Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

eleos έγραψε:Εγω χαιρομαι που τπάρχουν πολλοι σαν και εμένα που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατι όλα ήδη είναι μια χαρά. Και φυσικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΩ κανεναν στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται μου ξεκαθαρίστηκε ως προς το πλάνο της και ΗΔΗ πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα και απο τα προβλεπόμενα.
Φυσικά και θέλω τον ΠΑΟΚ πρωτο αλλα αυτό του χρόνου, ήσουν και περσι ή προπερσι 2ος για να κανεις και υπομονη που δεν εισαι πρωτος φέτος δηλαδη?

Στηριζω γιατι βλέπω προσπάθεια ΚΑΙ αποτέλεσμα, διοίκηση και προπονητή.
Βλέπω ένα επιθετικό ύφος-το οποίο και δεν καταλαβαίνω-ή μου φαίνεται??
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Σάντος: "Πάμε να τα δώσουμε όλα"

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με φόντο το μεθαυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το πρωτάθλημα (25/01, 19:00) επισήμανε πως οι φανέλες δεν κερδίζουν και ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει την φιλοσοφία που απαιτείται.

Έχουμε συγκεκριμένο τριετές πλάνο και είμαστε στη μέση αυτού", τόνισε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε: "Έχουμε προσπαθήσει να εμφυσήσουμε στους παίκτες για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας, συμπαγής ομάδας. Να παίζουμε όχι παθητικά, αλλά με πίεση.

Να έχουμε καλή κυκλοφορία και καλή ανάπτυξη, με στόχο το γκολ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είναι φυσικό όμως να μη μπορούμε να το βγάλουμε αυτό σε πολλά παιχνίδια και είμαστε πιστεύω ωστόσο σε καλό μονοπάτι".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη δήλωσε: "Πάμε στο γήπεδο του Άρη για να δείξουμε τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Αυτό είναι το πιο καθοριστικό. Έχουμε τη συνείδηση ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Ακόμη και στην ομιλία μου τους το είπα.

Να πάμε για να τα δώσουμε όλα. Χωρίς αμφιβολία, χωρίς φόβο. Με δύναμη και πάθος. Είναι παιχνίδι πρωταθλήματος και εντάσσεται στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος", ενώ σε συνδυασμό με το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο hellas online είπε: "Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις, ενώ στο ματς της Τετάρτης είναι ένα ματς όλα ή τίποτα.

Πρώτα σκεφτόμαστε το ματς του πρωταθλήματος και μετά του Κυπέλλου. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου, θα υπάρχει νικητής. Σίγουρα. Ίσως να κάνουμε αλλαγές, αλλά δεν θα αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε τώρα και μετά του Κυπέλλου.

Η φιλοσοφία μας είναι ίδια. Παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό έχουμε μπροστά μας. Θα ξεκουράσουμε αν χρειάζεται παίκτες. Μεγάλες αλλαγές δεν θα γίνουν πάντως. Μία-δυο ίσως. Έχουμε το ρόστερ που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση.

Δεν έχουμε μόνο ένδεκα παίκτες βασικούς και είμαστε μόνο στη μέση του δρόμου. Για αυτό και θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί αλλά και αποφασιστικοί. Αυτό γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να θεωρήσεις όχι κάτι έχεις πετύχει. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι".

Σε εκείνο το σημείο ο Σάντος ξεκαθάρισε πως: "Οι φανέλες δεν κερδίζουν αγώνες, ούτε τα ονόματα. Η σωστή νοοτροπία κερδίζει αγώνες. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το θέμα του προπονητή στον Άρη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πρέπει ωστόσο να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Να μην είμαστε αλαζόνες αλλά σοβαροί".

http://www.sport24.gr/html/ent/669/ent.271669.asp
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Παρασάνδαλε, αυτή που έβαλα εγώ δε σ'αρέσει ? :lol: :lol:

:) :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:lol: :lol: 2+1
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

PARASANDALOS έγραψε:Δεν με πληρώνουν για να προσφέρω θέαμα. Εάν συνδυάζεται η νίκη με το θέαμα, ακόμα καλύτερα, αλλά το να δίνω θέαμα και να χάνω δεν με ενδιαφέρει. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 28320.html
σωστος ο fernando
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

eorptol έγραψε:σωστος ο σαντος...
θυμαστε τον ογιος και τον ρουλη θεαμα και πιπες συνεχεια τι να το κανω αυτο
.....μακαρι να φτασουμε στο σημειο να συνδυαζουμε θεαμα και αποτελεσμα
αλλα μεχρι τοτε προεχει το αποτελεσμα......
Αυτό όμως ήταν περισσότερο θεαμα Τσίρκου παρά μπάλα...
ΑΙΝΤΑΑΑ ΟΛΟΙΙΙ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ το συστημα,ελεος :) :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ καλός σήμερα ο σαντος...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

+1...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

To ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τα ερπετά δεν έχει κατοχή και ο Ρούλης μοιάζει με την Μπαρτσελόνα(ακόμη και πριν την αποβολή) και δεν σε διασύρει επειδή μπροστά είναι τραγικός δεν βλέπω να απασχολεί κανένα...
Ο Εργοτέλης με τα ερπετά στο Χαριλάου με 10 έπαιζε απ' το 15' και πήρε κι αυτός 0-0.Δεν έκανες και κάποιο κατόρθωμα.....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

PABLO GARCIA έγραψε:To ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τα ερπετά δεν έχει κατοχή και ο Ρούλης μοιάζει με την Μπαρτσελόνα(ακόμη και πριν την αποβολή) και δεν σε διασύρει επειδή μπροστά είναι τραγικός δεν βλέπω να απασχολεί κανένα...
Ο Εργοτέλης με τα ερπετά στο Χαριλάου με 10 έπαιζε απ' το 15' και πήρε κι αυτός 0-0.Δεν έκανες και κάποιο κατόρθωμα.....
Για να ποσταρεις εδω ΜΑΛΛΟΝ αναφερεσαι στον προπονητή μας να φταιει.
Δε περιμενα κατοχή με 10 παιχτες.
Δεν ειδα καμία μπαρτσελόνα.
Είδα έναν σοβαρό ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο όμως.
Εσύ τα είδες η απλά να κράξεις το Σαντος πλαγίως ήθελες σε ένα μάτς που ξεκινήσαμε 4-3-3 εκτος έδρας...?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Για 3ο συνεχόμενο ματς είμαστε κακοί,πολύ κακοί.Και κακοί είμασταν και όταν παίζαμε με 11 και μην ξεχνάς και με ποιόν παίζεις.Λοιπόν ή φταίει ο προπονητής ή οι παίκτες, δεν υπάρχει άλλος.
Για μένα ξεκάθαρα φταίει ο Σάντος....ούτε πλαγίως ούτε εμμέσως....
Αν εσάς σας αρέσει η μπάλλα που παίζουμε καλώς....εμένα ούτε με σφαίρες....
Και για μένα δεν είναι αστείο....ούτε το βλέπω σαν hobby....Aλλά αρχίσαν τα μάτια μου να πονάνε...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Τι έλεος μας λες και πράσινα άλογα....
Ο Πανθρακικός με 10 έπαιζε και είχε κατοχή και τον φοβόσουνα...Πλάκα μας κάνεις???? Θέλει προσπάθεια για να το δεις αυτό???ή ότι τα ερπετά σε ενάμιση ματς παίζαν καλύτερα????
Νομίζεις ότι το πρόβλημά μου είναι η επιβεβαίωση???
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ουτε Σαντος, ουτε μαντος, ολα πηγαν οπως επρεπε να κυλησουν και απο κει και περα.....τραγουδατε.....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Tetradje έγραψε: Ελα ρε φιλε... Ελεος, μην προσπαθεις να δεις αλλα πραγματα απο αυτα που ειναι η πραγματικοτητα απλα για ν αεπιβεβαιωθεις... Δεν πειραζει αν κανουμε λαθος και καποτε, δεν πειραζει αν διαψευτουμε για κατι... Με το ζορι να εχουμε δικιο δε γινεται!
Αν σε πείραξαν τα ερωτηματικά τότε ούτε τα παραπάνω αποτελούν επιχείρημα....
eorptol προφανώς εσύ και γω έχουμε διαφορετικούς ΠΑΟΚ στο μυαλό μας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”