Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περί νομιμότητας και ηθικής

Πηγή: paok24, 11 Απρ 2012 20:46, Από Σταύρος Κόλκας

Από το μεσημέρι που οι αρχές συνέλαβαν τον Γιώργο Σαχπατζίδη, πολλοί είναι αυτοί που «κελαηδάνε» για την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ και το κατά πόσο η ΠΑΕ θα πρέπει να φοβάται τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική.
Οι οικογένεια Σαχπατζίδη, ελέγχει αυτή τη στιγμή το 18% των μετοχών της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως όταν αυτές ανήκαν στον πατέρα Γιώργο, η επένδυση ελέγχθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού το ποσοστό ξεπερνά το 10%.

Από εκεί και πέρα, ο έλεγχος εμπεριέχει και το πόθεν έσχες του επιχειρηματία, άρα τα χρήματα που μπήκαν στον ΠΑΟΚ προήλθαν από νόμιμες δραστηριότητές του.

Επίσης, αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει για το τι ακριβώς κατηγορείται ο Γιώργος Σαχπατζίδης, πόσο μάλλον για την εξέλιξη της υπόθεσής του. Για παράδειγμα και ο Σωκράτης Κόκκαλης κατηγορούνταν για πολλά, αλλά έμεινε στην ηγεσία του Ολυμπιακού χωρίς να ανοίξει μύτη.

Θέμα νομιμότητας δεν τίθεται στην εμπλοκή Σαχπατζίδη στον ΠΑΟΚ, κάτι που ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ και τα μέλη της, όμως για πολλούς τίθεται και θέμα ηθικό.

Τα περί ηθικής, μπορεί ο κάθε άνθρωπος να τα εκλάβει διαφορετικά και να κρίνει αν στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει ηθικό θέμα για τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα η υπόθεση αποτελεί πλήγμα για το πρεστίζ της ΠΑΕ, κυρίως αν η εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης θα είναι αρνητική και σίγουρα υπάρχει ο φόβος του να χαθεί το δυνατότερο χαρτί του ΠΑΟΚ στο οικονομικό κομμάτι.

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

barlow4 έγραψε:ποσο κοστιζεις μανιακε?

εγω εχω πει πολλες φορες οτι δε θελω τετοια ατομα στην ομαδα,...δεν τοο λεω για μενα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

καμπανης?OMG let's see what will happen.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

deja vou 2006-2012..

Άραγε άλλαξε κάτι σχεδόν 6 χρόνια μετά..??
Όποιος έχει χρόνο ας ρίξει μια ματιά..

To ομιχλώδες παρασκήνιο του εφοπλιστή Γιαννούλη Καμπάνη και ο ΠΑΟΚ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2006

Ο «καπετάν Γιάννης» Kαμπάνης ή Γιαννούλης όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, παλεύει για σχεδόν τρεις δεκαετίες με τα κύματα. Είναι φίλος του παράγοντα του ποδοσφαίρου Βίκτωρα Μητρόπουλου, του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ έχει , σύμφωνα με πληροφορίες, πάρα πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όπως δηλώνει και ο ίδιος, είναι ο δεύτερος νεότερος καπετάνιος στην ελληνική ναυσιπλοϊα και είναι ιδιοκτήτης ενός στόλου που, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν, απέκτησε με δικά του χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να δανειστεί ούτε δραχμή από τράπεζες. Oπως λένε..................... (...)
(...) Ο νέος ηγέτης

Γιάννης Καμπάνης είναι ο …νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Έλληνα εφοπλιστή, που υποσχέθηκε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμό, ενώ δεσμεύτηκε ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα βάλει έξι εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Ξέχνα τα προβλήματα» το μήνυμα του 59χρονου εφοπλιστή στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον οποίο είχε συνάντηση, αιχμές για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, το μέλλον του οποίου είναι προς το παρόν αβέβαιο. Μένει, όπως όλα δείχνουν, στην τεχνική ηγεσία ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Μένουν οι ανακοινώσεις

Η υπογραφές και οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιάννη Καμπάνη και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Οι τελευταίες συζητήσεις πραγματοποιούνται στο κότερο «Άντμιραλ» του Ανδριώτη εφοπλιστή παρουσία του Γιάννη Γούμενου και πλήθους δικηγόρων που τακτοποιούν τις νομικές λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 17:00 και συνεχίζονταν ως αργά το βράδυ. «Υπάρχει ουσιαστική συμφωνία. Αυτή θα αποτυπωθεί και εγγράφως μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα μπουν οι υπογραφές. Απομένουν οι λεπτομέρειες...», δήλωσε ο νέος, όπως όλα δείχνουν, διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, στις 23:30.

Ο Γιάννης Καμπάνης έχει δεσμευτεί ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει βάλει 6 εκατ. ευρώ, όπως απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τις πληρωμές των παικτών αποτρέποντας αφενός τον υποβιβασμό της ομάδας στην τέταρτη κατηγορία και αφετέρου τη μαζική αποχώρηση μέσω προσφυγών του έμψυχου υλικού της ομάδας. Παράλληλα αποφασίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει κανονικά στις διαδικασίες της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανάκλησης της απόφασης στέρησης της εξόδου στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς, μέσω προσφυγής στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

Ένα από τα κεντρικά ζητήματα στις επαφές για τη μεταβίβαση των μετοχών είναι και το θέμα του γηπέδου και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται να το αξιοποιήσει ο Γιάννης Καμπάνης. «Και εμείς θα καταθέσουμε πρόταση για το γήπεδο, αλλά θα είναι πολύ διαφορετική από του Σαββίδη...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσαρούχας, δημοσιογράφος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, που συμμετέχει σε όλες αυτές τις συζητήσεις, ενώ τόνισε πως «η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κανένα διοικητικό σχήμα και δεν πρέπει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή, πιθανότατα ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας στη θέση του. Άλλωστε η απερχόμενη διοίκηση εκτίμησε όλο αυτό το διάστημα τη στάση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά και τα αποτελέσματα που έφερε αναλαμβάνοντας την ομάδα λίγο μετά τα μέσα της χρονιάς.

Καμπάνης: «Σάλπι ξέχνα τα προβλήματα»

Συνάντηση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Καμπάνης. Η υπόθεση του 25χρονου επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ και μόλις ο «Σάλπι» ενημερώθηκε για την επιθυμία του Ανδριώτη εφοπλιστή να συναντηθεί μαζί του, αναχώρησε από τη Λευκάδα όπου ήταν για διακοπές και έφτασε στο κότερο του Γιάννη Καμπάνη συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Βαγγέλη Αγγελή και τον Κώστα Τσαρούχα, που πήγε να τον παραλάβει.

Ο Γιάννης Καμπάνης προσπάθησε να πείσει τον Σαλπιγγίδη ότι από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ. «Αυτά που ξέρατε δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Τα οικονομικά προβλήματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ και εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να παίξεις ποδόσφαιρο», είπε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναχώρησε χαμογελαστός και πιο... αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας: «Με φώναξαν εδώ και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Μπορώ να πω ότι αισιοδοξώ για το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ. Εγώ ό,τι κίνηση έκανα, έγινε για να διασφαλίσω τα χρήματά μου».

Ερωτηματικά για Ζαγοράκη

Αίσθηση προκάλεσε η εμμονή που επέδειξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καμπάνης στον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Θα πρέπει να σταματήσει να έχει αρχηγικές τάσεις. Να παίζει τη μπάλα του, αλλά ως εκεί… Θα το δούμε από την αρχή το θέμα. Εγώ θα αποφασίσω αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και αυτό θα το κάνω με βάση το συμφέρον της ομάδας», δήλωσε σχετικά ο εφοπλιστής αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του αρχηγού της εθνικής ομάδας στον ΠΑΟΚ.

Επαφές με παίκτες

Ο Γιάννης Καμπάνης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα, προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο προσφυγής. Προτεραιότητα δόθηκε στους παίκτες που αποτελούν μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ήδη ο Χρήστος Καρυπίδης, που τη Δευτέρα ήταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, πείστηκε να περιμένει, ενώ ανάλογες επαφές γίνονται και με παίκτες, όπως οι Φερνάντες, Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ.

Παράλληλα τη Δευτέρα επικοινώνησε ο Γιάννης Γούμενος με τον εκπρόσωπο του Ιφεάνι Ουντέζε. «Μπορεί να πάρει τα χρήματά του, εφόσον αποσύρει την προσφυγή», είπε, ενώ ο παίκτης με τη σειρά του φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς άλλωστε έχει πολύ καλό συμβόλαιο.

Παρακολουθεί ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αφού οι δικές του συνεχείς καθυστερήσεις οδήγησαν το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ στο διαφαινόμενο ναυάγιο. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του ομογενούς επιχειρηματία διέδιδαν αρνητικές πληροφορίες για το μέγεθος του Γιάννη Καμπάνη, θεωρώντας ότι πίσω απ’ όλα βρίσκεται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ο Ιβάν Σαββίδης θα περιμένει να παρέλθει το 48ωρο που έχει δώσει προθεσμία στον Ερασιτέχνη για να απαντήσει στην πρότασή του και εν συνεχεία αναμένεται να πάρει δημόσια θέση για όλους και για όλα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

marinews.gr

Ελπίζουν πάλι στον ΠΑΟΚ
Hμερομηνία δημοσίευσης: 20-06-06

Το «νέο αφεντικό» της ΠΑΕ, Γιάννης Καμπάνης, δηλώνει πως θα καταβάλει τις οφειλές

Βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού. Και λίγα εκατοστά πριν βρεθεί στο κενό, ο Γιάννης Γούμενος παραδίδει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εφοπλιστή Γιάννη Καμπάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αργεντινή. Μια εξέλιξη που δίνει το δικαίωμα στον κόσμο της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης να ελπίζει ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Στο μέλλον, βεβαίως, θα φανεί αν ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια.

Ο κ. Καμπάνης μίλησε χθες στο metropolis, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ: «Ηρθε η ώρα να εκτονωθώ ύστερα από τόσα χρόνια στη θάλασσα και στη ναυτιλία γενικότερα. Προσωπικά είμαι χορτασμένος από δημοσιότητα και χρήματα και θέλω να πω σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και τους ποδοσφαιριστές ότι τα πράγματα αλλάζουν. Το προσωπικό μου ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ χρονολογείται από την περίοδο που επρόκειτο να αναλάβει ο Μπατατούδης».

Ο 60χρονος εφοπλιστής έχει όνειρα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Από την αρχή έχω πει ότι αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει πρωταθλητισμός. Μη με πνίξετε όμως. Μη ζητήσετε από την πρώτη χρονιά πρωταθλήματα και κύπελλα. Ολα θα γίνουν με υπομονή και αφού φτιάξουμε ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη θα έρθω την Πέμπτη και θα ήθελα να ζητήσω συνετή υποδοχή. Για το τι θα γίνει με τον Γούμενο και τη δική του συμμετοχή από εδώ και πέρα θα το σκεφτώ. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εμένα στοίχημα ζωής και θέλω να πω στον κόσμο ότι σίγουρα θα με αγαπήσουν...»

Είναι αξιοσημείωτο πως χθες συναντήθηκαν στο Φάληρο οι Γιάννης Καμπάνης, Γιάννης Γούμενος και Θανάσης Κατσαρής για να λυθούν όλα τα διαδικαστικά προβλήματα που αφορούν στη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετέβη στο Φάληρο. Ο Γιάννης Καμπάνης τον διαβεβαίωσε ότι σήμερα θα εισπράξει όλο το ποσό που του οφείλεται, ζητώντας του να αποσύρει την προσφυγή. Μάλιστα, θα καταβάλει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ για να ρυθμιστούν οι οφειλές προς τους παίκτες. Ακόμη, ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεσμεύθηκε στον διεθνή άσο ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει η ομάδα οικονομικά προβλήματα.

Σκιαγραφώντας τον κ. Καμπάνη, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Κώστας Τσαρούχας, ανέφερε: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν. Γι’ αυτά που λέω, παίρνω την ευθύνη. Ο κ. Μητρόπουλος τον γνωρίζει τον κ. Καμπάνη, ο οποίος κάποια στιγμή τού τηλεφώνησε για να πάρει τη γνώμη του. Ο κ. Μητρόπουλος του είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Του εξήγησε όλα τα σχετικά και τα περί Σούπερ Λίγκας».

news.kathimerini

Ένας τύπος... διαφορετικός (Sportday / Σταύρος Κόλκας)
20/06/2006

Ο καπετάν Γιάννης είναι αυτός που καλείται να οδηγήσει τον φουρτουνιασμένο ΠΑΟΚ σε ήρεμα νερά. Ο Γιάννης Καμπάνης είναι ένας περήφανος καπετάνιος που χαίρεται για την ιδιότητά του αυτή. Φαίνεται, άλλωστε, κάτι τέτοιο από την προτίμησή του στο «καπετάν Γιάννης» από το «κ. Γιάννη» ή το «κ. Καμπάνη». Ο 60χρονος Γιάννης Καμπάνης, πατέρας τριών παιδιών (τα δύο από τον πρώτο του γάμο και το τρίτο, που είναι ακόμα... μηνών, από τον δεύτερο), είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιδιοκτήτης της....μπλα μπλα μπλα.... μιας εταιρείας που μπλα μπλα μπλα "κάνω αβάντα-διαφήμιση σε 3 παραγράφους μπας και πάρω πόστο στην νέα ΠΑΕ" και έχει και το τάδε αυτοκίνητο και μπλα μπλα μπλα...

Στην κόντρα με το «καλημέρα»
Ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια του. Με το «καλημέρα» άνοιξε δύο μέτωπα. Αυτό με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και αυτό με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Εγώ είμαι γνήσιος καπετάνιος και όχι σαν κάποιους που πλήρωσαν τον τίτλο 4,5 εκατομμύρια δολάρια για να τον αποκτήσουν», είπε ο καπετάν Γιάννης για τον αντίπαλό του πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνέχισε: «Τους προειδοποιώ να μη μας προκαλέσουν», ολοκλήρωσε ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Οσο για την επίθεση σε Ζαγοράκη, είναι σαφές ότι προήλθε από τις κακές... παρέες. Ο Γιάννης Γούμενος είναι εκτός εαυτού με τον Ζαγοράκη και τον θεωρεί βασικό υπαίτιο της φετινής αγωνιστικής απαξίωσης του ΠΑΟΚ. Ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος, μέσα από αυτά που είπε στον κ. Καμπάνη, τον οδήγησε σ' ένα συμπέρασμα που δεν είναι η αλήθεια. Για την ακρίβεια, είναι η καθαρή θέση του Γούμενου και κανενός άλλου.

Οι σχέσεις με Βαρδινογιάννη
Είναι γεγονός ότι ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει καλές σχέσεις με τους Βαρδινογιανναίους. Κυρίως με τον «καπετάνιο» και οι κακές γλώσσες λένε πολλά γι' αυτό. Ενα από τα όσα ακούγονται είναι ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τού «έκλεψε» μια γυναίκα όταν οι δυο τους ήταν σε νεαρή ηλικία. Από τότε η κόντρα τους πήρε διαστάσεις και όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Γιάννης Καμπάνης έχει να πει τα χειρότερα για τον πρώην ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μετράνε στην άποψη που έχει σχηματίσει και οι άριστες σχέσεις με την οικογένεια Γουλανδρή.

Και ο Βίκτωρας εκεί
Οπως έγραψε και χθες η «SportDay», το προξενιό σε Γούμενο και Καμπάνη προήλθε από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο. Οι σχέσεις του Γιάννη Γούμενου με τον συγκεκριμένο παράγοντα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας δεν είναι ένα στοιχείο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βλέπουν με καλό μάτι. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας όλων των εμπλεκόμενων στην αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μαρίνα του Φλοίσβου, μια Μερσεντές πλησίασε το κότερο του Γιάννη Καμπάνη. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των δημοσιογράφων, σταμάτησε στα τριάντα μέτρα και περίμενε περίπου δέκα λεπτά. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί παραξενεύτηκαν και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του αυτοκινήτου. Η Μερσεντές έφυγε από εκεί που βρισκόταν, όμως φάνηκε ξεκάθαρα ότι μέσα σε αυτή βρισκόταν ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ο Γιάννης Καμπάνης είναι κολλητός με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο. Μαζί βγαίνουν, έχουν άριστες σχέσεις και είναι κάτι που πρέπει να προσεχτεί από την πλευρά του νέου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Ο Μητρόπουλος δεν ήταν ποτέ αρεστός στη Θεσσαλονίκη και ούτε πρόκειται να γίνει.

Ο τρόπος διοίκησης της ΠΑΕ

Ο Γιάννης Καμπάνης γνωρίζει τον τρόπο που θα στήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πλην του Κώστα Τσαρούχα, που θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα, άλλοι τέσσερις δικοί του άνθρωποι θα βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο. Από εκεί και πέρα, θα γίνουν προσλήψεις ικανών τεχνοκρατών–υπαλλήλων έτσι ώστε να οργανωθεί η ΠΑΕ.

sport-fm.gr
Ο ΑΡΔ τις καρδιάς μας γιατί μερικοί ξεχνούν..

Ο Γιάννης Καμπάνης μιλάει για τον ΠΑΟΚ
Σεπτέμβριος 08 2006

"Σκέφτομαι να γκρεμίσω το γήπεδο της Τούμπας και να φτιάξω καινούργιο αμέσως μόλις καταλάβουν ότι αυτό πρέπει να γίνει". "Δεν γνωρίζω τον Θωμά Μητρόπουλο". "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δυναμική από τον Ολυμπιακό". "Θα κάνουμε πρωταθλητισμό, αν όχι από φέτος από το δεύτερο χρόνο". Σε ποιον ανήκουν οι παραπάνω δηλώσεις; Στον υποψήφιο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Καμπάνη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportime" και για πρώτη φορά από τότε που ακούστηκε το όνομά του, αναφέρεται στους στόχους του και στις εξελίξεις αναφορικά με την αγορά των μετοχών της ομάδας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ελληνα επιχειρηματία:

"Με τον κ.Γούμενο ανταλλάσουμε ακόμα τα τελευταία χαρτιά. Χθες πήραμε το φορολογικό που ανέρχεται στα 18,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Είναι πρόκληση να γίνεις πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Είναι πρόκληση να ηγηθώ αυτής της ομάδας που έχει φτάσει στο χείλος της καταστροφής και να την πάω στα ύψη. Και μάλιστα να αναλάβω την προεδρία ύστερα από 30 χρόνια αποτυχημένων προέδρων. Θέλω να κάνω τη διαφορά".

"Δεν μπορώ να αναλάβω χωρίς να ξεκαθαρίσω από νούμερα, από νομικά και τα συναφή. Να πάω φυλακή; Δεν πρόκειται να το κάνω. Το μόνο που δεν πρόκειται να κάνω είναι να πάω φυλακή. Δεν το ριψοκινδυνεύω προκειμένου να πάρω τον ΠΑΟΚ".

"Δεν είχα ποτέ διαφορά με τον Ζαγοράκη. Στην ιδιωτική ζωή και τις αρχηγικές του τάσεις είχα αναφερθεί. Ο Ζαγοράκης είναι ένα καταξιωμένο όνομα στο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με το πολυσυζητημένο θέμα της εξωγηπεδικής του ζωής. Πλέον, όμως, έχει αρχίσει μια συζήτηση για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά. Ακόμα και για προσωπικό μου σύμβουλο τον προορίζω".
"Πρέπει να δουν με μεγαλύτερο σεβασμό την υπόθεση του ΠΑΟΚ. Δεν ζητάω να κάνω τις κινήσεις που έκανε η ΑΕΚ. Εάν το δικαιούμαι, θα το κάνω. Θα θέσω στην πολιτεία το ζήτημα του άρθρου 44. Η ΑΕΚ, δηλαδή, τι προνόμιο είχε; Επειδή δεν πήγε ο Καμπάνης ο εφοπλιστής και πήγε ο Ντέμης ο Νικολαϊδης που δεν είχε φράγκο;"

"Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Και η ΠΑΕ τα λεφτά που πήρε από την πώλησή του θα τα έβγαζε με την παραμονή του μακροπρόθεσμα. Είχα θέσει θέμα εμπάργο στον Γούμενο. Αλλά ήταν τέτοιες οι ανάγκες του εκείνη τη στιγμή για τα 2 εκατομμύρια, που παρέκαμψε ακόμα και εμένα".
* "Αν δεν βρεθεί χρυσή τομή, αποχωρώ".

* "Είναι και αυτό μέσα στην τρέλα μου. Θα κάνω την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία είναι στα 6,2 εκ.ευρώ".

* "Από ό,τι έχω καταλάβει ο Γούμενος θεωρεί κατόρθωμα να αναλάβω εγώ την ομάδα".

* "Θέλω, αν πάρω τον ΠΑΟΚ, να φέρω σε ισοζύγιο το ετήσιο μπάτζετ και να μην μπαίνω μέσα".

"Εγώ σταμάτησα τον Γούμενο να δεχθεί την προσφορά της Λίβερπουλ για τον Χριστοδουλόπουλο στα 300.000 ευρώ και εμμένω στο 1 εκατομμύριο. Αυτό σημαίνει ότι η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να δώσει τα λεφτά, οπότε ο Χριστοδουλόπουλος θα αναγκαστεί να παραμείνει στην ομάδα και θα γυρίσει πίσω, θέλει δεν θέλει".

"Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι Γούμενος και Παγώνης. Να δούμε τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών και τα βάρη της ομάδας. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πόσο δουλεύουμε για όλο αυτό. Ας το καταλάβει επιτέλους, για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η επιθυμία μου να γίνω πρόεδρος θα πραγματοποιηθεί. Θα συσπειρωθεί ο κόσμος τριγύρω μου, όταν καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον μου".

"θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πάνω στη Θεσσαλονίκη ότι ανεβαίνω παντοδύναμος για αυτήν την ομάδα. Τέρμα και τελείωσε".
"Σκέφτομαι να γκρεμίσω το γήπεδο της Τούμπας και να φτιάξω καινούργιο, αμέσως μόλις καταλάβουν ότι αυτό πρέπει να γίνει. Σκέφτομαι ακόμα να φύγω από το γήπεδο της Τούμπας και να παίζει η ομάδα στο Καυτατζόγλειο".

"Με τον κύριο Γούμενο δεν είχα καμία σχέση. Ηρθαμε σε επαφή από τη στιγμή που αποφάσισα να ενδιαφερθώ για την αγορά των μετοχών. Οι σχέσεις μας είναι πωλητή με αγοραστή. Από εκεί και πέρα είναι έργο των δημοσιογράφων να πείσουν τον κόσμο για την ακριβή εικόνα της κατάστασης".

"Είχα πει στην αρχή ότι θα χρειαστώ 2 με 3 χρόνια για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πλέον θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό αν όχι από φέτος από το δεύτερο χρόνο".

contra.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 21 Απρ 2012, 13:46, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+1234 ετσι γιατι μερικοι προκαλουν συνεχεια και μενουν ατιμωρητοι..Δειτε και ποιοι υπογραφουν τα αρθρα...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Επιβεβαιώνει ο Καμπάνης

Τη συνάντηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα επιβεβαίωσε ο Γιαννούλης Καμπάνης. Σε αυτή ξεκαθαρίζει ότι το ενδιαφέρον του για τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται, το οποίο θα εκφράσει και επίσημα με έγγραφη δήλωση μέχρι το τέλος του μήνα.

«Επιβεβαιώνω τη συνάντησή μου με τον Ζήση Βρύζα και το ενδιαφέρον μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον μου για τον ΠΑΟΚ δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται και θα εκδηλωθεί επισήμως με έγγραφη δήλωση ενδιαφέροντος, όπως συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έως το τέλος του μήνα», αναφέρει.

http://www.sport-fm.gr/article/547588
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Parole σου απομένουν μόλις 1 λεπτό και 17 δεύτερα.

Εικόνα

Καμπανη-ασέ τον.

Εικόνα

In
5..
4..
3..
2..
1..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Α..ρε καημένε ΠΑΟΚ...
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ετσι ετσι , η λαικη Βαση δεν ειναι για μας.
Λαμογια δευτε προσελθετε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΟΙ ΑΡΔ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

«Λόγω του πλήθους των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά με τις επαφές μου με διάφορους επιχειρηματίες με σκοπό την ανεύρεση επενδυτών για την ομάδα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ορισμένες διευκρινίσεις για να μην δημιουργείται σύγχυση στον κόσμο μας.

Καταρχήν είναι αλήθεια ότι του τελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την Π.Α.Ε . Π.Α.Ο.Κ. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματά τους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί από τέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που παρά την θέλησή μου είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρω επίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που είναι και ο αρμόδιος να έχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικό χαρακτήρα.

Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τους ενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες. Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μην αφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».

Ζήσης Βρύζας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BA%C2%BB

Στο Sport24.gr μίλησε ο Θανάσης Κατσαρής και τόνισε:

Ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωσε δημόσια ότι το τελευταίο διάστημα έχει επαφές για να βρει επιχειρηματίες που θα στηρίξουν διοικητικά και οικονομικά την ΠΑΕ. Εσείς έχετε ενημέρωση γι' αυτές τις επαφές, με δεδομένο, όπως τονίζει, πώς τον τελευταίο λόγο είναι αρμόδιος να τον έχει ο ΑΣ;

"Τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους τις κάνει η ΠΑΕ. Εμείς, όταν κι αν έρθει η ώρα να ρωτηθούμε, θα πούμε την άποψή μας. Θέλουμε να έρθουν στον ΠΑΟΚ άνθρωποι που θα βοηθήσουν ουσιαστικά".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι βάζει δύο όρους για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και την κατάθεση εγγυητικής 5 εκ. ευρώ. Σας βρίσκει σύμφωνους η τακτική του;

"Νομίζω ότι είναι σωστή η τακτική του Ζήση του Βρύζα και της ΠΑΕ. Πρέπει να υπάρχει κάποια ασφαλιστική δικλείδα. Δεν πρέπει ο οποιοσδήποτε δηλώνει ότι ενδιαφέρεται να μπορεί να μας... ανακατεύει χωρίς να αποδεικνύει ουσιαστικά το ενδιαφέρον του. Όποιος θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ πρέπει να το δείχνει με πράξεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, γι' αυτό είμαστε εδώ. Δεν θέλουμε ο σύλλογος να σύρεται με δηλώσεις".

Θα θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο για την επανεμφάνιση του Γιάννη Καμπάνη;

"Όχι δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν προκύψει από κάποιον επιχειρηματία, σοβαρό ενδιαφέρον και δίνονται εγγυήσεις, τότε θα καθίσουμε όλοι μαζί οι διοικήσεις ΠΑΕ, ΑΣ, τα μέλη του συλλόγου να το εξετάσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε κανένα από εμάς, εμείς είμαστε διαχειριστές και μαζί με όλη την οικογένεια του συλλόγου ψάχνουμε το καλύτερο".
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B9%CF%82

Παραπάνω είναι οι πιο πρόσφατες δηλώσεις των προέδρων της ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ, οι οποίες αδειάζουν τις όποιες υποψίες για συμφωνία με τον κάθε υποψήφιο που θέλει να διαφημιστεί.
Κάνει πλέον μπαμ, ότι οι "υποψήφιοι" έχουν βάλει τα σκυλιά τους να βγάζουν αβέρτα ρεπορτάζ περί συναντήσεων και "συμφωνιών".
Καλό θα είναι να σταματήσετε να παίζετε κάποιοι από εδώ μέσα το παιχνίδι τους.
Φιλικά. 8-)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ως μικρομέτοχος της ΠΑΕ, βάζω και εγώ έναν όρο, να πάρει ο υποψήφιος επενδυτής μίνι διαρκείας για τα play-off
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α ρε Γρηγοριάδη πόσο ηλίθιος μπορει να είσαι και απο εκει αποτυχημένος θα φύγεις ρε καραγκιόζη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αφού βγάλανε και ΔΣ σε καλό δρόμο είμαστε.... :twisted: :twisted: ασταδιαλα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιο βγάλανε Δ.Σ ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”