Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από Notorious4 »

Για ακόμη μια φορά το σάιτ ανεβάζει άρθρο περί παραίτησης ΝΒ χωρίς να αναφέρει φυσικά την πήγη του και κατά πόσο αξιόπιστη είναι. Αύτες οι ενέργειες θυμίζουν ΑΡΔ , και νομίζω πως δεν έχουν καμία θέση εδώ. :redcard: :redcard:

Δυστηχώς αν ισχύει η παραίτηση φένεται ότι τελικά το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.Όχι μόνο "παραιτείς" έναν πρόεδρο μέσα σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά "παραιτείς" με τις κινήσεις σου και αυτόν που πριν ένα μήνα εσύ επέλεξες.Βέβαια το ευχάριστο είναι οτι στηρίζεις τον θεσμό του προπονητή αν και ακόμα η σεζόν έχει πολλούς αγώνες μπροστά της.

Εγώ προσωπικά δεν στηρίζω τον ΝΒ ,65άρις παράγοντας με φιλοσοφία 70s βλαχομπαρόκ και με απίστευτες δηλώσεις τις πρώτες μέρες δεν είναι καλό σημάδι.Σε αυτές τις θέσεις θέλεις νέα άτομα με ιδεές και πάπυρους πτυχία.Το ποδόσφαιρο πλέον είναι επιστήμη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο ηταν και δικη μου προτροπη να βγει στην κεντρική και απο τη στιγμή που οι φήμες είναι πολύ έντονες, όπως και στο θεμα Τούντορ, δεν μπορεί να μην γινει μια έστω αναφορά. :roll: 8-) Δεν θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση μιλάει ως αρδ ή οτιδήποτε παρεμφερές, αλλά δεν μπορεί να είναι και εκτός των όποιων εξελίξεων. Μιλάμε για ενα κείμενο 4 γραμμών και απολύτως λιτό χωρίς φανφάρες κτλ.

όπως επίσης και στα μμε στα δεξιά, δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την άποψη του σαϊτ, αλλά είναι κυρίως αποδελτιοποίηση απο διάφορους ιστοτόπους...

ελπίζω να ειναι κατανοητά αυτά, αν και δεν ειμαι ο πλεον αρμόδιος για να τα απαντήσει,ισα ισα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Συμφωνώ Geo σε αυτά που λες K_Geo απλά ο τίτλος παραπλανεί , διότι παρουσίαζει το όλο θέμα ως κάτι αποδεδειγμένο που σε καμία περίπτωση δεν είναι και απλά αναπαράγει φήμες το οποίο είναι μια συνήθης τακτική των ΑΡΔ που όλοι εδώ μέσα αφορίζουν.Το άρθρο θα μπορούσε απλά να μιλά για φήμες παραίτησης χωρίς αξίοπιστη πηγή.

Το ίδιο λάθος έγινε με το άρθρο παραίτησης του Τούντορ οπού γράψατε για σίγουρη παραίτηση/απόλυση και μετά αναγκαστήκατε (Δεν αναφέρομαι σε κάνεναν προσωπικά δεν ξέρω ποιος το έγραψε) να το διορθώσετε με ακόμα πιο λάθος τρόπο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Καλύτερα να το αλλάξετε μάλλον γιατί στην επιστολή λέγεται ότι εκφράζεται "δυσαρέσκεια και πρόθεση παραίτησης"
και όχι παραίτηση καθε αυτή, φαντάζομαι στο ίδιο στυλ που "παραιτήθηκε" και ο ΑΑ 3 φορές πέρσι ότι δλδ "θέτω την παραίτησή μου στη διαθεση του προέδρου". Αλλο παραίτούμαι όπως παραίτήθηκε ο Αγγελίδης οριστικά και αμετάκλητα δηλαδή, άλλο θέτω θέμα παραίτησης.
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Με λίγο πιο καθαρό μυαλό από όλα αυτά τα παράξενα και απίθανα που συμβαίνουν,προσπαθώντας να βρω την άκρη του νήματος,έχω να παρατηρήσω τα εξής γεγονότα,τελείως μακριά από υποθέσεις διάφορων ΑΡΔ που τώρα γράφουν μαύρο και μετά από πέντε λεπτά άσπρο:

1) Ο Φρανκ Άρνεσεν στη συνέντευξή του στον Κόλκα είπε "πρέπει να τονίσω πως είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος κάνει τι μέσα στην διοίκηση. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο. Εγώ από την θέση μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω το τελευταίο μισό χρόνο, θα συνεχίσω να αξιολογώ πιθανούς παίκτες και να συζητώ για την πρόοδο που κάνει η ομάδα των σκάουτερ γύρω από τις μεταγραφές."
Ο Φρανκ Άρνεσεν μιλάει για ξεκάθαρους ρόλους μέσα στην επιτροπή..

2) Διαβάζουμε σήμερα πως ο Μίχελ την περασμένη βδομάδα είπε το εξής : "Έχουμε δημιουργήσει μια επιτροπή που ηγείται ο Αθλητικός Διευθυντής Φράνκ Άρνεσεν και είμαι και εγω μέσα και αυτή η επιτροπή ασχολείται με όλα τα θέματα, μεταγραφικά, ακαδημίες, αγορές-πωλήσεις παικτών κλπ."
Ο Μίχελ μιλάει για ηγέτη Φρανκ Άρνεσεν και για τους ρόλους της επιτροπής...

3) Ο Ιβάν Σαββίδης είπε το Σάββατο τα εξής : "Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου και αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας".
Για κάποιον νομίζω χτυπάει η καμπάνα...

4) Ο Ιβάν Σαββίδης προς πολύ ευχάριστη έκπληξή μου,αποφασίζει να κρατήσει Τούντορ,να δώσει έμπρακτη ψήφο εμπιστοσύνης στο πλάνο Άρνεσεν(δεν ξέρω για πόσο,η αλήθεια είναι πως με τρομάζει ο Ρώσος με τις αποφάσεις του) και να αδειάσει έμπρακτα το Βεζυρτζή.

5) Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει να διαλέξει για πρόεδρο τον Μίχελ και όχι τον Βεζυρτζή.Δεύτερο άδειασμα του μπαρμπά Νίκου από τον μεγαλομέτοχο.

Μέσα σε όλα αυτά τα γεγονότα,μια δική μου παρατήρηση,πιθανόν και απόσταγμα φαντασίας.Από τότε που ήρθε ο Βεζυρτζής στην ομάδα,οι ΑΡΔ αλωνίζουν,ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του,ο πόλεμος σε Άρνεσεν και Τούντορ είναι πρωτοφανής,γενικά κάτι δεν μου κάθεται καθόοοολου καλά με το ρόλο του συγκεκριμένου κυρίου...

Έχω την αίσθηση λοιπόν,μετά τα ξεκάθαρα λόγια από Άρνεσεν και Μίχελ ότι ο καθένας έχει το ρόλο του και μετά τις ξεκάθαρες αποφάσεις του μεγαλομετόχου,ότι ο Ιβάν για άλλο λόγο τον ήθελε τον Βεζυρτζή και αυτός άλλο κατάλαβε(ή άλλο θέλησε να καταλάβει)...Πολύ ύποπτος μου φαίνεται ο ρόλος του Βεζυρτζή...
Δεν ξέρω ποιο ρόλο μπορεί να του ανέθεσε ο Ιβάν,αλλά σίγουρα ο Βεζυρτζής κατάλαβε πως θα είναι ο γ@μ@ω και δέρνω της υπόθεσης,ότι θα είναι το επίκεντρο της διοίκησης,πως θα παίρνει τελικές αποφάσεις και αρχικές πρωτοβουλίες,ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΥΝΤΟΡ ΚΑΙ ΑΡΝΕΣΕΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...Και θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη..

Ιβάν στη μεγαλύτερη κρίση που πέρασε η ομάδα τα 3,5 χρόνια που διοικείς,νομίζω πήρες μια απόφαση ορόσημο!Σε ευχαριστώ γιατί από χθες νιώθω πολύ καλύτερα!

Υ.Γ. Κι επειδή είσαι πιο απρόβλεπτος κι από τα καπέλα στο φλίπερ,δέξου την παραίτηση αύριο,3 μέρες ξετύλιγα το κουβάρι να καταλάβω τι γίνεται!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ε είναι προφανές ότι ο Βεζυρτζής παρανόησε τα όρια και τη δικαιοδοσία στα οποία μπορούσε να κινηθεί ως αντιπρόεδρος. Αρχισε το μπλα μπλα στους δημοσιογράφους που έβγαζαν διάφορα σενάρια πχ ό Βεζυρτζής μπλοκάρει μεταγραφές, ο Βεζυρτζής έχει αποφασίσει να εισηγηθεί απομάκρυνση του προπονητή κλπ.
Οι αποφάσεις αξακολουθούσαν να είναι συνολικές αλλά ο Βεζυρτζής άρχισε να συπεριφέρεται λες και αυτός είχε την τελευταία λέξη σε όλες τις αποφάσεις και έτσι έβγαινε προς τα έξω. Ισως θεώρησε ότι έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες όσο ο Ιβάν λειπει από την Ελλάδα. Δεν μπορείς να κάνεις το αφεντικό όμως με τα λεφτά άλλου.
Δεν είναι τυχαίο τώρα το ότι όλοι οι δημοσιογράφοι πήραν το μέρος του, αφού είχαν βρει την εύκολη πηγή να τους διεχετεύει ειδήσεις. Αυτό όμως μόνο επικοδομητικό δεν ήταν για την εταιρεία. Το θέμα με τον Αναστασίου μάλλον ξεχείλησε το ποτήρι και ίσως ο Σαββίδης θεώρησε άμεσο υπεύθυνο τον Αγγελίδη που άφησε όλο αυτό να αιωρείται όντας σε πιο υψηλή θέση από τον Βεζυρτζή.

Οπως και να χει αύριο θα μάθουμε με την κίνηση Σαββίδη να αποδεκτεί ή όχι την παραίτηση Βεζυρτζή αν όλα αυτά ισχύουν ή όχι. Καλό θα ήταν για την ηρεμία της ομάδας να απομακρυνθεί τουλάχιστον σ'αυτή τη φάση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Οι δηλώσεις Βεζυρτζή γενικά για βαρέλι δίχως πάτο κ.τ.λ. εδώ και πάνω από ένα μήνα είναι σκέτος κόλαφος για τον Φρανκ και συνεπικουρούνται μάλιστα από ολόκληρο το ΑΡΔαριό της πόλης και μη... :twisted:

Η στωικότερη και στιβαρότερη δήλωση του Βεζυρτζή ότι "...ο Π.Α.Ο.Κ. θα πάρει μόνο παίχτες που είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα και μάλιστα μόνο αν είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα" αλλά και η "παρέμβαση" του στο θέμα Γκαλίτσιου άνοιξε (εσκεμμένα ή μη) έναν λάκκο... :shock:

Ο Τούντορ δηλώνοντας μετά την Καλλονή ότι "...χρειαζόμαστε μεταγραφές και μάλιστα έχω ενημερώσει τον Φρανκ Άρνεσεν εδώ και δύο μήνες" και το γεγονός ότι δεν βγήκε ο ίδιος ο Βεζυρτζής να "σπικάρει" την ολοκληρωτική στήριξη διοίκησης και μεγαλομετόχου στον Ίγκορ Τούντορ έδειξαν καθαρά ότι ο "λάκκος" είναι ανοιχτός αλλά μας προϊδέασε-σιγούρεψε και για το ποιος πρέπει να πέσει μέσα :shock: και εξηγούμαι:

Έρχεται λοιπόν την Τρίτη ο Ιβάν Σαββίδης που τα ξέρει όλα αυτά για να παρθούν οι αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας με πιθανότερα τα δύο εξής σενάρια...

Το πρώτο (και καλύτερο για την ομάδα) είναι να "τα χώσει" ο Ιβάν κι ο Φρανκ να φέρει όντως καλύτερους (το πιθανότερο να τους έχει έτοιμους κιόλας) απ αυτούς που έχουμε (έστω και θεωρητικά) δίχως όμως (όπως ακριβώς συνηθίζει) να έχει μαθευτεί τίποτε απολύτως στην "πιάτσα", οπότε ο κυρ Νίκος θα είναι πλέον αχρείαστος στους κ@λοάρδ και τότε θα αρχίσουν να βαράνε τα όργανα και γι αυτόν από πάρτη τους...Εξ άλλου, λογικά, ο Ιβάν θα αναρωτηθεί γιατί καθυστερήσαμε ήδη τόσο να τους φέρουμε "κοιτάζοντας (με αφορμή το "κόψιμο" Γκαλίτσιου) τον κυρ Νίκο με το ασπράδι του ματιού του" για πρώτη φορά, που όμως ίσως είναι κι η τελευταία του... :shock:

Το δεύτερο και χειρότερο για την ομάδα αλλά και σκέτος κόλαφος για τον Ιβάν, λιγότερο πιθανό βέβαια, είναι να μην κάνουμε μεταγραφές, με αποτέλεσμα, (αφού δικαιολογία δεν μπορεί να εφευρεθεί με τόσους παιχταράδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά εδω και ενάμισι μήνα), εκτός απ το πολύ "κράξιμο" που θα πέσει, να αδειάσει τελείως η Τούμπα και να απογοητευτεί ο λαός "χώνοντας" τα στον Ιβάν...Λέτε τότε ο κυρ Νίκος να βρει τρόπο να την ξαναγεμίσει (την Τούμπα) "πουλώντας" στον λαό μας D.N.A. και πράσινα άλογα; Ή μήπως θα το αναθέσει αυτό (να ξαναγεμίσει η Τούμπα δηλαδή) ο Ιβάν στον Άρνεσεν, του οποίου δεν είναι αρμοδιότητα του; Τίποτε απ τα δύο (εικάζω εγώ) και τότε (με τσαλακωμένο το image του Ιβάν προς τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.) πρέπει να βρεθεί το εξιλαστήριο θύμα, το οποίο μάλλον θα είναι το πιο αχρείαστο και συνάμα το πιο "φθηνό" (για να μην ξαναπονέσει όπως με Δώνη και Στέφενς και) για να έχει και μέλλον απέναντι στον κόσμο ο Ιβάν και νέο περιθώριο χρόνου αλλά και πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας για το επόμενο χτίσιμο... ;)

Υπάρχει πάντως και ένα τρίτο σενάριο (αν και εντελώς απίστευτο αυτό), που είναι να μας πείσουν με "πασαλείμματα" ότι ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε εδώ και ενάμισι μήνα διακοπές διαρκείας και δεν δούλευε, γι αυτό δεν καταφέραμε να ενισχύσουμε ακόμα την ομάδα όπως θέλαμε, παρά την διάθεση του μεγαλομετόχου γι αυτό, αλλά και παρ όλη την διάθεση του για απόλυτη στήριξη στον Ίγκορ Τούντορ, οπότε γι αυτό τον απολύουμε (τον Φρανκ, ίσως και μαζί με τον Τούντορ)!!!!!! :oops:

Λέτε λοιπόν να τα καταφέρουν να μας πείσουν πιο εύκολα για το τρίτο σενάριο, αν (ο μη γένοιτο) αποκλειστούμε απ την σαρδέλα;

Ο λάκκος πάντως, εδώ που φτάσανε τα πράγματα και για το καλό του μέλλοντος του Π.Α.Ο.Κ., μάλλον άδειος δεν γίνεται να μείνει... ;)

Ίδωμεν...ποιος θα τον...γεμίσει ;)
Το έχω "παραθέσει" από Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, βασιζόμενος απλά σε λογικές σκέψεις... :roll:

Ο λάκκος ίσως τελικά ήταν μεγάλος και απ ό,τι φαίνεται χωρούσε πάνω από έναν, που δεν το υπολόγιζα...Εκτός κι αν γέμισε με εξιλαστήριο θύμα τον πολύ χρήσιμο για την ομάδα, τον αξιοπρεπέστατο Τζακ :oops:

Αν αύριο ο Ιβάν κάνει δεκτή την παραίτηση Βεζυρτζή, που δεν το θεωρώ βέβαιο (μιας και δεν τον έχω καθόλου εύκολα πρόθυμο να αφήσει το προς το παρόν "ψωμάκι" του αλλά ίσως μελλοντικά "παντεσπάνι") αν δεν το δω "τελειωμένο", έχει καλώς... 8-)

Αν τυχόν όχι, λυπάμαι, αλλά πιστεύω ότι άμεσα θα γίνουμε πιο ρδελομπού από ποτέ σαν οργανισμός... :cry:

"Μάρτης-Απρίλης κοντά το θέρος" λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός...και "ες αύριον (ή μήπως μεθαύριον λόγω "ακινησίας" των αρδομέσων) τα σπουδαία"...Ίδωμεν... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 03 Φεβ 2016, 19:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τελικά όταν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ασχολούμαστε με τον κυρ Νικο αντι με ότι αφρό έχει χρυσοπληρώσει για να φέρει, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ίσως η επόμενη γενιά εκτιμήσει καλύτερα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτόν έχουμε Asimos (αλήθεια ακόμα;) μ αυτόν ασχολούμαστε (μέχρι να μην τον έχουμε επιτέλους μπας και ησυχάσουμε πια)... :P
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ελα πρόεδρε τι ακούω πάλι, δεν φεύγει ο Τούντορ;!
- Τι να σου πω παιδί μου Σταύρο μου, έτσι όπως τα έχουμε κάνει...πολύ μπερδεμένη κατάσταση.
-Καλά πρόεδρε, δεν εισηγήθηκες να πάμε στη λύση Αναστασίου; Μέχρι να τελειώσει με την εθνική ο Σάντος:
- Εγώ ναi, αλλά αυτός ο καινούργιος ο Μίχελ δεν έχει μια ξεκάθαρη θέση...να δούμε και αν...
- Ο Ιβάν τι είπε;
-Τίποτα...έγινε έξω φρενών γιατί βγαίνουν αυτά τα σενάρια απομάκρυνσης του Τούντορ. "Αυτός που αποφασίζει αν θα μείνει ή θα φύγει ο Τούντορ είμαι εγώ, κανείς άλλος" λέει.
-Και μετά:
- Και μετά Σταύρο μου από το πουθενά εκανε την εμφανιση του αυτός με τα γιαλιά, πως τον λένε...
- Ο Tζακ;
-Ναι, ο Τζακ, είπε ότι υπέβαλλε την παραίτησή του γιατί αισθάνεται ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει. Ο Ιβάν την έκανε δεκτή.
- Ωραία, ένας λιγότερος.
- Ναι αλλά που ν'ακούσεις τη συνέχεια.
- Τι έγινε
- Ο Ιβάν...έξω φρενών...και τώρα που είχαμε τελειώσει τον Τούντορ τον καλεί αύριο να του εξηγήσει τι φταίει. Δηλαδή θα τον κρατήσει τώρα μόνο και μόνο από εγωισμό και αντίδραση.
- Πω, πω.
- Δεν είναι πράγματα αυτά παιδί μου, θα παραιτηθώ.
- Μα γιατί πρόεδρε, μην το βάζεις κάτω
- Δεν γίνεται παιδί μου. Τόσες συζητήσεις με τον Ιβάν. Τοσα αγιορείτικα..."Νίκο προχώρα, αλλαξε τα όλα", μου είπε. Και τώρα; Πάλι στα ίδια.
- -Μην παραιτηθείς πρόεδρε.
- Κοιταξε Σταύρο, εγώ θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεσή του γιατί είναι θέμα αρχής. Δεν μπορεί να βαλει πρόεδρο της ΠΑΕ εναν αλλοδαπό.
- Τι έκανε λέει;
-Ναι, θα κάνει τον Μίχελ πρόεδρο.
- Τι λες τώρα! Και τι ξέρει αυτός από ΠΑΟΚ.
-Ελα ντε.
-Ωραία εγώ τι να γράψω.
- Κοίταξε, θα το τρενάρω το θέμα μία μέρα, άσε τους άλλους να γράψουν πρώτοι. Να μην εκτεθείς παιδί μου γιατί θα ξαναμιλήσω στον Ιβάν, να προσπαθήσω να βάλω λίγο μυαλό σ'αυτό το ποντιακό κεφάλι.
- Οκ, δεν γράφω τίποτα. Εχω και μια credibility να πούμε. Τόσοι και τόσοι με διαβάζουν. Μην εκτεθώ.
- Μην ανυσηχείς, θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερωθεί. Κι αν όλα πανε καλά θα δούμε και το θέμα σου.
-Μια θεσούλα στην ΠΑΕ πρόεδρε.
- Θα τα δούμε όλα.

-Εγινε, ευχαριστώ πρόεδρε.
-Να σαι καλά παιδι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 03 Φεβ 2016, 11:03, έχει επεξεργασθεί 15 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

συνήθως γίνεται χαμός για το ποιός θα ανοίξει ένα τόπικι,εδώ αντίθετα προβλέπω να γίνεται σφαγή για το ποιός θα το κλείσει.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

spyretto έγραψε:Ελα πρόεδρε τι ακούω πάλι, δεν φεύγει ο Τούντορ;!
- Τι να σου πω παιδί μου Σταύρο μου, έτσι όπως τα έχουμε κάνει...πολύ μπερδεμένη κατάσταση.
-Καλά πρόεδρε, δεν εισηγήθηκες να πάμε στη λύση Αναστασίου; Μέχρι να τελειώσει με την εθνική ο Σάντος:
- Εγώ ναi, αλλά αυτός ο καινούργιος ο Μίχελ δεν έχει μια ξεκάθαρη θέση...να δούμε και αν...
- Ο Ιβάν τι είπε;
-Τίποτα...έγινε έξω φρενών γιατί βγαίνουν αυτά τα σενάρια απομάκρυνσης του Τούντορ. " αυτός που αποφασίζει αν θα μείνει ή θα φύγει ο Τούντορ είμαι εγώ, κανείς άλλος" λέει.
-Και μετά:
- Και μετά Σταύρο μου από το πουθενά εκανε την εμφανιση του αυτός με τα γιαλιά, πως τον λένε...
- Ο Tζακ;
-Ναι, ο Τζακ, είπε ότι υπέβαλλε την παραίτησή του γιατί αισθάνεται ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει. Ο Ιβάν την έκανε δεκτή.
- Ωραία, ένας λιγότερος.
- Ναι αλλά που ν'ακούσεις τη συνέχεια.
- Τι έγινε
- Ο Ιβάν...έξω φρενών...και τώρα που είχαμε τελειώσει τον Τούντορ τον καλεί αύριο να του εξηγήσει τι φταίει. Δηλαδή θα τον κρατήσει τώρα μόνο και μόνο από εγωισμό και αντίδραση.
- Πω, πω.
- Δεν είναι πράγματα αυτά παιδί μου, θα παραιτηθώ.
- Μα γιατί πρόεδρε, μην το βάζεις κάτω
- Δεν γίνεται παιδί μου. Τόσες συζητήσεις με τον Ιβάν. Τοσα αγιορείτικα..."Νίκο προχώρα, αλλαξε τα όλα", μου είπε. Και τώρα; Πάλι στα ίδια.
- -Μην παραιτηθείς πρόεδρε.
- Κοιταξε Σταύρο, εγώ θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεσή του γιατί είναι θέμα αρχής. Δεν μπορεί να βαλει πρόεδρο της ΠΑΕ εναν αλλοδαπό.
- Τι έκανε λέει;
-Ναι, θα κάνει τον Μίχελ πρόεδρο.
- Τι λες τώρα! Και τι ξέρει αυτός από ΠΑΟΚ.
-Ελα ντε.
-Ωραία εγώ τι να γράψω.
- Κοίταξε, θα το τρενάρω το θέμα μία μέρα, άσε τους άλλους να γράψουν πρώτοι. Να μην εκτεθείς παιδί μου γιατί θα ξαναμιλήσω στον Ιβάν, να προσπαθήσω να βάλω λίγο μυαλό σ'αυτό το ποντιακό κεφάλι.
- Οκ, δεν γράφω τίποτα. Εχω και μια credibility να πούμε. Τόσοι και τόσοι με διαβάζουν. Μην εκτεθώ.
- Μην ανυσηχείς, θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερωθεί. Κι αν όλα πανε καλά θα δούμε και το θέμα σου.
-Μια θεσούλα στην ΠΑΕ πρόεδρε.
- Θα τα δούμε όλα.

-Εγινε, ευχαριστώ πρόεδρε.
-Να σαι καλά παιδι μου.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

spyretto πολυ καλο :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

thanos-xanthi έγραψε:spyretto πολυ καλο :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara:
Εξαιρετικο θα ελεγα
και δεν πρεπει να απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”