33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ρε μάγκες το οτί ο κλάους με σωστή τροφοδοτηση μπορεί να κάνει 15+ γκολ το ξέρουμε το οτί είναι ντεφορμέ επίσης το ξέρουμε...
Αυτό που είναι σημαντικό είναι οτί στο ποδόσφαιρο πλέον το περιπτεράκι έχει τελειώσει...Ελάχιστοι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια έκαναν μεγάλη καριέρα με τα χαρακτηριστικά του κλάους γι αυτό ακριβώς το λόγο...
Αυτό που είναι σημαντικό είναι οτί στο ποδόσφαιρο πλέον το περιπτεράκι έχει τελειώσει...Ελάχιστοι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια έκαναν μεγάλη καριέρα με τα χαρακτηριστικά του κλάους γι αυτό ακριβώς το λόγο...
παιδιά, και για εξωαγωνιστικούς λόγους, αλλά όποιος και να έρθει ακόμα και αν τον λενε μπερμπάτοφ, ροναλντίνιο ή μπατιστούτα, το πουλέν και το καμάρι μου ήταν και θα είναι ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης. αυτά, λιτά και απέριττα.
Ο Κλάους την πονάει την ομάδα όσο κανείς άλλος αυτή τη στιγμή.
Ακόμα και στο ματς με τον Βάζελο, που ήταν στο πάγκο, ήταν παθιασμένος και πανηγύριζε σαν τρελός.
Ακόμα και στο ματς με τον Βάζελο, που ήταν στο πάγκο, ήταν παθιασμένος και πανηγύριζε σαν τρελός.
- ΑποστόληςΑ
Στεφανάρα βάλε γκολ
κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ...
Μυρίζομαι χατ - τρικ αύριο...
κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ...
Μυρίζομαι χατ - τρικ αύριο...
Ακόμα δεν...
3 φορές ήσουν δύο βήματα πίσω, και έχουμε δύσκολα ματς μπροστά
3 φορές ήσουν δύο βήματα πίσω, και έχουμε δύσκολα ματς μπροστά
παιδες νομιζω οτι ο ΚΛΑΟΥΣ ειναι απο τους λιγους που δεν μπορει να κριθει τουλαχιστον οχι ακομα
ο παιχτης δεν εκανε προετοιμασια, δεν εμαθε κομβικους συμπαιχτες (ροντριγκεζ πχ) και ο τραυματισμος του (σπασιμο το μεγαλου δαχτυλου του καλου δεξιου του ποδιου) ειναι πολυ υπουλος γιατι σε καθε επαφη μαζευεσαι ενστικτωδως θες δε θες , τουλαχιστον στην αρχη
αιντε αρχηγαρα ανεβα και τρυπα αντιπαλους και διχτυα οπως κανεις τα τελευταια χρονια
ο παιχτης δεν εκανε προετοιμασια, δεν εμαθε κομβικους συμπαιχτες (ροντριγκεζ πχ) και ο τραυματισμος του (σπασιμο το μεγαλου δαχτυλου του καλου δεξιου του ποδιου) ειναι πολυ υπουλος γιατι σε καθε επαφη μαζευεσαι ενστικτωδως θες δε θες , τουλαχιστον στην αρχη
αιντε αρχηγαρα ανεβα και τρυπα αντιπαλους και διχτυα οπως κανεις τα τελευταια χρονια
- thanos-xanthi
δε βοηθησε και το ματς
ουτε δημιουργησαν οι πισω, ουτε τελικες βγηκαν
ας παιξει με τους βασικους και βλεπουμε
και ψυχολογικο το θεμα
δε μπορει να ξεχασε τη μπαλα που ηξερε
ουτε δημιουργησαν οι πισω, ουτε τελικες βγηκαν
ας παιξει με τους βασικους και βλεπουμε
και ψυχολογικο το θεμα
δε μπορει να ξεχασε τη μπαλα που ηξερε
-
john4serres
Ναι δεν πήρε πάσες κλπ κλπ, αλλά το ερώτημα είναι ένα. Τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα;
Έχει δρόμο για να φτάσει σε προηγούμενας στάνταρτ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Έχει δρόμο για να φτάσει σε προηγούμενας στάνταρτ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εγω πιστευω πως δυσκολευεται να παρακολουθησει το νεο στυλ παιχνιδιου που δεν θελει το φορ αγκυροβολημενο στην περιοχη να περιμενει τις πασες των πλαγιων που δεν χρησιμοποιουμε πλεον.Ο Τουντορ αλλα μαλλον και ο Αρνεσεν θα ηθελαν ενα φορ γρηγορο και δυνατο για αυτο και ψαχτηκαν με Ρουντνεβς αλλα και εκεινο τον μαυρουκο που χαλασε στο τελος,καλα καλα ουτε τον Βουλγαρο δεν ειμαι σιγουρος αν ηθελαν αλλα ο τελευταιος διαθετει και μια τεχνικη που καλυπτει αλλα κενα.Το εχω ξαναγραψει οσο και αν τον συμπαθω πιστευω οτι τουλαχιστον για τωρα κλεινει ο πρωτος κυκλος του στην ομαδα.
Πιστευω ο πραγματικος κλαους θα εμφανιστει μεσα με τελη νοεμβρη μεχρι να μαθει τους διπλα του και ξεκολλησει λιγο ψυχολογικα..
Το βλεπω το εργο, θ'αρχισει να σκοραρει τοτε που θαναι ετοιμος να μπει ο Μπερμπα και θαμαστε με το διλημμα
Αλλα πρεπει κ αυτος να προσπαθησει περισσοτερο, να ειναι λιγο πιο συμμετοχικος και οχι τοσο νωθρος, λιγο πιο αγριμι ρε παιδι μου..
Το βλεπω το εργο, θ'αρχισει να σκοραρει τοτε που θαναι ετοιμος να μπει ο Μπερμπα και θαμαστε με το διλημμα
Αλλα πρεπει κ αυτος να προσπαθησει περισσοτερο, να ειναι λιγο πιο συμμετοχικος και οχι τοσο νωθρος, λιγο πιο αγριμι ρε παιδι μου..
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ που δε γουστάρει τον Κλάους. Αλλά από την άλλη δεν υπάρχει λόγος πριν από σχόλιο να προλογιζουμε με τα αυτονόητα τύπου ντεφορμε, προετοιμασία κτλ.
Σήμερα παίζαμε με 10
Σήμερα παίζαμε με 10
- back in black
Δεν ήταν καλός σήμερα, έδειχνε μπερδεμένος, υπήρξαν φάσεις που για τις ικανότητες του έπρεπε να τις τελείωνε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τον πήγε πολύ πίσω ο τραυματισμός του το καλοκαίρι. Αναμένω βελτίωση του τώρα μιας και θα πάρει συνεχωμενα παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του Μπερμπατοφ