Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από The_Stalker »

adidas1926 έγραψε:
Αδερφε φυγανε προσφατα πραγματα απο την 4α στον ημιτελικο με την ιδια ομαδα σε κορνερ?Ναι.

Ευτυχως και δυστυχως ειμαστε στην ελλαδα και δεν τιμωρηθηκαμε,ουτε πηραν την ομαδα να φυγουν ουτε τιποτα.Δυστυχως γινονται διαρκως τετοια στην ελλαδα και δυστυχως και με την τιμωρια του βαζελου οσο βαρια και να ειναι παλι θα ξαναγινουν απο του χρονου ειτε στο φαληρο,ειτε στο οακα,ειτε στη Τουμπα ειτε ξανα στη λεωφορο...

Εγω δε λεω να μη το παρουμε το ματς στα χαρτια,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Αλλα τα πανηγυρια απο πολλους συνοπαδους μου δεν τα μπορω,μου θυμιζουν "οπαδους" με αλλη αποχρωση στη φανελα...

ΥΓ συμφωνω με trouman οντως ηταν ποστ της στιγμης,οντως ημουν υπερβολικος αλλα ξαναλεω τα πανηγυρια δε μπορω...
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. Απαίτηση για τιμωρία στην πιο πούστικη ομάδα της Ελλάδας. Ας βγει ο Πανιώνιος τσουλου (για να μη λες για πανηγύρια), ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ο μπεργκ.
Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, εξάλλου ήμουν από αυτούς που έκραξαν περισσότερο για την κροτίδα στο Βιγιαφάνιες, αλλά κάνε έναν κόπο και δες το ΘΕΑΤΡΟ του τύπου. Στις φάσεις φαίνεται πολύ καθαρά πού ακριβώς σκάει η κροτίδα και τι παράσταση δίνει ο λαγός.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

hasio_john έγραψε:
mbison έγραψε:
Hermann έγραψε:ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
To αν ειναι εις βαρος του πουστοβαζελου να δουμε
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό?? :shock:
Κάποιος γνώστης να μας πει στα σίγουρα...
Ρε συ mbison, με άγχωσες! Δεν είχα σκεφτεί τέτοιο σενάριο.
Υποννοω οτι ειναι ικανοι να βγαλουν λαθος στην αποφαση του Μαλακα, πχ μπορει να πουνε εκει στη Λιγδα ότι δεν ηταν τραυματισμος, ή τιποτα επαναληψη του αγωνα. Αστειευομαι βεβαια, αλλα αστειες ειναι και οι καρτες που μας δωσανε και ειδικοτερα στον Ουαρντα κ Κρεσπο. Με αυτο δεδομενο θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να μην τιμωρηθουν. Εμεις ομως ειναι ευκαρια να βαλουμε και τη FIFA στο παιχνιδι και ας μην παιξει Ευρωπη κανεις.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Γνήσιοι επιστήμονες,οι γκάβροι μπροστά τους μοιάζουν μαθητούδια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κυνηγητό μέχρις εσχάτων! Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς συζήτηση ...
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Κίτρινη Μπεργκ, Κρεσπο και κόκκινη ο Σακχωφ και ο Κουλιμπαλι. Δεν παίζονται ρε αυτοί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiorentinos την Τετ 17 Μάιος 2017, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

οποτε εχουμε

ΠΑΟΚ 5
νιονιος 4
κουλα 3
βαζελος 1-3=-2

νικαμε νιονιο μεσα εξω και παμε στους 11, τελος το πανηγυρι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

hasio_john έγραψε:
simba έγραψε:εν τω μεταξυ, η εμετικη προπαγανδα του φουζου, εδω κ ωρα προσπαθει να περασει οτι εκανε θεατρο ο βλαντο, οτι αλλου χτυπησε το κουτακι αλλου ειναι το τραυμα..

για μηνυση ειναι
Όντως, έβγαλαν και φώτο ...
Να δείτε οι μ@υνάρες, που θα το γυρίσουν εναντίον μας στο τέλος.

Εικόνα
Simba σε παρακαλώ φτιάξε φώτο που περνάει το κουτάκι πάνω από το κεφάλι του Ίβιτς..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

adidas1926 έγραψε:-Ομαδες ακαταλληλες

-Διαιτησια ακαταλληλη

-Διοικησεις ακαταλληλες

-λεωφορος ακαταλληλη

Αναρωτιεμαι πως καποιοι θελετε τοσο πολυ να παρουμε αυτο το ματς στα χαρτια λες και κατι θα γινει.Γιωργακης κλασικα ετρεξε να γραψει για θυελλες και δε ξερω γω τι χρησιμοποιωντας για αλλη μια φορα φωτογραφια με περιεχομενο ασχετο με την παρτη του.Καμερες να καταγραφουν τον τραυματισμο του Ιβιτς στα αποδυτηρια και στα φορια λες και γυρισε απο ομηρια των isis και κοσμος να ζηταει απεγνωσμενα μηδενισμους,β εθνικες και οτι αλλο θελει ο καθενας ενω πανηγυριζει νικη στα χαρτια.

Καπου ξεχναω τον ΠΑΟΚ σιγα σιγα...

Καλα θα κανεις να τον ξεχασεις τον ΠΑΟΚ που ηξερες,αυτον που τον πηδουσαν και ελεγε και ευχαριστω.Εσυ προσωπικα μπορει να απολαμβανεις το πηδημα,η πλειοψηφεια των ΠΑΟΚτσιδων οχι...Προσπαθω να θυμιθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ανοιξε κεφαλι προπονητη σε γηπεδο και δεν μου ερχεται και εσυ αναρωτιεσαι γιατι θελουμε να διακοπει ο αγωνας και να παρουμε το ματς στα χαρτια.Εισαι καθολου σοβαρος ανθρωπε μου? ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΣ?

Εμεις μαλλον πρεπει να ξεχασουμε κατι ΠΑΟΚτσιδες σαν και εσενα,με ολο τον σεβασμο....σαν εσενα και κατι αλλους που μπαινουν κατα καιρους οπως ενας αλλος ονοματι Tristan αν θυμαμαι καλα στο ιδιο thread μαλιστα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 17 Μάιος 2017, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν δεν στειλουν τον @@ τον κομινη στην σιβηρια να μετραει τα αστρα δεν υπαρχει λογος να ασχολησε ουτε με την ομαδα ουτε με αυτο το ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

The_Stalker έγραψε:
adidas1926 έγραψε:
Αδερφε φυγανε προσφατα πραγματα απο την 4α στον ημιτελικο με την ιδια ομαδα σε κορνερ?Ναι.

Ευτυχως και δυστυχως ειμαστε στην ελλαδα και δεν τιμωρηθηκαμε,ουτε πηραν την ομαδα να φυγουν ουτε τιποτα.Δυστυχως γινονται διαρκως τετοια στην ελλαδα και δυστυχως και με την τιμωρια του βαζελου οσο βαρια και να ειναι παλι θα ξαναγινουν απο του χρονου ειτε στο φαληρο,ειτε στο οακα,ειτε στη Τουμπα ειτε ξανα στη λεωφορο...

Εγω δε λεω να μη το παρουμε το ματς στα χαρτια,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Αλλα τα πανηγυρια απο πολλους συνοπαδους μου δεν τα μπορω,μου θυμιζουν "οπαδους" με αλλη αποχρωση στη φανελα...

ΥΓ συμφωνω με trouman οντως ηταν ποστ της στιγμης,οντως ημουν υπερβολικος αλλα ξαναλεω τα πανηγυρια δε μπορω...
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. Απαίτηση για τιμωρία στην πιο πούστικη ομάδα της Ελλάδας. Ας βγει ο Πανιώνιος τσουλου (για να μη λες για πανηγύρια), ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ο μπεργκ.
Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, εξάλλου ήμουν από αυτούς που έκραξαν περισσότερο για την κροτίδα στο Βιγιαφάνιες, αλλά κάνε έναν κόπο και δες το ΘΕΑΤΡΟ του τύπου. Στις φάσεις φαίνεται πολύ καθαρά πού ακριβώς σκάει η κροτίδα και τι παράσταση δίνει ο λαγός.
Ακριβώς αυτό! Δεν τίθεται θέμα πανηγυριών!! Τίθεται ζήτημα να απονεμηθεί δικαιοσύνη απέναντι στις εριστικότατες πουστιές τους εδώ και βδομάδες. Ξεπέρασαν κάθε όριο αλητείας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα! Κυνήγι και στα @@ μας η πρωτιά στα πλέι οφφς ... Αυτό είναι πλέον το απόλυτα ήσσον θέμα!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

τρουμαν, ψεματα λενε ρε συ, ακριβως στο ιδιο σημειο ειναι, στη χωριστρα πανω
https://uploads.disquscdn.com/images/43 ... 3f8756.jpg

τα νουνοπανα που γραφουν για επιφανειακη εκδορα ενω στο νοσοκομειο διεγνωσαν διασειση και εκαναν 2 ραμματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 17 Μάιος 2017, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Toν μαλακα τον γιατρο του αγωνα θα τον τιμωρησουνε που εγραψε για επιφανειακη εκδορα?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Επισης τεραστια ξεφτιλα η μη αποβολη Μπεργκ.Να γιατι γινοντουσαν διαβουλευσεις τοση ωρα,εδωσε μια στον Σακχοφ και μια σε καποιον Κουλιμπαλι για να πουνε οτι πατσισαν. Και ακομα καποιοι βαζελοι πιστευουν οτι παραγκαρχης ειναι ο Ιβαν.Κωλοφαρα σανοφαγων,πρασινοι λαγοι
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

GoMaRoS έγραψε:οποτε εχουμε

ΠΑΟΚ 5
νιονιος 4
κουλα 3
βαζελος 1-3=-2

νικαμε νιονιο μεσα εξω και παμε στους 11, τελος το πανηγυρι

κατσε μην τον παει ο Μαριδακης το νιονιο μεσα εξω χειροτερα απο Κομινη... Το νου μας
trouman

Δημοσίευση από trouman »

The_Stalker έγραψε:
adidas1926 έγραψε:

Στο συγκεκριμένο ο επόπτης ήταν πιο κοντά στην κροτίδα και δεν κατάλαβε τίποτα, δείτε το..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 17 Μάιος 2017, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”