9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Τρόμος »

Αυτό έλεγα και εγώ αλλά με έβαλε σε σκέψη ο Μανιακός για το ρόμβο που έπαιζε η κούλα επί Χιμένεθ με τελευταίο τον Ντιοπ.Λέει για ασυμετρο ρόμβο με το Λάζαρ αριστερα και Φωτάκη δεξια κοντά στον Γκαρσία που δε θα τρέχει στα πλάγια απλά θα κόβει και θα μοιράζει παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

oι γονεις του σαλππι στο σταρ :opaokara: :opaokara: το δε κ ανεις αλλος?
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ναιιιιιιιιιι
φανταζομαι ειδες και τα χμ γκουχου μαγιο νωριτερα;
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Realcon έγραψε:Κύριοι, δεν είναι κακό να πείτε ότι δεν μπορώ να τον δεχτώ γιατί με πρόδωσε και ο εγωισμός μου δεν με αφήνει. όλα τα αλλά είναι λόγια, αέρας. Αν οικονομικά κάνει κακό στην ομάδα, εχω διοίκηση να μου το πει. Αν δεν σας καλύπτει η διοίκηση, κάντε κριτική εκεί. Από την στιγμή που δεν δείχνει επίσημα η διοίκηση να έχει πρόβλημα... τα υπόλοιπα τα ακούω σαν μια φωνή του τύπου άκουσε εμένα και μόνο γιατί εγώ ξέρω και όχι εσείς που είστε στην ΠΑΕ. Δεν μπορεί από την μια να λέμε... φύγε Ζαγοράκη και από την Άλλη προχώρα Ζήση. το πρώτο έγινε. το δεύτερο επίσης. Άρα υπάρχει και τρίτο.Μα δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι ο εγωισμός μου επιβάλλεται και όχι η αρμονία; Ο Σαλπιγγιδης είναι σήμερα και αύριο δεν είναι. Μπορεί όμως να έρθει κάποιος που πάλι δεν γουστάρεις αδερφέ μου. Τι θα γίνετε θα κυβερνάει ποιος σε αυτην την ομάδα. Για μένα ο Σαλπιγγιδης, είναι επαγγελματίας που η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τίποτε παρά κάτω τίποτε παρά πάνω.
+++++
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Δεν βαρεθηκατε καποιοι?

να κλειδωθει το τοπικ αμεσως :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φάνηκε (για πολλοστή φορά) και στον αγώνα της Εθνικής πως η θέση του είναι φορ. Όποιος δεν τον εκμεταλλεύεται ως φορ, έχει μόνο να χάσει.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

KilledByDeath_4 έγραψε:
monopaokre έγραψε:
danirifle έγραψε:κι άλλος συγγενής???

υγ. εσείς που τον θέλετε με τα 800, μην κράζετε όταν ξεπουλιέται ο κάθε βιερίνια, ή όταν δε μπορούμε να πάρουμε μαρκαντώνη για 100.000

μανιακέ συμφωνώ με την ανάλυσή σου για ακόμα μια φορά

Τα 800.000 αυτουνου φταίνε?? Οχι τα 200 του Παπάζογλου τα 100 του Μπσλάφα και όλα αυτά τα συμβόλαια μετριοτήτων???

ΥΓ: Ναι στη μείωση αλλά σε λογικά πλασαια να παίρνει π.χ. 500-550 αλλά όχι και 200. Το ξεφτιλίσαμε
Και φυσικα φταινε αυτουνου πρωτιστως. και δεν ειναι 800 ειναι 1,3 εκ με την εφορια τοσα πληρωνει ο ΠΑΟΚ για τον παικτη. Οταν διωχνεις Βιτολο για 600,Κοντρερας για 500, Βιερινια για 300, Μπολονι 100, οταν δεν μπορεις να κανεις μεταγραφη για 50-100 χιλιαρικα και εμεινες με μοναδικο παικτη που παιρνει πανω απο 450 τον σαλπιγγιδη οχι απλα μου φταιει αλλα φταιει και σε πολλα αλλο που μπορουν να συμβουν στην ομαδα. Κατα δευτερον φταινει του Μπαλαφα του Παπαζογλου του Ρομπερτ και λοιπον παλτων αλλα μην τα εξισωνουμε ολα εδω μιλαμε για 5πλασιο ποσο, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ για εναν παικτη που δεν ειναι εξτρεμ και δεν ειναι σεντερ φορ που μπορει να παιξει μονο του και η αποδοση του ακομα και οι υποστηρικτες του παραδεχονται οτι ηταν τραγικη και εντελως δυσαναλογη με τις απολαβες του.

υγ. γιατι μπαναρετε η λεξη προδοτης ? ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το ηθικο θεμα της επιστροφης του κοντου αλλα ποιος σας δινει το δικαιωμα να τιμωρειτε την αναφορα σε γεγονοτα ?

1 εβδομάδα ban από εμένα.
DC
Αυτό το συμβόλαιο το έχει κερδίσει από την όλη καριέρα και πιστεύω οτι σε νορμάλ οικονομικές συνθήκες του αξίζει με το παραπάνω. Αυτή είναι η διαφορά και δεν το δέχεται το μυαλό μου ότι σ αυτό το ρόστερ με τις καραβιές που πληρώνονται υπέρογκα για την αξία τους ποσά φταίει αυτος. Αυτός μπορει να παίρνει πολλά αλλά καλώς η κακώς στην καριέρα του έχει βάλει και πολλά και πολύ σημαντικά γκολ. Για μένα λοίπν φταίνε πρώτα ........ καιδευτερεύον θέμα είναι ο δικος του μισθός. Ωστόσο, όπως έχω δικαίωμα να μ αρέσει και να τον θεωρώ σημαντικό για την ομαδα μας έχεις το δικαίωμα σου να μην σ αρέσει ο παίχτης και να πιστεύεις πως η αποχώρησή του μόνο καλό θα κάνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 12 Ιουν 2012, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσεκτικά ...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Έρχεται πρόταση από Μονακό λέει.Το νου σας ρεμάλια δεδουλευμένα+ένα μύριο παγκουί και το Νιμανί free!
Y.Γ.Πάει Β' Γαλλίας ο Μήτσος ή τσάμπα συζητάμε;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Και τα 500χιλιαρικα για την σημερινη κατασταση του ΠΑΟΚ και γενικοτερα της Ελλαδας ειναι εξωπραγματικα νουμερα.

Ελπιζω σε ενα καλο euro μηπως και πουληθει..
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Δύο σκέλη

Μέρος Πρώτο:
Κάπου εδώ να εκφράσω μία δική μου αδυναμία. Δεν πάω καθόλου τον Ίβιτς ως παίκτη. Κυρίως γιατί αν και έχει την πάσα, έχει το σουτ δεν τα αξιοποιεί όσο πιστεύω εγώ ότι μπορεί, αλλά έχει παράλληλα και αργή σκέψη και, λόγο ηλικίας, μειωμένη αντοχή-διάρκεια.

Θα ήταν εύκολο να βάλω μπροστά την εμπάθειά μου στο πρόσωπό του, πιστεύοντας ότι οι λόγοι που με έκαναν να μην τον πάω ευσταθούν, και να ζητώ την απομάκρυνσή του. Ο μηδενισμός είναι εύκολος επίσης, ειδικά εάν δεν αναλογιστώ ποιες ανάγκες καλύπτει και εάν μπορεί η ομάδα να τις καλύψει στην παρούσα φάση. Εάν πράξω κάτι τέτοιο θα κάνω κακό στην ομάδα, προσθέτοντας ακόμη ένα κύμα στα τεταραγμένα νερά, λόγο οικονομικό-"πολιτικής" κατάστασης.

Έτσι για το καλό της ομάδος επιλέγω να το βουλώσω. Ανάλογη στάση ευελπιστώ να δω και στην περίπτωση Σαλπιγγίδη από κάποιους που έχουν εμπάθεια προς αυτόν, όπως έχω εγώ για τον Ίβιτς. Το να κάνεις ένα βήμα μακρυά και να επανεξετάσεις μία κατάσταση, προσπαθώντας να την πεις στον εαυτό στο, μόνο καλό κάνει στην κριτική σου σκέψη και προσφέρει ηρεμία και σιγουριά στις αποφάσεις που υλοποιείς.

Μέρος Δεύτερο:
Την ελευθέρα του Σαλπιγγίδη με μηδενισμό των οφειλωμένων απέναντί του, την θεωρώ την έσχατη λύση. Πιθανή πώλησή του, θα με βρει δεκτικό εάν είναι της τάξης των 2 μυρίων, με συνδιασμό διακανονισμού των δεδουλευμένων του. Καθαρά γιατί θα χρειαστούμε ρευστό για 2-3ις μεταγραφές και για διακανονισμό άλλων χρεών. Υπολογίζω ότι θα χάσουμε το 45% λόγο φορολογίας.

Σημείωση: Η τιμή του, βάση τράσφερμαρκτ, τον φεβρουάριο ήταν στα 4μύρια. Με ακόμα μία καλή εμφάνιση στο εύρο μπορεί να φτάσει τα 4.2-4.4μύρια. Λόγο δυνής οκονομικής θέσης της παε, υποθέτω ότι τα διαπραγματευτικά μας χαρτιά στο τραπέζι των συζητήσεων θα είναι κουτσουρεμένα. Θεωρώ τα 2 μύρια ως ικανοποιητική μη πλασματική τιμή. Εντάξη, ξέρουμε ότι αυτό θα πέσει στα 1.6-1.8μύρια στην πορεία.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, μπορώ να συζητήσω την αποχώρησή του από την ομάδα, αν και τον θεωρώ απαραίτητο στην ομάδα, για το τι μπορεί να προσφέρει εντός και εκτός αγώνα.

Το όλο σκεπτικό των 2-3ών παικτών είναι ότι οι δύο τουλάχιστον θα είναι της τάξης των 200-300 (σε αξία) με βλέψεις ανάπτυξης και δημιουργεία υπεραξίας, με μεταπώλησή τους στο μέλλον. Έστω και με συνιδιοκτησία με μία άλλη ομάδα, όπως έγινε με τον Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

του χρωσταμε κοντα στο μυριο
να τον αφησουμε με 1.5;
και τι θα φερεις με το μισο μυριο;
2 τουλαχιστον αλλιως του κανεις μειωση και τον κρατας,ειναι παραπανω απο χρησιμος, εκτος αν θελει να φυγει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εύχομαι να σκοράρεις ΚΑΙ σήμερα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν ο Σάλπι είναι έξυπνος, θα φύγει.
Αν είμαστε εμείς έξυπνοι, θα τον κρατήσουμε.

(χωρίς να ξέρω κάτι, φοβάμαι ότι του χρωστάμε παραπάνω από μύριο,)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν φύγει θα τα χαρίσει τα οφειλόμενα.. θέλω να πιστεύω τουλάχιστον..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σιγά μη χαρίσει ένα μύριο! Θα κάνει έναν καλό διακανονισμό με την ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”