Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
εγραψε τωρα καποιος μια μαλακια μην αρπαζεσαι φιλε οι πραγματικοι ξεχωριζουν...συνεχισε να ενημερωνεις γιατι καλο ειναι να ξερουμε πως κινουμαστε...
υπαρχει σκεψη να μεινουμε με εφραιμιδη ακραιο?
υπαρχει σκεψη να μεινουμε με εφραιμιδη ακραιο?
Εγω εγραψα αυτο ακριβως.
Δεν καταλαβαινω τον λογο που θιχτηκες πραγματικα. Το εγραψα κιολας οτι δεν το αναφερω για να σε θιξω απλα παρατηρησα οτι τα ονοματα που εγραφες τα εγραφε και στο next και πουθενα αλλου. Ειτε εισαι ειτε δεν εισαι απο το συγκεκριμενο μπλοκ νομιζω δεν ενδιαφερει καποιον απο την στιγμη που οτι ξερεις το γραφεις και εδω. Μαλλον το πηρες στραβα χωρις λογο.Παντως οτι γραφεται στο Next Generation λες, αλλα τεσπα δεν θα το παιξω καχυποπτος οτι εισαι απο εκει.![]()
Δεν το λεω για να σε θιξω εννοειται, απλα το παρατηρησα οτι οτι ανεβαινει εκει μετα απο λιγο ή πριν το γραφεις εδω μπορει να εχετε απλα την ιδια πηγη.
aver4a έγραψε:Κάνω ενα τελευταίο ποστ για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Είχα γράψει ενα ποστ αλλά δεν ξέρω τι έγινε κ δεν εμφανίστηκε τέσπα δεν έχει σημασία θ το γράψω τώρα.
Αν ημουν ο next που είπε κάποιος αδελφός θ τ έγραφα στην σελίδα μου για ποιον λόγο να έμπαινα εδώ?
Εγώ απο το πρώτο μου ποστ ανέφερα κάποια ονόματα. Έγραψα για σακόγλου που ο next το έγραψε αφου ανακοινώθηκε απο τον ΤΑΠ ενω είπα έκλεισε. Αν ηθελα την δόξα θ το έγραφα στο μπλοκ μου που λέτε μερικοί γιατί να το πω εδω. Είπα για τον φιλανδό που όνομα δεν ήξερα. Εκεί ο νεξτ έγραψε όνομα. Δεν ανέφερα ποτε εδω μέσα του Κουβανού ουρ ουτε κουκ παρα μονο του Ουγκό που ήξερα οτι αρέσει στον κάλμα. Μόνο ξένο όνομα που ήξερα ηταν του Σάφρα. Και οτι είχαμε κλείσει τον πασαδόρο. Επίσης δεν έγραψα για μούχλια. Έγραψα για Ταμπουρατζη. Του παπαδημητρίου ναι το ξέρουν ήξερα η πάντες. Για εναν που ρώτησε. Εμείς τον Θάνος θέλουμε που είναι λίμπερο κ οχι τον ακραίο που λέγετε Θοδωρή.
Και κάτι άλλο επειδή τρέχουν τ θέματα. Περιμέναμε Δαλακούρα αλλά μάλλον δεν θ έρθει επειδή δεν θέλει να είναι τρίτος. θ πάει Ελλάδα σε αλλή ομάδα ξέρω όνομα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Σμάρα κάτι παιζει κ βλέπω να μην μένει. Οπότε αλλάζουν τ δεδομένα. Μπορεί να πάμε κ σε ξένο κεντρικό και να μείνει εφρε αφου δεν έρχεται όπως δείχνουν τ πράγματα με Δαλακούρα η πάμε σε άλλα ονόματα.
Καλή συνέχεια δεν ξανά γράφω να τ περιμένετε τ νέα απο τ ΜΜΕ
ελπιζω να ηταν τις στιγμης η αποχωρηση σου
και να εισαι( ο next ΔΕΝ μας ενδιαφερει
προφανως εχεις καποια πληροφορηση που εχει και αυτος
αδιαφορο ποσοι εχουν τις ιδιες πληροφοριες
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ
νομιζω οτι σχεδον ολοι το ιδο θελουν
ερωτησεις
υπαρχει σκεψη ξανα για χριστοφεδιλη η αλλο ελληνα ακραιο
ο παπαλεξιου μας ενδιαφερει?
και μηπως ο παπαδημητριου παει για 2 λιμπερο?
περιμενω ε?
- Metagrafakias
Αν παρουμε ουγκο λεον που μαλλον για αυτον παλευουν και εναν νεαρο ακραιο για τριτο ειτε ρουμελιωτακη ειτε δαλακουρα πιστευω ειμαστε υπερπληρεις και δεν εχουμε να ζηλεψουμε σε τιποτα τον γαβρο.....θα εχουμε ενα πλεονεκτημα στην υποδοχη ενω αυτοι θα εχουν ενα πλεονεκτημα στο μπλογκ.....αν υστερουμε σε κατι απο αυτους θα ειναι στους κεντρικους που ενω οι δικοι μας ειναι καλοι σε μπλογκ,ειναι λιγο αδυνατοι στην επιθεση....θυμαμαι ρανγελ και λι που σηκωνοταν σε πρωτο χρονο και η μπαλα χανοταν ενω απο τακουριδη και σμαραγδη δεν περιμενω να δω κατι τετοιο!!!!!
Θίχτηκα γιατί ρε συ οταν κάποιος μπαίνει για να πει αυτό που μαθαίνει γιατί κ γω αυτά που λεω δεν τ βγάζω απο το κεφάλι και με λέει είσαι αυτός είναι να μην τ πάρεις. Και έκανα μια απλή ερώτηση γιατί αν ήμουν αυτός να μην έγραφα μόνο στο μπλόκ μου κ να έπαιζα και εδω. Άλλωστε θ με διαβάζατε και απο εκεί.
Πιστέυω υπάρχει θέμα με Σμάρα αν δεν υπήρχε θέμα αφου και η εθνική βρίσκεται Θεσσαλονίκη θ μπορούσε να υπογράψει.
Σίγουρα θ ξανά γίνουν σκέψεις. Για το ποιος θ αποκτηθούν. Λεω εγω μπορεί να πουν πάμε στον Λι και αφού δαλακούρας δεν θέλει να είναι τρίτος κρατάμε εφρε πάμε κ παίρνουμε πχ κ κουμεντάκη. Λεπτές ισορροπίες είναι. Γιατί το ΒΟΛΛΕΙ είναι ομαδικό θ πρέπει να δουν πιος μπορεί να καλύψει μια αδυναμία άλλου παίχτη.
Για χριστοφιδέλη ήξερα και είχα γράψει οτι εμείς ρίξαμε άκυρο.
Για Παπαλεξίου δεν έχω ακούσει κάτι.
Λίμπερο και πέρυσι και πρόπερσι είχαμε εναν. Δεν νομίζω φέτος να πάμε σε δυο. Άρα παπαδημητρίου η γκαράς. Μακάρι Γκαράς.
Πιστέυω υπάρχει θέμα με Σμάρα αν δεν υπήρχε θέμα αφου και η εθνική βρίσκεται Θεσσαλονίκη θ μπορούσε να υπογράψει.
Σίγουρα θ ξανά γίνουν σκέψεις. Για το ποιος θ αποκτηθούν. Λεω εγω μπορεί να πουν πάμε στον Λι και αφού δαλακούρας δεν θέλει να είναι τρίτος κρατάμε εφρε πάμε κ παίρνουμε πχ κ κουμεντάκη. Λεπτές ισορροπίες είναι. Γιατί το ΒΟΛΛΕΙ είναι ομαδικό θ πρέπει να δουν πιος μπορεί να καλύψει μια αδυναμία άλλου παίχτη.
Λίμπερο και πέρυσι και πρόπερσι είχαμε εναν. Δεν νομίζω φέτος να πάμε σε δυο. Άρα παπαδημητρίου η γκαράς. Μακάρι Γκαράς.
Για να ληξει το θεμα φιλε μου. Αυτο που ειπα το ειπα πιο πολυ στην πλακα γιατι πραγματικα συμβαδιζουν αυτα που γραφεις εσυ εδω με αυτα που γραφουν στο next. Δεν το εγραψα για να θιξω εννοειται, για αυτο και το διευκρινησα εξ αρχης. Ο καθενας σαν κι σενα και μενα ειτε ας πουμε εχει ενα μπλογκ ειτε οχι και ειναι στην ουσια ενας απλος οπαδος και εχει πληροφοριες πιστευω οτι ειναι καλοδεχουμενος εφοσον θελει να τις μοιραστει με τους υπολοιπους. Ελπιζω να σε καλυψα. Τζαμπα παρεξηγηση.aver4a έγραψε:Θίχτηκα γιατί ρε συ οταν κάποιος μπαίνει για να πει αυτό που μαθαίνει γιατί κ γω αυτά που λεω δεν τ βγάζω απο το κεφάλι και με λέει είσαι αυτός είναι να μην τ πάρεις. Και έκανα μια απλή ερώτηση γιατί αν ήμουν αυτός να μην έγραφα μόνο στο μπλόκ μου κ να έπαιζα και εδω. Άλλωστε θ με διαβάζατε και απο εκεί.
- buffalobill4
αδερφε με τοσους πληρωμενους και καμουφλαρισμενους "δημοσιογραφους" παντα ειχαν πλεονεκτημα στο μπλογκMetagrafakias έγραψε:ενω αυτοι θα εχουν ενα πλεονεκτημα στο μπλογκ.....
buffalobill4 έγραψε:αδερφε με τοσους πληρωμενους και καμουφλαρισμενους "δημοσιογραφους" παντα ειχαν πλεονεκτημα στο μπλογκMetagrafakias έγραψε:ενω αυτοι θα εχουν ενα πλεονεκτημα στο μπλογκ.....
- BlackBlockAttack
http://www.paokvolley.gr/enas-duskolos-apoxorismos/
Ένας δύσκολος αποχωρισμός
Όλοι οι αποχωρισμοί ειναι δύσκολοι, όταν όμως πρέπει να αποχωριστείς έναν εξαιρετικό Άνθρωπο, ένα μεγάλο Αθλητή, ένα πραγματικό Επαγγελματία, έναν αθλητή που συνέβαλε στην κατάκτηση των δυο Πρωταθλημάτων και του ενός Κυπέλλου της Ομάδος μας τα δυο τελευταία χρόνια, αυτός γίνεται πιο δύσκολος.
Για ολα αυτά θα μείνεις βαθειά στην καρδιά μας και ελπίζοντας στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε ……
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
ΥΓ. Ότι αποφασίσεις για το μέλλον σου στο Βόλλευ, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Αντώνης Τσαλόπουλος
Φίλαθλος του ΠΑΟΚ
Ένας δύσκολος αποχωρισμός
Όλοι οι αποχωρισμοί ειναι δύσκολοι, όταν όμως πρέπει να αποχωριστείς έναν εξαιρετικό Άνθρωπο, ένα μεγάλο Αθλητή, ένα πραγματικό Επαγγελματία, έναν αθλητή που συνέβαλε στην κατάκτηση των δυο Πρωταθλημάτων και του ενός Κυπέλλου της Ομάδος μας τα δυο τελευταία χρόνια, αυτός γίνεται πιο δύσκολος.
Για ολα αυτά θα μείνεις βαθειά στην καρδιά μας και ελπίζοντας στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε ……
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
ΥΓ. Ότι αποφασίσεις για το μέλλον σου στο Βόλλευ, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Αντώνης Τσαλόπουλος
Φίλαθλος του ΠΑΟΚ
Ο αναπληρωματικός πασαδόρος μας Θάνος Τερζής παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.
- Μπαρκαρούτσος
Καλό είναι να βάζουμε όλο το άρθρο, όχι μόνο το link..
Αλλά οκ, καταλάβαμε και από το link περί τίνος πρόκειται!
Sorryyyyyyy!!!RoMaN έγραψε:Καλό είναι να βάζουμε όλο το άρθρο, όχι μόνο το link..
- Μπαρκαρούτσος