Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Φοίνικας »

DarkBishop έγραψε: ΟΧΙ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΠΑΛΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ 5' ΔΟΞΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Κάποιοι το λένε δίχως να ξέρουν τι σημαίνει.
Καμία σχέση δεν έχει με αυτό που λες.
Αν ήταν να τρώμε πούτσες και τετράμπαλα κρατούσαμε τον Άγγελο.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Δεν θα τρωμε για παντα τις χουτσες και τα τετραμπαλα, Φοινικα. Ο Φρανκ κι ο Τουντορ θα την φτιαξουν την ομαδα. Αυτη η προοπτικη δυστυχως δεν υπηρχε με τον Αγγελαρα.

Εχει απολυτο δικιο ο Μπισοπ: σ ενα τριετες πλανο τα δυο πρωτα χρονια ειναι εξ ορισμου μεταβατικα. Επομενως, δεν προσφερονται για πανηγυρτζηδες.

Τωρα το μονο που μπορουμε να προσφερουμε στην ομαδα ειναι στηριξη. Αν δεν το κανουμε τωρα, δεν εχει νοημα να το κανουμε ποτε. Ας φερθουμε επιτελους σαν οπαδοι, κι οχι σαν κακομαθημενες γκομενες.

Και να το πω κι αλλιως: δεν θελω ουτε πρωταθλημα, ουτε παικταραδες-τιτικες. Θελω εναν ΠΑΟΚ να μαχεται, οπως τον θυμαμαι απο παλια, και παικτες-παλικαρια να δινουν το αιμα τους για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λίγα τα ψωμιά του δανου.... Δεν μοιράζει Φαπ στο γαβρο και στα πρωτοσέλιδα ο ανίκανος
niks

Δημοσίευση από niks »

Μιας και ακουω πολυ για επικοινωνιακες νικες και ηττες ( τα οποια προσωπικα τα εχω χeSmeνα)
Το εποικοινωνιακο κλαρινεττο/ομποε του γαυρινακι περσυ με Ριχαρδο Κωνσταντινο περασε στο ντουκου;;;
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Αυτο ηταν ενα παλτο που μας φορτωσε ο ΤΔ που αγαπαμε να μισουμε, γιατι εξυπηρετει την μεταθεση ευθυνων μας.

Απ ο,τι εχω καταλαβει, ο,τι κανει καποιος δικος μας ειναι λαθος και ηττα, ενω ο,τι κανουν ο γαβροχοιρος κι ο αλ αφουζο ειναι σωστα και νικη.
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Σίγουρα ο Άρνεσεν έχει πιο πολλές γνώσεις στο ποδόσφαιρο από όλους μας και περιμένω να δω καλά πράγματα στο θέμα των μεταγραφών...
Για φέτος ξέρω τι θα δω από την ομάδα και δεν θα έχω τρελές απαιτήσεις.
Αλλά από του χρόνου θα πρέπει να αρχίσει να παράγει έργο...Να φτάσει ο ΠΑΟΚ να πουλάει παίκτες και όχι να τους αφήνει ελεύθερους...

Το μόνο που θέλω είναι να κάνει κουμάντο ο Άρνεσεν και κανείς άλλος.... :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

mrpink έγραψε:Δεν θα τρωμε για παντα τις χουτσες και τα τετραμπαλα, Φοινικα. Ο Φρανκ κι ο Τουντορ θα την φτιαξουν την ομαδα. Αυτη η προοπτικη δυστυχως δεν υπηρχε με τον Αγγελαρα.

Εχει απολυτο δικιο ο Μπισοπ: σ ενα τριετες πλανο τα δυο πρωτα χρονια ειναι εξ ορισμου μεταβατικα. Επομενως, δεν προσφερονται για πανηγυρτζηδες.

Και να το πω κι αλλιως: δεν θελω ουτε πρωταθλημα, ουτε παικταραδες-τιτικες. Θελω εναν ΠΑΟΚ να μαχεται, οπως τον θυμαμαι απο παλια, και παικτες-παλικαρια να δινουν το αιμα τους για την ομαδα.
Διαφωνώ στις πρώτες 2 παραγράφους σου.
Ομάδα γίνεσαι μέσα από νίκες και ουσιαστικό κυνήγι στόχων.
Άλλο οι φάπες να σφυρίζουν κι άλλο μεταβατικές χρονιές.
Τριετές πλάνο δεν σημαίνει ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα μετά από 3 χρόνια (πάρα πολλά για ποδοσφαιρικό χρόνο)
και θα υπάρχει ένας ΠΑΟΚ που θα πετάει.
Έχουμε ιδιοκτήτη που είναι απ τους πιο πλούσιους που έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα, ΤΔ του ενός μυρίου τον χρόνο κι έναν προπονητή που αν μη τι άλλο έχει τεράστια εμπειρία σαν παίχτης σε ένα απ τα καλύτερα τακτικά σχολεία της Ευρώπης. Διασυρμοί, φάπες και τεσσάρες απλά δεν είναι ανεκτά.
Να μάχεσαι και να χάνεις, ναι, είναι ανεκτό.
Μη πρόκριση στους ομίλους είναι αποτυχία.
Μη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι αποτυχία.
Και η διαφορά απ τον gay στο τέλος της χρονιάς πρέπει να είναι κάτω από 10 πόντους.
Στόχος πρέπει να είναι τουλάχιστον το 17/17 στην Τούμπα.
Έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε πάλι πως είναι να πηγαίνεις για κάτι, να κυνηγάς ουσιαστικά τίτλους.
Αυτό πρέπει να αρχίσει από φέτος.
Απώλειες θα υπάρξουν. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και φάπες και διασυρμοί όπως τα τελευταία 3 χρόνια
δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτοί από κανένα.
Εντάξει, μία φορά θα στραβώσει ένα-δύο ματς, συμβαίνει και στους καλύτερους.
Πέραν αυτού όμως, τέλος.
'Οχι να αποκλειόμαστε από τέτοιο όμιλο κυπέλου και να λέμε, <<έλα μωρέ το κυπελάκι>>.
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που καλώς ή κακώς ''υποχρεούται'' να κυνηγάει τη νίκη παντού και πάντα υπό οποιασδήποτε συνθήκες. Δεν είναι ότι έχουμε μια ομάδα της πρώτης χρονιάς του Σάντος ας πούμε, που το έβλεπες ότι δεν είχε μέλλον.

Στην τελευταία σου παράγραφο συμφωνώ κι εγώ αυτό θέλω,
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μήπως το ταβάνι της αμοιβής παίκτη θα είναι κάτω από μισθό του αθλητικού διευθυντή πλέον;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Δεν διαφωνούμε στην ουσία, Φοίνικα. Διαδικαστικό είναι το θέμα, και ζήτημα του ρόλου των οπαδών.

Όπως έγραψες, θα στραβώσουν κάποια ματς, θα υπάρξουν απώλειες. Όταν συμβεί αυτό, κι η ομάδα θα έχει γονατίσει ψυχολογικά, εμείς θα δώσουμε ένα χέρι να τη σηκώσουμε, για θα της δώσουμε μια κλωτσιά να την αποτελειώσουμε?

Πολύ σωστά λες ότι "ομάδα γίνεσαι μέσα από νίκες και ουσιαστικό κυνήγι στόχων". Ο δικός μας ρόλος ποιος είναι σ' αυτό? Μπορούμε να ανταποκριθούμε? Γιατί μ' αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σήμερα τ' απογευμα, δεν φοβάμαι τόσο την ομάδα, αλλά εμάς τους οπαδούς...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω θα θελα να φέρει και συνεργάτες για τμήμα σκαουτιγκ ο Δανός ...
Που δεν εχει γινει έως τωρα...

Ψιθυρίζεται οτι θα μεινει ελεύθερη εντός ημερών και η μεσημέρια ...πολυ φορα εχει παρει ...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Φοίνικας έγραψε:
mrpink έγραψε:Δεν θα τρωμε για παντα τις χουτσες και τα τετραμπαλα, Φοινικα. Ο Φρανκ κι ο Τουντορ θα την φτιαξουν την ομαδα. Αυτη η προοπτικη δυστυχως δεν υπηρχε με τον Αγγελαρα.

Διαφωνώ στις πρώτες 2 παραγράφους σου.
Ομάδα γίνεσαι μέσα από νίκες και ουσιαστικό κυνήγι στόχων.
Άλλο οι φάπες να σφυρίζουν κι άλλο μεταβατικές χρονιές.
Τριετές πλάνο δεν σημαίνει ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα μετά από 3 χρόνια (πάρα πολλά για ποδοσφαιρικό χρόνο)
και θα υπάρχει ένας ΠΑΟΚ που θα πετάει.
Έχουμε ιδιοκτήτη που είναι απ τους πιο πλούσιους που έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα, ΤΔ του ενός μυρίου τον χρόνο κι έναν προπονητή που αν μη τι άλλο έχει τεράστια εμπειρία σαν παίχτης σε ένα απ τα καλύτερα τακτικά σχολεία της Ευρώπης. Διασυρμοί, φάπες και τεσσάρες απλά δεν είναι ανεκτά.
Να μάχεσαι και να χάνεις, ναι, είναι ανεκτό.
Μη πρόκριση στους ομίλους είναι αποτυχία.
Μη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι αποτυχία.
Και η διαφορά απ τον gay στο τέλος της χρονιάς πρέπει να είναι κάτω από 10 πόντους.
Στόχος πρέπει να είναι τουλάχιστον το 17/17 στην Τούμπα.
Έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε πάλι πως είναι να πηγαίνεις για κάτι, να κυνηγάς ουσιαστικά τίτλους.
Αυτό πρέπει να αρχίσει από φέτος.
Απώλειες θα υπάρξουν. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και φάπες και διασυρμοί όπως τα τελευταία 3 χρόνια
δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτοί από κανένα.
Εντάξει, μία φορά θα στραβώσει ένα-δύο ματς, συμβαίνει και στους καλύτερους.
Πέραν αυτού όμως, τέλος.
'Οχι να αποκλειόμαστε από τέτοιο όμιλο κυπέλου και να λέμε, <<έλα μωρέ το κυπελάκι>>.
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που καλώς ή κακώς ''υποχρεούται'' να κυνηγάει τη νίκη παντού και πάντα υπό οποιασδήποτε συνθήκες. Δεν είναι ότι έχουμε μια ομάδα της πρώτης χρονιάς του Σάντος ας πούμε, που το έβλεπες ότι δεν είχε μέλλον.

Στην τελευταία σου παράγραφο συμφωνώ κι εγώ αυτό θέλω,
Είσαι άψογος, αδερφέ.
Και να σκεφτείς, πριν καναδυό χρόνια τα ποστ σου με ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε: Ψιθυρίζεται οτι θα μεινει ελεύθερη εντός ημερών και η μεσημέρια ...πολυ φορα εχει παρει ...
Την βράδια(αξημέρωτα) την κρατησαμε ομως? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:opaokara: :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Frank γερά, παρ' τους τα μυαλά
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Ale έγραψε: Και να σκεφτείς, πριν καναδυό χρόνια τα ποστ σου με ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι.
:?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”