Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
toumpiotis35
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
ταδε εφη ΒΙΟΛΙΔΗΣ
Πάτε να δείτε ποιος έβαλε τα περισσότερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
ταδε εφη ΒΙΟΛΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Καμαριωτίδης κάποτε ήρθε και μου ζήτησε χρήματα για να πετάξει η ομάδα ποδοσφαίρου για παιχνίδι, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για εισιτήρια. Για το μπάσκετ μην μιλήσω. Ο μεγαλύτερος δανειστής μετά τον Γαλατσόπουλο, είναι ο Βιολιδης".
ταδε εφη ΒΙΟΛΙΔΗΣ
Δεν αφήνω θέματα ανοικτά.
Θελεις να βαλω και κομματια απο τους διαλογους για την ταβερνα?
Να τα ψαξω αν ειναι και ας χασω τον χρονο μου
Νομιζω σε εχω καλυψει πληρως σε οτι εχω πει
Πάτε να δείτε ποιος έβαλε τα περισσότερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
ταδε εφη ΒΙΟΛΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Καμαριωτίδης κάποτε ήρθε και μου ζήτησε χρήματα για να πετάξει η ομάδα ποδοσφαίρου για παιχνίδι, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για εισιτήρια. Για το μπάσκετ μην μιλήσω. Ο μεγαλύτερος δανειστής μετά τον Γαλατσόπουλο, είναι ο Βιολιδης".
ταδε εφη ΒΙΟΛΙΔΗΣ
Δεν αφήνω θέματα ανοικτά.
Θελεις να βαλω και κομματια απο τους διαλογους για την ταβερνα?
Να τα ψαξω αν ειναι και ας χασω τον χρονο μου
Νομιζω σε εχω καλυψει πληρως σε οτι εχω πει
-
toumpiotis35
Οποιος γουσταρει αμφισβητει οτιδηποτε εχω γραψει συγκεκριμενα και ειτε παιρνει απαντηση ειτε με εκθετει.
Παιχνιδακια και αοριστολογιες δεν γουσταρω,
Οποιος ξαναπει οτι διασπειρω φημες και κουτσομπολια να ειναι συγκεκριμενος υο δικαιουμαι και το απαιτω
Παιχνιδακια και αοριστολογιες δεν γουσταρω,
Οποιος ξαναπει οτι διασπειρω φημες και κουτσομπολια να ειναι συγκεκριμενος υο δικαιουμαι και το απαιτω
Όντως υπάρχει ή θα έπρεπε να υπάρχει προβληματισμός, για διάφορους λόγους.toumpiotis35 έγραψε: ...
Καποιους δεν τους απασχολει πως ο πρωην αντιπροεδρος τον καιρο που εμφανιζεται ως ο μεγαλυτερος ευεργετης και δανειστης της ΚΑΕ κατα δηλωση του φερεται στην δικογραφια να εχει προβληματα ρευστοτητας και να δανειζεται τοκογλυφικα.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Όχι δεν με απασχολούν οι συγκεκριμένες αποδείξεις, τουλάχιστον αυτές που δημοσιεύτηκαν ή που έμαθα εγώ. Στην δικογραφία αναφέρονται πολλές περισσότερες και για απείρως μεγαλύτερα ποσά αποδείξεις που εκδόθηκαν από πολύ μεγάλη εταιρεία προς έναν φερόμενο ως εκ των κεφαλών της οργάνωσης. Δεν φαντάζομαι όμως να ανησυχείς πως η ΕΤ3 (αυτή είναι η εταιρεία, για όσους δεν γνωρίζουν) είναι μαφιόζικη οργάνωση που εκμεταλλευόταν για τους παράνομους σκοπούς της τον Φερέτη (αυτός είναι ο φερόμενος ως εκ των κεφαλών της οργάνωσης).toumpiotis35 έγραψε: ...
Καποιους δεν τους ενδιαφερει οτι οντως η δικογραφια μιλαει για αποδειξεις της ΠΑΕ σε ενα παρακλαδι της οργανωσης YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Όχι δεν με απασχολεί. Αιτιολογία ως ανωτέρω. Η ΠΑΕ δεν εγγυάται για όλες τις δραστηριότητες του κάθε υπαλληλίσκου της.toumpiotis35 έγραψε: ...
Καποιους δεν τους ενδιαφερει οτι αλλος υπαλληλος της ΠΑΕ ηταν σε αλλο παρακλαδι της οργανωσης συμφωνα παντα με την δικογραφια.ZHTΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Δεν το γνώριζα, αλλά θεωρώ κατ΄αρχάς εξαιρετικά τραβηγμένο οποιοδήποτε σενάριο συσχέτισης μεταξύ ΠΑΟΚ και αλλαγής ιδιοκτησίας της ψαροταβέρνας. Θα το εκτιμούσα αν παρέθετες λεπτομέρειες (δεν απαιτώ να γράψεις σεντόνι προκειμένου να «ξεστραβωθώ», ένα σχετικό link αρκεί). Από μόνο του δεν λέει κάτι.toumpiotis35 έγραψε: ...
Καποιους δεν τους ενδιαφερει πως η ψαροταβερνα εφτασε στα χερια του πρωην αντιπροεδρου ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Η προφανής απάντηση δηλαδή κατά τη γνώμη σου ποια είναι και γιατί?toumpiotis35 έγραψε: ...
Καποιοι αναρωτιοταν ποιος εστειλε τους μπατσους στην ψαροταβερνα να πιασουν τον Βασιλακη ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
toumpiotis35 έγραψε: ...
Αποτελει για σενα δικαιωμα του αλλου να μην σχολιαζει πχ αγωνιστικα θεματα εκ πεποιθησεως?
Προφανώς ΝΑΙ.
Διαφωνώ τόσο με την συγκεκριμένη θέση του αδερφού eorptol όσο και με την δικό σου προκλητικό ύφος της απάντησης αδερφέ. Συμφωνώ με όσα αναφέρει ο φίλος emprosthsghsoitrellamenoi σε επόμενο σχετικό ποστ, παρότι βρίσκω το ύφος του στο συγκεκριμένο ποστ περισσότερο επιθετικό από ό,τι θα ήθελα.toumpiotis35 έγραψε: ...
Στο παρακατω σχολιο
από eorptol » Δευτ Μαρ 12, 2012 2:22 pm
Εγω λέω ότι οποίος δεν έκανε σχόλιο μετα την νίκη με τοτεναμ η φενερ η Ζάγκρεμπ και σχολιάζει μόνο οτιδήποτε άλλο απλα ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ αυτο ειναι το μόνο σίγουρο ......
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ
Συνοψίζοντας, αδερφέ Τουμπιώτη παραθέτεις πλήθος σοβαρών υπονοούμενων βασιζόμενος σε πραγματικά γεγονότα. Δεν φαίνεσαι άτομο που φοβάται να πει την γνώμη του. Γιατί ρε αδερφέ δεν γράφεις ξεκάθαρα την άποψή σου?
ΥΓ. Βλέπεις πως, όπως εσύ υπονοείς διάφορα εις βάρος άλλων προσώπων, έτσι κι εγώ και ο καθένας θα μπορούσε να υπονοήσει διάφορα πχ για τον λόγο παρουσίας σου στο forum. Δεν βλέπω τον λόγο να μην εκφέρουμε ειλικρινά και θαρραλέα την άποψή μας, τουλάχιστον σε αυτό το forum. Και ειδικά όταν αυτή η αμφιλεγόμενη στάση μας οδηγεί σε παρεξηγήσεις και αχρείαστες διαμάχες.
Φιλικά και καλοπροαίρετα
-
toumpiotis35
Δεν εχω την γνωμη οτι εχω αφησει υποννοουμενα για κανεναν
Εξηγουμαι.Ενα παιδι εβαλε δημοσιευμα του baladorou το οποιο απλα αμφισβητηθηκε γιατι ηταν απο τον baladoro.
Παρακατω.
Με προβληματιζει εντονα το γεγονος οτι ο πρωην αντιπροεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ηταν συμφωνα με την επισημη δικογραφια συναλασσομενος με τοκογλυφους.Τον προβληματισμο μου μεγαλωνει οτι στην ιδια εγκληματικη οργανωση φερεται ως εκτελεστικο οργανο υπαλληλος της ΠΑΕ.Τον προβληματισμο μου μεγαλωνει ακομη περισσοτερο το οτι βρεθηκαν αποδειξεις της ΠΑΕ στο σπιτι εγκεφαλου ενος απο τα παρακλαδια της οργανωσης.Εκφραζω την απορια πως ο πρωην αντιπροεδρος ενω συμφωνα παντα με την δικογραφια εμφαννιζεται ως δανειζομενος απο τον κυκλωμα τοκογλυφιας να ειναι ταυτοχρονα με βαση τα δικα του λεγομενα ενας απο τους μεγαλυτερους χρηματοδοτες της ΚΑΕ αλλα και χρηματοδοτης/δανειζομενος/οφειλετης στην ΠΑΕ.Με προβληματιζει οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ηταν η αιχμη του δορατος που αποκαλυψε λεπτομερειες για τον Φλωριδη.Καλα εκανε αλλα το βλεπω σαν γενικη εικονα.
Με προβληματιζει οτι ο εγκεφαλος της οργανωσης συμφωνα με την δικογραφια πιεζε τον ιδιοκτητη της ψαροταβερνας,αυτος αυτοκτονησε,και μετα την αυτοκτονια του προτεινε να το αναλαβει ο αντιπροεδρος και να "τρεξει το μαγαζι.Με προβληματιζει οτι η ΠΑΕ τραπεζωνε εκει τους προσκεκλημενους της.
Με προβληματιζει επισης οτι η συλληψη του Φλωριδη εγινε στο συγκεκριμενο μαγαζι,αμεσως μετα τις αποκαλυψεις του αντιπροεδρου και με πολλους δημοσιογραφους να τον φωτογραφιζουν ως την πετρα του σκανδαλου της συλληψης.
Αλλος τα βλεπει ενα ενα και ξεχωριστα αλλος τα βλεπει σαν συνολο
Αλλος βλεπει το ποτηρι μισογεματο αλλος μισοαδειο
Αλλος ειναι ετοιμος να κανει αγαλμα στον παραγοντα που εμπλεξε με κυκλωματα για να τα δωσει στην ομαδα του αλλος ξυνει το κεφαλι του.
Αυτα εχω πει τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Εξηγουμαι.Ενα παιδι εβαλε δημοσιευμα του baladorou το οποιο απλα αμφισβητηθηκε γιατι ηταν απο τον baladoro.
Παρακατω.
Με προβληματιζει εντονα το γεγονος οτι ο πρωην αντιπροεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ηταν συμφωνα με την επισημη δικογραφια συναλασσομενος με τοκογλυφους.Τον προβληματισμο μου μεγαλωνει οτι στην ιδια εγκληματικη οργανωση φερεται ως εκτελεστικο οργανο υπαλληλος της ΠΑΕ.Τον προβληματισμο μου μεγαλωνει ακομη περισσοτερο το οτι βρεθηκαν αποδειξεις της ΠΑΕ στο σπιτι εγκεφαλου ενος απο τα παρακλαδια της οργανωσης.Εκφραζω την απορια πως ο πρωην αντιπροεδρος ενω συμφωνα παντα με την δικογραφια εμφαννιζεται ως δανειζομενος απο τον κυκλωμα τοκογλυφιας να ειναι ταυτοχρονα με βαση τα δικα του λεγομενα ενας απο τους μεγαλυτερους χρηματοδοτες της ΚΑΕ αλλα και χρηματοδοτης/δανειζομενος/οφειλετης στην ΠΑΕ.Με προβληματιζει οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ηταν η αιχμη του δορατος που αποκαλυψε λεπτομερειες για τον Φλωριδη.Καλα εκανε αλλα το βλεπω σαν γενικη εικονα.
Με προβληματιζει οτι ο εγκεφαλος της οργανωσης συμφωνα με την δικογραφια πιεζε τον ιδιοκτητη της ψαροταβερνας,αυτος αυτοκτονησε,και μετα την αυτοκτονια του προτεινε να το αναλαβει ο αντιπροεδρος και να "τρεξει το μαγαζι.Με προβληματιζει οτι η ΠΑΕ τραπεζωνε εκει τους προσκεκλημενους της.
Με προβληματιζει επισης οτι η συλληψη του Φλωριδη εγινε στο συγκεκριμενο μαγαζι,αμεσως μετα τις αποκαλυψεις του αντιπροεδρου και με πολλους δημοσιογραφους να τον φωτογραφιζουν ως την πετρα του σκανδαλου της συλληψης.
Αλλος ειναι ετοιμος να κανει αγαλμα στον παραγοντα που εμπλεξε με κυκλωματα για να τα δωσει στην ομαδα του αλλος ξυνει το κεφαλι του.
ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ.
ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, και πλακωνομαστε οσοι ωρα θελετε.
Κανονιστε στα πλει οφ μουν@ρες να φτυνετε αιμα στις κερκιδες μετα απο καθε παιγχνιδι.
Το τσ.λ το θελουμε περισσοτερο απο ποτε.
Αντε ξυπνατε λιγο.
ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, και πλακωνομαστε οσοι ωρα θελετε.
Κανονιστε στα πλει οφ μουν@ρες να φτυνετε αιμα στις κερκιδες μετα απο καθε παιγχνιδι.
Αντε ξυπνατε λιγο.
Άλλες εποχές ομολογώ θα ψοφούσα για "επενδυτόλαγνεία", τώρα ομολογώ οτι ο "φύλακας" (blind guardian?) έχει απόλυτο δίκιο και τη σωστότερη αντιμετώπιση.
Δεν ήξερα το συγκεκριμένο άρθρο του μπαλαδόρου, αφού έχω πάψει να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και να επισκέπτομαι οπαδικά site (πλην επιλεγμένων προφανώςtoumpiotis35 έγραψε:Δεν εχω την γνωμη οτι εχω αφησει υποννοουμενα για κανεναν
Παρακατω.
Έστω πχ ότι είμαι ο Παπαδόπουλος ο υδραυλικός και έχω Α.Π.Υ. αξίας 80 ευρώ προς τον κατηγορούμενο Καραμπέρη γιατί διόρθωσα τα καζανάκια στις χέστρες του σπιτιού του. Αυτό μπορεί να παρουσιαστεί ως εξής: α) «ο Παπαδόπουλος ήταν σύμφωνα με την επίσημη δικογραφία συναλλασσόμενος με τοκογλύφους». β) Να μην γίνει καν αναφορά στον Παπαδόπουλο που είχε μαύρα μεσάνυχτα για το ποιόν του Καραμπέρη, αφού προφανώς και το τιμολόγιο των 80 ευρώ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν εγώ επιλέξω τον α) τρόπο παρουσίασης κι επιπλέον τον συνδυάσω και με άλλες «επισυνάψεις» για να καταλήξω ντε και καλά σε ένα υπονοούμενο, τότε μάλλον δρω εκ του πονηρού. Αν είμαι και δημοσιογράφος, τότε είμαι #$#@!~@ και άξιος προς δημόσια διαπόμπευση και πολυετή φυλάκιση.
Αυτό εννοούσα φίλε Τουμπιώτη. Πρέπει να κρίνουμε το κάθε δημοσίευμα πριν το υιοθετήσουμε. Αλλιώς υφιστάμεθα άδικα και για λογαριασμό άλλων την ενδεχομένως οργισμένη αντίδραση δικαιολογημένη ή μη.
Κλείνω υιοθετώντας το κείμενο του αδερφού guardian4:
guardian4 έγραψε:ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ.
Αντε ξυπνατε λιγο.
στη σελιδα 116 που λες στα κατασχεθεντα αποδεικτικα των μελων της εγκληματικης οργανωσης λεει ο βρεθηκαν αποδειξεις δαπανων στο ονομα ΠΑΕ ΠΑΟΚ.δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω κανενα @ρχιδι τοκογλυφο.το περιεργο ειναι οτι βρεθηκαν στα χερια τους οι αποδειξεις.η χρηση των οποιων το πολυ πολυ να εχει τη σκοπιμοτητα του ξεπλυματος.οπως και τα αγορασμενα δελτια στοιχηματος.αν αποδειχθει οτι τους εκοβαν τιμολογια για τυχον λεφτα που δανειζονταν(πραξη που δεν εχει καμια λογικη)τοτε ειναι για κρεμασμα ο ζαγορακης.το οτι ειχαν αποδειξεις δαπανων στο ονομα ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο τη στιγμη που δεν εχει καποιος τους θεσμικο ρολο σημαινει οτι δεν μπορουν και να τις εμφανισουν για να δικαιολογησουν προσωπικα εξοδα.toumpiotis35 έγραψε:OΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ειναι εδωbarlow4 έγραψε:εσυ διαβασες ολη τη δικογραφια και βρηκες αποδειξεις της παε?γιατι εγω δεν βρηκα αποδειξη της παε.εγω στο κατηγορητηριο διαβασα οτι ειχε παρει δανειο στο οποιο ειχε αποπληρωσει τους τοκους και οχι το κεφαλαιο.οτι πηρε τοκογλυφικο δανειο πηρε.αλλα με την παε τι σχεση ειχε αυτο?
και επισης εσυ που διαβασες η δικογραφια?εκπροσωπεις κανεναν κατηγορουμενο?η μηπως απο αυτα που λενε τα sites?
ξερεις απο ποια απο τις τρεις ομαδες δανειστηκε ο πρωην αντιπροεδρος?
οι τοκογλυφοι δεν δανειζαν αερα.δανειζαν σε προσωπα με εμπραγματες εξασφαλισεις.μηπως υποθηκευσε το γηπεδο με τι αποδειξεις της παε ο πρων αντιπροεδρος?μηπως υπαρχει καμια εκροη κεφαλαιου της παε προς τους λογαριασμους των τοκογλυφων?αραγε για τοκογλυφικα δανεια κοβονται και αποδειξεις?
καλο ειναι να υπαρχει προβληματισμος για το γεγονος οτι κατηντησαν καποιοι να τρεχουν σε τοκογλυφους.καλο ειναι να υπαρχει προβληματισμος για το οτι η ζαγορακης εκανε ταμειακη διευκολυνση.αλλα οχι και αποδειξεις της παε.
οσο για την ακαλυπτη επιταγη του πρωην αντιπροεδρου ειναι ακαλυπτη επιταγη.υπαρχει και οταν σκασει ο πρωην αντιπροεδρος μπορει να διωχθει ποινικα.δεν αφησε ενεχυρο το παπακι του.επιταγη εκοψε.το αν θα διωχθει ειναι θεμα της διοικησης.και επειδη λεφτα στην παε για να καλυφθει δεν υπαρχουν ο μονος τροπος να καλυφθει ειναι απο τον τον ιδιο τον υπογραφων.εκτος και αν τα πληρωσει ο βρυζας απο την τσεπη του επειδη ειναι καλοψυχος..
http://www.scribd.com/doc/78939869/%CE% ... net-greece
ΠΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 116 ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
απο εκει και περα αλλο πραγμα ειναι η δικογραφια και αλλο το διαβιβαστικο της ασφαλειας.η δικογραφια περιεχει και καταθεσεις μαρτυρων και ενορκες βεβαιωσεις και ποινικα μητρωα και κατηγορητηριο εισαγγελικο και ανακριτικο υλικο και πραγματογνωμοσυνες και αλλα.
τελος αλλο κατασχεθεντα αλλο αποδειξεις.το οτι δουλευαν στην παε λαμογια ειναι ηθικα καταδικαστεο.αυτο αρκει για να τα βαλεις με το ζαγορακη.ολα τα αλλα ειναι βιαστικα για να μην πω τιποτα χειροτερο συμπερασματα.
αλλωστε αν εχεις τετοιο καημο για μια δικογραφια σημαντικοτατη και τεραστια που εσκασε και αφορα στον ΠΑΟΚ δεν σε ειδα να ψαχνεις τις πομπες πολυ χειροτερων που ασχοληθηκαν με τον ΠΑΟΚ.βλ lady gaga...και πολλους πολλους αλλους.
Τα λέω εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον.teod1980 έγραψε:Πως γίνεται σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ, με τα τόσα θετικά τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιστικά,
ορισμένοι να έχετε δημοσιεύσεις είτε μόνο για διοικητικά, είτε μόνο για οικονομικά, είτε μόνο για συνδέσμους, είτε μόνο για αστυνομία και να μην γράφετε λέξη για αγωνιστικά, ένα μπράβο, έστω ένα κράξιμο, κάτι που να δείχνει ότι βλέπετε αγώνες...
Το φόρουμ κατήντησε έκτρωμα και δε φταίνε μόνο όσοι βάζουν τάξη (φταίνε και αυτοί), φταίνε και όσοι γράφουν.
Δυστυχώς.
Κοινώς συμφωνούμε.
Εγώ που σχολιάζω συνήθως μόνο στις νίκες, αλλά όμως πιο πολύ στα διοικητικοοικονομικά σε ποια κατηγορία ανήκω?
Στους αναποφάσιστους, που κρίνουν τα εκλογικά αποτελέσματα. 
-
toumpiotis35
barlow4
Αφου τελικα ανακαλυψες την υπαρξη των αποδειξεων στο σπιτι ενος εκ των εγκεφαλω της οργανωσης πες μου ρε φιλε
Ποιο συμπερασμα και ποια κριση διαβασες απο μενα για ολη αυτην την υποθεση?
Εγω λεω κανενα
Εγω νιωθω προβληματισμο για πραγματικα γεγονοτα τα οποια ξαναλεω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ και για τα οποια δεν εχω εκφρασει συγκεκριμενη αποψη παρα προβληματισμο.
Αφου τελικα ανακαλυψες την υπαρξη των αποδειξεων στο σπιτι ενος εκ των εγκεφαλω της οργανωσης πες μου ρε φιλε
Ποιο συμπερασμα και ποια κριση διαβασες απο μενα για ολη αυτην την υποθεση?
Εγω λεω κανενα
Εγω νιωθω προβληματισμο για πραγματικα γεγονοτα τα οποια ξαναλεω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ και για τα οποια δεν εχω εκφρασει συγκεκριμενη αποψη παρα προβληματισμο.
τουμπιωτη35
ειναι λαθος οτι συμπερασμα και να βγαλεις.μεχρι να δεθουν τα κατασχεθεντα με κατηγορια συγκεκριμενη οτι και να πουμε ειναι λαθος.
να σου φτιαξω ομως και ενα σεναριο απο την αλλη πλευρα.εχεις μεσα στην παε εναν μπραβο της εγκληματικης οργανωσης.εχει προσβαση μεσα στα ενδοτερα της παε συνεπως.(ενα το κρατουμενο)
βρισκουν στο σπιτι του αποδειξεις ΔΑΠΑΝΩΝ της παε.(2 κρατουμενα)
πες οτι αυτες ειναι οι δαπανες για ενα μεγαλο ποσο που βγηκε απο τα ταμεια.συνεπως υπαρχει μια εκροη ρευστου απο τα ταμεια που χωρις τις αποδειξεις δεν δικαιολογειται.μπορει να χρησιμοποιηθει ως εκβιαση?(το ξαναλεω οτι ολα αυτα μπορει να ειναι αφελη συμπερασματα)
αλλο σεναριο.μιλαμε για μια εγκληματικη οργανωση στην οποια συμμετειχε και διευθυντης του σδοε.μπορει να ειχαν σκοπο να τις δωσουν για να καλυψουν ελεγχους του σδοε?προφανως δεν ξερουμε ποιος εμπλεκοταν αμεσα με ποιον σε αυτες τις τοκογλυφικες ομαδες.
αλλο σεναριο.υπηρχε μεσα σε αυτους υπαλληλος της παε.αποκλειεις να εκανε αγορες μεσω της παε(μεγαλης η εστω ευτελους αξιας)και να επαιρνε τα παραστατικα(υπεξαιρεση?)?ειχε προσβαση και προφανως θα ειχε και αυτος ως οδηγος δικαιωμα καποιων δαπανων.στην περιπτωση αυτη ευθυνεται και οποιος ειχε την οικονομικη διαχειριση,εκτς αν πλαστογραφουσε παραστατικα και υπογραφες.
αλλο σεναριο.αυτος ηταν και οδηγος.αποκλειεται να ειναι αποδειξεις δαπανων για οδοιπορικα βενζινες κλπ?αφου δεν ξερουμε το περιεχομενο των αποδειξεων δαπανων.
με ολα αυτα δεν βγαζω λαδι τον ζαγορακη.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος και δεν εχεις δικαιωμα να βαζεις μεσα οποιον ναναι.ακομα και αν δεν ηξερε τη δραση του μπραβου δεν ειχε δικαιωμα να μην ξερει.δεν ειχε δικαιωμα να κοιμαται ορθιος.προς το παρον ο ζαγορακης ευθυνεται για καποιες παιδαριωδεις αμελειες.ας μην κανουμε σαν τους χαζοδημοσιογραφους που κανουν την τριχα τριχια για να πουλησουν.
απο αυτην την υποθεση δεν εχει βγει τπτ προς ατα εξω.μακαρι να βγουν ολα και να καθαρισει ο τοπος με οποιο κοστος και οποιοι και αν ηταν μεσα.
ειναι λαθος οτι συμπερασμα και να βγαλεις.μεχρι να δεθουν τα κατασχεθεντα με κατηγορια συγκεκριμενη οτι και να πουμε ειναι λαθος.
να σου φτιαξω ομως και ενα σεναριο απο την αλλη πλευρα.εχεις μεσα στην παε εναν μπραβο της εγκληματικης οργανωσης.εχει προσβαση μεσα στα ενδοτερα της παε συνεπως.(ενα το κρατουμενο)
βρισκουν στο σπιτι του αποδειξεις ΔΑΠΑΝΩΝ της παε.(2 κρατουμενα)
πες οτι αυτες ειναι οι δαπανες για ενα μεγαλο ποσο που βγηκε απο τα ταμεια.συνεπως υπαρχει μια εκροη ρευστου απο τα ταμεια που χωρις τις αποδειξεις δεν δικαιολογειται.μπορει να χρησιμοποιηθει ως εκβιαση?(το ξαναλεω οτι ολα αυτα μπορει να ειναι αφελη συμπερασματα)
αλλο σεναριο.μιλαμε για μια εγκληματικη οργανωση στην οποια συμμετειχε και διευθυντης του σδοε.μπορει να ειχαν σκοπο να τις δωσουν για να καλυψουν ελεγχους του σδοε?προφανως δεν ξερουμε ποιος εμπλεκοταν αμεσα με ποιον σε αυτες τις τοκογλυφικες ομαδες.
αλλο σεναριο.υπηρχε μεσα σε αυτους υπαλληλος της παε.αποκλειεις να εκανε αγορες μεσω της παε(μεγαλης η εστω ευτελους αξιας)και να επαιρνε τα παραστατικα(υπεξαιρεση?)?ειχε προσβαση και προφανως θα ειχε και αυτος ως οδηγος δικαιωμα καποιων δαπανων.στην περιπτωση αυτη ευθυνεται και οποιος ειχε την οικονομικη διαχειριση,εκτς αν πλαστογραφουσε παραστατικα και υπογραφες.
αλλο σεναριο.αυτος ηταν και οδηγος.αποκλειεται να ειναι αποδειξεις δαπανων για οδοιπορικα βενζινες κλπ?αφου δεν ξερουμε το περιεχομενο των αποδειξεων δαπανων.
με ολα αυτα δεν βγαζω λαδι τον ζαγορακη.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος και δεν εχεις δικαιωμα να βαζεις μεσα οποιον ναναι.ακομα και αν δεν ηξερε τη δραση του μπραβου δεν ειχε δικαιωμα να μην ξερει.δεν ειχε δικαιωμα να κοιμαται ορθιος.προς το παρον ο ζαγορακης ευθυνεται για καποιες παιδαριωδεις αμελειες.ας μην κανουμε σαν τους χαζοδημοσιογραφους που κανουν την τριχα τριχια για να πουλησουν.
απο αυτην την υποθεση δεν εχει βγει τπτ προς ατα εξω.μακαρι να βγουν ολα και να καθαρισει ο τοπος με οποιο κοστος και οποιοι και αν ηταν μεσα.
και για να πω και αυτα που ειδα και ξερω εγω σου λεω οτι ως τωρα 99% των πληροφοριων που εχουν βγει προς τα εξω ειναι απο πληροφοριες που επιλεγουν να δωσουν οι δικηγοροι των ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ στους δημοσιογραφους.γιατι τη δικογραφια για ενα κακουργημα πρεπει να εχεις αξουσιοδοτηση για να τη δεις και εξουσιοδοτηση εχουν μονο οι συνηγοροι των διαδικων.τα θυματα ακομα δεν τολμανε να μιλησουν.περιμενουν να δουν μια εξασφαλιση οτι ολοι αυτοι θα παραμεινουν πολλα χρονια μεσα για να παρουν θαρρος.γιατι ως γνωστον η ελληνικη δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη.
-
toumpiotis35
Συνεχιζω να μην γινομαι κατανοητος
Δεν εχω κανει κανενα σεναριο
Προβληματιζομαι για
Το οτι βρεθηκαν αποδειξεις της ΠΑΕ στο σπιτι εγκεφαλου της οργανωσης
Το οτι ο αντιπροεδρος της ΠΑΕ ειναι οικονομικος αιμοδοτης της ΚΑΕ και της ΠΑΕ ταυτοχρονα δανειζομενος απο την ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Το οτι ο πρωην αντιπροεδρος ανελαβε με την συνδρομη της οργανωσης ψαροταβερνα μετα την αυτοκτονια του ιδιοκτητη λογω πιεσεων του κυκλωματος
Το οτι αυτος ηταν αντιπροεδρος και υπευθυνος να αξιολογησει επικειμενο επενδυτη τον οποιο εξεθεσε με εγγραφα και τον οποιο συνελαβαν στην γννωστη ψαροταβερνα που ελεγχε ο αντιπροεδρος εκεινη την περιοδο και μερος του τυπου απο τοτε τον φωτογραφισε ως πληροφοριοδοτη για την συλληψη.
Το οτι υπαλληλος της ΠΑΕ και πρωην ποδοσφαιριστης ηταν εμπλεκομενοι στο κυκλωμα
Το οτι ο πρωην ποδοσφαιριστης ηταν σε τετοια κυκλωματα ακομη και οταν ηταν παικτης στην ομαδα.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΑΖΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δεν εχω κανει κανενα σεναριο
Προβληματιζομαι για
Το οτι βρεθηκαν αποδειξεις της ΠΑΕ στο σπιτι εγκεφαλου της οργανωσης
Το οτι ο αντιπροεδρος της ΠΑΕ ειναι οικονομικος αιμοδοτης της ΚΑΕ και της ΠΑΕ ταυτοχρονα δανειζομενος απο την ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Το οτι ο πρωην αντιπροεδρος ανελαβε με την συνδρομη της οργανωσης ψαροταβερνα μετα την αυτοκτονια του ιδιοκτητη λογω πιεσεων του κυκλωματος
Το οτι αυτος ηταν αντιπροεδρος και υπευθυνος να αξιολογησει επικειμενο επενδυτη τον οποιο εξεθεσε με εγγραφα και τον οποιο συνελαβαν στην γννωστη ψαροταβερνα που ελεγχε ο αντιπροεδρος εκεινη την περιοδο και μερος του τυπου απο τοτε τον φωτογραφισε ως πληροφοριοδοτη για την συλληψη.
Το οτι υπαλληλος της ΠΑΕ και πρωην ποδοσφαιριστης ηταν εμπλεκομενοι στο κυκλωμα
Το οτι ο πρωην ποδοσφαιριστης ηταν σε τετοια κυκλωματα ακομη και οταν ηταν παικτης στην ομαδα.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΑΖΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ