Φίλε μου, πέρα από το δίκαιο ρίσκο που περιγράφεις, δε νομίζω πως θέλουμε τέτοιον παίκτη για να συμπληρώσει τον Πρίγιοβιτς. Μια που έχει και τον αγώνα τώρα, ένα σέντερ φορ σαν τον Suarez χρειαζόμαστε, να μπορεί να υποδέχεται ικανοποιητικά με πλάτη, να έχει ξεπετάγματα και επιεικώς καλό 1-1, να έχει καλά τελειώματα στα όρια της περιοχής και να μπορεί να παίξει μαζί με τον Πρίγιο. Όπως παίζει ο Σουάρεζ με τον Καβάνι ή για να έρθω στα δικά μας τα ταπεινα, όπως ήταν πέρσι ο Αραούχο με τον Λιβάγια.Mao_Mao έγραψε:cellophan έγραψε:Τριαροτεσσάρι είναι αυτός με καλό σουτ από μέση απόσταση........Mao_Mao έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lacina-tr ... eler/69006 γυάλινος αλλα πιστεύω πως θα άξιζε να τον δοκιμάζαμε πχ 1+2 χρόνια.Να μην την πατούσαμε σαν τον λεβέκ.
Τον θυμάμε στην ανζι αλλα και κάποια παιχνίδια στην Monaco.Παρόλο τα 2 μέτρα μπόι ειναι ορισμός του θωρηκτού.Μακάρια να προσεγγίζαμε καποιον τέτοιον ψηλό και γρήγορο θα βλέπαμε ωραια πράματα "κολλάει"στην ομάδα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- giwrgos04dex
Επειδη ομως είναι δύσκολο να παίξουμε με 2 φορ, μιας και δν εχουμε τα ιδανικα χαφ για 4-4-2 το ιδανικο ειναι να έχει τη θέση και στα πλάγια.Ο Αραουχο δεν την ειχε.Ο Λιβαδιας παλι μακρια, πιάνει θεση 10αριου ενας καλος επιθετικος που δν εχει το γκολ.Για αυτό δν μπορουσε να διασπάσει ούτε σχολική ομάδα η κουλα.
Παίκτης με τα στοιχεία του Καρελη θεωρω οτι εινσι στη σωστη λογικη.Με ταβανι τέτοιου παικτη για μας τον γνωστό μας πλεον Κανονιερη.Οποτε κατι ενδιαμεσο θα υπαρχει.
Παίκτης με τα στοιχεία του Καρελη θεωρω οτι εινσι στη σωστη λογικη.Με ταβανι τέτοιου παικτη για μας τον γνωστό μας πλεον Κανονιερη.Οποτε κατι ενδιαμεσο θα υπαρχει.
Συμφωνώ απόλυτα για Καρέλη. Δεν τον έχω παρακολουθήσει φέτος μετά τους χιαστούς αλλά τον έχω ξεχωρίσει από τον εργοτέλη ακόμα-ακόμα.tzoker έγραψε:Επειδη ομως είναι δύσκολο να παίξουμε με 2 φορ, μιας και δν εχουμε τα ιδανικα χαφ για 4-4-2 το ιδανικο ειναι να έχει τη θέση και στα πλάγια.Ο Αραουχο δεν την ειχε.Ο Λιβαδιας παλι μακρια, πιάνει θεση 10αριου ενας καλος επιθετικος που δν εχει το γκολ.Για αυτό δν μπορουσε να διασπάσει ούτε σχολική ομάδα η κουλα.
Παίκτης με τα στοιχεία του Καρελη θεωρω οτι εινσι στη σωστη λογικη.Με ταβανι τέτοιου παικτη για μας τον γνωστό μας πλεον Κανονιερη.
Ο Καρέλης είναι η κατάλληλη κίνηση και τα 5εκ είναι ΑΡΔιά. Φοβούνται μήπως και ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ μαζί του. Σε αυτήν την ηλικία με τραυματισμούς, αν δώσουμε 3εκ, του βάζουν κορδέλα. Πάντως για αγορά παίκτη νομίζω ότι έχουμε να δίνουμε και ανταλλαγματα φέτος αν χρειαστεί.
Ο υγιής Καρέλης ειναι μια χαρά.Ετσι πως ειναι τώρα, μονο σαν δανεικός με οψιον.Ιδανικη περίπτωση ο Αντριαν Λοπεζ της Πορτο που εριξε και ακυρο στο χανουμι.
Σερτζιο φέρτον, και μια μερα θα προπονήσεις κ εσύ το μεγαλο ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν πολλοι καλοι παικτες, πιο σημαντικό είναι είναι ομως η αλλησυμπληρωση των στοιχειων του ροστερ ωστε να γίνει πιο ευέλικτο στους διαφορετικους αγώνες.
Σερτζιο φέρτον, και μια μερα θα προπονήσεις κ εσύ το μεγαλο ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν πολλοι καλοι παικτες, πιο σημαντικό είναι είναι ομως η αλλησυμπληρωση των στοιχειων του ροστερ ωστε να γίνει πιο ευέλικτο στους διαφορετικους αγώνες.
Έλα ντε;Mutasevic έγραψε:γιατι ομως βερνμπλουμ κολλημα κ οχι νατχο?![]()
![]()
Ο Natcho Κολλάει περισσότερο στην φιλοσοφία μας.Φυσικά ας μην ειναι και ο ίδιος ο Natcho αλλα ένας παρόμοιος.
πριν λιγο καιρο λεγανε οι βελγοι για 2-3 εκ παντως.. για ενα χρονο δανεικος με οψιον 2-2,5 ειναι μια χαρα.. ωστε να δουμε και σε τι κατασταση ειναι,αν και νομιζω φετος επαιζε κανονικα..vs40 έγραψε:Ο Καρέλης είναι η κατάλληλη κίνηση και τα 5εκ είναι ΑΡΔιά. Φοβούνται μήπως και ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ μαζί του. Σε αυτήν την ηλικία με τραυματισμούς, αν δώσουμε 3εκ, του βάζουν κορδέλα. Πάντως για αγορά παίκτη νομίζω ότι έχουμε να δίνουμε και ανταλλαγματα φέτος αν χρειαστεί.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω 1 πράγμα εκεί στην διοίκηση αν ισχυούν αυτά ο Moulin 1,3 χαρτιά τραυματίας στο πέλμα το ήξεραν ήρθε δεν ακούμπησε ο Καρέλης 'αν ισχύει' τραυματισμό αν έρθει βλέπω να δίνουμε 3χαρτιά μέσα στ νερό και θα παίξει μπάλα όσο έπαιξε ο Moulin σε εμας(δηλαδή καθόλου).
Τι να πω ειλικρινά!
Τι να πω ειλικρινά!
Mutasevic έγραψε:γιατι ομως βερνμπλουμ κολλημα κ οχι νατχο?![]()
![]()

Πέστα ρε φίλε-πέστα! Το ίδιο λέω και εγώ έπρεπε να ήταν ήδη εδώ το πλάνο β'(σαν υγιείς διοίκηση που ανεβήκαμε 100λέβελ προηγ χρονων)αν δεν κάθεται η 1ηΠερίπτωση και κάνει το δύσκολο να μη σώσει και έρθει πας στο plan b.
Αυτό που λές για Μουλέν δεν ισχύει. Ο παίκτης δεν είχε ποτέ κανένα τραυματισμό πριν έρθει στην ομάδα μας και δεν ήρθε τραυματιάς σε μας..DaRkFeaR έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω 1 πράγμα εκεί στην διοίκηση αν ισχυούν αυτά ο Moulin 1,3 χαρτιά τραυματίας στο πέλμα το ήξεραν ήρθε δεν ακούμπησε ο Καρέλης 'αν ισχύει' τραυματισμό αν έρθει βλέπω να δίνουμε 3χαρτιά μέσα στ νερό και θα παίξει μπάλα όσο έπαιξε ο Moulin σε εμας(δηλαδή καθόλου).
Τι να πω ειλικρινά!
Το προβλημα του Μουλεν δεν ειναι οτι εχει θεμα τραυματισμων.
Το προβλημα ειναι οτι δεν τον ηθελε ο Λουτσεσκου.Μακαρι να αποκτησει ρολο,μιας και ειναι παικτης που δεν γινεται να περισσευει σε ελληνικη ομαδα.Ειναι αρκετα καλος παικτης αλλα δεν χωραει με Σαχοφ, Χαριση, Μαουρισιο.Ενας πρεπει να αποχωρησει συντομα.
Το προβλημα ειναι οτι δεν τον ηθελε ο Λουτσεσκου.Μακαρι να αποκτησει ρολο,μιας και ειναι παικτης που δεν γινεται να περισσευει σε ελληνικη ομαδα.Ειναι αρκετα καλος παικτης αλλα δεν χωραει με Σαχοφ, Χαριση, Μαουρισιο.Ενας πρεπει να αποχωρησει συντομα.