Περίεργο μιας και απ'ο,τι κατάλαβα βλέπεις μόνο τα ματς που χάνουμεΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μπερδεύεσαι.tsoupakampra έγραψε:Ρε σεις, πάτε καλά,τι θέλετε δηλαδή να κερδίζουμε κάθε χρόνο το Κόνφερενς...με αυτά τα " παικτακια" είσαι στους 8 και διεκδικείς πρωτάθλημα, τι θέλετε δηλαδή? Πολύ ψηλωμενοι είστε μερικοί.κραζατε Βιερίνια και ζιφκο ,έβαλε ντεσπο και Όττο αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, ξέρετε γιατί? Γιατί είναι πολύ καλύτεροι από εμάς.Παραδεχτητε το και μην τα ισοπεδωνετε όλα
Είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ..
Πιο φοβισμένο ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί
PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
- PAOK_Antarctica
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
-
Εδώ δεν μπορούν να αλλ'αξουν δεύτερη πάσα από το φόβο μην κάνουν λάθος,..
Ρε παιδιά τι φοβισμένοι και χαζά; Δεν βλέπετε πως βγαίνουν με την μια ;
Απίστευτοι αυτοματισμοί
Απίστευτοι αυτοματισμοί
-
Ας είναι έτσι..τι σημαίνει? Ότι ακυρώνεις μια χρονιά με το να κράζεις τους παίκτες που σε έφεραν εδώ και σε έχουν πρώτο στο πρωτάθλημα? Έχεις συνηθίσει στις ευρωπαϊκές πορείες που αυτά τα παικτακια σε χαλάνε.? Δεν φοράνε το δικέφαλο αυτά τα παικτακια? Αυτή είναι η στήριξη? Πριν φτάσει στο 55 το ματς τους κράζουμε?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μπερδεύεσαι.tsoupakampra έγραψε:Ρε σεις, πάτε καλά,τι θέλετε δηλαδή να κερδίζουμε κάθε χρόνο το Κόνφερενς...με αυτά τα " παικτακια" είσαι στους 8 και διεκδικείς πρωτάθλημα, τι θέλετε δηλαδή? Πολύ ψηλωμενοι είστε μερικοί.κραζατε Βιερίνια και ζιφκο ,έβαλε ντεσπο και Όττο αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, ξέρετε γιατί? Γιατί είναι πολύ καλύτεροι από εμάς.Παραδεχτητε το και μην τα ισοπεδωνετε όλα
Είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ..
- ΑποστόληςΑ
Μακαρι να φταναμε χρονο παρα χρονο η κάθε χρονο στους 8 η τους 4 κι ας μην παμε τελικό ποτε
Ο Μειτε και ο Κεντζιορα είναι πεθαμένοι παντως.
Δεν ξέρω αν είναι/ηταν άρρωστοι.
Πηγε και Πολιχνη, δυτικες συνοικιες, μας χτυπησε ύπουλα.tzouvi έγραψε:Η ήττα έχει ονοματεπώνυμο......... Γαμω τον κουλη μου, γαμω!!!
Κι ο μπαμπα φαίνεται από την αρχή χωρίς δυνάμειςgika έγραψε:Ο Μειτε και ο Κεντζιορα είναι πεθαμένοι παντως.
-
Σε αγώνα που όπως οι ίδιοι λέγανε θα τα δώσουν όλα και άλλες μεγαλοστομίες, η εμφάνιση είναι άθλια.tsoupakampra έγραψε:Ας είναι έτσι..τι σημαίνει? Ότι ακυρώνεις μια χρονιά με το να κράζεις τους παίκτες που σε έφεραν εδώ και σε έχουν πρώτο στο πρωτάθλημα? Έχεις συνηθίσει στις ευρωπαϊκές πορείες που αυτά τα παικτακια σε χαλάνε.? Δεν φοράνε το δικέφαλο αυτά τα παικτακια? Αυτή είναι η στήριξη? Πριν φτάσει στο 55 το ματς τους κράζουμε?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μπερδεύεσαι.tsoupakampra έγραψε:Ρε σεις, πάτε καλά,τι θέλετε δηλαδή να κερδίζουμε κάθε χρόνο το Κόνφερενς...με αυτά τα " παικτακια" είσαι στους 8 και διεκδικείς πρωτάθλημα, τι θέλετε δηλαδή? Πολύ ψηλωμενοι είστε μερικοί.κραζατε Βιερίνια και ζιφκο ,έβαλε ντεσπο και Όττο αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, ξέρετε γιατί? Γιατί είναι πολύ καλύτεροι από εμάς.Παραδεχτητε το και μην τα ισοπεδωνετε όλα
Είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ..
- George Best
Είναι πολύ καλύτεροι παιδιά. 10 επίπεδα πάνω.
Δεν πειράζει.
Μας έχει πνίξει αυτό το 3-5-2.
Αλλα ειλικρινά η διαφορά ποιότητας και στα 2 παιχνίδια είναι χαοτική.
Πάμε τουλάχιστον να το παλέψουμε.
Δεν πειράζει.
Μας έχει πνίξει αυτό το 3-5-2.
Αλλα ειλικρινά η διαφορά ποιότητας και στα 2 παιχνίδια είναι χαοτική.
Πάμε τουλάχιστον να το παλέψουμε.
- AlxNeapoli1
Ο τρόπος που σπάνε το πρέσινγκ μας ψηλά είναι υποδειγματικός