Αν τα σκάσεις ποτέ δεν είναι αργά.Προσφατο το παράδειγμα του περσινού γαύρου που από μια χρονιά τραγωδία μετουσιώθηκε σε ευρωπαϊκό τίτλο.Το πρόβλημα όμως έγκειται πως πιο πιθανό η διοίκηση που έχουμε είναι να πουλήσει κι άλλον παίκτη παρά να τα σκάσει χονδρά για ενίσχυσηDaskalos_4 έγραψε:Μπορούν να ειπωθούν χιλιάδες πραγματα για τη φετινη τραγωδια που παρακολουθούμε. ΟΜΩΣ οταν δεν εχεις κεντρο και εκτίθεται ολόκληρη η αμυνα και η επίθεση σου, ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Φταιει η διοικηση που δεν εφερε τους κατάλληλους παιχτες; Φταίει ο Σαββίδης που δεν τα χωνει χοντρα; Φταιει ο Λουτσεσκου που δεν ασχολειται με τις μεταγραφές; Φταιει ο αναδρομος Ερμής; Οποιος και να φταιει η ομάδα εμεινε να παιζει με βασικο τον Σβαμπ και αλλαγη τον Θυμιανη κι αυτο τα λεει ολα.
Κοψτε το κεφαλι σας και βρειτε λυση έστω τον Γεναρη, αν και μου φαινεται οτι θα ειναι αργά μεχρι τοτε.
Ντροπη απλα.
Razvan Lucescu IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Razvan Lucescu IV
Αυτό το 5ο χαφ ο σβαμπ ,μόνο στο μυαλό σου και στο μυαλό ορισμένων ακόμα ίσχυε.
Θαυμαστές του λουτσεσκου που δεν τον γνωρίζουν και δεν τον καταλαβαίνουν ούτε στο 10%
Θαυμαστές του λουτσεσκου που δεν τον γνωρίζουν και δεν τον καταλαβαίνουν ούτε στο 10%
Καλά και στις προπονήσεις ο Σαματά σκόραρε κατά ριπάς. Δεν λέει κάτι αυτό.VfB v2 έγραψε: Ο Θυμιανής που έχει να παίξει 1,5 χρονο χαφ και που ανα τακτά διαστήματα τον φιλοδορεί με κάτι σακούλες ο Αντρε στις προπονήσεις. Μιλάμε για εμμονή και παράνοια .
Ο Θυμιάνης μπορεί περυσι να έδειξε ότι του πάει καλύτερα η θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά μέχρι τότε έπαιζε σαν αμυντικό χαφ οπότε ξέρει την θέση. Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερος του Σβαμπ. Σίγουρα όμως ανασταλτικά θα δώσει περισσότερα.
Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως;Ettien26 έγραψε:Καλά και στις προπονήσεις ο Σαματά σκόραρε κατά ριπάς.VfB v2 έγραψε: Ο Θυμιανής που έχει να παίξει 1,5 χρονο χαφ και που ανα τακτά διαστήματα τον φιλοδορεί με κάτι σακούλες ο Αντρε στις προπονήσεις. Μιλάμε για εμμονή και παράνοια .
Αυτοί οι 3 μαζί παίρνουν πάνω 3 μύρια συμβόλαια.George Best έγραψε: Δεν είναι μεταγραφες ο Κόλεϊ, ο Μπακαγιόκο και ο Λοβρεν.
Είναι παραδοχη οτι εισαι απελπισμένος
Αδυνατώ να πιστέψω ότι στα λεφτά αυτά δεν μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές. Κι όμως έγινε το αδύνατο, δυνατό.
Εχω κουραστει απο το ποσο προχειρη ειναι η ΠΑΕ. Αληθεια νιωθω ωρες ωρες οτι ειμαστε καφενειο πραγματικα.
Εγω το εχω ξαναπει, το πραγμα δειχνει αλλαγη προπονητη χωρις ομως ο ιδιος να ειναι ο μονος υπευθυνος.
Τα κολληματα ομως ειναι τεραστια. Οι ιδιες αλλαγες, οι ιδιοι παικτες, οι ιδιοι παικτες να μην παιζουν και να παιζουν ανταυτου χειροτεροι. Πως μπορεις να μου πεις οτι εισαι δικαιος στον σωτηρη ενω δε χανεις ευκαιρια να βαλεις μεσα τον αστειο μουργκ και τον ΠΟΛΥ μετριο φετος ταισον; Πως με την εικονα που εχουν τα χαφ ο μπακαγιοκο εχει περισσοτερα λεπτα απο τον Θυμιανη και βλεπει τον σβαμπ που δε φταιει στην τελικη να βγαζει 90λεπτο;
Η ΠΑΕ τα εκανε σκατα το καλοκαιρι καθως ηταν σιγουροι οτι θα προχωρησουμε στο τσουλου και το χαστουκι εκατσε βαρυ και φανηκε και στα μεταγραφικα καθως αλλαξε ολο το πραγμα μετα τον αποκλεισμο απο την Μαλμε (ερασιτεχνισμος) και εσπασε εκει και το γυαλι με τον Λουτσεσκου. Εγω πιστευω το πραγμα δε γυρναει πλεον.
Εγω το εχω ξαναπει, το πραγμα δειχνει αλλαγη προπονητη χωρις ομως ο ιδιος να ειναι ο μονος υπευθυνος.
Τα κολληματα ομως ειναι τεραστια. Οι ιδιες αλλαγες, οι ιδιοι παικτες, οι ιδιοι παικτες να μην παιζουν και να παιζουν ανταυτου χειροτεροι. Πως μπορεις να μου πεις οτι εισαι δικαιος στον σωτηρη ενω δε χανεις ευκαιρια να βαλεις μεσα τον αστειο μουργκ και τον ΠΟΛΥ μετριο φετος ταισον; Πως με την εικονα που εχουν τα χαφ ο μπακαγιοκο εχει περισσοτερα λεπτα απο τον Θυμιανη και βλεπει τον σβαμπ που δε φταιει στην τελικη να βγαζει 90λεπτο;
Η ΠΑΕ τα εκανε σκατα το καλοκαιρι καθως ηταν σιγουροι οτι θα προχωρησουμε στο τσουλου και το χαστουκι εκατσε βαρυ και φανηκε και στα μεταγραφικα καθως αλλαξε ολο το πραγμα μετα τον αποκλεισμο απο την Μαλμε (ερασιτεχνισμος) και εσπασε εκει και το γυαλι με τον Λουτσεσκου. Εγω πιστευω το πραγμα δε γυρναει πλεον.
Και έγινε και υπάρχουν τα βιντεάκια.VfB v2 έγραψε:Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως;Ettien26 έγραψε:Καλά και στις προπονήσεις ο Σαματά σκόραρε κατά ριπάς.VfB v2 έγραψε: Ο Θυμιανής που έχει να παίξει 1,5 χρονο χαφ και που ανα τακτά διαστήματα τον φιλοδορεί με κάτι σακούλες ο Αντρε στις προπονήσεις. Μιλάμε για εμμονή και παράνοια .
- George Best
Απλά κάποιοι δε θέλουν να παραδεχτούν ότι η ομάδα συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της έχει πολύ "σαρδελα"...Andrew R έγραψε:Είμαστε στο -3 από τον γαύρο κι έχει ένα γύρο συν τα play of κι υπάρχει κάτι άλλο σαν σκέψη πέρα από το πώς θα δώσουμε την ελάχιστη ισορροπία κι ώθηση στην ομάδα ώστε να τα κυνηγήσει όλα; Ένα Βερόν είχαμε φέρει σαν πρώτη αλλαγή τότε με τις σαρδέλες κι με το που γίναν πέντε απλά πράγματα στο κέντρο είχε αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδος.
Ο ανταγωνισμός εριξε χρήμα για ενίσχυση. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε 31 Αυγούστου, 4 παιχτες για βασικούς που είτε να είναι ελεύθεροι, είτε να μην τους θέλουν οι ομάδες τους.
4 ομάδες είναι και θα διεκδικήσουν δύο εισητήρια.Jairo έγραψε:Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα άσπρα χώματα μέσα στην Τούμπα και ονειρεύεστε τσ.λ....οκ
Χαλαρώστε. Δεν έχουμε απέναντι την. Λίβερπουλ του Σλοτ ούτε την Μπάρτσα του Φλικ.
Κάτι μέτριες ομάδες έχουμε απέναντι όπως μέτριοι είμαστε και εμείς
Εαν μου δείξεις βιντεάκι στο οποίο έχει βάλει παραπάνω απο ένα τέρμα σου βγάζω το καπέλο.Ettien26 έγραψε: Και έγινε και υπάρχουν τα βιντεάκια.
Ο ανταγωνισμός που έριξε χρήμα έπαιζε σήμερα με 5 παίκτες από την ακαδημία του. Εκεί να δεις σαρδέλα στις μετεγγραφές.George Best έγραψε:Απλά κάποιοι δε θέλουν να παραδεχτούν ότι η ομάδα συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της έχει πολύ "σαρδελα"...Andrew R έγραψε:Είμαστε στο -3 από τον γαύρο κι έχει ένα γύρο συν τα play of κι υπάρχει κάτι άλλο σαν σκέψη πέρα από το πώς θα δώσουμε την ελάχιστη ισορροπία κι ώθηση στην ομάδα ώστε να τα κυνηγήσει όλα; Ένα Βερόν είχαμε φέρει σαν πρώτη αλλαγή τότε με τις σαρδέλες κι με το που γίναν πέντε απλά πράγματα στο κέντρο είχε αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδος.
Ο ανταγωνισμός εριξε χρήμα για ενίσχυση. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε 31 Αυγούστου, 4 παιχτες για βασικούς που είτε να είναι ελεύθεροι, είτε να μην τους θέλουν οι ομάδες τους.
Μην κοιτάς που τα 18χρονα και ο προπονητής που τα εμπιστευτηκε έχουν σώσει την κατάσταση
- figurehead4
Αχ μωρέ τον καημένο που με το ζόρι βάζει τον Σβαμπ, τον Μουργκ και τον Τάισον. Και παλιά με το ζόρι έβαζε τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρι. Είναι άλλο πράγμα να τον γουστάρεις γι αυτό που είναι και αυτό που πρεσβεύει προπονητικά και άλλο πράγμα να είσαι τυφλός ή να θέλεις να τους βγάλεις όλους τρελους για να δικαιολόγησεις το προπονητικό έγκλημα να ξεκινήσει σήμερα με τους δύο Αυστριακούς.
Αν δεν είχε άλλους ας έκανε αλχημείες.
Αν δεν ήθελε εξαρχής αλχημείες, κανείς σοβαρός προπονητής δεν θα ξεκινούσε Σβαμπ στο 2ο ημίχρονο. Ήταν τραγικός σε κάθε τι. Και ψόφιος.Ας έβαζε χαφ τον Μοναστηρλή. Αντε πια νισαφι
Αν δεν είχε άλλους ας έκανε αλχημείες.
Αν δεν ήθελε εξαρχής αλχημείες, κανείς σοβαρός προπονητής δεν θα ξεκινούσε Σβαμπ στο 2ο ημίχρονο. Ήταν τραγικός σε κάθε τι. Και ψόφιος.Ας έβαζε χαφ τον Μοναστηρλή. Αντε πια νισαφι
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Πώς γίνεται όμως στην δημοσια συζητηση όλα τα λάθη να κεφαλαιοποιουνται στον προπονητή;. Δυσκολεύομαι επίσης να πιστέψω ότι έχει να κάνει φίλε μου μόνο με τα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ μας κι φυσικά εννοώ τον βράχο πρόεδρο που έχουμε μια χαρά πλήρωσε πέρσι αδρά κι τον εκονγκ κι τον Μάρκος Αντόνιο κι φέτος τον Σαματα , κι τον μπακαγιοκο κι δεν πήρε τίποτα η ομαδα από αυτούς. Εγώ να δεχτώ ότι ο πρόεδρος θελει να δώσει λιγότερα χρήματα από τον ανταγωνισμό, δεν θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να φροντίσουμε τα οποία χρήματα δίνουμε να πιάσουν καλύτερα τόπο;George Best έγραψε:Απλά κάποιοι δε θέλουν να παραδεχτούν ότι η ομάδα συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της έχει πολύ "σαρδελα"...Andrew R έγραψε:Είμαστε στο -3 από τον γαύρο κι έχει ένα γύρο συν τα play of κι υπάρχει κάτι άλλο σαν σκέψη πέρα από το πώς θα δώσουμε την ελάχιστη ισορροπία κι ώθηση στην ομάδα ώστε να τα κυνηγήσει όλα; Ένα Βερόν είχαμε φέρει σαν πρώτη αλλαγή τότε με τις σαρδέλες κι με το που γίναν πέντε απλά πράγματα στο κέντρο είχε αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Δευ 02 Δεκ 2024, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου αρέσει που μερικοί αναφέρονται στους Μουζακίτη και Κωστούλα υποτιμητικά. Στο τέλος της σεζόν θα έχουν ποιάσει και οι δύο ξεχωριστά οκταψήφια τιμή στο τράνσφερμαρκτ.
Αγαπητοί συνοπαδοι, ειστε ικανοποιημενοι με:
1) Τα χρηματα που διαθετει ο μεγαλομετοχος για την ενίσχυση του ροστερ;
2) Τον τροπο διαχειρισης των διαθεσιμων κεφαλαίων απο πλευρας διοικούντων;
3) Τον τροπο αξιοποιησης του ροστερ και τη διαχείριση των αγωνων απο τον προπονητη;
4) Το παθος, την αυταπαρνηση, την αγωνιστικοτητα κλπ των ποδοσφαιριστών;
Αν η απάντηση ειναι 4/4 "οχι", τότε για ποιον λογο καθομαστε και χολοσκαμε κανοντας αναλυσεις επι αναλυσεων;
Το ολο εγχειρημα της ομαδας εχει χτιστει πανω σε σαθρα θεμελια και εμεις σαν ανοητοι που ειμαστε εχουμε την πεποιθηση ότι μια αλλαγη προπονητή ή ο ερχομος ενος Μειτε θα καταφέρει να ανατρεψει την κατάσταση.
Δυστυχως παιδια τα "θαυματα" μια φορα γινονται. Ή τουλάχιστον οχι καθε χρονο. Εκτος αν μετα απο εξι μηνες συνεχιζουμε να πιστεύουμε οτι η περσινη επιτυχια υπήρξε αποτελεσμα νοικοκυρεμενου προγραμματισμου και οχι αποτέλεσμα υπερβασης-"θαυματος" καθε προσωπικου και συλλογικού οριου των παιχτων και του προπονητη.
Δεν αναιρω την αξια του πιο μαγκικου πρωταθληματος. Ισα ισα, του προσδωσαμε τον τιτλο "του πιο μαγκικου" ακριβως γιατι πηγαμε εναντια σε ολα τα προγνωστικα. Προγνωστικα βασισμενα ΟΜΩΣ στην πραγματικότητα. Προγνωστικά που μας ηθελαν τεταρτους γιατί βασει ροστερ η ομάδα ΟΡΘΩΣ αναμενοταν να βγει τεταρτη (θέλετε τριτη; Τριτη).
Εδω και τρια χρόνια λοιπον ειναι φανερο ότι ο οργανισμος, για άγνωστους λογους, δεν λειτουργεί στο 100%. Το ερωτημα που τιθεται επομενως ειναι το εξης: Ποιος φερει αραγε τη μεγαλυτερη ευθυνη για το γεγονος οτι η ομαδα δεν καρπώνεται το 100% των δυνατοτήτων της;
-Ο Σαββίδης;
-Ο Λουτσεσκου;
-Οι διοικουντες;
-Οι παιχτες;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, απο τη μεση ή απο την ουρα;
1) Τα χρηματα που διαθετει ο μεγαλομετοχος για την ενίσχυση του ροστερ;
2) Τον τροπο διαχειρισης των διαθεσιμων κεφαλαίων απο πλευρας διοικούντων;
3) Τον τροπο αξιοποιησης του ροστερ και τη διαχείριση των αγωνων απο τον προπονητη;
4) Το παθος, την αυταπαρνηση, την αγωνιστικοτητα κλπ των ποδοσφαιριστών;
Αν η απάντηση ειναι 4/4 "οχι", τότε για ποιον λογο καθομαστε και χολοσκαμε κανοντας αναλυσεις επι αναλυσεων;
Το ολο εγχειρημα της ομαδας εχει χτιστει πανω σε σαθρα θεμελια και εμεις σαν ανοητοι που ειμαστε εχουμε την πεποιθηση ότι μια αλλαγη προπονητή ή ο ερχομος ενος Μειτε θα καταφέρει να ανατρεψει την κατάσταση.
Δυστυχως παιδια τα "θαυματα" μια φορα γινονται. Ή τουλάχιστον οχι καθε χρονο. Εκτος αν μετα απο εξι μηνες συνεχιζουμε να πιστεύουμε οτι η περσινη επιτυχια υπήρξε αποτελεσμα νοικοκυρεμενου προγραμματισμου και οχι αποτέλεσμα υπερβασης-"θαυματος" καθε προσωπικου και συλλογικού οριου των παιχτων και του προπονητη.
Δεν αναιρω την αξια του πιο μαγκικου πρωταθληματος. Ισα ισα, του προσδωσαμε τον τιτλο "του πιο μαγκικου" ακριβως γιατι πηγαμε εναντια σε ολα τα προγνωστικα. Προγνωστικα βασισμενα ΟΜΩΣ στην πραγματικότητα. Προγνωστικά που μας ηθελαν τεταρτους γιατί βασει ροστερ η ομάδα ΟΡΘΩΣ αναμενοταν να βγει τεταρτη (θέλετε τριτη; Τριτη).
Εδω και τρια χρόνια λοιπον ειναι φανερο ότι ο οργανισμος, για άγνωστους λογους, δεν λειτουργεί στο 100%. Το ερωτημα που τιθεται επομενως ειναι το εξης: Ποιος φερει αραγε τη μεγαλυτερη ευθυνη για το γεγονος οτι η ομαδα δεν καρπώνεται το 100% των δυνατοτήτων της;
-Ο Σαββίδης;
-Ο Λουτσεσκου;
-Οι διοικουντες;
-Οι παιχτες;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, απο τη μεση ή απο την ουρα;