Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Gospi έγραψε:3. Πλεον οι μονες αποδεκτες θεσεις τελικης καταταξης ειναι 1 εως 3 γτ αν βγεις 4ος ο βαζελος θα δωσει το κυπελο στο σκουλικι για να σε αφησει εκτος ευρωπης.

Καταρχάς αν τερματίσουμε 4οι
ΑΝ λέω

Εγώ για 10 μέρες μέχρι τον τελικό θα είμαι για γιατρούς

Δεν αντέχω πια τέτοιες καταστάσεις,μεγαλώνουμε σιγά σιγά

Δηλαδή να περιμένω 10 μέρες,για έναν τελικό που θα εξαρτάται η μελλοντική Ευρωπαϊκή μου πορεία,ή όχι.......
και θα πρέπει να το πάρει μια σιχαμένη ομάδα,απέναντι σε μία άλλη......

Όχι παιδιά,όλα έχουν και ένα όριο

Και μη μου αναφέρετε τελικό Κόνφερενς

Γιατί η διπλή αναμονή θα με ξεκάνει

Όχι μάγκες...όχι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αλλά έχουμε και συνοπαδούς κάπου πάνω στον πλανήτη που ήθελαν να παρατήσουμε το Κυπελλάκι

Πολλοι μετά από τέτοιες αποτυχίες,μπορούν ήρεμοι και πέφτουν και κοιμούνται;

Εγώ πάντως δεν μπορώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron
Has thanked: 7 times

Δημοσίευση από Patron »

Luigi Vampa έγραψε:
paokarakis έγραψε:Τον Πριγιο όταν δεν ήταν τακτικά σωστός είχες τα κακαλα να τον έχεις πάγκο και να βάζεις Κουλουρη, αν την Κυριακή έχεις στην αποστολή Σαματα να δώσεις τα χαιρετίσματα μου σε Μάκη, ΠΑΣΟΚΟ και στον Θωμαρεη....

Ιβάν εσυ;

Ντα
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ας σχολιάσουμε και τπτ άλλο.

Πες μου το λόγο που 3 παιχνίδια μέσα στην Τούμπα πήγες σαν την κότα, έδωσες την κατοχή και τα 2 έχασες και ένα ισοπαλία.

Πήρες την κατοχή με το χαρτί, παραλίγο να το έπαιρνες. Σήμερα τους εξαφανισες.

Η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ είναι σαν την κότα με το αυγό. Προσπαθείς να καταλάβεις ποιος είναι πιο αυτοκαστροφικος απο τους δυο και κάνεις κύκλους.

Ελπίζω να έγινες σοφοτερος γιατί είναι κρίμα να περιορίζεις το ταβάνι της ομάδας κ το δικό σου ενω με τοσο κόπο έχτισες απο το καλοκαίρι που σε είχαν αφήσει στο έλεος του Θεού.Η ομάδα έδειξε με τους 3 της Αθήνας ότι παρά τα μεταγραφικά κ διαχειριστικα εγκλήματα που γίνονται κατά καιρούς μπορεί να παλέψει πολύ άνετα για το πρωτάθλημα.

Αυτά για σήμερα. ΠΑΜΕ GUYS. Υπάρχει δρόμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Gospi έγραψε:Αγαπητε Ραζβαν ελπιζω να εμαθες 3 πραγματακια απο το σημερινο:
1. Δεν πρέπει να ξαναδει αποστολή ο Σαματτα και το καλοκαιρακι πρεπει να εισηγηθεις αποδεσμευση/πωληση και αγορα καινουργιου κανονικου φορ που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να την καρφωνει την πορνη και να εχει @@ στο σορτσακι.
2. Δεν πρέπει να ξαναρημαξεις το παιχνιδι της κμαδας με περιττα πειραματα και φοβιες γτ κοστίζουν. Παιξε την μπαλα που μας εχεις δείξει και μη φοβασαι.
3. Πλεον οι μονες αποδεκτες θεσεις τελικης καταταξης ειναι 1 εως 3 γτ αν βγεις 4ος ο βαζελος θα δωσει το κυπελο στο σκουλικι για να σε αφησει εκτος ευρωπης.

Αν ο Λουτσεσκου μάθαινε τώρα θα ήταν προπονητής σε ένα από τα TOP3 πρωταθλήματα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ σήμερα είδα μια απίστευτη ΠΑΟΚάρα που πήγε με την πλάτη στον τοίχο κι έκανε τον βάζελο λεβαδειακο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και στο δικό μου το μυαλό έσβησαν όλα τα ίσως για τα πλέι οφ και για το κονφερενς.

Δεν μπορεί ομάδα να μας βάλει κάτω εκτός αν γαμηθεί ολόκληρο το σύμπαν. ΟΚ γαμηθηκε σήμερα για δύο χρόνια. Σήμερα έγινε κάτι που μπορώ να συγκρίνω μόνο με τον τελικό με τη Ρεάλ και τα δύο πρώτα με το σκουλήκι την ίδια χρονιά στο μπασκετ το 91. Την επόμενη είχαμε την καλύτερη ομάδα μας όλων των εποχών.

Να πω για το ένα μόνο λάθος με τον Σαματά; Οχι ρε παιδιά. Η ομάδα ήταν σαρωτική.

Respect στον Ρασβάν και στην αρμάδα του.
Δεν τελείωσε η χρονιά
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:Αγαπητε Ραζβαν ελπιζω να εμαθες 3 πραγματακια απο το σημερινο:
1. Δεν πρέπει να ξαναδει αποστολή ο Σαματτα και το καλοκαιρακι πρεπει να εισηγηθεις αποδεσμευση/πωληση και αγορα καινουργιου κανονικου φορ που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να την καρφωνει την πορνη και να εχει @@ στο σορτσακι.
2. Δεν πρέπει να ξαναρημαξεις το παιχνιδι της κμαδας με περιττα πειραματα και φοβιες γτ κοστίζουν. Παιξε την μπαλα που μας εχεις δείξει και μη φοβασαι.
3. Πλεον οι μονες αποδεκτες θεσεις τελικης καταταξης ειναι 1 εως 3 γτ αν βγεις 4ος ο βαζελος θα δωσει το κυπελο στο σκουλικι για να σε αφησει εκτος ευρωπης.

Δε θα διαφωνήσω πάρα πολύ στα 1 και 2, παρότι στο 2 δε νομίζω πως έχει ακριβώς έτσι η κατάσταση. Στο 3 όμως δε σου κρύβω πως γέλασα. Φίλε, επειδή πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει το συγκεκριμένο τσίρκο του Σουλεϊμάν, στο κύπελλο η πριονοκορδέλα που θα φάει το σκουλήκι, αν χρειαστεί, θα είναι χαλαρά λαοθίσια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”