FIFA World Cup Qatar 2022
Re: FIFA World Cup Qatar 2022
Δε μπορώ να καταλάβω, ο Λαόθ είναι βλάκας, ηλίθιος, στημένος (αυτό πάει για τον τελικό κυπέλλου) ή απλά πολύ κακός διαιτητής....?
Όπως και να'χει τα έκανε όλα ρόιδο.
Δίκαιη πρόκριση βάση εικόνας συνολικού παιχνιδιού.
Η Ολλανδία απλά δημιούργησε ένα πανέμορφο χάος για 25 λεπτά παίζοντας με 4-5 φορ...
Πέραν τούτου τίποτα
Η Ολλανδία απλά δημιούργησε ένα πανέμορφο χάος για 25 λεπτά παίζοντας με 4-5 φορ...
Πέραν τούτου τίποτα
Θεία δίκη
Η Ολλανδία με συνολικό ρόστερ 5 επίπεδα καλύτερο από την Αργεντινή, με την ψυχολογία της ανατροπής και πήγε στην παράταση με σκοπό να πάει το ματς στα πέναλτι...ΒΟΔΙΑ , bye-bye
Η Ολλανδία με συνολικό ρόστερ 5 επίπεδα καλύτερο από την Αργεντινή, με την ψυχολογία της ανατροπής και πήγε στην παράταση με σκοπό να πάει το ματς στα πέναλτι...ΒΟΔΙΑ , bye-bye
σε ποιο παιχνίδι έδειξε η Ολλανδία ότι είναι 5 επίπεδα πάνω από την Αργεντινή;
- john4serres
Το θέμα είναι σε ποιανού το κρεββάτι ξεφαντωνει και παίρνει τέτοια παιχνίδια.papwolf έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω, ο Λαόθ είναι βλάκας, ηλίθιος, στημένος (αυτό πάει για τον τελικό κυπέλλου) ή απλά πολύ κακός διαιτητής....?
Ρόστερ γράφω,δεν γράφω εικόνα.gpap έγραψε:σε ποιο παιχνίδι έδειξε η Ολλανδία ότι είναι 5 επίπεδα πάνω από την Αργεντινή;
Αν θες να εκφράζεις τις απορίες σου,να διαβάζεις πρώτα καλά τι γράφει ο άλλος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- abc_o_ karpouzas
τον εθαψε κανονικα και τον λαοθ και την φιφα...
μεσι εισαι θεος με κοχονες...
τον ξεραμε απο πριν...αχαχαχαχχαχχα
μεσι εισαι θεος με κοχονες...
τον ξεραμε απο πριν...αχαχαχαχχαχχα
-
Το 98 ημουν παιδακι και το θυμαμαι νοσταλγικα. Απ το 02 και μετα, το καλυτερο μουντιαλ.
- V-olakiotis
Που πας μωρη Μπραζίλ χωρίς Ντάγκλας Αουγκούστο;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- V-olakiotis
Είδαμε και τον μαλακά απ το ΟΑΚΑ απόψε, αλλά στο τέλος νίκησε η αλμπισελεστε και τεζα οι υπερόπτες οράνιε!
Ο Ισπανός έκανε έξαλλο τον Λέο Μέσι με τις αποφάσεις του και έτσι ο Αργεντίνος μέσω των δηλώσεων του, τον ξεφτίλισε σε όλο τον πλανήτη!
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές γιατί δεν μπορώ να το κάνω με ειλικρίνεια. Αν πω όσα θέλω θα τιμωρηθώ. Η FΙFA πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της διαιτησίας. Δεν μπορεί να βάζει έναν τέτοιο διαιτητή σε τέτοιους αγώνες. Δεν μπορούν να ορίζουν έναν διαιτητή, που δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Φοβόμασταν λόγω αυτού πριν τον αγώνα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του αγώνα που καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε αδικήσει».
Θέση για τον Λαόθ πήρε θέση και ο πορτιέρο της Αργεντινής, Μαρτίνεζ:
«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε τον χειρότερο διαιτητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν ξέρω γιατί έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις. Ήθελε να μας… κλείσουν στην περιοχή μας. Αυτός ο διαιτητής είναι τρελός, είναι αλαζόνας. Του λες κάτι και σου απαντά με πολύ άσχημο τρόπο. Από τη στιγμή που έμεινε εκτός η Ισπανία, μάλλον ήθελε να μείνουμε και εμείς έξω».
κοπροσκυλο σκατοφατσα λαοθ .....
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές γιατί δεν μπορώ να το κάνω με ειλικρίνεια. Αν πω όσα θέλω θα τιμωρηθώ. Η FΙFA πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της διαιτησίας. Δεν μπορεί να βάζει έναν τέτοιο διαιτητή σε τέτοιους αγώνες. Δεν μπορούν να ορίζουν έναν διαιτητή, που δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Φοβόμασταν λόγω αυτού πριν τον αγώνα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του αγώνα που καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε αδικήσει».
Θέση για τον Λαόθ πήρε θέση και ο πορτιέρο της Αργεντινής, Μαρτίνεζ:
«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε τον χειρότερο διαιτητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν ξέρω γιατί έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις. Ήθελε να μας… κλείσουν στην περιοχή μας. Αυτός ο διαιτητής είναι τρελός, είναι αλαζόνας. Του λες κάτι και σου απαντά με πολύ άσχημο τρόπο. Από τη στιγμή που έμεινε εκτός η Ισπανία, μάλλον ήθελε να μείνουμε και εμείς έξω».
κοπροσκυλο σκατοφατσα λαοθ .....