10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Προς το παρον το δεξι μπακ εχει καλυτερα νουμερα
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Εγω στα οκτώ γκολ μο θα θελα α απο μπις γκαρι κ τζαλμα
Ντιμ δε συγκρίνεται με πρόσφατα σαλπι αλίμονο απλα Δύστυχως προσφέρει περις αμυντικά απο ουιβεπιθετικα
Ντιμ δε συγκρίνεται με πρόσφατα σαλπι αλίμονο απλα Δύστυχως προσφέρει περις αμυντικά απο ουιβεπιθετικα

- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Dino, ασχετο... εχεις παιδι γεννημενο κοντα στο 2000? Πες αν πεφτω μεσα να σε πω απο που το συμπεραναDinos_Liverpool έγραψε:Ναι, καλά!

edit: ή μηπως ησουν εσυ παιδι κοντα στο 2000?

- Dinos_Liverpool
Dinos_Liverpool έγραψε:Για πες...
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!
Εκει, λιγο μετα το 2000, επι Μπατμαν, ειχε βγει εκεινη η καρακαξα η μασκωτ, ο ΠΑΟΚαρας!
Ειχαν βγει κατι κουκλακια που τον πατουσες στην κοιλια κι ελεγε αυτο το τραγουδακι...
500 φορες τη μερα με το ΠΑΟΚτσακι "ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ", περασαν 15 χρονια και ακομα δεν μου ξεσφηνωθηκε απο τον εγκεφαλο.
Διαβαζω την υπογραφη σου και ειναι λες και με πατας στην κοιλια κι αρχιζει μεσα μου το τραγουδακι

εχει βαση το σεναριο?
- Dinos_Liverpool
Όχι! Την υπογραφή την έκανα από το τραγούδι, που εν συνεχεία εγινε και συνθημα. Για κουκλακι δεν εχω ιδέα.
Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι! Την υπογραφή την έκανα από το τραγούδι, που εν συνεχεία εγινε και συνθημα. Για κουκλακι δεν εχω ιδέα.
χα χα, οκ..
ελεγα μηπως σου ειχε σφηνωθει κι εσενα στο μυαλο με παρομοιο τροπο.. εγω το εχω συνδεσει το τραγουδι μ'εκεινο το κουκλακι
- ΑποστόληςΑ
Α! λες εκείνο το κουκλάκι που έκανε ΠΑΟΚτσού την κόρη μου;;;sic-4 έγραψε:Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι! Την υπογραφή την έκανα από το τραγούδι, που εν συνεχεία εγινε και συνθημα. Για κουκλακι δεν εχω ιδέα.
χα χα, οκ..
ελεγα μηπως σου ειχε σφηνωθει κι εσενα στο μυαλο με παρομοιο τροπο.. εγω το εχω συνδεσει το τραγουδι μ'εκεινο το κουκλακι

Σόρρυ για το οφ τοπικ αλλά δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό

-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο παίκτης είναι όχι μόνο καλύτερος του Mak, αλλά και του Λουκά Perez - Martinez. Αν για τον δεύτερο υπάρχει ρήτρα 20 μύρια, εμείς πρέπει να βάλουμε 25.