CCCP έγραψε:Che, σορρυ αλλα μαλλον αλλο τουρνουα βλεπεις.
Για πες
Kourdos έγραψε:Έχω καραγουστάρει στην πλειοψηφία τους τα παιχνίδια μέχρι σήμερα και είναι εντυπωσιακό το πως και πόσο διαφορετικά προσλαμβάνει κανείς ένα γεγονός, στην περίπτωσή μας το θέαμα/επίπεδο του Euro 2016. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ίδιες οι απόψεις. Εδώ σε ένα ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα φέτος κάποιον παίκτη (δεν θυμάμαι ποιον) τον έλεγαν MVP οι μισοί και οι υπόλοιποι ως χειρότερο.
Η τελευταία πρόταση είναι ασίστ αλλά θα την αποφύγω.Kourdos έγραψε:Έχω καραγουστάρει στην πλειοψηφία τους τα παιχνίδια μέχρι σήμερα και είναι εντυπωσιακό το πως και πόσο διαφορετικά προσλαμβάνει κανείς ένα γεγονός, στην περίπτωσή μας το θέαμα/επίπεδο του Euro 2016. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ίδιες οι απόψεις. Εδώ σε ένα ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα φέτος κάποιον παίκτη (δεν θυμάμαι ποιον) τον έλεγαν MVP οι μισοί και οι υπόλοιποι ως χειρότερο.
pgetsos έγραψε:Εκτος απο το χθεσινοβραδινο, τα παιχνιδια κινουνται απο απαραδεκτα πχ της Σουηδιας σε μετρια το καλυτερο, Αγγλια πχ
Οι Βέλγοι.K_geo έγραψε:δεν νομίζω να μην χάρηκε κανείς με την πολύ ωραία χθεσινή παρουσία των γειτόνων....