ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. Απαίτηση για τιμωρία στην πιο πούστικη ομάδα της Ελλάδας. Ας βγει ο Πανιώνιος τσουλου (για να μη λες για πανηγύρια), ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ο μπεργκ.adidas1926 έγραψε:
Αδερφε φυγανε προσφατα πραγματα απο την 4α στον ημιτελικο με την ιδια ομαδα σε κορνερ?Ναι.
Ευτυχως και δυστυχως ειμαστε στην ελλαδα και δεν τιμωρηθηκαμε,ουτε πηραν την ομαδα να φυγουν ουτε τιποτα.Δυστυχως γινονται διαρκως τετοια στην ελλαδα και δυστυχως και με την τιμωρια του βαζελου οσο βαρια και να ειναι παλι θα ξαναγινουν απο του χρονου ειτε στο φαληρο,ειτε στο οακα,ειτε στη Τουμπα ειτε ξανα στη λεωφορο...
Εγω δε λεω να μη το παρουμε το ματς στα χαρτια,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Αλλα τα πανηγυρια απο πολλους συνοπαδους μου δεν τα μπορω,μου θυμιζουν "οπαδους" με αλλη αποχρωση στη φανελα...
ΥΓ συμφωνω με trouman οντως ηταν ποστ της στιγμης,οντως ημουν υπερβολικος αλλα ξαναλεω τα πανηγυρια δε μπορω...
Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, εξάλλου ήμουν από αυτούς που έκραξαν περισσότερο για την κροτίδα στο Βιγιαφάνιες, αλλά κάνε έναν κόπο και δες το ΘΕΑΤΡΟ του τύπου. Στις φάσεις φαίνεται πολύ καθαρά πού ακριβώς σκάει η κροτίδα και τι παράσταση δίνει ο λαγός.