Μήπως είναι λεφτά των Τούρκων πολιτών;
Νέο Γήπεδο
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέο Γήπεδο
Ντουμ εδώ ένα δεν μπορούμε και θελουμε και 2ο. Ποσό ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ . Από τα χρώματα την ψυχολογία μας και όλη μας την ψυχοσύνθεση . Ή άσπρο η μαύρο . Κυριακή οποίος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδελα Πέμπτη να κάνουμε πολ αν θελουμε να πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο ή πρωτάθλημα με είσοδο σε ομίλους τσουλου . ΠΑΡΑΝΟΙΑDoomlord4 έγραψε:Συμφωνώ 100%
Το είχα γράψει κι εγώ πέρυσι
2 γήπεδα η μόνη λύση με την χώρα που μπλέξαμε
- Μπαρκαρούτσος
Ταμείο ανάκαμψης του Ελληνικού λαού Μπάρκα! Λεφτά όλων μας, άσχετα με το πού θα καταλήξουν!!.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι είναι λεφτά όλων μας;
Μήπως είναι λεφτά των Τούρκων πολιτών;
- Μπαρκαρούτσος
Να ανακάμψουμε λίγο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τότε...
Δεν θέλουμε γήπεδο (ΚΑΕ ζέλος) ή 100 εκατομμύρια (ΠΑΕ ζέλος), 5 κατομμυριάκια λίγο να ανακάμψουμε!
Δεν θέλουμε γήπεδο (ΚΑΕ ζέλος) ή 100 εκατομμύρια (ΠΑΕ ζέλος), 5 κατομμυριάκια λίγο να ανακάμψουμε!
Καμια ελπιδα πλεον...
Πρεπει να εχει ληξει και η ημερομηνια παραχωρησης των 30 στρεμματων αφου ειχε αυστηρο χρονοδιαγραμμα...
Εχω αρχισει να πιστευω οτι φαγαμε σαν κοσμος ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑ...
Πρεπει να εχει ληξει και η ημερομηνια παραχωρησης των 30 στρεμματων αφου ειχε αυστηρο χρονοδιαγραμμα...
Εχω αρχισει να πιστευω οτι φαγαμε σαν κοσμος ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σας έχει δείξει ο Σαββίδης τόσα χρόνια ότι είναι άνθρωπος που δεν τηρεί τον λόγο του;
Τον λόγο του Πόντιου όπως είχε πει;
Τον λόγο του Πόντιου όπως είχε πει;
Όταν το 2019 πήραμε το νταμπλ, πίστευα ότι το 2026, ο ΠΑΟΚ θα γιόρταζε τα 100 χρόνια του, στο νέο γήπεδο.
Πήγα κουβά..και όχι μόνο εγώ, αλλά πολύς κόσμος που το πίστευε τότε αυτό.
Πήγα κουβά..και όχι μόνο εγώ, αλλά πολύς κόσμος που το πίστευε τότε αυτό.
- Montrealiotis
Τότε δεν ήταν που ξήλωναν καρεκλάκια για ενθύμιο; Γίναν πολλά από τότε. Παρά πολλά. Με πρώτο και κυριότερο μια απίστευτα εχθρική κυβέρνηση που δεν σου έδινε το ρημαδιασμενο Καυτατζόγλειο για προσωρινή έδρα. Μετά ήρθαν Covid, πόλεμος κλπ που δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Δυστυχώς, κατά την γνώμη μου, ο κόσμος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (και του Ιβαν) όταν ξεκινούσε ο πόλεμος της κυβέρνησης.
Δυστυχώς, κατά την γνώμη μου, ο κόσμος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (και του Ιβαν) όταν ξεκινούσε ο πόλεμος της κυβέρνησης.
Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο πλεον που να πιστευει οτι αν το Καυτατζογλειο ηταν ετοιμο προς χρηση οτι το γηπεδο θα ειχε αρχισει...κι αν το πιστευει ειναι το λιγο τερο αφελης...
Το προβλημα φανηκε απ την αρχη...Σεπτεμβριο μας ελεγαν τα σχεδια...αντε την επομενη βδομαδα...αντε 1 μηνα ακομη...και τελικα απο τοτε και μετα καμια μα καμια ενημερωση...και στο σαιτ της ΠΑΕ η τελευταια ενημερωση ειναι η συνεντευξη τυπου...απο κει και περα σιγη ασυρματου...21/06/2022.
Οταν εκαναν τις βαρυγδουπες δηλωσεις για το γηπεδο...(μεχρι και για τα 100 χρονια ετοιμο λεγανε)...ο κοβιντ υπηρχε οπως και ο πολεμος στην ουκρανια ειχε αρχισει...ο πολεμος αρχισε Φεβρουαριο και η συνεντευξη τυπου εγινε τον Ιουνιο...οποτε αυτα τα θεματα δεν προεκυψαν μετα...τα ηξεραν...
Το προβλημα φανηκε απ την αρχη...Σεπτεμβριο μας ελεγαν τα σχεδια...αντε την επομενη βδομαδα...αντε 1 μηνα ακομη...και τελικα απο τοτε και μετα καμια μα καμια ενημερωση...και στο σαιτ της ΠΑΕ η τελευταια ενημερωση ειναι η συνεντευξη τυπου...απο κει και περα σιγη ασυρματου...21/06/2022.
Οταν εκαναν τις βαρυγδουπες δηλωσεις για το γηπεδο...(μεχρι και για τα 100 χρονια ετοιμο λεγανε)...ο κοβιντ υπηρχε οπως και ο πολεμος στην ουκρανια ειχε αρχισει...ο πολεμος αρχισε Φεβρουαριο και η συνεντευξη τυπου εγινε τον Ιουνιο...οποτε αυτα τα θεματα δεν προεκυψαν μετα...τα ηξεραν...
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία, ο Κατσαρής μπορεί τουλάχιστον να εξαφανιστεί από τον ΠΑΟΚ μέχρι τότε; Νέο γήπεδο αφού δεν...
Νέο Γήπεδο
Ελα μωρε λεπτομερειες. Ζητω η ΝΔMontrealiotis έγραψε:Τότε δεν ήταν που ξήλωναν καρεκλάκια για ενθύμιο; Γίναν πολλά από τότε. Παρά πολλά. Με πρώτο και κυριότερο μια απίστευτα εχθρική κυβέρνηση που δεν σου έδινε το ρημαδιασμενο Καυτατζόγλειο για προσωρινή έδρα. Μετά ήρθαν Covid, πόλεμος κλπ που δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.