26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
- ΑποστόληςΑ
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Καλούτσικος παίκτης, πιθανό Potential, αλλά αυτά τα λεφτά τα θέλουμε για κάτι έτοιμο.
θεωρώ ότι το τόπικ αυτό πρέπει να κλειδώσει καθώς θεωρητικά ο αθλητής έχει επιστρέψει στην μπενφίκα.
- john4serres
Κλειδώνει αύριοΚοντά στην Άλκμααρ βρίσκεται ο Τιάγκο Ντάντας, η υπόθεση του οποίου έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Με μήνυμα στα social media, ο Πορτογάλος χαφ ευχαρίστησε δημόσια τους ασπρόμαυρους για τη σεζόν που πέρασε και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:
«Η προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική. Με υποδέχθηκε μία υπέροχη ομάδα και ένα επιτελείο που με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη μου ημέρα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε πέρσι όλα όσα θέλαμε αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος όλα θα αλλάξουν για την ομάδα και θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων.
Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως σας είμαι ευγνώμων και συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο που πράξατε πέρσι γιατί σας έχουν ανάγκη.
Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ ΠΑΟΚ».
- constadine
Θα προτιμούσα κάτι άλλο για το κέντρο μας , οπότε καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του!
Καλή συνέχεια στην καριέρα του!
- kataramenos5
-
Γιατι τοσο βιαστικα;principal έγραψε:Αυτό θα έγραφα αλλά με πρόλαβες.
Το 26 να ελευθερωθεί.
Περιμενουμε το Σερτζιο Ολιβειρα;
Η μηπως επιστρεφει ο Κατσε;
ΥΓ. Καλη συνεχεια στην καριερα του να εχει
και τον ευχαριστουμε για οσα μας προσφερε.-
- john4serres
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου παικταρα. Τέτοιο ποδοσφαιρικό εγκέφαλο στο χόρτο λίγες φορές έχω δει.
αν βάλει κάνα κιλό και γινει μυώδεις, θα είναι περιζήτητος.
Έτσι όπως είναι, θέλει αναγκαστικά 2 μπουλντόγκς δίπλα του οπότε δύσκολα θα βρεί ομάδα που να θυσιάσει 2 θέσεις ενδεκάδος για να αναδείξει τα αδιαμφισβήτητα υψηλού επιπέδου ταλέντα του.
Καλή συνέχεια του εύχομαι.
Κρατάω θετικό πρόσημο απο την παρουσία του.
Έτσι όπως είναι, θέλει αναγκαστικά 2 μπουλντόγκς δίπλα του οπότε δύσκολα θα βρεί ομάδα που να θυσιάσει 2 θέσεις ενδεκάδος για να αναδείξει τα αδιαμφισβήτητα υψηλού επιπέδου ταλέντα του.
Καλή συνέχεια του εύχομαι.
Κρατάω θετικό πρόσημο απο την παρουσία του.
- Μπαρκαρούτσος
-
Καλη συνεχεια και ευχαριστω για την φανελα που με ειχες δωσει μετα απο εναν αγωνα ..
- Μπαρκαρούτσος
-
Χαχχαχαχαχαχ οχι δεν με κανει..την εδωσα σε εναν φιλο απο αθηνα για το παιδι του που του αρεσε ο νταντας ..και απο τοτε την φοραει συνεχεια..στην αρχη κοιμοταν κιολας με αυτη την μπλουζα..