Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
- V-olakiotis
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Έσπασε το διετες συμβόλαιο με το Open για να πάει ο κυρ Νίκος στον μπάρμπα Γιάννη.
200.000 η ρήτρα και 2,5 τα διαφυγοντα που ζητάει το Open.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Σφάζονται οι σταθμοί για τον Βουτσινά!
Νομίζω ότι η κοινωνία μας κοντεύει να πιάσει πάτο. Αν βέβαια υπάρχει πάτος και δεν πάμε όλοι άπατοι.
Νομίζω ότι η κοινωνία μας κοντεύει να πιάσει πάτο. Αν βέβαια υπάρχει πάτος και δεν πάμε όλοι άπατοι.
Αν καταφερει να βγαλει λεφτα απ τον δροσερο μουτσινα τι να πω?με τα 2.5 αγοραζουμε μισιτς και στα ρεπα του κανει και εκπομπηV-olakiotis έγραψε:Έσπασε το διετες συμβόλαιο με το Open για να πάει ο κυρ Νίκος στον μπάρμπα Γιάννη.

200.000 ζητάει, την ρήτρα δλδV-olakiotis έγραψε:Έσπασε το διετες συμβόλαιο με το Open για να πάει ο κυρ Νίκος στον μπάρμπα Γιάννη.
- V-olakiotis
Η ρήτρα είναι στάνταρ, τα διαφυγοντα θα κριθούν στο δικαστήριο.
Το Open μέχρι τώρα δεν είχε κάνει τιποτα, πέρα από τη δέσμευση του τίτλου και των σημάτων της εκπομπής "για την παρέα". Η αγωγή περιλαμβάνει την απαίτηση για το σπάσιμο συμβολαιου και την απαίτηση για αποζημίωση από την προκληθεισα απώλεια εσόδων, αφού το κανάλι δεν πρόλαβε να αντικαταστήσει την εκπομπή στο πρόγραμμα του με κάποια άλλη εξίσου ανταγωνιστική.
Το Open μέχρι τώρα δεν είχε κάνει τιποτα, πέρα από τη δέσμευση του τίτλου και των σημάτων της εκπομπής "για την παρέα". Η αγωγή περιλαμβάνει την απαίτηση για το σπάσιμο συμβολαιου και την απαίτηση για αποζημίωση από την προκληθεισα απώλεια εσόδων, αφού το κανάλι δεν πρόλαβε να αντικαταστήσει την εκπομπή στο πρόγραμμα του με κάποια άλλη εξίσου ανταγωνιστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 12 Νοέμ 2019, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πωληση στην ρητρα δηλαδη?ποσο τον αγορασαμε?pgetsos έγραψε:200.000 ζητάει, την ρήτρα δλδV-olakiotis έγραψε:Έσπασε το διετες συμβόλαιο με το Open για να πάει ο κυρ Νίκος στον μπάρμπα Γιάννη.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σφάζονται οι σταθμοί για τον Βουτσινά!
Μουτσινάς* νομίζω είναι ο κρύος καραφλός που για κάποιον λόγο παρακολουθούν όλοι...
Ο (Ανδρέας) Βουτσινάς ήταν κοσμογυρισμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός που έφυγε το 2010 και το 2008 ίδρυσε Ανώτερη Δραματική Σχολή στη Θεσσαλονίκη..
Άρα, η πούτσα με τη βούρτσα.
- ΑποστόληςΑ
Πεσ' το κι έτσι!
Η ουσία είναι πως το ότι έχουν κοινό εκπομπές σαν αυτές (που δεν είναι καθόλου λίγες στην Ελληνική τηλεόραση) δείχνει την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.
Η ουσία είναι πως το ότι έχουν κοινό εκπομπές σαν αυτές (που δεν είναι καθόλου λίγες στην Ελληνική τηλεόραση) δείχνει την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτος ππυ του αρεσει η δουλεια του μπογιατζη.τον τοιχο τον κανει ο αλλος
-
Αυτόν τον Μητρόπουλο για ποιο λόγο τον έχουν στην αθλητική εκπομπή.?? Ειδικά από τότε που έπεσαν να τον φάνε οι οπαδοί του γαύρου έχει γίνει χειρότερα εμμονικος να αποδείξει πόσο Ολυμπιακός είναι...να μιλήσει με επιχειρήματα δεν μπορεί...στην εκπομπή γιατι είναι?
- Μπαρκαρούτσος
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό έλεγα μόλις με τους mods του forum...
(Παραθέτω)
"Στη Τούμπα εκκλησία είναι δηλαδή;" και τον ρωτάει ο άλλος (ένας ρεπόρτερ ΠΑΟΚ δεν ξέρω ποιος) "στα αποδυτήρια τι δουλειά είχαν ο Μ@ριν@κης και ο Θεοδωρίδης;" και τον λέει "παντού γίνονται αυτά, και στη Τούμπα γίνονται!"
Και δεν τον ρώτησε ΕΝΑΣ "πότε ρε πουτάνας γιε γαμημένε μπήκε ο Σαββίδης σε αποδυτήρια διαιτητών;;;;;"
(Παραθέτω)
"Στη Τούμπα εκκλησία είναι δηλαδή;" και τον ρωτάει ο άλλος (ένας ρεπόρτερ ΠΑΟΚ δεν ξέρω ποιος) "στα αποδυτήρια τι δουλειά είχαν ο Μ@ριν@κης και ο Θεοδωρίδης;" και τον λέει "παντού γίνονται αυτά, και στη Τούμπα γίνονται!"
Και δεν τον ρώτησε ΕΝΑΣ "πότε ρε πουτάνας γιε γαμημένε μπήκε ο Σαββίδης σε αποδυτήρια διαιτητών;;;;;"
-
Ηλίθιε τον έκανες ήρωα, τον βλάχο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οσο ηρωας ηταν ο ισπανος με το κολαρο..οι αποχωρησεις ειναι στο DNA τους μαλλον