Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από nikolasf »

Γιαυτό όποιος και να έρθει θα έχει 100% επιτυχία!!!! Αυτό βέβαια δεν σημάινει ότι πρέπει να ψωνίσουμε από το καλάθι!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ρε πατε καλα που θελετε να φυγει ο διπλωματουχος τωρα;;;

Ολη τη χρονια βγαλαμε συφιλη με την παρτη του και θα μας στερησετε την ευκαιρια να τον ''αποθεωσουμε'' στα τελευταια του ματς ως προπονητης;;

Δωσε δωνη στο λαο και κοστολογησε τα μινι διαρκειας για την 2 πιο ακριβα κι απ'τα VIP!με ενα εισιτηριο διπλη ''αποθεωση'' για τον διπλωματουχο και τους ΑΡΔουπαλληλους του...

Υ.Γ. Ο Γιοβανοβιτς δεν ηταν που απεκλεισε τον πανμεγιστο Μαρτσιν Μιετσελ απο αποστολη της γριας επειδη φορουσε σαγιοναρες στο ξενοδοχειο και μετα αποκλειστηκε απο τον Πανικο Ξουρουπα;; :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

DigitalFan έγραψε:Εγώ προσωπικά και με τα 2 χέρια ψηφίζω Fernando Manuel Costa Santos...! Ακόμη δεν είμαστε σε θέση να ζητάμε το θέαμα...! Έχουμε ανάγκη να χτίσουμε ομάδα που θα κατακτήσει τρόπαια, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο...!
Λίγη σημασία έχει όμως η δική μου άποψη!
αν κρινουμε απ'την αποψη που εχεις για τον δωνη χεστο κι αστο,δεν το'χεις...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εμενα όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που στην αρχη ακούγονταν κάτι περίεργοι Ολλανδοί και Μολδαβοί και στο τέλος πήραμε Ολίσε Καμαρα Βούκιτς. Ας περιμένουμε λίγο...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Gia ta 6 παιχνιδια ας παρουν τον σουλη.. Για πλακα εχει και τριπολιτσα και ατρομητα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Εγώ προσωπικά και με τα 2 χέρια ψηφίζω Fernando Manuel Costa Santos...! Ακόμη δεν είμαστε σε θέση να ζητάμε το θέαμα...! Έχουμε ανάγκη να χτίσουμε ομάδα που θα κατακτήσει τρόπαια, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο...!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

chrisg4 έγραψε:Εμενα όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που στην αρχη ακούγονταν κάτι περίεργοι Ολλανδοί και Μολδαβοί και στο τέλος πήραμε Ολίσε Καμαρα Βούκιτς. Ας περιμένουμε λίγο...
Ενώ αυτοί που πήραμε, δεν είναι καθόλου περίεργοι (πλην Sifo)... :roll:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Το είπα σε προηγούμενο post, το λέω και τώρα... Όσοι δεν θέλατε τον Δώνη από πιο νωρίς, δεν το κάνατε γιατί έχετε τρομερές ποδοσφαιρικές γνώσεις, αλλά χρησιμοποιούσατε κάτι γελοία επιχειρήματα...! Αποκορύφωμα η υπόθεση Γκαρσία...! Οπότε ούτε και η δική σου/σας άποψη έχει τόσο σπουδαία σημασία...! ;)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μια χαρά παίχτες είναι οι Καμαρα και ο Ολίσε αρκεί να έχουν έναν νορμαλ προπονητή...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ανοιξτε τοπικ "νέος προπονητήσ ΠΑΟΚ" . Στο σημαδεμένου θα γράφουμε συνέχεια ....
Ούτε το όνομά του δεν θέλω να βλέπω πια!!!!
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Τωρα επειγει να βρουμε υπηρεσιακο προπονητη για τα πλει οφ, ειναι λαθος να ψαχνουμε μονιμο προπονητη για του χρονου αυτη τη χρονικη στιγμη. Ενας Γεωργιαδης παραδειγματος χαριν ειναι χιλιες φορες προτιμοτερος απο Γιοβανοβιτς/Μπαγιεβιτς γιατι ο Γεωργιαδης θα κατσει για 6 αγωνες ενω ο Γιοβανοβιτς/Μπαγιεβιτς σιγουρα θα ζητησουν τουλαχιστον 1 χρονο συμβολαιο. Με το υλικο που εχουμε και με το +2 μπορουμε 1 θεση και με υπηρεσιακο. Μετα τα πλει οφ ψαχνουμε για προπονητη με καλο βιογραφικο απο Γερμανια/Ολλανδια 'ή απο αλλο σοβαρο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

DigitalFan έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Το είπα σε προηγούμενο post, το λέω και τώρα... Όσοι δεν θέλατε τον Δώνη από πιο νωρίς, δεν το κάνατε γιατί έχετε τρομερές ποδοσφαιρικές γνώσεις, αλλά χρησιμοποιούσατε κάτι γελοία επιχειρήματα...! Αποκορύφωμα η υπόθεση Γκαρσία...! Οπότε ούτε και η δική σου/σας άποψη έχει τόσο σπουδαία σημασία...! ;)
Επειδή πας να βγεις και από πάνω και μιλάς σε άτομα που δεν ξέρεις αν έχουν και ποιες ποδοσφαιρικές γνώσεις, γιατί δεν έχεις διαβάσει από την αρχή το τόπικ και όσα γράφαμε, 1 εβδομάδα για την τρέλα που συνεχίζεις να πουλάς 15 χρονών...που μας πεις και για γελοία επιχειρήματα και τον Γκαρσία, τα έμαθες όλα..

Eίχες φώτο τον Κωνσταντινίδη, τώρα μας έβαλες τον Σάντος ενώ μέχρι πρότινος του άρεσε ο Δώνης...!!!
2 προειδοποιήσεις σου έκανα, αλλά συνεχίζεις να φυτιλιάζεις...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

nikolasf έγραψε:
danirifle έγραψε:καλή επιτυχία καινούργιε προπονητή του ΠΑΟΚ
με γερό στομάχι
έρχεσαι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας
δουλειά και ανοιχτό μυαλό

υγ. νικόλα, ούτε ο μπολόνι ήταν ΠΑΟΚΣΗΣ
από "ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ" χορτάσαμε
καλό επαγγελματία προπονητή θέλουμε
Συμφωνώ αλλά μου βρωμάει η υπόθεση... Απορρώ πως μόνο εγώ το βλέπω και γίνομαι και κακός!!!!!
Ψηφιακέ το έγραψα την νμέρα που ήρθε και επαληθέφτηκα και για αυτόν και για αυτούς που τον φέραν και για το συμβόλαιό του που τώρα δεν δέχεται να λύσει!!!!
Η υπόθεση βρομούσε από την αρχή απλά τώρα μας έπνιξε το σκ@τ@!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

15 χρονων ειναι μοικανε;; και απο που κληρονομησε τοσο θρασος;; εμεις στην ηλικια του στην κερκιδα οχι αποψη,ουτε φτερνισμα δε μας εβγαινε αν δεν επετρεπε ο στρατηγος!!

ρε τι σου κανει η τεχνολογια και το πληκτρολογιο...
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

iliasp έγραψε:Τωρα επειγει να βρουμε υπηρεσιακο προπονητη για τα πλει οφ, ειναι λαθος να ψαχνουμε μονιμο προπονητη για του χρονου αυτη τη χρονικη στιγμη. Ενας Γεωργιαδης παραδειγματος χαριν ειναι χιλιες φορες προτιμοτερος απο Γιοβανοβιτς/Μπαγιεβιτς γιατι ο Γεωργιαδης θα κατσει για 6 αγωνες ενω ο Γιοβανοβιτς/Μπαγιεβιτς σιγουρα θα ζητησουν τουλαχιστον 1 χρονο συμβολαιο. Με το υλικο που εχουμε και με το +2 μπορουμε 1 θεση και με υπηρεσιακο. Μετα τα πλει οφ ψαχνουμε για προπονητη με καλο βιογραφικο απο Γερμανια/Ολλανδια 'ή απο αλλο σοβαρο πρωταθλημα.
+1926
απλα, ομορφα και ωραια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”