Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

GINOLA, περα απο τα "οκ" και τα πρασινα φωτα. Γνωριζεις κι εσυ για αποφαση για 10αρι με υψηλο συμβολαιο;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:Ρε ΤζονΝταγκ έχεις πει εκατό φορές το ίδιο πράγμα.

Κατάλαβέ το: Οταν κάποιος ή κάποιο λένε οτι έπεσαν λεφτά, το λένε ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσους λένε πως δεν πέφτει φράγκο.

Το ζήτημα δεν είναι αν πέφτει φράγκο από τον προσωπικό κουμπαρά του Ιβάν αλλά αν η ομάδα ΦΕΡΝΕΙ ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να φέρει καλούς παίκτες χρησιμοποιώντας λεφτά ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν έρχονται.

Αμα τα βγάζει μόνη της και τα επανεπενδύει, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Γιατί θα φθαρεί λιγότερο ο Σαββίδης.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν είναι απ την τσέπη του ή οχι, ΑΡΚΕΙ η ομάδα να προοδεύει δηλαδή να φέρνει καλύτερους παίκτες από όσους είχε, ή να διορθώνει λάθη και τρύπες.

Όσο γίνεται αυτό, σημαίνει οτι ΠΕΦΤΟΥΝ λεφτά. Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν υποχρεώνει τον Χ Σαββίδη ΕΣΤΩ να επανεπενδύσει αυτά που κέρδισε από πωλήσεις και αποχωρήσεις. Γιατί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καλύπτει και χασούρα περασμένων ετών και κάλλιστα θα μπορούσε να πει "δεν περισσεύουν, απλά εξυγιαίνουμε την εταιρεία χωρίς να αντικαταστήσουμε όσους φέυγουν". Το κάνει αυτό; ΟΧΙ.

Αρα σημαίνει οτι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κόσμο, πάντα με μια λογική ισορροπίας, οχι οτι σκορπαμε όπως το '19 που η πραγματικότητα είναι οτι ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΜΕ λεφτά χωρίς μέτρο.

Εμένα ο νταλκάς μου είναι να έχουμε ΚΑΛΗ ομάδα και να προοδεύουμε ως σύλλογος. Οχι να βλέπω αν γίνεται φτωχότερη η τσέπη του Σαββίδη για να γουστάρουμε εμείς. ΧΕΣΤΗΚΑ αμα δεν βάλει ούτε ένα ευρώ απ τα δικά του αρκεί η ομάδα να είναι υγιής, να βελτιώνεται. Και αυτό ΣΕ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ, συμβαίνει. Δεν είμαστε χειρότεροι από πέρυσι και πρόπερσι. Το 20 ήμασταν χειρότεροι απ το 19 ΠΑΡΟΤΙ δεν δώσαμε και λίγα λεφτά (αλλά τα πετάξαμε στα σκουπίδια) και ήταν ΟΛΑ απ την τσέπη του Ιβαν. Τότε ήταν καλύτερα; ΟΧΙ.
Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω, εσύ δεν είμαι σίγουρος αν θες να καταλάβεις.

Και όχι, δεν λένε αυτό.

Αυτό που βλέπω είναι μια ατέρμονη προσπαθούν να μας πείσουν (ή περισσότερο τους εαυτούς τους) ότι η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι το ίδιο πράγμα με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Flash news, δεν είναι.

Είμαι ΟΚ με την διαχείριση, το έχω πει εκατοντάδες φορές. Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αλλα δεν γίνεται να ζούμε με αυταπάτες. Όσοι θέλουν να ζουν, δικαίωμα τους.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν αντιλέγω σε τίποτα από αυτά και βεβαίως ΟΝΤΩΣ το έχεις πει οτι είσαι οκ.

ΑΛΛΑ επιμένω οτι δεν θες να καταλάβεις σε τι ΑΠΑΝΤΑΝΕ όσοι μιλάνε για τα λεφτά που πέφτουν. ΑΥΤΟ είναι ο πυρήνας του προβλήματος και δεν προέκυψε φέτος. Παρατηρείται εδώ και τέσσερα χρόνια (πριν καν αρχίσει να μειώνεται η αλόγιστη σπατάλη)

Το γεγονός οτι "χοντρικά" χρησιμοποιούνται λέξεις που ίσως δεν είναι ακριβείς ή σωστές, δεν αλλάζει την ουσία των "αντεγκλήσεων" αφού το νόημα της αρνητικής ψυχολογίας και κριτικής (σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον) είναι η βεβαιότητα ή έστω ο ΦΟΒΟΣ της μη προόδου, μη ανταγωνιστικότητας της ομάδας. Και αργότερα της "εγκατάλειψής της" ή οτι θα παλεύουμε να μπουμε π.ο. Και πάρα πολύς κόσμος απαντάει οτι μια χαρά λεφτά εν τέλει ΔΙΝΟΝΤΑΙ σε παίκτες (σπανιότατα σε παίκτες που το αξίζουν βέβαια γι αυτό είδαμε... εσίτηδες και μουργκ κλπ με εκατομμύρια).
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

502 σελίδες ; Ωχ θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Κάντε την αλλαγή! :mrgreen:

Υ.Γ. Ο Αλοφς μήπως είναι ο Τζος και καθυστερεί τόσο την μεταγραφή του Ναρεϊ; Χμμ...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

DimitrisS έγραψε:GINOLA, περα απο τα "οκ" και τα πρασινα φωτα. Γνωριζεις κι εσυ για αποφαση για 10αρι με υψηλο συμβολαιο;
Δεν γνωρίζω κάτι, έκανα τα μπάνια μου σήμερα, δεν έχω ιδέα τι έχει αλλάξει μετά τις καραμπόλες που έγιναν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με μαυρισατε την ψυχη. Ετσι μου ρχεται ν ανοιξω ραδιο ν ακούσω φαλακροραπ. Ν ακουσω κατι πιο ψυχραιμο κι αισιοδοξο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Photis έγραψε:
JohnDag έγραψε:Πολύ κακό νέο η φυγή Κουρτιτς καθώς φαίνεται ότι προς τα εκεί οδεύει το πράγμα.

Χάνουμε σε ύψος και προσωπικότητα.

Και σε γκολ. Μπορεί να μην έβαζε πάλι 18 αλλά με την ευστοχία του στα πέναλτι και 2-3 φάουλ μια 10αρα την είχε σίγουρα πάλι.

Και δεν είμαστε για να χάνουμε γκολ στην φάση που είμαστε.

Αρχίζει και ζορίσει πολύ το πράγμα.
Βλέπουμε άλλο ποδόσφαιρο. Προσωπικότητα δεν είναι ο Κουρτιτς. Εργαλείο που ίσως αναδεικνύεται μέσα από προσωπικότητες ναι. Αν μας δίνουν λεφτά σχετικά καλά εγώ θα τον έδινα, νοουμενου ότι θα πάρουμε κανονικό ποδοσφαιριστη, ταχυδυναμο στη θέση του.
:pano:
Τον έχεις τον ταχυδυναμο στην θέση του και λέγεται Σοάρες.
Συγνώμη αλλά αν περιμένεις επιπλέον προσθήκη αν αποχωρήσει ο κουρτιτς τσάμπα θα στεναχωρηθείς.
Βέβαια το ότι σήμερα που μιλάμε ο Σοάρες δεν είναι ούτε για να δένει το δεξί παπούτσι του Κουρτιτς είναι άλλη ιστορία.
Ο μποτο όμως πρέπει να στηρίξει την πρώτη του και πιο ακριβη επένδυσης του... και εμείς να παρακαλαμε να πετύχει ο παίκτης , γιατί διαφέρουν την κάτσαμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nunies4 έγραψε:
Logistis έγραψε:Τώρα είπε ο κολκας οτι εχει βρεθει 10αρι. Εχει εγκριθει απο Λουτσε και Μποτο. Ο παίκτης εχει πει το ναι. Θα εχει συμβολαιο γυρω στο 1,1 μυριο.
Περιμενουν το οκ του Ιβαν.
Ο Λουτσε ηθελε μεταγραφη και ακομα εναν φορ. Ο Μποτο δεν συμφωνησε επειδη σε 1 μηνα επιστρεφει ο Νελσον.
Η αποκτηση του 10αριου απομακρύνει την συμφωνια με Μπισε.
Μπροστα ηταν ο Κολκας σε αυτο το διαλογο;
Δηλαδη ο καθ υλην αρμοδιος του ειπε οτι χρειαζεται αμεσα φορ και ο ΤΔ του αρνηθηκε επειδη σε ενα μηνα γυριζει ο Ολιβειρα; Ο ΤΔ δηλαδη πηρε πανω του το οποιο ρισκο αποκλεισμου απο την Λεφσκι;
Προσοχη.....δεν λεω ποιο ειναι το σωστο. Λεω οτι μοιαζει περιεργο ο προπονητης να ζηταει φορ (αρα να το θεωρει απαραιτητο για τα επερχομενα ματς) και ο ΤΔ να αρνειται...
Για αυτο καπου μπαζει η πληροφορια...
Όταν ζητάει ανανέωση μπισε ή οτιδήποτε άλλο είναι λάθος;;

Όταν ζητάει φορ είναι σωστό;;

Οπως έχω πει ο λουτσεσκου κανει τις εισηγήσεις του.

Από κει και πέρα υπάρχει και ο Τδ που είναι υπεύθυνος.

Προφανώς θεωρώ σωστό ότι θέλει κι άλλο φορ.
Και γω θέλω.

Αλλου είναι το ποιντ μου!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Βρε λέτε; Μακάρι ρε γαμώτο

https://paokmercatogr.blogspot.com/2022/07/ektakto.html
Ετοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα με τον Πίτσι είναι ο Δικέφαλος, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη με δανεισμό.

Όπως σας είχε ενημερώσει το «PM» από τις 30 Μαϊου (δείτε εδώ), ο Δικέφαλος είχε στα ραντάρ του τον Πορτογάλο σταρ, όμως οι συγκυρίες τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έδειχναν πως οι ασπρόμαυροι θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ δεν ανανεώθηκε. Μάλιστα σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο διαφαινόμενος παραγκωνισμός του Ελ Καντουρί, όπως και ο τερματισμός του δανεισμού του Κούρτιτς, με τον ΠΑΟΚ να μπορεί πλέον να διαθέσει ένα μεγαλύτερο ποσό για μεταγραφές.

Έπειτα και από την επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός καθαρού «10», ο Ζοσέ Μπότο αποφάσισε να κινηθεί με άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του πολύπειρου επιτελικού μέσου, ο οποίος είναι μία ανάσα από τον Δικέφαλο.

Ο 32χρονος παίκτης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του για τον επόμενο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

GINOLA έγραψε:Μεγαλύτερη μπούρδα φέτος που μπορεί να γραφτεί είναι τα οκ του Ιβάν. Δεν ισχύει

Υπάρχει μπατζετ συγκεκριμενο. Υπάρχει τ.δ. απόλυτα υπεύθυνος για όλα. Κινείται όπως πιστεύει ο ίδιος και όπως έχει ήδη εξηγήσει στον ιδιοκτήτη ότι θεωρεί ότι είναι ο σωστός τρόπος.

Το αν έχει δίκιο θα φανεί στην πορεία.
Επειδή επιμένεις να παραπληροφορεις ξαναδιάβασε τη συνέντευξη Μποτο

<<Θέλω να με κρίνουν για τις ιδέες μου, ή σωστότερα ένα μείγμα ιδεών, γιατί δεν είναι μόνο οι δικές μου ιδέες, είναι ένας συνδυασμός σκέψεων ανάμεσα στον κ. Σαββίδη, σε εμένα και τον προπονητή.Δεν είμαι μόνο εγώ, δεν μου έχουν δώσει τα κλειδιά του συλλόγου φυσικά.Και δεν κρύβομαι, δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από κάποιον άλλον, ό,τι είναι δική μου ευθύνη, την αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Geor1926 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

montekristo έγραψε:Βρε λέτε; Μακάρι ρε γαμώτο

https://paokmercatogr.blogspot.com/2022/07/ektakto.html
Ετοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα με τον Πίτσι είναι ο Δικέφαλος, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη με δανεισμό.

Όπως σας είχε ενημερώσει το «PM» από τις 30 Μαϊου (δείτε εδώ), ο Δικέφαλος είχε στα ραντάρ του τον Πορτογάλο σταρ, όμως οι συγκυρίες τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έδειχναν πως οι ασπρόμαυροι θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ δεν ανανεώθηκε. Μάλιστα σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο διαφαινόμενος παραγκωνισμός του Ελ Καντουρί, όπως και ο τερματισμός του δανεισμού του Κούρτιτς, με τον ΠΑΟΚ να μπορεί πλέον να διαθέσει ένα μεγαλύτερο ποσό για μεταγραφές.

Έπειτα και από την επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός καθαρού «10», ο Ζοσέ Μπότο αποφάσισε να κινηθεί με άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του πολύπειρου επιτελικού μέσου, ο οποίος είναι μία ανάσα από τον Δικέφαλο.

Ο 32χρονος παίκτης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του για τον επόμενο χρόνο.
Τι κόλλημα με αυτό το σάιτ;;

Εγώ να γράφω , πιο πιθανό είναι να πετύχω μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι να τον κάνω τον δανεικό κι αγύριστο για ένα χρόνο;
Που δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε για τέτοιο παίκτη.
Όσο παίρναμε και Λιβάγια για φορ, κι ήρθε ο άλλος ο no name.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Αντε πάλι μ'αυτό το μερκάτο.
Pizzi : 33 χρονών που λήγει το συμβόλαιο του το 2023.
Και θα τον πάρεις δανεικό ;

Επόμενος.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ PAOK MERCATO: Ανανέωσε ο Βιειρίνια
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το mercato εχει φερει αυτο το καλοκαιρι: Τζουρισιτς, Λιβαγια, Μαξιμοβιτς, Σαλβιο, Μπαζουρ, Αλ Ταμαρι...ε ας φερει και Πιτσι δεν τρεχει κατι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”