο.giapas έγραψε:Επομένως για μένα όλοι αυτοί που μπορούσαν να προβλέψουν 10 μήνες πριν και έσκιζαν τα ρούχα τους ήταν είτε απείρως εξυπνότεροι και προνοητικότεροι από μένα , είτε είχαν μια ψιλοεμπάθεια ανάλογα τη περίπτωση και απλά θέλανε λόγω εγωισμού να παρουσιάσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ κρίσεις ως αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
Άστοχο, τουλάχιστον σε κάποιους που τα λέγαμε μήνες πριν μην πάτε να βγείτε και από πάνω..
Κατ ,
άστοχη από μένα η ατάκα "απείρως εξυπνότεροι και προνοητικότεροι" . Διορθώνω το "απείρως" με το "αρκετα". όπως και να έχει εγώ δε θέλω να προσβάλλω κανέναν. Ναι θεωρώ ότι "έκατσε" η "πρόβλεψη" και δε με χαλάει το ότι επαλήθευτηκες και εσύ και ο μοικαν. Ούτε είναι θέμα δικαίωσης γιατί εγώ δεν έχω να μοιράσω κάτι με κανέναν. Αυτό που με "χαλάει" και λυπάμαι αν δε μπορώ να εκφραστώ σωστά ( γιατί βλέπω ότι προφανώς δε γίνομαι κατονοητός και εσύ και ο μοικαν το πάτε σε μονοπάτια "δικαίωσης" ) είναι ότι δε μπορεί μια προσωπική κρίση σχετικά με τη καταλληλότητα κάποιου για μια δουλειά να παρουσιάζεται ως ντε-φακτο γεγονός και τόσο πια ξεκάθαρο που όποιος δε το ασπάζεται πρέπει να καταταχθεί στους donis_fans. Δεν είμαι fan κανενός προπονητή απλά θεωρώ ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και αν αξίζουν.
- kataramenos5
giapas ΟΚ απο μένα.Εβλεπα κάποια πράγματα(και άκουγα απ το ΓΔ άλλα που δε συμβάδιζαν)και ειδικά απ το μάτς με ΑΕΚ και μετά, με ζώσανε τα φίδια και απλά εξέφρασα αυτή την άποψη.Πάνω στη κουβέντα μπορεί και να παθιαστήκαμε λίγο παραπάνω.Και φυσικά με βάση αυτό που βλέπαμε κάναμε και τις εκτιμήσεις μας.Οπαδοί είμαστε όχι μέντιουμ,τι βεβαιότητα να είχαμε όσον αφορά την επίτευξη στόχων.Ποδόσφαιρο είναι.Η μόνη βεβαιότητα ήταν οτι ο τύπος πουλούσε παραμύθι.Μισή ντουζίνα διεθνείς πηρε το Γενάρη και η ανάπτυξη έμεινε όνειρο απατηλό.
Καρχαρια σε εχω διαβασει πολυ σε αυτο το τοπικ, και εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα, εισουν απο αυτους που στηριζες των Δωνη. Καταλαβαινω τα οσα λες, οτι δηλαδη, ηθελες απλα να του δωσεις πιστωση χρονου..
Βεβαια δεν ξερω και τι ηλικια εισαι, και ποσο καιρο ασχολησε, αλλα ξερεις, δεν χρειαζετε να περιμενεις 10 μηνες για να καταλαβεις ορισμενα πραγματα.
Και θα σου δωσω το παραδειγμα του Σαντος.
Προσωπικα ΠΑΝΤΑ τον στηριζα, ακομη και την πρωτη του χρονια που ποναγανε τα ματια μας... ξερεις γιατι??? διοτι μπορει να μην βλεπαμε μπαλα, μπορει να βλεπαμε τον τοργκελε και τον Σαλμον να προσπαθουν καθε κυριακη να πεισουν τον εαυτο τους οτι ειναι ποδοσφαιριστες, αλλα μετα στην συνεντευξη τυπου, εβγαινε ο Σαντος, και οτι ελεγε συμφωνουσα. Μου εδειχνα οτι καταλαβαινε την μπαλα, καταλαβαινα τα οσα ελεγε. Εβγαζε νοημα και παραλληλα πε επειθε οτι με το καταλληλο ροστερ θα κανει αλλα..
Αντιθετα, καθε φορα που ο Δωνης αναλυει το ματς, καθομαι και λεω οτι μαλλον ηταν σε αλλο γηπεδο... γιατι αλλα εγιναν, αλλα καταλαβαινει, και αλλα παλι λεει...
Ηταν ευκολο λοιπον να καταλαβεις οτι απλα δεν ξερει που πανε τα 4... γιαυτο και φωναζουμε ορισμενοι εδω μεσα εδω και 10 μηνες να φυγει.
Οταν τα ελεγα αυτα μετα την προκριση επι της καλλιθεας, μεχρι και αντιπαοκτση με ειπανε. Τωρα πια ολοι συμφωνουμε οτι ο Δωνης
1. Δεν κανει
2. Μας κατεστρεψε μια χρονια
3. Εδιωξε τον Γκαρσια, και δεν θα γραψω το γιατι πιστευω τον εδιωξε γιατι ειναι μηνυσημο..
4. Δεν προσεφερε τιποτα, εκανε ζημια, και τωρα καθετε στο συμβολαιο του, γιατι ΦΟΡΑΕΙ ζαρτιερες....
Τεσπα, σε αυτο το ποστ προσπαθησα απλα να εξηγησω οτι η μπαλα δεν ειναι ροκετ σαιενς..
Οταν αλλα βλεπεις στο χορταρι, και αλλα σε λεει ο κοουτς στην συνεντευξει, τοτε εχεις προβλημα, και δεν χρειαζετε να χαραμισεις ενα χρονο και δυο στοχους για να το λυσεις.
Και για να το συνεχισω, ναι, αισθανομαι ΜΕΓΑΛΗ δικαιωση, γιατι οπως λεω οτι απο ΜΠΑΣΚΕΤ δεν ξερω που πανε τα 4, τοσο θα λεω οτι απο Μπαλα σκαμπαζω, και πολυ. Ετσι πιστευω.
Οσον αφορα το θεμα κοουτς,
Σαντος 100 τις εκατο. Ο καλυτερος που περασε απο αυτην την χωρα.
Ειμαι οκ και με τον Μπολονι, ο οποιος ομως προσωπικα τον θεωρω αρκετα κατωτερο. Θα ελεγα μαλιστα ως ενα σημειο οτι οσον αφορα το περασμα του στον ΠΑΟΚ, ο Μπολονι ΔΕΝ μπορει να κριθει, γιατι ουσιαστηκα, επαιζε ακομη η ομαδα του Σαντος (σε συστημα, ροστερ, μεταλο, πλανο, ολα ηταν υπολειπα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΝΤΟΣ)
Φιλικα.
Βεβαια δεν ξερω και τι ηλικια εισαι, και ποσο καιρο ασχολησε, αλλα ξερεις, δεν χρειαζετε να περιμενεις 10 μηνες για να καταλαβεις ορισμενα πραγματα.
Και θα σου δωσω το παραδειγμα του Σαντος.
Προσωπικα ΠΑΝΤΑ τον στηριζα, ακομη και την πρωτη του χρονια που ποναγανε τα ματια μας... ξερεις γιατι??? διοτι μπορει να μην βλεπαμε μπαλα, μπορει να βλεπαμε τον τοργκελε και τον Σαλμον να προσπαθουν καθε κυριακη να πεισουν τον εαυτο τους οτι ειναι ποδοσφαιριστες, αλλα μετα στην συνεντευξη τυπου, εβγαινε ο Σαντος, και οτι ελεγε συμφωνουσα. Μου εδειχνα οτι καταλαβαινε την μπαλα, καταλαβαινα τα οσα ελεγε. Εβγαζε νοημα και παραλληλα πε επειθε οτι με το καταλληλο ροστερ θα κανει αλλα..
Αντιθετα, καθε φορα που ο Δωνης αναλυει το ματς, καθομαι και λεω οτι μαλλον ηταν σε αλλο γηπεδο... γιατι αλλα εγιναν, αλλα καταλαβαινει, και αλλα παλι λεει...
Ηταν ευκολο λοιπον να καταλαβεις οτι απλα δεν ξερει που πανε τα 4... γιαυτο και φωναζουμε ορισμενοι εδω μεσα εδω και 10 μηνες να φυγει.
Οταν τα ελεγα αυτα μετα την προκριση επι της καλλιθεας, μεχρι και αντιπαοκτση με ειπανε. Τωρα πια ολοι συμφωνουμε οτι ο Δωνης
1. Δεν κανει
2. Μας κατεστρεψε μια χρονια
3. Εδιωξε τον Γκαρσια, και δεν θα γραψω το γιατι πιστευω τον εδιωξε γιατι ειναι μηνυσημο..
4. Δεν προσεφερε τιποτα, εκανε ζημια, και τωρα καθετε στο συμβολαιο του, γιατι ΦΟΡΑΕΙ ζαρτιερες....
Τεσπα, σε αυτο το ποστ προσπαθησα απλα να εξηγησω οτι η μπαλα δεν ειναι ροκετ σαιενς..
Οταν αλλα βλεπεις στο χορταρι, και αλλα σε λεει ο κοουτς στην συνεντευξει, τοτε εχεις προβλημα, και δεν χρειαζετε να χαραμισεις ενα χρονο και δυο στοχους για να το λυσεις.
Και για να το συνεχισω, ναι, αισθανομαι ΜΕΓΑΛΗ δικαιωση, γιατι οπως λεω οτι απο ΜΠΑΣΚΕΤ δεν ξερω που πανε τα 4, τοσο θα λεω οτι απο Μπαλα σκαμπαζω, και πολυ. Ετσι πιστευω.
Οσον αφορα το θεμα κοουτς,
Σαντος 100 τις εκατο. Ο καλυτερος που περασε απο αυτην την χωρα.
Ειμαι οκ και με τον Μπολονι, ο οποιος ομως προσωπικα τον θεωρω αρκετα κατωτερο. Θα ελεγα μαλιστα ως ενα σημειο οτι οσον αφορα το περασμα του στον ΠΑΟΚ, ο Μπολονι ΔΕΝ μπορει να κριθει, γιατι ουσιαστηκα, επαιζε ακομη η ομαδα του Σαντος (σε συστημα, ροστερ, μεταλο, πλανο, ολα ηταν υπολειπα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΝΤΟΣ)
Φιλικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Δευ 29 Απρ 2013, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Shaman4 έγραψε:Καρχαρια σε εχω διαβασει πολυ σε αυτο το τοπικ, και εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα, εισουν απο αυτους που στηριζες των Δωνη. .

Shaman4 έγραψε:Καρχαρια σε εχω διαβασει πολυ σε αυτο το τοπικ, και εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα, εισουν απο αυτους που στηριζες των Δωνη.
Μαλλον ειναι θεμα τα ελληνικα σου η΄με μπερδευεις με αλλον ....

Μηπως μπερδεψες τη στηριξη που πιστευα στον Σαντος ή στο Μπολονι ? Γιατι αλλιως δεν εξηγειται...

Υ.Γ. 43 συναπτα ετη ΠΑΟΚ....

Υ.Γ. 2 Ηταν οτι χειροτερο θα μπορουσες να μου πεις ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 29 Απρ 2013, 12:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα χρήματα που ζητάει ο Δώνης για να σπάσει το συμβόλαιό του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 2013-04-29 13:12:21
Οι διαπραγματεύσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον Δώνη συνεχίζονταν όλη την Κυριακή και από το πρωί της Δευτέρας για να λυθεί το συμβόλαιο του προπονητή και να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε νέα συνεργασία. Το θέμα όμως της λύσης του συμβολαίου του Δώνη με τον ΠΑΟΚ «κολλούσε» μέχρι το μεσημέρι στην αποζημίωση που αξίωνε ο Δώνης.
Ο 43χρονος τεχνικός που είναι ξεκάθαρο πως είναι ανεπιθύμητος στην Τούμπα ζητά το ποσό των 500.000 ευρώ ως αποζημίωση για να φύγει. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα χρήματα της νέας σεζόν που δεν είναι δεδουλευμένα και αντιστοιχούν στο διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας για αυτή την απαίτηση του Δώνη και έγινε εκ νέου έξαλλος. Εξελίξεις αναμένονται καθώς ο Σαββίδης θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για να φέρει νέο προπονητή στην Τούμπα.
πηγή: pamesports.gr

Μα πώς γίνεται αυτό;; Αφού ο Κολκόσαυρος24 έγραφε ότι η διαφορά είναι 200.000 και ότι αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας!!!
ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΙΒΑΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ.
Shaman4 μάλλον πέτυχες τον Καρχαρία σε φάση σαρκασμού....
shark4 έγραψε:Shaman4 έγραψε:Καρχαρια σε εχω διαβασει πολυ σε αυτο το τοπικ, και εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα, εισουν απο αυτους που στηριζες των Δωνη.
Μαλλον ειναι θεμα τα ελληνικα σου η΄με μπερδευεις με αλλον ....![]()
Μηπως μπερδεψες τη στηριξη που πιστευα στον Σαντος ή στο Μπολονι ? Γιατι αλλιως δεν εξηγειται...![]()
Υ.Γ. 43 συναπτα ετη ΠΑΟΚ....![]()
Υ.Γ. 2 Ηταν οτι χειροτερο θα μπορουσες να μου πεις ....
Ρε Φιλε δεν γινετε αυτο που λες??? μαλλον θα σε μπερδευω με καποιον αλλον... σορρυ που σε ειπα δωνικο τοτε

μα καλα που πηγανε ολοι οι Δωνηκοι??? ξερετε ...αυτοι που μετα τα ματς, οταν κραζαμε, μας λεγανε αντιδωνηκους, και οτι πρεπει να στηριξουμε τον προπονητη (τον ποιον?) ???
Που πηγανε ολοι ρε????
Φιλαράκι εγώ είμαι ένας από αυτούς που λές. όχι τους δωνικούς τους άλλους που έλεγαν να στηρίουμε τον προπονητη και να γίνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς. θες να μου προσάψεις κάτι?
ναι ρε συ, ακριβως αυτο...
Η αναμονη, δεν με πειθει, ειδικα οταν το ροστερ σου ειναι καλο (σχετικα με τους αντιπαλους ετσι... Ο ΠΑΟΚ εχει το καλυτερο ροστερ μετα τον γαυρο.. αν και η τριπολη κακα τα ψεματα εχει παικτες..)
Οταν δεν κανει καποιος, ΑΛΛΑΓΗ αμεσως. Νο? τι αλλο να κανουμε δηλαδη??
Καλυτερο παραδειγμα ηταν το θεμα Μπερετα. Φανταζεσε να τον κραταγαμε οσο κρατησαμε τον Δωνη????
Η αναμονη, δεν με πειθει, ειδικα οταν το ροστερ σου ειναι καλο (σχετικα με τους αντιπαλους ετσι... Ο ΠΑΟΚ εχει το καλυτερο ροστερ μετα τον γαυρο.. αν και η τριπολη κακα τα ψεματα εχει παικτες..)
Οταν δεν κανει καποιος, ΑΛΛΑΓΗ αμεσως. Νο? τι αλλο να κανουμε δηλαδη??
Καλυτερο παραδειγμα ηταν το θεμα Μπερετα. Φανταζεσε να τον κραταγαμε οσο κρατησαμε τον Δωνη????
- kataramenos5
Shaman4 έγραψε:Καρχαρια σε εχω διαβασει πολυ σε αυτο το τοπικ, και εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα, εισουν απο αυτους που στηριζες των Δωνη. .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ!