Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- GiorgosAtha
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Προσωπικά αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα αυτό...
Τερματοφύλακες:
Βελλίδης - 2018
Olsen - 2019
Σιαμπάνης - 2020
Πώληση/Ελευθερία: Γλύκος, Μελίσσας
Αμυντικοί :
Αριστερά:
Leovac - 2019
Κοροβέσης - 2018
Γιαννούλης - 31/12/2016
Δεξιά:
Μεταγραφή
Κων/νίδης - 2019
Κίτσιου - 2018
Πώληση/Ελευθερία: Σκόνδρας
Κεντρικοί:
Μεταγραφή
Τζαβέλλας - 2017
Χ¨σαϊας - 2019
Πώληση/Ελευθερία: Vitor, Μαλεζάς
Μέσοι:
Μεταγραφή 10άρι
Χαρίσης - 2019
Cimirot - 2018
Πέλκας - 2018
Αντώνης - 2018
Σαββίδης - 2017
Sabo - 2019
Πώληση/Ελευθερία: Kace, Τζιόλης
Εξτρέμ:
Μεταγραφή
Gary - 2018
Jairo - 2019
Ποζογλου - 2018
Μυστακίδης - 2018
Δελληγιανίδης - 2017
Mak - 2017
Επιθετικοί:
Μεταγραφή τύπου Lucas
Αθανασιάδης - 2018
Κουλούρης - 2018
Πώληση/Ελευθερία: Berba
Στους κεντρ. αμυντικούς χρειάζεται ακόμα ένας που μπορεί να καλυφτεί είτε από τον Πόζογλού, είτε από κάποιον από τους "μικρούς".
Στα εξτρέμ αν φύγει ο Mak θα ήθελα σίγουρα άλλον έναν στο ίδιο στυλ με τον Σλοβάκο.
Τερματοφύλακες:
Βελλίδης - 2018
Olsen - 2019
Σιαμπάνης - 2020
Πώληση/Ελευθερία: Γλύκος, Μελίσσας
Αμυντικοί :
Αριστερά:
Leovac - 2019
Κοροβέσης - 2018
Γιαννούλης - 31/12/2016
Δεξιά:
Μεταγραφή
Κων/νίδης - 2019
Κίτσιου - 2018
Πώληση/Ελευθερία: Σκόνδρας
Κεντρικοί:
Μεταγραφή
Τζαβέλλας - 2017
Χ¨σαϊας - 2019
Πώληση/Ελευθερία: Vitor, Μαλεζάς
Μέσοι:
Μεταγραφή 10άρι
Χαρίσης - 2019
Cimirot - 2018
Πέλκας - 2018
Αντώνης - 2018
Σαββίδης - 2017
Sabo - 2019
Πώληση/Ελευθερία: Kace, Τζιόλης
Εξτρέμ:
Μεταγραφή
Gary - 2018
Jairo - 2019
Ποζογλου - 2018
Μυστακίδης - 2018
Δελληγιανίδης - 2017
Mak - 2017
Επιθετικοί:
Μεταγραφή τύπου Lucas
Αθανασιάδης - 2018
Κουλούρης - 2018
Πώληση/Ελευθερία: Berba
Στους κεντρ. αμυντικούς χρειάζεται ακόμα ένας που μπορεί να καλυφτεί είτε από τον Πόζογλού, είτε από κάποιον από τους "μικρούς".
Στα εξτρέμ αν φύγει ο Mak θα ήθελα σίγουρα άλλον έναν στο ίδιο στυλ με τον Σλοβάκο.
Κεντρικός αμυντικός Τζαβέλλας για ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Αναγκαστήκαμε και τον κάναμε κεντρικό πριν 2 χρόνια λόγω ελλείψεως κανονικών. Αριστερό χαφ λοιπόν αν δεν βρεθεί κάποιος καλύτερος και νεώτερος.
( και δεν έχω εμπάθεια με τον παίκτη, αν είχα εμπάθεια δεν θα ήταν στο αβατάρ μου ).
Ο Κατσουράνης ήταν περισσότερο κεντρικος αμυντικός παρά ο Τζαβέλλας. Ούτε τον σωματότυπο έχει, ούτε το μυαλό, κι ας έχει πείσει τους πάντες ότι είναι παικταράς και απαραίτητος για την ομάδα.
( και δεν έχω εμπάθεια με τον παίκτη, αν είχα εμπάθεια δεν θα ήταν στο αβατάρ μου ).
Ο Κατσουράνης ήταν περισσότερο κεντρικος αμυντικός παρά ο Τζαβέλλας. Ούτε τον σωματότυπο έχει, ούτε το μυαλό, κι ας έχει πείσει τους πάντες ότι είναι παικταράς και απαραίτητος για την ομάδα.
Εγω θα ηθελα να δω κατι τετοιο λαμβανοντας υποψιν οτι δεν γνωριζω τι συστημα θα παιξει ο ΠΑΟΚ του χρονου (ειτε με τον Τουντορ 'η καποιον αλλον) και η φιλοσοφια βασιζεται παντα στο "φτιαχνω ομαδα", οποτε ολες οι κινησεις αφορουν τον επομενο χρονο και μονο:
Τερματοφύλακες:
Γλύκος - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Βελλίδης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος - αναλογως τι ισχυει με το συμβολαιο του
Όλσεν - 2019 - Πωληση/Ελευθερος
Σιαμπάνης - 2020
Μελισσας - 2016
Μεταγραφη Βασικου 29 ετων
Αμυντικοί :
Αριστερά:
Λέοβατς - 2019
Κοροβέσης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Γιαννούλης - 31/12/2016
Μεταγραφη βασικου 28 ετων περιπου
Δεξιά:
Κων/νίδης - 2019
Κίτσιου - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Σκόνδρας - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Μεταργαφη Βασικου 28 ετων περιπου
Κεντρικοί:
Βίτορ - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Τζαβέλλας - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Μαλεζάς - 2017
Χ¨σαϊας - 2019
Μεταγραφη τυπου κοντρερας στο σωμα αλλα και στην ηλικια που αυτος ηρθε, ιδανικα και στο μυαλο που αυτος ειχε. Συν εναν ακομα απο τις ακαδημιες που να εχει πραγματικο ταλεντο ομως
Μέσοι:
Τζιόλης - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Χαρίσης - 2019
Τσίμιροτ - 2018
Κάτσε - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Πέλκας - 2018
Αντώνης - 2018
Σαββίδης - 2017
Γκολάσα - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Σαμπο - 2019
Μεταγραφη βασικου "10" ηλικιας 28 περιπου
Εξτρέμ:
Ροντρίγκεζ - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Ζάιρο - 2019
Ποζογλου - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Μυστακίδης - 2018
Δελληγιανίδης - 2017
Μακ - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
2 Μεταγραφες βασικων εδω, μια για καθε πλευρα. Και αυτες ιδιας ηλικιας με τις αλλες μεταγραφες αλλα οχι πολυ κοντοι και να εχουν πιο συγχρονο αθλητικο σωμα
Επιθετικοί:
Αθανασιάδης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Μπερμπάτοφ - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Περευρα - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Κουλούρης - 2018
Μεταγραφη βασικου 28 ετων επισης συν μια μεταγραφη ακομα πιο νεου αλλα να εχει ταλεντο. Ιδανικος σωματοτυπος επιθετικου για μενα ειναι του Μιετσελ που βεβαια δεν κανει τοσο πολυ για αυτο που παιζει ο Τουντορ.
Στον δικο μου προγραμματισμο διωχνω 18 παιχτες και παιρνω 9 και εχω συνολο 27 παιχτες απο τους 34 που εχουμε σημερα (οσουν αναφερονται πιο πανω εννοω που εγραψε ο Γκεο). Γενικα, η φιλοσοφια μου ειναι για ενα πιο ευλυγιστο σχημα. Το σχημα μου εχει τις σταθερες του, παιχτες δηλαδη βασικοι που αυτοματος κανουν και τον κορμο της ομαδας, και παιχτες πιο νεοι παγκιτες αλλα με προδιαγραφες. Δεν ειμαι της αποψης οτι η ομαδα πρεπει να εχει 20 ισαξους παιχτες σε ολες τις γραμμες, μου αρεσει γενικα απο καιρο σε καιρο να βλεπω και εναν απο την U17 στον παγκο, οπως φυσικα και απο την U20.
Υ.Γ. Οταν λεω νεους παγκιτες εννοω τον βασικο σημερα Κωντσαντινιδη και Λεοβατς για παραδειγμα. Την θελω παντως την μιξη πιο μεγαλων και πιο μικρων μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Τερματοφύλακες:
Γλύκος - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Βελλίδης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος - αναλογως τι ισχυει με το συμβολαιο του
Όλσεν - 2019 - Πωληση/Ελευθερος
Σιαμπάνης - 2020
Μελισσας - 2016
Μεταγραφη Βασικου 29 ετων
Αμυντικοί :
Αριστερά:
Λέοβατς - 2019
Κοροβέσης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Γιαννούλης - 31/12/2016
Μεταγραφη βασικου 28 ετων περιπου
Δεξιά:
Κων/νίδης - 2019
Κίτσιου - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Σκόνδρας - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Μεταργαφη Βασικου 28 ετων περιπου
Κεντρικοί:
Βίτορ - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Τζαβέλλας - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Μαλεζάς - 2017
Χ¨σαϊας - 2019
Μεταγραφη τυπου κοντρερας στο σωμα αλλα και στην ηλικια που αυτος ηρθε, ιδανικα και στο μυαλο που αυτος ειχε. Συν εναν ακομα απο τις ακαδημιες που να εχει πραγματικο ταλεντο ομως
Μέσοι:
Τζιόλης - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Χαρίσης - 2019
Τσίμιροτ - 2018
Κάτσε - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Πέλκας - 2018
Αντώνης - 2018
Σαββίδης - 2017
Γκολάσα - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Σαμπο - 2019
Μεταγραφη βασικου "10" ηλικιας 28 περιπου
Εξτρέμ:
Ροντρίγκεζ - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Ζάιρο - 2019
Ποζογλου - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Μυστακίδης - 2018
Δελληγιανίδης - 2017
Μακ - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
2 Μεταγραφες βασικων εδω, μια για καθε πλευρα. Και αυτες ιδιας ηλικιας με τις αλλες μεταγραφες αλλα οχι πολυ κοντοι και να εχουν πιο συγχρονο αθλητικο σωμα
Επιθετικοί:
Αθανασιάδης - 2018 - Πωληση/Ελευθερος
Μπερμπάτοφ - 2016 - Πωληση/Ελευθερος
Περευρα - 2017 - Πωληση/Ελευθερος
Κουλούρης - 2018
Μεταγραφη βασικου 28 ετων επισης συν μια μεταγραφη ακομα πιο νεου αλλα να εχει ταλεντο. Ιδανικος σωματοτυπος επιθετικου για μενα ειναι του Μιετσελ που βεβαια δεν κανει τοσο πολυ για αυτο που παιζει ο Τουντορ.
Στον δικο μου προγραμματισμο διωχνω 18 παιχτες και παιρνω 9 και εχω συνολο 27 παιχτες απο τους 34 που εχουμε σημερα (οσουν αναφερονται πιο πανω εννοω που εγραψε ο Γκεο). Γενικα, η φιλοσοφια μου ειναι για ενα πιο ευλυγιστο σχημα. Το σχημα μου εχει τις σταθερες του, παιχτες δηλαδη βασικοι που αυτοματος κανουν και τον κορμο της ομαδας, και παιχτες πιο νεοι παγκιτες αλλα με προδιαγραφες. Δεν ειμαι της αποψης οτι η ομαδα πρεπει να εχει 20 ισαξους παιχτες σε ολες τις γραμμες, μου αρεσει γενικα απο καιρο σε καιρο να βλεπω και εναν απο την U17 στον παγκο, οπως φυσικα και απο την U20.
Υ.Γ. Οταν λεω νεους παγκιτες εννοω τον βασικο σημερα Κωντσαντινιδη και Λεοβατς για παραδειγμα. Την θελω παντως την μιξη πιο μεγαλων και πιο μικρων μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
παντως ο Τζαβέλλας φέτος είναι ο πιο ολοκληρωμένος αμυντικός μας, καθώς και στην άμυνα δείχνει σταθερός και σε άμυνα με 3 ανέβαζε καλά την ομάδα αλλά και έχει σκοράρει αρκετά γκολ. Όσο δε για το σωματότυπο του ειναι κάτι που δεν καταννοώ καθόλου (μα καθόλου) και τι να πουν (δεν συγκρίνω αλλά αναφέρομαι πχ σε ύψος) κάτι κανναβαρο, οταμενδι, πουγιολ κτλ κτλ... που ήταν κάτω απο 1,80.
Βασικά, η τοποθέτηση του κατσουράνη ως στόπερ ήταν μία από τις χειρότερες εμπνεύσεις της δεκαετίας.spyretto έγραψε:Κεντρικός αμυντικός Τζαβέλλας για ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Αναγκαστήκαμε και τον κάναμε κεντρικό πριν 2 χρόνια λόγω ελλείψεως κανονικών. Αριστερό χαφ λοιπόν αν δεν βρεθεί κάποιος καλύτερος και νεώτερος.
Η αμυντική προσφορά του δεν φτάνει ούτε το 1/10 του Τζαβέλα και τα γκολ που μας στοίχησε έχουν διψήφιο αριθμό.
Ειδικά φέτος, ο Τζαβέλας είναι ίσως ο πιο σταθερός και αξιόπιστος αμυντικός μας. Καλώς ή κακώς.
Όσο για το σωματότυπο .... τον κοντρέρας (ένα από τα καλύτερα στόπερ που πέρασαν από Ελλάδα) δεν τον θυμάμαι δίμετρο.
ο τζαβέλας είναι πολύ καλός αυτή τι χρονια, ειδικά σε μονομαχίες ένας με έναν απλά είναι ανίκητος. στα + του ότι δεν τραυματίζεται εύκολα, πολύ σημαντικό ...το μονο θέμα που έχει είναι ότι δεν μπορεί να σπρώξει το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού , όπως το κάνει πχ ο leovats και ο κίτσιου
Και μια και είμαστε στο τόπικ του ρόστερ, ας ρίξω και δύο ιδέες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Χαβαλέ να κάνουμε.
Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά παραδείγματα παικτών που έκαναν στροφή στην καριέρα τους. Συνήθως ξεκίνησαν από σέντερ φορ ή χαφ και κατέληξαν κεντρικοί αμυντικοί. Μήπως ηρθε η ώρα για το επόμενο βήμα του Σάμπο;
Χαζός ΔΕΝ είναι, νέος είναι, θα την μάθει την θέση. Ψηλό παιδί είναι, ψιλογρήγορος και κουβαλάει και μπάλα.
Αυτό που δεν συνηθίζεται, είναι να βλέπουμε παίκτες που παίζουν πίσω να καθιερώνονται μπροστά. Αλλά μιλάμε για πολύ πίσω ..... :ugeek:
Δεν ξέρω αν έχει τις αντοχές και πνευμόνια αλλά κάτι μέσα μου με λέει (άσχετα αν δεν έχω προπονήσει ούτε ποδοσφαιράκι) ότι ο Γλύκος πρέπει να γίνει ... χαφ.
Ψύχραιμος είναι, καλό κοντρόλ έχει, ντρίπλα, προσποίηση, σαραντάρα .... πόσο χειρότερος από τον Τζιόλη θα είναι; Χώρια που θα ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι αυτός στο τέρμα, άρα δεν θα έχει σε ποιον να την γυρίσει, όπως ο Άλεξ. Οπότε, τέρμα το "πίσω η μπάλα".
Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά παραδείγματα παικτών που έκαναν στροφή στην καριέρα τους. Συνήθως ξεκίνησαν από σέντερ φορ ή χαφ και κατέληξαν κεντρικοί αμυντικοί. Μήπως ηρθε η ώρα για το επόμενο βήμα του Σάμπο;
Χαζός ΔΕΝ είναι, νέος είναι, θα την μάθει την θέση. Ψηλό παιδί είναι, ψιλογρήγορος και κουβαλάει και μπάλα.
Αυτό που δεν συνηθίζεται, είναι να βλέπουμε παίκτες που παίζουν πίσω να καθιερώνονται μπροστά. Αλλά μιλάμε για πολύ πίσω ..... :ugeek:
Δεν ξέρω αν έχει τις αντοχές και πνευμόνια αλλά κάτι μέσα μου με λέει (άσχετα αν δεν έχω προπονήσει ούτε ποδοσφαιράκι) ότι ο Γλύκος πρέπει να γίνει ... χαφ.
Ψύχραιμος είναι, καλό κοντρόλ έχει, ντρίπλα, προσποίηση, σαραντάρα .... πόσο χειρότερος από τον Τζιόλη θα είναι; Χώρια που θα ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι αυτός στο τέρμα, άρα δεν θα έχει σε ποιον να την γυρίσει, όπως ο Άλεξ. Οπότε, τέρμα το "πίσω η μπάλα".
Νά σαι καλά πάντως που αποφόρτισες λιγάκι το κλίμα με τον χαβαλέ σου...
Υ.Γ. Τα γαμώticons ειδικό δώρο για σένα...
Ναι. Όλοι εδώ μέσα έχουν κάνει διεθνή καριέρα κι εγώ σε χάλασα.

Σιγά να μην σου την χάριζα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DC έγραψε:Βασικά, η τοποθέτηση του κατσουράνη ως στόπερ ήταν μία από τις χειρότερες εμπνεύσεις της δεκαετίας.spyretto έγραψε:Κεντρικός αμυντικός Τζαβέλλας για ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Αναγκαστήκαμε και τον κάναμε κεντρικό πριν 2 χρόνια λόγω ελλείψεως κανονικών. Αριστερό χαφ λοιπόν αν δεν βρεθεί κάποιος καλύτερος και νεώτερος.
Η αμυντική προσφορά του δεν φτάνει ούτε το 1/10 του Τζαβέλα και τα γκολ που μας στοίχησε έχουν διψήφιο αριθμό.
Ειδικά φέτος, ο Τζαβέλας είναι ίσως ο πιο σταθερός και αξιόπιστος αμυντικός μας. Καλώς ή κακώς.
Όσο για το σωματότυπο .... τον κοντρέρας (ένα από τα καλύτερα στόπερ που πέρασαν από Ελλάδα) δεν τον θυμάμαι δίμετρο.
"Εμπνευση" δεν ήταν καθόλου γιατί αγοράστηκε για κεντρικός αμυντικός. Οσο για τον Κοντρέρας δεν τον θυμάμαι να έχει σαν αυτοματισμό ανάπτυξης παιγνιδιού τη γιομα, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Απλά ο Τζαβέλλας έχει κάποια ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής που φαίνεται σε σχέση με την αμπαλοσύνη κάποιων άλλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την χάσει αν γυρίσει αριστερά και έρθει ένα κανονικό σέντερ μπακ στη θέση του.
Αριστερό μπακ "Τζαβ"..."νέμα", "νιετ", "νόου", "ντάζεντ ειγκζίστ"..."Ντου γιου ανντερστένντ" ???
Είσαστε πολύ πίσω σαν οπαδοί από την στιγμή που δεν μπορείτε να καταλάβετε τις radical ιδέες μου.
Ask DC, tell Frank.
Ask DC, tell Frank.
Radical εγώ ξέρω
μόνο ένα μοντέλο zone μιας μπάλας του bowling της εταιρίας Brunswick...
Όσο για τα άλλα είμαι από χωριό
... 1.500.000 ανθρώπων βέβαια, αλλά με το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της..."χωρικούς"...όχι οπαδούς... 
Όσο για τα άλλα είμαι από χωριό
Ο Σάμπο έχει ταχύτητα στο χώρο με και χωρίς την μπάλα, ενώ στο μαρκάρισμα είναι το λιγότερο ατσούμπαλος. Μπορεί στα 32 του να γίνει ένα πολύ καλό στόπερ, τώρα όμως αν τον βάλεις εκεί είναι χαντάκωμα. Καλύτερα βάλε τον Μπερμπάτοφ, ψηλός είναι, δύναμη έχει, καλή πάσα, απίστευτη ψυχραιμία, παίρνει εξαιρετικές θέσεις και βάζω στοίχημα ότι ως στόπερ θα παίρνει και πολλές περισσότερες πάσες.DC έγραψε:Και μια και είμαστε στο τόπικ του ρόστερ, ας ρίξω και δύο ιδέες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Χαβαλέ να κάνουμε.![]()
Όσο για τον Γλύκο, σωστό σε βρίσκω, αλλά όχι ως εξάρι. Εκεί προτιμώ Τσίμιροτ ή Αντώνη. Καλύτερα 10άρι, ή που θα γίνει ήρωας ή θα τον βρίζουμε όλοι (όπως όλα τα δεκάρια που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία), αλλά το δεύτερο το έχει συνηθίσει.