47. Chuba Akpom
Re: 47. Chuba Akpom
προβλέπω να γίνεται μάχη διαπραγματεύσεων για να τον κρατήσει ο Λούτσε.
Θα του λέει ο Μπότο του Ρουμάνου ''ρε χαζέ, με τόσα λεφτά που ζητάνε οι Άγγλοι, θα σου φέρω 2 παιχταράδες''
και ο Λούτσε θα χτυπιέται πάνω-κάτω σαν τον Ιζνογκούντ ''όχι, εγώ αυτό θέλω. όχι, εγώ αυτόν θέλω. όχι, εγώ αυτόν θέλω''.
Θα επέμβει ο Ιβάν, ο οποίος από το μακρινό Ροστόφ ουδεμία άποψη δεν έχει για το θέμα, και θα προσπαθήσει να βρει μια συναινετική λύση.
''βρε Ραζβάν'', θα του πει, ''μήπως να σου φέρουμε έναν άλλον παίχτη, που να μπορεί να κάνει όόόόόλα όσα κάνει ο Τσούμπα, αλλά επιπλέον να μπορεί και να πηδάει για κεφαλιά χωρίς να κλείνει τα μάτια του;''
Ο Ρουμάνος θα συνεχίζει να χοροπηδάει πάνω-κάτω ''όχι, εγώ αυτόν θέλω, όχι εγώ αυτόν θέλω, όχι εγώ αυτόν θέλω''.
Θα βαρεθεί ο Ιβάν, θα γυρίσει προς τον Μπότο και θα του κάνει νεύμα ''δώσε όσα λεφτά ζητήσουν οι Άγγλοι''
Παράλληλα θα του δώσει χαρτάκι να του βρει έναν επιθετικό που να μπορεί να σκοράρει, εν αγνοία του Ραζβάν, ξεπουλώντας όσο-όσο τους Ολιβέιρα και Τσόλακ
Θα του λέει ο Μπότο του Ρουμάνου ''ρε χαζέ, με τόσα λεφτά που ζητάνε οι Άγγλοι, θα σου φέρω 2 παιχταράδες''
και ο Λούτσε θα χτυπιέται πάνω-κάτω σαν τον Ιζνογκούντ ''όχι, εγώ αυτό θέλω. όχι, εγώ αυτόν θέλω. όχι, εγώ αυτόν θέλω''.
Θα επέμβει ο Ιβάν, ο οποίος από το μακρινό Ροστόφ ουδεμία άποψη δεν έχει για το θέμα, και θα προσπαθήσει να βρει μια συναινετική λύση.
''βρε Ραζβάν'', θα του πει, ''μήπως να σου φέρουμε έναν άλλον παίχτη, που να μπορεί να κάνει όόόόόλα όσα κάνει ο Τσούμπα, αλλά επιπλέον να μπορεί και να πηδάει για κεφαλιά χωρίς να κλείνει τα μάτια του;''
Ο Ρουμάνος θα συνεχίζει να χοροπηδάει πάνω-κάτω ''όχι, εγώ αυτόν θέλω, όχι εγώ αυτόν θέλω, όχι εγώ αυτόν θέλω''.
Θα βαρεθεί ο Ιβάν, θα γυρίσει προς τον Μπότο και θα του κάνει νεύμα ''δώσε όσα λεφτά ζητήσουν οι Άγγλοι''
Παράλληλα θα του δώσει χαρτάκι να του βρει έναν επιθετικό που να μπορεί να σκοράρει, εν αγνοία του Ραζβάν, ξεπουλώντας όσο-όσο τους Ολιβέιρα και Τσόλακ
- Μπαρκαρούτσος
Αμυντικό χαφ που έπεισε τον κόσμο ότι είναι CF.
Ήμαρτον, φτάνει!
Από την παλιά φρουρά να μείνει μόνο ο Αρχηγός και ο Crespo.
Ήμαρτον, φτάνει!
Από την παλιά φρουρά να μείνει μόνο ο Αρχηγός και ο Crespo.
Ολοι τρελαμένοι είμαστε, αλλά να έχουμε και ένα μέτρο. Σίγουρα η ( μη ) τελική στην κεφαλια που ( δεν ) πιανει , ειναι
ένδειξη οτι το παιδί δεν ειναι ο κιλερ μέσα στην περιοχή.
Δεν χρειάζεται τόση απαξίωση, μην ξεχνάμε πώς πανηγύριζαν κάποιοι στον τελικο με χάρτινη που μας έδωσε τότε το κύπελλο.
ένδειξη οτι το παιδί δεν ειναι ο κιλερ μέσα στην περιοχή.
Δεν χρειάζεται τόση απαξίωση, μην ξεχνάμε πώς πανηγύριζαν κάποιοι στον τελικο με χάρτινη που μας έδωσε τότε το κύπελλο.
-
Καλό παιδί αλλά με 11 γκολ όλη την χρονιά, βασικός φορ στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται. Παίρνει και πολλά. Ευχαριστούμε καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Πολύ δύσκολη δουλειά για τον μάνατζερ του να τον προωθήσει ως σέντερ φορ.
Δεν είναι και σε ηλικία πλέον να τον πλασάρει ως ταλέντο.
Δεν είναι και σε ηλικία πλέον να τον πλασάρει ως ταλέντο.
Τέρμα στον ΠΑΟΚ ο φορ εργάτης...ο φορ που βοηθάει στην ανάπτυξη..ο φορ που είναι καλό παιδί...ο φορ που δεν δημιουργεί προβλήματα..
Ρε μάγκες ένα τσογλανι θέλω να βάζει την μπάλα στο πλεκτό...αυτό λείπει...αν τον είχαμε χθες θα το παίρναμε τον μαστραπα
Ρε μάγκες ένα τσογλανι θέλω να βάζει την μπάλα στο πλεκτό...αυτό λείπει...αν τον είχαμε χθες θα το παίρναμε τον μαστραπα
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι απαξίωση.
Έπαιξε, προσέφερε ωστόσο η ομάδα πρέπει να αλλάξει.
Όπως όταν δίνουμε νέο χρώμα στο σαλόνι μας.
Όταν αλλάζουμε τον εξοπλισμό.
Κουραστήκαμε....
Έπαιξε, προσέφερε ωστόσο η ομάδα πρέπει να αλλάξει.
Όπως όταν δίνουμε νέο χρώμα στο σαλόνι μας.
Όταν αλλάζουμε τον εξοπλισμό.
Κουραστήκαμε....
ρε σεις, μην τρέφετε αυταπάτες.
Η ανανέωση του Τσούμπα, θα είναι το σήριαλ του καλοκαιριού, αντίστοιχο του περσινού Τζοβίνκο.
Ο Λούτσε δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.
Η ανανέωση του Τσούμπα, θα είναι το σήριαλ του καλοκαιριού, αντίστοιχο του περσινού Τζοβίνκο.
Όσο συμπαθής μου είναι, όσο και να μου αρέσουν τα αθλητικά στοιχεία που έχει, άλλο τόσο απογοήτευση είναι τα τελειώματα του …
gpap έγραψε:ρε σεις, μην τρέφετε αυταπάτες.

Ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες, ελπίζοντας να μην τα ξανά πούμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ κιλλερ που την μισή φάση να την κάνει γκολ, κ όχι 3 φορ που θέλουν από 15 τελικές για να κουνήσουν το πλεκτό.
gpap έγραψε:ρε σεις, μην τρέφετε αυταπάτες.
Έτσι θα γίνει βέβαια αλλά αν μια στο μυριο δε συμβεί θα βγεις να πεις ότι έλεγες χαζά ή θα πας στην επόμενη θεωρία?
χαβαλέ κάνουμε ρε μάγκα, για να σπάσει λίγο το χαμόγελο.
Πιές κάνα καφέ και δες τα σχόλια αυτής της ημέρας λίγο πιο χαλαρά.
Πιές κάνα καφέ και δες τα σχόλια αυτής της ημέρας λίγο πιο χαλαρά.